Hirdetés
- sellerbuyer: SISU A BOSSZÚ ÚTJA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
keep2000
tag
válasz
kelekyle
üzenetére
T-mobile 3G szakadozási-téma:
Miután ma megint és fokozottan jelentkezett a probléma (ha írtam valakinek whatsapp messengeren, akkor nagyon sok esetben 10-20-30 másodpercig nem ment el az üzenet, csak utána), írtam a T-Mobile ügyfélszolgálatnak, illetve beszéltem a technikai ügyfélszolgálattal, ahol egy segítőkész műszakissal kapcsoltak össze. Elregéltem a bánatomat (több készülék, több simkártya, 2G-3G, több helyszín). Erre mondta nyilván, hogy ha ilyen globális dolog lenne, tudnának róla, illetve javasolta, hogy rakjak fel valami ping vagy dns checker szoftvert és ha ilyet tapasztalok, akkor pingessem meg az origo.hu-t, hogy van-e csomagvesztés, stb
Mondjuk ez nem tetszik, inkább valamilyen háttérben logolós alkalmazás kéne, hogy ne kézzel kelljen tolni. Az meg talán azért nem jó, mert lehet, hogy a folyamatos ping+log "ébren tartja" a kapcsolatot és akkor nem jelentkezik a probléma?
Eleve mivel az érdemes ilyet tesztelni, logolni? Valakinek van tapasztalata?Illetve alapvetően ha valaki még ilyesmivel küzd, érdemes jelezni egy emailben az ügyfélszolgálatnak, meglepően készségesek voltak, hátha mozdul valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Gumi és felni topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest