Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
szaszii
üzenetére
Elmondod, hogy véletlenszerűen kikapcsolgat, lefagy. Nem lehet vele dolgozni, és nem engedheted meg magadnak, hogy ne legyél elérhető melóban. Csak határozottan.
Nekem erre visszaadták az árát. Bár lehet csak éppen nem volt kötekedős kedvében a szervizes. 
Ha meg bevizsgálással meg szoftverfrissítéssel próbálkoznak, akkor mondja meg pontosan milyen szoftverre akarja frissíteni. Majd megmutatod, hogy nem szükséges, mert már most is az van rajta. Mondjon mást.
(#10819) Bennedek
Melyik explorer? Az ES? Nekem azzal jól szokott működni a másolás WiFi-n PC- re/ről. Más programokkal nekem is fagyott. Bár azok még korábbi telefonok voltak.(#10821) xtevo
Húh, ezt nem lett volna muszáj beidézni. Most az fog jönni, hogy ilyen hiba se volt míg ki nem találtam.
(#10829) xtevo
Nálam is elszíneződött mindkét telefon kijelzője bizonyos helyeken ha erősebben nyomom. Bár ez a legutolsó dolog ami zavar, szerintem ettől nem lesz baja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem erre visszaadták az árát. Bár lehet csak éppen nem volt kötekedős kedvében a szervizes.