- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
moriak
tag
válasz
facsong #5347 üzenetére
Én vásároltam már külföldről készüléket a garancia nuku. Gyártói garanciát adnak hozzá de ha esetlegesen hibás készülék jön akkor kissé macerás a visszajuttatás illetve a javíttatás.
Aliexpresszen láttam ott ilyen ~200 dolcsi körül. Free shippinggel olyan 1 héttől kezdődően akár 2 hónap is lehet amíg megérkezik. (Nekem most jött meg 8 nap alatt HongKongból SonyXperia U-hoz talpacskák)
Futárral akár 3-4 nap de megvámolják. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
facsong #1446 üzenetére
A Blade-et sem lehet függetleníteni rommal. Egyik modellt sem. Ki tudom kapcsolni a képernyőt, ami kéri az unlock kódot, de ettől a készülék nem lesz független. Viszont tudnám javasolni, hogy ne nagyon erőltessük a témát, mert nekem jobb dolgom van idekinn, mint a rácsok mögött és a profilom sem szeretném kicserélni mostanában.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
facsong #1138 üzenetére
Szia!
Nincs Tegra 2-es verzió és ameddig meg nem jelent, addig nincs is lehetősége és értelme összemérni ezzel.
Az akku és a kamera rendben van, az itt leírtak alapján. Sőt, a kamera kicsit felül is múlta a vártakat. Telefonban messze elég.Root, főzött rom: nincs és ha a véleményem számít valamit: a közel jövőben mondj is le róla. (Addig még nem lesz ilyen készülékem mondjuk és nem lesz úgy néz ki, hogy lesz...
)
FM rádió: úgy tudom hogy még nem sikerült eddig az Intel mérnökeinek sem működésre bírni, de elvileg a hardver megvan hozzá. Gyakorlatilag azt tudom mondani, mint a root-nál. Még nincs tesztkészülékem, addig ez is "titok" marad. Vagy még valaki önként nem vállalkozik a "tesztekre",..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Update 09.27. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest