- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszii
tag
válasz
gonger #10832 üzenetére
Tegnap bevittem a T-hez a telefont, mondván gyakran kikapcsol, lefagy a kijelző, főleg wifi mellett.. erre még 100x megkérdezte, hogy köthető-e valamihez a fagyás.. igen mondom a WIFI-hez.. pötyögött valamit a gépén, mondta, hogy elviszik bevizsgálásra.. mondom hány nap? erre a válasz: 15.. mondom akkor hagyjuk, majd legközelebb..
Most egy ismerősön keresztül próbálom elintézni, hogy beszéljen a másik szervízessel, akit ismer és okosabbnak is néz ki, mint ez volt..#atillahun:
Ha meg bevizsgálással meg szoftverfrissítéssel próbálkoznak, akkor mondja meg pontosan milyen szoftverre akarja frissíteni. Majd megmutatod, hogy nem szükséges, mert már most is az van rajta. Mondjon mást.Látod nekem is ezt kellett volna tennem.. akartam mondani, hogy nincs is szervize a ZTE-nek, cserélni szokták.. remélem sikerül cseréltetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest