- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gzbotii #15588 üzenetére
Neked ez a módszer felel meg!
@Gabor777:
Nincs köze a romnak a hálózati zárhoz. Az az alacsony szintű FW része. Jelen pillanatban és a közeljövőben sem várható olyan beavatkozás, amit az érintené.
Az OTA frissítések IMEI alapján történnek. Az adott hálózatra regisztrált modellekre kiosztja a szolgáltató a gyártó által készített csomag elérési helyét. Ez találja meg a frissítő.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Gabor777 #15586 üzenetére
Ez a modszer megfelel nekem?
A keszulek fuggetlen es a szoftverzional azt irja: GXI_V1.0.0B02szerk: ja, hogy nekem B02...azt hittem B04 van...erdekes.
-
Gabor777
aktív tag
http://hungariandroid.com/androidfans/viewforum.php?f=261&sid=866af04afeaf75b8e4fc1c5e7024e8ce
-
gzbotii
nagyúr
Tudnatok adni egy reszletes leirast rootolashoz?
Amugy meg, ha eloszor csinalnek ilyet (ROM cseret mar csinaltam, de rootolast meg nem Desire) akkor mennyire az eselye, hogy brickelem, pl? -
Canonfan
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #15580 üzenetére
Nekem Linux (openSUSE) alatt volt elég szívás kategória ez az MTP mód (ez az amit egyedül visszalépésnek érzek a GB-hez képest, ott a Mass Storage mód teljesen korrekten ment Linuxon is) én leginkább csak ezért rootoltam a telefont, hogy fel tudjam rakni a Massstorage appot hogy normálisan tudjak másolni Linux alatt is...
Bár nekem Win7 alatt ment rendesen MTP módban a driverek felpakolása után, de az nekem szükségmegoldás volt csak...
Keeperv85:
Egyetértek
semmi gond nem volt a Mass Storage móddal, legalább az MTP mellett benn kellett volna maradnia, mert így gáz hogy a Droid pont Linux-szal nem hajlandó tárhelyként mountolódni, amikor a Droid alapja ugyanúgy Linux kernel...
Ha a Microsoft is úgy akarta volna és nem veteti ki az MTP-n kívül az összes létező kapcsolódási lehetőséget a droid alól...
Jellemző, gondoltam hogy az MS van a háttérben... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #15580 üzenetére
Elég alap -lenne-. Ha a Microsoft is úgy akarta volna és nem veteti ki az MTP-n kívül az összes létező kapcsolódási lehetőséget a droid alól... 4.0.2-től nincsen Mass Storage támogatás.
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #15578 üzenetére
A custom romok alatt ez részben megoldott, de a Mass Storage app nem a legmegbízhatóbb, ami az illeti...
-
Sziasztok, elkezdte most azt csinálni a telefon hogy rádugom a számítógépre és semmi, kiírja hogy usb hibakeresési mód és paff. A windows nem látja.
Van valami program amit felteszek a telóra és látja a windows rendesen, mert idáig is eszközként látta és nem tárhelynek és elég lassú volt úgy a másolás.
-
airwawes
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a rootolással.
B06 van a telefonomon (B04 volt rajta de frissítettem) és szeretném rootolni ezzel.
Az előző telefonon B04 volt és sikeresen rootoltam még könnyedén, azonban cseréltettem és ezt azóta B06ra frissítettem.
Valamiért nem akaja megtalálni a telefont mert ezt a hibaüzenetet kapom: Error: device not found
Pedig a driverek fent vannak stb, ugyan azzal az adatkábellel csinálom, ugyan arról a laptopról, egyedül a telefon lett lecserélve.
Előre is köszönöm a segítséget. -
golyós
addikt
Én használom az Fb-t de a Taptu sokkal többször kelti fel a telefont mint a Face.
Estére meglesz a 24 órás Gsam megfigyelés akkor többet tudok.
Nekem is 1-1,5 nap az átlag.
Sajna a Greenify nem megy pedig az sokat javítana az aksi időn.
Megvárom Kelzsoca által megszellőztetett frissítést és ha ebből is készít Keeperv mester egy Next romot akkor kipróbálom most már. -
xSide
őstag
Hoppá a friss GP Szolgáltatások (most megnéztem 14 óra alatt 1 óra pár perc ébrentartást és 12214 felébresztést okozott) már nem tiltható le simán.
Most frissítettem volna az Aurora-t (firefox) és felbukkanó ablakban kérdezte akarom, hogy ellenőrizze-e jó szándékból frissíteném
Ezt saját magánál miért nem teszi?
Marad a korábbi SD Maid féle fagyasztás...
Egyre erőszakosabb ez a Google!
Az rendben az ő rendszerüket használom és szeretem is, de egyre jobban irritál bennük egyre több minden.
Viszont a sokféle play alkalmazással egyénire szabható és mit-mivel szabadságot adó használhatóságot nem fogom feladni -
xSide
őstag
válasz
gzbotii #15568 üzenetére
Érdemes lenne vetni egy pillantást az ún. Google Play Szolgáltatásokra is (Gsam szerint a legtöbb felébresztésért és ébrentartásért felelős sz.rság).
Tegnapelőtt frissítettem a Talk-al együtt (jahh a a f.ssá vált Hangouts nem megy nélküle immár) és 14 óra alatt merültem le!!!
Nem értem haza a napi megszokott és állandó használati jellemzőkkel, ami előtte 66-75% töltöttség közt szokott lenni...
FB appot nem használok és a térkép is fagyasztva, nincs állandó 2g-re állitva sem...
Most visszatértem a a korábbi állapotra, mely szerint Google Play Szolgáltatások fagyasztom alkalmazáskezelőben (beraktam system/app alá és lib-eket a helyükre, így az egyszerűbb) Talk pedig visszaállitva (frissítések eltávolítva). -
gzbotii
nagyúr
FB app nelkul nektek mennyivel birja tovabb a telefon?
Utobbi idoben nekem rendesen megcsappant a keszenlet.Pl, ma este amikor lefekudtem 55% volt, nem volt kedvem mar toltotre dugni...reggel 9.30-kor kelek es le volt csutkara merulve. Hat szep..
A telefon szerint 2% hasznalt csak a FB, tegnap kb 2x volt megnyitva telefonrol.
-
TBG
senior tag
Lehet böngészőben is használni facebookot. Az nem zabál.
-
airwawes
tag
válasz
Fitzgerald #15564 üzenetére
Én vateráról vettem 5 hónapja 48.000 ért.
-
Canonfan
senior tag
mate3553, tonyqa23, t181:
Köszi szépen a hasznos infót,
lefrissítettem mindkettőt, és nálam is úgy néz ki minden OK
ezek szerint valóban csak az első időkben volt csak ez a probléma velük.
-
Keeperv85
nagyúr
-
golyós
addikt
Használtok Greenify progit?
Nekem semmit sem hibernàl pedig a Play szerint kompatibilis. -
t181
senior tag
válasz
Keeperv85 #15555 üzenetére
Hát igen...nem kíméli...
GSam-ban szoktam nézni a felébresztések számát...
A nap végén mindig a facebook győz, jelentős fölénnyel...(+~120)
Ezt már csak azért sem értem, mert meg van neki mondva, hogy óránként nézhet(nézzen) fel.
Ebből következően pedig azt nem értem, hogy miért van olyan, hogy egy értesítést miért csak fél órával később kapok meg...(nem különösebben foglalkoztat, mert nagyrészt azért 'fészbukozok', hogy 2-3 emberrel kommunikáljak, meg persze, hogy az élettelen ismerőseim, milyen szerelmes idézetet pakolnak ki.)
Így, hogy minden nap végén tudom tölteni, nem foglalkozom vele. -
gzbotii
nagyúr
Mi a tapasztalat, a kijelzo mennyire karcallo?
-
heidricha
őstag
Nem rossz az, ha minden értesítést kikapcsolsz, akkor már csak a GPS-t kell kivenni alóla, mert akkor is piszkálja, ha le van amúgy tiltva benne a helyközlés. Amúgy használatban tényleg jó, nekem most mégis Friendcaster van, mint amikor még az eredeti hulladék fb volt.
Liluláshoz. Ma a durva napfényben forgattam a kijelzőt kicsit. Létezik olyan állás, ahol lilás, de abban a tartományban, amiben amúgy is alig lehet látni bármit a napsütésben. Bár tudnám, mindenkinek ugyanígy viselkedik-e! Nálam csak teljesen életszerűtlen körülmények között lehet látni, akkor sem durva.És a lock fagyás: nekem a wifi alvás átállításával egy időben jött helyre. Azóta eltelt vagy két hét és talán egyetlen alkalommal volt.
Azért kíváncsi leszek arra a javításra, ami elvileg ezt is megoldja. Amúgy mit is még?
Ja wifi jelszó. Nekem sosem felejtette el. Ha nem kapcsolódik, eddig minden alkalommal a routert kellett újraindítani!
-
t181
senior tag
válasz
Canonfan #15551 üzenetére
A facebbok szerintem egyre jobb.
Még régebben Zuckerbeg megmondta a fejlesztőknek, hogy akkor lehet szépen újraírni az egész appot.(nem tudom igaz-e)
Ez még abban az időben volt, amikor vállalhatatlanul gagyi, lassú volt.
Akkor egyik verzióról a másikra kaptunk egy (szerintem) teljesen korrekt appot.
Azóta sebességben nem nagyon van változás. -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Régebben, még a GXI indulásakor volt arról szó, hogy a Facebook app frissítés után nem megy, illetve a Shazamot is külön apk-ból kell telepíteni, mert a playes verzió nem működik.
Eddig semmi gondom nem volt ezzel, a Shazam szépen teszi a dolgát, az FB appot meg kimondottan ritkán használom és nem is akarom feltétlen frissíteni mert állítólag egyre rosszabb, és eddig nem is jelentett ez problémát, mert a kézi frissítések alatt volt külön a többitől nálam a Playen, szóval a többi appot gond nélkül tudtam frissíteni egyszerre is.
Az most a problémám hogy ki tudja miért bekerültek a többi frissítés közé,
így nem tudok több appot frissíteni egyszerre, mert ez a kettő is benne van (nem minden nap nézek fel a Playre) és nem szeretném egyesével frissítgetni az appokat emiatt főleg ha összejött több is...
Azt szeretném megkérdezni tőletek hogy tudtok ajánlani olyan ingyenes appot amivel le tudom választani az FB-t és a Shazamot a Playről, vagy azóta változott a helyzet, működhetnek már frissítés után is ezek az appok?
Válaszotokat előre is köszi!
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
kristi78 #15527 üzenetére
Nekem is dettó ez volt de többször fordult már elő és ide is beírtam emiatt , meg van olyan ember aki azt mondta, hogy kicsörgött de nem vettem fel közben mindig be vagyok kapcsolva! De volt /van olyan ember i aki el sem ér.. a wifi nagyon ritkán felejti el a jelszavam mondjuk de a másik érdekes
-
formengil
tag
Szépen emelkedik az ára a telefonunknak.
[link]
-
boxos23
aktív tag
Hali
Tud már valaki időpontot az új frissítésről?
-
Logeeen
senior tag
Sziasztok!
Ma elkezdte a családban lévő ZTE is a lockscreen fagyást. Next v3 van rajta. Lehet valamit kezdeni vele?
Illetve rájöttek már a szakik, hogy mi okozza? -
gonorrea
senior tag
válasz
Keeperv85 #15536 üzenetére
De miért csak a filmek-videók-képek tűntek el, miután másolta rá, többi érintetlen maradt, és azóta amit fényképeztem az megint megvan faszán! Tudom lehet nem azokat a "szektorokat" használta, de én inkább http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=261&t=547 erre gyanakszom! Most csináltam egy rendszerújratelepítést!
Más: napfényben egyre rosszabb a kijelzőm, most már lassan bármilyen szögből süti a nap kajak lila lesz!
Tudom, hogy van akinek nem és eddig nekem sem volt vele gondom, viszont ebben az egy-két napban nagyon bedurvult, pl elég gáz, hogy kocsiban nem látom a gps-t -
gonorrea
senior tag
Tegnap felmásoltam 2 filmet sd-re látta is rendesen, ma reggelre sd lévő alkalmazás nem indul "nincs telepítve", az összes fénykép és videó eltűnt nem tudom semmivel sem elővarázsolni!
Betettem sd másik telefonba az sem látja, csak a könyvtárakat! Többi dokumentumom elvileg megvan, de a szabad hely 8 GB-ről 13,5 GB lettnagyon mérges vagyok
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
counterbill #15533 üzenetére
Nézd meg a naptárat
-
-
kristi78
csendes tag
válasz
ggeleven #15523 üzenetére
Sziasztok! December óta használom a telót, lelkes olvasója vagyok a fórumnak. Eddig nem írtam, a telefonom hibamentes.(Na jó egy kis lilulás...)Viszont tegnap kaptam egy sms-t miszerint volt egy nem fogadott hívásom, amit csak kikapcsolt állapotban szoktam kapni. Tudtommal végig be volt kapcsolva a hívás időpontjában. Ezután jön az érdekes rész: elfelejtette a wifi jelszót.
(mondjuk már én is
4hónapja beírtam azóta fent van.Gondolom akkor nálam is újraindulás után dobhatta a jelszavakat.Érdekes
-
Na hoppá, mibe futottam ma bele 6 hónap hiba nélküli használat után!
Bent a munkahelyemen lehúztam a értesítősávot, hogy bekapcsoljam a wifit. Ahogy rányomtam a wifi gyorsgombjára és a telefon azon nyomban újraindult...mondom WTF?De sebaj, ezt aztán túléljük...Boot után várok, hogy csatlakozzon a routerre, de csak nem akart! Irány a Beállítások/Wifi és kikerestem a kívánt hálózatot, gondoltam csak nem észleli vagy vmi hasonló. Rányomok és erre kéri a jelszót!
Persze mondanom sem kell, hogy előtte el volt mentve és ma is többször csatlakozott gond nélkül.
Most hazaértem, belövöm a wifit és nem akar csatlakozni itthoni hálózatra, mert ennek is elfelejtette a jelszavát!
Szóval ugrott az összes elmentett wifi password! Ez mitől lehet? Nekem rohadt furcsa! -
moriak
tag
válasz
gorogtibor #15519 üzenetére
Alaplapi USB port amiben nem működik rendesen? Vagy gépház USB csatlakozó?
-
gonorrea
senior tag
válasz
Nekem simán másolt usb 2.0-ról 1,8 GB-s filmet, viszont nem lehet NTFS-re formázni a kártyát, mert akkor azt mondja ismeretlen formátumú vagy formázatlan SD kártya! Másnál is ez van, vagy csak engem sz.pat?!
-
Mate
nagyúr
válasz
Nálam formátumfüggő, hogy kiírja-e, hogy "nem biztos, hogy letudja játszani"
-
gorogtibor
csendes tag
Az csak nálam van, hogy nem annyira Like-olja az usb 2.0-át? Főleg a nagyobb video fájlok másolásánál kiírja, hogy az eszköz nem biztos, hogy letudja játszani. Átdugom 3.0-ára és ott no problem...
-
Keeperv85
nagyúr
Ez mindaddig nem fog kiderülni, még a frissített telóval próbálod, mert az nem fog semmit találni. Bár hálózati hibát nem kéne írnia.
Vsz. érdemes lenne annak a routernek (...és még számos másiknak itt a topicban...) erősen a mélyére nézni. Valahogy vannak kellemetlen megérzéseim ezekkel a WiFi fagyásokkal kapcsolatban még mindig. Tartok tőle, hogy nincs az a szoftverjavítás, ami a rosszul beállított router mellett segítene ezen a telón.
-
TBG
senior tag
Bocsánat. Félreértettem. Nem egy nyelvet beszélünk. Nekem az idehaza = Magyarország. Amikor itthon vagyok, az itthon/otthon.
Mindenesetre ha egy kicsit fogalmad is lenne a TCP és a magasabb szintű protokollok működéséről, akkor pontosan látnád, hogy amit írsz, az nehezen elképzelhető...feltéve, ha explicit nincs tiltva nálad vagy a szolgáltatódnál a frissítőszerver.
-
Canonfan
senior tag
Nekem sincs semmi gondom a B04-el, nincs semmi amiért frissítenem kellene...
Mondjuk én amúgy is a Nextgen-es módszerrel rootoltam a telót, (nincs unroot csak rom újratelepítés) szóval nekem reoveryből kéne felraknom a B06-ot, aminek most nincs kedvem nekiállni főleg ha tényleg használatba nem hoz változást.
Bár nem zárkózom el előle, de akkor már inkább megvárom még kijön zip-be is az új frissítés, hátha az már érezhetőbben is javít valamit... -
-
linker92
csendes tag
Nem értem.. nekem semmi bajom az akksi üzemidővel, komolyan aki vesz bármilyen müszaki cikket, kibontja egyből a hibákat keresi? nem hiszem el, ezt az idot inkább másra is fordithatnád
(nők, gyerek.. stb) akinek nem ingje..
-
Keeperv85
nagyúr
Ezzel most melléfogtál, mert ebben pont csak az akku kijelzés van cserélve, pont hogy lássam hol tart. Egyáltalán nem szívja jobban az akkut. De nem is ez az én problémám, hanem ez a "felmenet, pedig nem is akartam". Nem a f.szt, azt nem! Rányomtad, azért ment rá. Ha nem te, akkor valaki otthon.
Elsőre a letöltés előtt kér engedélyt, másodikra az újraindításhoz. Ha kikapcsolod a telót, akkor NEM frissül, ha magától indul újra, mert pl. lemerült, akkor SEM! CSAK ha kéri valaki!
-
Keeperv85
nagyúr
Elmeséled kit nézel tulajdonképp hülyének, vagy eteted még a népet egy ideig? Ilyen ugyanis nincs. Nem megy fel magától a frissítés, csak ha te nyomod rá, akkor is két jóváhagyást kér legalább!
"Remélem hamar kijön az új, hogy megszabaduljak b06-tól ami szívja az aksit mint állat."
Tényleg szívja... aham. Biztos nem user error...:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- GTA V
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- E-roller topik
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest