- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
szaszii #10812 üzenetére
Elmondod, hogy véletlenszerűen kikapcsolgat, lefagy. Nem lehet vele dolgozni, és nem engedheted meg magadnak, hogy ne legyél elérhető melóban. Csak határozottan.
Nekem erre visszaadták az árát. Bár lehet csak éppen nem volt kötekedős kedvében a szervizes.
Ha meg bevizsgálással meg szoftverfrissítéssel próbálkoznak, akkor mondja meg pontosan milyen szoftverre akarja frissíteni. Majd megmutatod, hogy nem szükséges, mert már most is az van rajta. Mondjon mást.
(#10819) Bennedek
Melyik explorer? Az ES? Nekem azzal jól szokott működni a másolás WiFi-n PC- re/ről. Más programokkal nekem is fagyott. Bár azok még korábbi telefonok voltak.(#10821) xtevo
Húh, ezt nem lett volna muszáj beidézni. Most az fog jönni, hogy ilyen hiba se volt míg ki nem találtam.(#10829) xtevo
Nálam is elszíneződött mindkét telefon kijelzője bizonyos helyeken ha erősebben nyomom. Bár ez a legutolsó dolog ami zavar, szerintem ettől nem lesz baja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest