- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Mielőtt földhöz*asznám a telefont, van valami megoldás a play áruház fagyására?
"A(z) Google Play Áruház alkalmazás sajnos leállt.
-
heidricha
őstag
Régebben (?) többeknek volt olyan, hogy a mobilnetet elengedte a telefon, és újra kellett indítani!
Jelentem, nekem 10 hónapig nem volt ilyen, de most egy pár napja kettő is. Hol visszajött egyszercsak, hol ki kellett kapcsolna az egészet.
Volt erre valami indoklás, megoldás, workaround, bármi? Akkor jött elő, amikor hosszú idő óta először repülő módba tettem estére. Másnap volt az első ilyen, utána restart, semmi repülő, aztán megint ugyanez. Következő napon már semmi hiba...
Mintha inkább a szolgáltató sara lenne!
-
tPedro_
őstag
Par napja nem igazan akar helyet talalni a gps. Mult heten/hetvegen meg jo volt, de most nagyon nyogvenyelosen megy.
Van valami mod/progi amivel le lehetne tesztelni, hogy hol van a hiba? Esetleg a telo gps resze halt-e el vagy a szolgaltatas/terero szorakozik?
Koszi.szerk.: pedig terero/adatforgalom van, nem ertem, hogy mert nem tudja meg az assisted gps segitsegel sem meghatarozni a poziciot, mar 15 perce keres. telefon restart is volt.
Mikor elindultam otthonrol meg jo volt, mire beertem meloba, semmi.
Holnap megprobalom vegig nezni, hogy hol veszti el a jelt, bar ha jol sejtem, ha folyamatosan keri le akkor nem fogja.
-
Mate
nagyúr
válasz
philoxenia #17890 üzenetére
A legtöbb dolog melegvízben megy össze, bár tudok olyat ami hidegben
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #17887 üzenetére
Mármint a GXI-ben? Nem hiszem, hogy annak ellenére, hogy még nem szűnt meg a supportja bármi is még jönne ki rá. Ennek ennyi volt valószínűleg. Élve elásta a ZTE. Ám a Xolo portolta a JB-t az X900-ra, ám számomra érthetetlen módon soha sem adta ki, csak az ígéretek repkedtek...
-
Cseri81
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy volt már téma...
Win 8-hoz van valamiféle driver, amivel látja a Grand X In-t?Köszönöm előre is a segítséget!
-
tPedro_
őstag
-
boxos23
aktív tag
Hali.
Látom haldoklik a telefon, nem kapunk semmi újat már rá
Szerintem ez a készülék nem egy gyenge, lehetet volna vele kicsit jobban törődni a gyártónak, nem értem miért nem tette.
Még a Xolo x900 hátha kap valami új rom-ot és ide jó lesz, de ezt is ki tudja??? -
kristi78
csendes tag
Ha már navi... meg tudjátok mondani, hogy a google térképben hogy tudom átnevezni, elnevezni az elmentett pozíciókat? (Pl. Kocsma;bolt;kocsmából haza :-) ) privátban is jó lenne, vagy ha tudtok erre szakosodott fórumot még jobb lenne.
-
heidricha
őstag
válasz
Statik01 #17876 üzenetére
Én vagyok az egy!!
Valahogy nekem annyira nem jött be sosem... Nem tudom, hogy miért, nem elsősorban lelkiismereti kérdés, bár ez is benne van.Be-On-Road szerintem nagyon príma OSM-mel! A térkép persze messze nem annyira teljes, viszont sok esetben frissebb, akinek meg hiányzik valami, felszerkesztheti! Ez itt a reklám helye!
Munkára (pl. fuvarozás) nem biztos, hogy alkalmas, de munkára meg nem warez app kell, még akkor sem, ha vannak előnyei!
-
heidricha
őstag
válasz
Tomacko #17878 üzenetére
Ez csuda érdekes!
Lehetnek egyéni eltérések, nekem a mai napig is az van, hogy ha nincs net - akár csak a szolgáltató csuklik egyet - akkor lényegében nincs GPS sem. Persze van, de elég speciálisan. Álló helyben 2-15 perc, mozgásban 10+ perc, vártam már tesztként autóban egy órát is - és még mindig semmi, viszont minap reggel 40 perc kerékpározásnak több, mint a felét sikerült rögzíteni, pont 13 perc volt a fix, látszik a trekken - aznap sokat betegeskedett a mobil net.
Egyébként üzemidőben megtáltosodott a telefon az utóbbi időben, 40 perc GPS, és 7 óra készenlét (net igen, WiFi nem) után 92% körül áll, volt, hogy 85%-kal mentem haza. Lehet, hogy mostanában többet dolgozom, és nincs időm fárasztani szegényt?
-
Tomacko
őstag
válasz
madkiller #17877 üzenetére
Nekem nem hogy lassú, de anno semmilyen net elérésem nem volt a GXI-n mert a cég az összes előfizetésén letiltott minden adatforgalmat.......ja és működött a navi, igaz, hol milyen eredményekkel de ment, jó időjárási viszonyok közt teljesen rendben poícionált, és nem öregedtem meg mellette
-
Statik01
csendes tag
válasz
philoxenia #2499 üzenetére
IGO Hát hivatalosan nincs, de 100 felhasználóból 99 -nek van.
egyébként találkozott valaki azzal a hibával, hogy internet bekapcsolása nélkül a gps vevő egyszerűen nem tudja a műholdakat beolvasni és nem tud álláspontot fogni?? mert 2 hete visszavittem és még semmit nem jeleztek a szervizből.
na már ha nincs net akkor nincs álláspont, ha nincs álláspont akkor nem mükszik semmilyen navigáció ami a térképet nem online szedi hanem a memkártyán van.
-
heidricha
őstag
válasz
Gabee76 #17873 üzenetére
Mindez egy dolog, ennyi féle telefon közt ternészetes sajnos, hogy vannak modellek, ami a cég szempontjából nem úgy jön be, ahogy tervezték, nem fordítanak rá egy adott erőforrásnál többet.
Ami ennél is jobban hiányzik, az a források publikálása. Csak hát, ha lenne pl. CM a GXI-re, ki venne helyette új telefont egy év után? Ha az ismert gondok egyszercsak megszűnnének, vagy legalább esély lenne rá, akkor a telefon a hw képességei és ára alapján még 2-3 évig komoly játékos lenne a piacon, de a gyártásban már váltottak, vagyis ellenérdekeltek abban, hogy a user (mi) még évekig ugyanazt a készüléket használja! Mág akkor is, ha e-miatt páran eltávolodnak a ZTE-től, ezek a geek-ek szám szerint sosincsenek olyan sokan, hogy figyelembe kellene venni őket komoly piaci elemzásben!
Legyünk üdvözölve a piacgazdaságban!
-
Gabee76
csendes tag
Hali Mindenki.
Tegnap voltam az Okostelefon Akadémia 3. rendezvényén.
Beszéltem a ZTE Hungary egyik vezető emberével és sajnos rossz hireim vannak.
A ZTE Grand X-in el már nem foglalkoznak nem hogy JB nem lessz rá hanem semmi frissités nem várható legalábbis ezt mondta.
Mondom miért nem lessz?? Hát ez a teló ennyi volt volt akinek bejött volt akinek nem de Ők befejezték a GXI-vel.
Hát mondom ez fasza. De azt mondta az emberünk ezzel ők nem tudnak mit csinálni.
Kicsit most csalódtam a ZTE-be Bár nekem nincs gondom a GXI-vel.
Mármint a hozzá állásukban csalódtam nem a termékeiben.
Sajnos ezek a hirek. Gondoltam megosztom veletek.Üdv: Gabee.
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
Joccc07 #17871 üzenetére
Még nem is lesz! Írtam a fejlesztőnek és válaszolt, hogy egy emberke dolgozik rajta de a processzor architektúra miatt nem tud még semmit kezdeni vele és úgy néz ki, hogy mostanában nem is lesz Xposed Framework x86-ra, vagyis van de az pont nem ehhez a procihoz, én már kipróbáltam, máshogy felraktam de az app.process inkompatibilis pedig x86-os...
-
Joccc07
addikt
Grand x in-en megy az xposed framework?
-
madkiller
őstag
-
curtis2
aktív tag
Mivel a play t a mai napig nem tudom helyreállítani, kérem, hogy egy Repgon apk-val segítsetek!
Köszi! -
gole69
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem! kettő:-)
Next_V3-felmegy B 04-re?
Next_V3 alatt jobb a hangminőség? -
heidricha
őstag
válasz
heidricha #17841 üzenetére
Csak érdekességképpen. Minden alkalommal, ha repülőben van, fennakad a GPS... ennek oka kell legyen, gondoltam. No, van is.
A köponyeg widget csinálja. Nem ragaszkodik a pontos pozícióhoz, így napközben pillanatok alatt megvan, mert a hálózati hely gyorsan megvan. Ilyen persze repülőzéskor nincs, viszont valamit mégis akar, így sikerült neki 6,5 órán keresztül GPS-t, telefont, mindent ébren tartani.
Írtam nekik, gyorsan válaszoltak, remélhetőleg javítják.
-
Joccc07
addikt
Megvan az app
Market helper -
Samus
addikt
válasz
Joccc07 #17855 üzenetére
Szerintem ezzel menj a Nagy Android alkalmazás topikba, hátha. De én is úgy tudom, hogy csak a build.prop fájlt módosítva tudsz másnak látszódni.
Többieknek. Visszakaptam a telefont. És hatalmasat csalódtam a pécsi szervizben. Az egy dolog, hogy nem tapasztaltak semmi hibát. De olyan pofátlanul hazudnak, hogy nagyon...Újrahúzták a rendszert. Ja, csak rootolva van a téma, tehát maximum egy Factory reset volt. Szétszedték és kitakarították az akusztikus nyílásokat (aha, mindkét mikrofon lyukja ugyanolyan poros, beleértve az első és hátsó hangszórókat takaró rácsot is...). Úgyhogy most újra pakolok rá fel mindent. Viszont nagyon pozitívan ért, hogy még jó régen egy órát szenvedtem, mire normálisan megcsináltam minden névjegyet, és most, megadva a fiókom, öt másodperc múlva már a teljes névjegyzék olyan volt, mint mikor leadtam. Mondjuk a képek sajnos csak alacsony felbontásúak, ezen a Google dolgozhatna...
Az Árkád tetején álltam, de kifelé nem érvényesítettem a jegyet, ez már a lenti kijárati kapunál jutott eszembe. Már készültem, hogy ez szívás lesz, bedugtam a kártyát, és kiengedett...meg is lepődtem...
-
Joccc07
addikt
Segítséget szeretnék kérni egy app nevét illetően!
Módosítja a play áruház számára a telefon nevét a build.prop szerkesztése nélkül!
Így letölthetővé válnak azok az appok amik amúgy ,,nem mennek" a grand x inenA segítséget előre is köszönöm
-
Samus
addikt
válasz
havenday #17845 üzenetére
Én holnap megyek érte. Van egy olyan érzésem, hogy semmi sem történt...A pécsi szervizt kerüljétek. Kötekednek...Bezzeg külföldi eladónak azt mondom, hibás a termék, egyből refund van...Anno vettem eBay-en egy digitális légnyomásmérőt, elvileg van háttérvilágítása, ami jól jött volna. Amit kaptam, annak nem volt. Az eladó szó nélkül felajánlotta, hogy vagy visszaadja az ár felét, vagy ha visszaküldöm, az egészet. Visszakaptam a vételár felé. És nem néztek hülyének...
-
havenday
tag
Mennyibe kerülhet a szolgáltatótól függetlenítést kérni a telefonra? T mob
-
heidricha
őstag
Árban vannak eltérések rendesen, nekem ezt javasolta valaki:
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/15267-mtk6589-lenovo-s750-ip67-quad-core-960540-1g4g.htmlerősen gondolkodom rajta, csakhogy nekem főleg a GPS lenne az érdekes, az meg nem jobb ebben sem, mint a GXI-ben (már eltekintve attól, hogy a GXI néha teljesen elfelejti, hogy van neki GPS-e, néha más szenzor tűnik el, pl. az iránytű szintén szokott hiányozni - tegnap este pedig egy teljesen új jelenség lépett be: nem kapcsolta ki a GPS-t, de nem is mutatta a status-on, hogy aktív lenne, jól le is merült reggelre)
És nem fognak meg mindent, kollégám tegnap vette át a tabletjét az AntELife-tól, semmi vám/áfa nem volt rajta.
Persze könnyen lehet, hogy jobban odafigyelnek, mint korábban!
-
t1
veterán
Gondolkodóba estem ... lehet megy a Grand.
És ez lenne helyette: [link]Fogtam ma a kezemben muter élettársa nem rég vette, teljesen jó nem tűnt gagyinak és nagyon gyorsnak is tűnt Antutuba 14k-t nyomott és hát az ára.... 40k körül itthon van
-
Samus
addikt
Ez nehezebb lesz, mint gondoltam...
Voltam bent a T-ben. Elég gyorsan, négy perc alatt sorra kerültem. Persze a szervizes nem tapasztalta a hibát...(egy perc hívás alatt), emlegette, hogy nem kell mindent elhinni, amit a fórumokon mondanak (ezt nem értem, hogy jött szóba, én ilyet nem említettem...). Bevizsgálás alatt van a készülék, elvileg pár nap. Komolyan, majdnem úgy jött le, hogy mit akarok én itt ezzel...nézegette a mikrofont, de persze a telefon makulátlan, a Nillkin tok is rajta.A vicc, hogy a kártyám átkerült az öt éves N82-be, kifelé csúcsforgalomban (délután négy) sétáltam a Rákóczi úton az Árkád felé, és barátnőmmel beszéltem. Ahogy felvette, mindjárt kérdezte, hogy másik telefon? Sokkal tisztább a hangom, és a nagy zajban is tökéletesen hall (megjegyezném, az N82-ben nincs semmiféle hangjavítás, vagy visszhang elnyomás), mindezt úgy, hogy nem tudta, hogy javítani vittem a telefont...
-
heidricha
őstag
Ez teljesen érthető, én is hasonló számokkal úszom meg a napot, és szintén nem szeretek lemerülni, pedig az esély mindig megvan egy kis eksönre, amikor kellene a power, de honnan is?
Na erre szerintem teljesen jó egy kis külső power (főleg, ha nem felejti az ember a kocsiban). Ha lenne dupla (vagy legalább jelentősen többet bíró) akksi, az még jobb lenne, de tudtommal jelenleg ilyen nem létezik. -
TBG
senior tag
válasz
heidricha #17830 üzenetére
Nem a tartalék akksi a lényeg. Azt sem akarok magammal vinni. Főleg úgy nem, hogy azokhoz meg valami asztali töltő kellene. A gyáris akksi nekem a mostani felhasználással estig 60% körülre esik le, ami jó, de volt egykét extrémebb nap, amikor 20% alá is benézett és éppen nem volt a környéken töltő(nálam sem). Szóval, nekem csak azért kellene nagyobb akksi, hogy egy extrémebb nap után is tuti 40-50 között maradhassak...a kis lelkem megnyugtatása végett
-
heidricha
őstag
Vihetsz tartalék akksikat is, de ez a szétszedési módszer nem alkalmas szerintem a cserélgetésre. A plusz kütyü nem olyan rossz, a nagy dilemma mindig a méret és a kapacitás lesz. Nekem jelenleg egy 2200mAh-s van, nagyon kicsi, és könnyű, de kb 70%-ot tud emelni - és egyszer megszopatott, mert ezzel való töltés után 70% alá nem ment a kijelzés, annyit mutatott akkor is, mikor szó nélkül kikapcsolt!
Kedvencem a 4x18650 akksis cucc a dx.com-ról, nagyon nézegetem. 1-4 akksiva elmegy, nekem ilyen kell a zseblámpába is - és tölteni is tudja őket, ott is mindegy a darabszám. Ezzel csak annyi baj lehet, hogy egy akksival is megy, vagyis felfelé nyomja a feszkót gondolom; ilyenem eddig egyszer volt, de az spec nagyon bénán oldotta meg.
http://dx.com/p/4-x-18650-batteries-emergency-charger-w-led-illumination-light-usb-port-for-iphone-ipad-white-128888
-
madkiller
őstag
Tudni arról, hogy ezt árulni fogják itthon? http://www.jsxltech.com/collections/c1-cellphone-c2-brand-c3-zte/products/zte-v975-geek-smartphone
-
madkiller
őstag
válasz
tonyqa23 #17818 üzenetére
Kb igen, de ha kitámasztod egy darab fecnivel, akkor már használható.
Más márkábe ezek a nagy aksik 4-6$ért mozognak, persze van aki ettől drágábban adja.
50 körüli értékelésem van amúgy, rendeltem már pár dolgot pl. van 5000mhA-s külső aksim is 3000volt, és sosincs lemerülve a telóm, volt hogy úgy töltöttem egyik zsebembe az aksi a másikba a teló és az övemnél meg futott egy usb kábel -
madkiller
őstag
válasz
cseri01 #17808 üzenetére
Tegyél egy papir darabot úgy az aksi alá mögé, hogy az érintkezőnél a rés kisebb legyen. Majdnem eltűnjön, de egy pici maradjon, hogy a hőváltozás miatt tudjon tágulni, összébb menni.
Bár most vmit csinált a tmobileos az aksim érintkezőjével és most enélkül is jó egyenlőre. -
cseri01
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy olyan problèmám, hogy a telefonon a gyári aksival 20-25%-nál kikapcsol, a nagyobb aksival pedig 40% környèkèn kapcsol ki. Az okosok azt mondták, hogy csináljak battery resetet de a CWM-ben nincs ilyen opcio. Amugy a Next v3 rom van rajta. Valakinek valami ötlete, hogy mit lehetne csinálni ilyen kor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest