- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
bognar110
őstag
Sziasztok ma szereztem egy zte grand x in típusú készüléket, garanciás és rootolva van. Na most én a rootot el szeretném távolítani hogy nyoma se legyen annak hogy valaha is rootolva volt hogyan tudom ezt meg tenni ?
-
szaszii
tag
-
Mate
nagyúr
Olvasgattam a hozzászólásokat, infokat. Kész röhej az egész. Olyan hibák, amivel sorozatosan viszik vissza a készülékeket azt mondják, hogy ilyennel még nem találkoztak.... Vigyék szerízbe és megoldják a dolgot.
-
Mate
nagyúr
válasz
Jano_023 #16590 üzenetére
"Kedves ZTE Fan-ok! Megjelent a legújabb sw verziónk a Grand X In készülékünkre ! A B06-os hivatalos verzió FOTA-n keresztül érhető el online a Magyar Telekom hálózatáról, csak internet kapcsolat kell hozzá ill. belépés a sw frissítés menübe. A sw upgrade automatikusan megtörténik! Remélem ezzel tudtunk egy kis örömet okozni a hét elejére..."
Anyjuk *icsáját. Hogyne, egy beígért frissítés helyett, egy lassan 2 hónapos frissítés megemlítése hatalmas öröm a hét elejére....
-
Jano_023
őstag
A ZTE Hungary Facebook oldalán írnak valami új szoftver frissítésről, erről tudtok valamit?
-
boxos23
aktív tag
válasz
Coolmat #16574 üzenetére
A lockscreen fagyás nállam is előjőtt pedig eddig nem volt.Mondjuk az ithoni routerrel nekem nem fagy de a párom gxi je igen. Ruter a thome tól kapott Zte,pontos tipust nem tudom de majd leirom.
Hatótáv 30cm téglafalon át légvonalba még kb 25-30m és méghozzá nem kűlső antenás.Ezzel elégedett vagyok de ha van jobb akkor az jó lenne. -
Mate
nagyúr
válasz
tonyqa23 #16579 üzenetére
Kétlem, hogy program okozza. Telefonnal nem stimmel valami. De mint mondtam, nekem töltéssel se volt kóser minden. Nagyon gyorsan feltöltötte, már-már gyanúsan gyorsan. Lehúzás után meg 5-10% pillanatok alatt lement. Mostaninál ez nincs így.
Most például 3 óra alatt folyamatos wifi-vel, aktív használat, antutu stb. tesztek futtatásával, facebook, telefonálással merült 8 %-ot.
-
tonyqa23
senior tag
Ja ráadásul ma néztem meg egyik kollégámnak a HTC Sensation-ján Gsam-ban a témát, neki is magasan a facebook vezetett - meg térkép is meg elég sokminden más is,hosszú volt a listája, ehhez képest nekem 5-6 db szokott lenni a listában - és mégsem kritikus a merülése. Nem is tudta,h ilyen dolog létezik, csak használja a telót, mi meg itt kinlódunk,h mi meríti.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
golyós #16571 üzenetére
Igen, úgy szoktam megoldani. Bár a Nextv3-ban egyébként sincs benne a facebook meg a térkép se. Felraktam ma őket is, meg alapból benne van a google+ is. A greenify-t még nem raktam fel, mérgemben márcsak azért se...úgyh most szabadon vannak az appok,ráadásul nem is tudom,h mi történik a háttérben, mert mérgemben még a gsam battery-t se tettem fel, mert akkor 10 percenként azt nézném. Ja és nincs kint most widgetem se, kb egy órája néztem az akksi volt 92%-on, most is annyi...
(#16569) mate3553
Merülés miatt cseréltetted?
-
szaszii
tag
válasz
Coolmat #16574 üzenetére
"Elvileg ennek a javítása lett beígérve 1,5 - 2 hónapja a ZTE-től, de azóta síri csend, most vagy megint a T-Mobile ül rajta hónapokat, vagy a ZTE sem erőlteti már meg magát ezzel kapcsolatban, mert inkább az utódra koncentrálnak."
Ebben igazad van, elég nagy a csend afelől a frissítés felől... kelzsoca, némi infót megpróbálsz kérni erről?
-
Coolmat
őstag
válasz
boxos23 #16572 üzenetére
Routeres topikból idézek: "Azt megtippelni, hogy egy hálózat meddig ér majd el, mennyire csökken majd a jelszint a routertől távolodva, vagy hogyan esik majd vissza a hálózat sebessége a jelszint csökkenésétől, kb. esélytelen. Több dolog hatással van egy vezeték nélküli hálózat áteresztőképességére. Számít a környezet zajossága (zavaró jelek a wifi frekvenciatartományában), a közvetlen rálátást gátló objektumok és természetesen az ellenoldal (a hálózati eszköz, amely a routerre csatlakozik)."
Általánosan csak azt merem kijelenteni, hogy a külső antennás routerek jobban szoktak teljesíteni hatótávban mint a beépített antennások.De kezdünk nagyon eltérni a topik témájától, úgyhogy valami ontopik is legyen: mostanság egyre gyakrabban tapasztalok lockscreen fagyást, mióta sűrűbben lóg az itthoni wifin a teló. Router típusa: TP-Link TL-WR1043ND vargalex OpenWrt firmware-el rendesen bekonfigolva (20MHz-es sávszél teljesen szabad csatornán, más eszközzel használva nincs semmi probléma). Elvileg ennek a javítása lett beígérve 1,5 - 2 hónapja a ZTE-től, de azóta síri csend, most vagy megint a T-Mobile ül rajta hónapokat, vagy a ZTE sem erőlteti már meg magát ezzel kapcsolatban, mert inkább az utódra koncentrálnak.
-
pappbence96
csendes tag
Valakinek működik a GameCIH app? Bladen ment, játékokhoz memóriacímek szerkesztgetéséhez, kis "csaláshoz" kéne...
De az app szerint: "Error!!! The system deny to ROOT.", holott az eszköz rootolva van, és az app is kapott SU jogokat. Valaki tapasztalta már?
-
Mate
nagyúr
válasz
Canonfan #16567 üzenetére
Én múlthéten cseréltettem a telefont. Mindent visszaraktam rá, ami eddig is volt. Míg korábban egy este 30-40%-ot merült, addig most este 22-órakor húztam le a töltőről és 10-kor néztem rá a telefonra, vagyis 12 óra alatt (igaz nem volt piszkálva) merült 4-5%-ot. Azért ez nem kis különbség.
-
tonyqa23
senior tag
-
Canonfan
senior tag
válasz
tonyqa23 #16564 üzenetére
Másik.
Megint elkezdte a teló ezt a kernel használós dolgot, de nemtom kiszűrni sem gsam batteryvel, sem terminal emulatorba beírva a dumsys alarmot. Mit tudok még megnézni? Gsam-ban is az átlag akkuidőt 13 órának írja és tényleg annyira merül.Nekem is ez a problémám már több hete,
épp ma reggelre is lazán lemerült pedig 40% körül volt az aksiban előző este és offline-ban volt a teló, és ez nem az első eset, eddig 2-3* is előfordult most mióta van ez hogy az éjszaka közepén rá kellett dugnom tölteni, mert lazán lemerült volna...
Sajnos nekem is ez a helyzet nem tudtam kideríteni hogy mi eszi, a hét elején Factory Resetet is csináltam már, de tegnap megint elkezdett merülni magától, bár most kíváncsi vagyok hogy mi a bűnös, mert a gyári (frissített) appokon kívül nem sok van fent más pont emiatt (Apex, Nova, 3G Watchdog, Avast, Gsam, Home switcher)
Szóval ha valaki tudja mitől van ez, akkor engem is érdekelne az infó...
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Coolmat #16560 üzenetére
Az egyiket eltaláltad, én is a 741ND-t néztem ki, de lett vna olcsóbban egy Wireless G 340GD. Ezért vacilláltam. Egy 40 nm"-es lakásba kell csak ehhez a telóhoz, másom nincs,csak egy asztali gép, a belső falak kb 10-12 cm szélesek, elégnek kéne lenniük. Köszi!
Másik.
Megint elkezdte a teló ezt a kernel használós dolgot, de nemtom kiszűrni sem gsam batteryvel, sem terminal emulatorba beírva a dumsys alarmot. Mit tudok még megnézni? Gsam-ban is az átlag akkuidőt 13 órának írja és tényleg annyira merül. -
Mate
nagyúr
-
Coolmat
őstag
Én a helyében inkább vennék most egy ilyen 4 rongyos 1 antennás N-es routert, ha meg majd később többre vágyik, akkor jövőre jönnek elérhető áron az AC szabványos routerek (már most is kapható 1-2 de csillagászati áron), szóval hosszabb távra én már nem vennék most dualband-es N routert
-
Coolmat
őstag
Ez jó elgondolás, de ha nincs semmilyen 5GHz-es wifi eszköze (a GXI sem ismeri az 5GHz-es sávot) akkor felesleges pénzkidobás
tonyqa23: Ez vagy ez tökéletesen megfelel (utóbbi cserélhető antennás), 60-70 Mbit-es netet is képes elosztani, persze csak kábelen, wifin ahogy Robbertho is írta max. 40-50 Mbit-et tud, azt is csak ha ott állsz a router mellett
-
Robbertho
aktív tag
válasz
tonyqa23 #16556 üzenetére
Az N-es WiFi elméleti maximum átviteli sebessége típustól függően 150 vagy 300 mbit lehet.
A G-s esetén ez 54 megabit.
A Grand X In-ben N-es WiFi van, de én eddig max. 40/30 megabitet mértem vele (le-/feltöltés). 40 megabitet a gyakorlatban nem érsz el egyetlen G-s routerrel sem szerintem, de 20-30-at akár még simán.Véleményem szerint, ha csak a Grand X-hez kell, csak emiatt nem lenne fontos N-es routert venni, viszont már annyira elterjedt, hogy 3-4 ezer forintért újonnan is kapsz. Ennél egy G-s sem lesz sokkal olcsóbb, úgyhogy N-eset érdemes mindenképpen
Működik mindkettővel egyébként, ugyanolyan jól.
vagy rosszul -
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Olyat kérdeznék, h mi a különbség a Wireless N és a Wireless G routerek között? Ehhez a telefonhoz kellene. Az N-essel nagyon jól megy a GXI, de nemtom a G-s jó-e hozzá. -
pisti666
aktív tag
Hello lenne egy kérdésem hátha valakivel előfordult már "gyro sensor" teljesen elállítódott újra kéne kalibrálni de a 4.0 feletti androidban nincs ilyen lehetőség (onnan tudom csak kalibrálni kéne ha egy app-on belül Bálintom tökéletesen működik) esetleg nincs -e valami szervizmenüben valami program vagy bármi (T-hez meg nem szívesem vinném hogy azzal kezdjék szét formázzák szerencsétlen telefont semmiért)
-
kobipeti
aktív tag
válasz
philoxenia #16545 üzenetére
grafikus gyorsító sgx544 mp2
-
tonyqa23
senior tag
Üdv mki!
Olyat kérdeznék, h ha Nextv3 van fent és nyomnék recovery-ben egy factory resetet, akkor az alap nextv3 lenne a telón? -
TBG
senior tag
válasz
philoxenia #16545 üzenetére
Azért írtam, hogy elvileg
-
ASRMartyn
tag
Sziasztok!! Utóbbi 3 napban kétszer tapasztaltam azt, hogy valahogy lezárolt a sim kártya, és amikor fel akartam oldani a telót, kérte a pint, utána minden oké volt. Most az előbb meg fura dallamhangot adott magából és leválasztotta az SD kártyát, kiírta, hogy adatvesztés történhetett a hirtelen lekapcsolás miatt, de az a poén, hogy nem is tudtam visszacsatolni, mert a beállításokban nem tudtam rámenni a tárhelynél, hogy csatolás... pedig hozzá sem nyúltam, ki-bekapcs megoldotta. De mindenesetre azért érdekes.
-
TBG
senior tag
válasz
philoxenia #16542 üzenetére
Viszont ebből a JB-ből elvileg könnyen deriválható a miénkre is.
-
tfalcon96
aktív tag
Ha valakit érdekelne, jön az utód: ZTE Grand X2 IN [link]
Bár lehet, hogy ez már lejárt téma.
-
heidricha
őstag
Használ valaki Google hely megosztást?
Sokáig nem volt a telefonnal semmi komoly bajom, tegnap felengedtem ezt a cuccost (helyközlés, helymegoszás helyelőzmények).
Ma belefagyott egy hívásba, előtte alig akart felkelni alvásból, 2-3 alkalommal is neki kell menni a power gombnak. Aztán a hely cuccokat ki akartam kapcsolni, de a G map FC-vel kiszállt. Alig bírtam akksi berhelés nélkül újraindítani.
Régebben is volt ilyen elég rendszeresen, és rendszerint be volt kapcsolva a fenti cucc is.Csak érdekelne, hogy valaki használja-e, mert akkor nem egyszerű a következtetés.
-
bazsee83
tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy a Grand X IN hogy áll az NFC-vel? Van benn egyáltalán, mert olvastam olyat, hogy létezik belőle NFC-s.
-
Mate
nagyúr
Elmúlt napokban azon kívül, hogy állandóan elfelejti a wifi jelszavat nem volt problémám a telefonnal. Ma mentem Allee-ba, gondoltam nem cseréltetem, az új is küszködne a hibákkal. Erre a telefon tegnap, mintha cseréltetni akarta volna magát megőrült. Kb. 10 percenként lefagyott a kijelzője, wifi megőrült és újraindult
Úgyhogy ha már ennyire akarta kicseréltettem. B04-el adták ki. -
TBG
senior tag
Sziasztok. Úgy látom, hogy a fotóláz tovább gyűrűzött
A korábban linkelt albumba újabb GXI képek kerültek fel. Továbbra is segédeszköz és utómunka nélkül, a mostani, borús, napmentes fényviszonyok között:
-
Cidan
tag
Mivel volt itt szó kameráról: ezeket lőttem ma GXI-vel. Az én mércémmel és igényeimmel mérve én nyugodt szívvel vállalom a telóval készült képeket.
Lehet nem egy csúcstelefon, de sok szempontból szerethető -
Rimuru
veterán
Ha már mindenki ennyire szeret fényképezni.
[link]
-
motoflug
őstag
Sorry az offert,de ha esetleg valakinek van dominos keszuléke,es megvalna tole,az irjon nyugodtan.
-
golyós
addikt
-
Kajt
tag
válasz
mundzuk #16524 üzenetére
"Replacing the whole screen costs much more, you can replace the touch screen digitizer only if it is cracked, broken or no response, but the LCD screen can still display well."
Nekem az érzékenységével, színével semmi bajom. (ráraktam egy fóliát és alig érezni így) A üveg tört be rajta és ezért gondoltam, hogy ezt kell cseréltetni valami hozzáértő helyen. -
mundzuk
csendes tag
Hello
Most amit te mutatsz az egy touch (érintő)amit kérdezel az a betört kijelző
tehát touch+kijelző (van eset h egyben van) +váz minden telónál változik ennél spec nem tom -
Kajt
tag
Sziasztok!
Betört kijelző esetén választanátok ezt?
Témaindítónak szánom, akiknek véletlenül betört, de azon kívül minden jól működik és szereti a készüléket... és persze minél olcsóbban meg szeretnék úszni -
counterbill
senior tag
Annyit beszéltek itt a lencsékről telefonhoz ,hogy adok egy tippet akkor. Én szét kaptam egy régi rossz dvd írót illetve egy lézerceruzát. Azoknak a lencséje tökéletes makró képek készítésére. Fókusz távolságuk szerintem az 1 centi alatt van kb
-
andikaaa
aktív tag
válasz
sil3ntbeatz #16515 üzenetére
Nem sok utómunka van, de macro lencsét használtam, egy CD-t megvilágítottam, vizet cseppentettem rá...
Még a végén kiderül, hogy nem is rossz a telefonunk kamerája! -
formengil
tag
Akkor ha már ilyen sokat linkeltek, én is beteszem a képeim.
Szintén utómunka nélkül GXI-vel.
Sajánlatos módon a G+ lecsökkenti a méretét amikor feltöltöm, de így is egész jók szerintem.
-
TBG
senior tag
Akkor én is benyomok pár képet. Semmi utómunka.
-
Prosectura2
tag
Használja-e valaki a telefont sportoláshoz? Van egy karpántom, abba tettem bele, de ezekben a melegekben konkrétan szétázott a telefon (belül is vizes lett). Tudtok-e mondani olyan karpántot, amelyik rendesen lezárja a telefont, és nem tud bejutni az izzadtság? Nem viselte túl jól a vizet, ahhoz pedig kicsit drága volt, hogy egy erősebb futás után kihajítsam...
-
andikaaa
aktív tag
válasz
bajaki #16509 üzenetére
A enyémet nem karcolja. Azért jó, mert így pillanatragasztóval is fel tudtam ragasztani a lencse gyűrűjét a tokra, mert egyébként csak olyan matricaszerű ragasztó van rajta, az a nagy melegben nekem azonnal elengedte a lencsét, le is esett. Igen, a többi tok nem jó erre a célra, mert nem kör alakú a kamera körüli nyílás.
-
Keeperv85
nagyúr
Akkor én nem voltam egyértelmű látom...
Az ÖSSZES olyan app. ami valamilyen hardvert IS vezérel, pl. szenzorokat, kamerát, proxi szenzort, FM rádiót (ha lenne), GPS-t, BT, GSM, 3G stb, MIND natív kódban fut. Az említett emulátor a NDK-ban fordított kódokat tudja futtatni, így ha az Eclipse alól jössz át C-vel, akkor ha "tisztességes" a kód, akkor ARM kódúton fut, ha ténylegesemen gépi rutin, akkor mindenféle hibaüzenet nélkül kilépteti. Kipróbáltam nemrég, képtelen elindítani...
-
tPedro_
őstag
(Mellenyomtam, nem valasznak ment.)
Csere megtortent, jo 45 percet alltam sorba.
1-2 kerdes (mit csinalok mikor kikapcsol, bekapcsol-e utana, akksi mennyit bir stb.) es kaptam is egy uj telot.Rezgo jo, erintes jo, kamera jo, mast meg nem probaltam ki.
Lilasodast majd letesztelem ha sut a nap.Dobozostul csereltek, igy a repedt tolto is cserelodott.
(Mondjuk eloszor mintha csak a telefont akarta volna cserelni, de mikor eszrevette, hogy itt vannak a tartozekok is akkor mondta, hogy akkor mehet egyben a csere. Legalabbis nekem igy tunt.)Eddig meg nem kapcsolt ki, remelem nem is fog.
-
curtis2
aktív tag
Vettem egy 16 GB-os Sandisk micro SD-t , a gép meg nem ismeri fel..
Szívás? -
tonyqa23
senior tag
-
Mate
nagyúr
Na valami biztos nem stimmel a töltöttségjelzőnél a telefonomon
Este feltöltöttem 95%-ra, majd lehúztam odaraktam magam mellé. Reggel mikor felkeltem megint rádugtam ismerve, hogy elég sokat szokott este merülni. Erre kiírja, hogy 97%-on van
Nagyon jó kisugárzásom, vagy rezgésem lehet, ha rátöltöttem 2%-ot alvás közben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Opel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Battlefield 6 - Indul a második nyílt béta hétvége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest