- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #4998 üzenetére
Feldobott labda volt, és piszkosul lecsaptad!
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #4996 üzenetére
Más kínai gyártok biztos fogják gyártani a műanyag keretet 10$-ért, veszek egyet és beletolom a leendő Mix 2S-t, és ugyanott vagyok.
-
Milestone2
nagyúr
Vagy vegyünk "Blackshark"-ot...
...ha újra 14 éves lennék, még érdekelne is. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Keresztapper #4994 üzenetére
...az nem fog elmúlni soha, de készülékhasználóként fedélzeten maradok...
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #4991 üzenetére
Elmúlt a harag?
Szerk.
Már meg is kaptam a választ. -
Milestone2
nagyúr
válasz
gyuri1979 #4992 üzenetére
De a "kitudja mikor jelenik meg egyáltalán" miatt meg a másik...
...bár most épp haragszom a MIJÁU-ra, ma reggel írtam meg a "felmondólevelet" nekik, kiszálltam a Global ROM fordításából...mert fölénk raktak egy kínai "3.14csát", aki mindenbe belerondít...elveszi a nagy nehezen magyarrá tett szövegek értelmét és formáját...adtam három hónap próbaidőt, de elég volt...csinálja egyedül. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4991 üzenetére
Akku miatt,egyértelmű a max3.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #4985 üzenetére
Szoktam én is olvasgatni,elég jó kis oldal.
Amúgy pont most fogok visszatérni Xiaomira,elegem van az S8ból a szar akkuja miatt.Csak még nem tudom,hogy 5plus legyen vagy várjak a Max3-ra.Max2 is kepben van...
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Nagy ritkán szoktam
-
TpS
őstag
válasz
Ezt a pletykalapot én is olvasgatom, aztán vannak pofára esések, amikor köze sincs a tényleges jellemzőknek a a korábban olvashatókhoz, de hát ezért pletykalap.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
gyuri1979 #4984 üzenetére
Olvasd rajen pletykalapját és te is "mindent" tudni fogsz...
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4983 üzenetére
De jó te mindent tudsz🙂 én ezentúl csak kérdezek...... És kapom a helyes válaszokat
Egyébként régen arról volt szó hogy nem ad ki ennyi készüléket,ahhoz képest még több lett. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4981 üzenetére
Igen valószínű. De én most nagyon szkeptikus vagyok,de ne legyen igazam. Ha lessz,akkor szerintem már csak a MI7 után mutatják be. Igaz valahol olvastam tegnap egy angol fórumon,hogy 25-en is bemutatnak valami készüléket,de hogy mit....ez a kérdés.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #4976 üzenetére
Mi történt?😒
-
gyuri1979
aktív tag
https://helloxiaomi.hu/aprilis-25-en-egy-uj-xiaomi-telefon-jon-lehet-az-mi-6x-az/
Sorban mutatják be az új készülékeket,de a max3-ról csend van.
Már kételkedek benne h lessz.... -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4970 üzenetére
Így is nézhetjük
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4968 üzenetére
Mindent a vásárlókért😁
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4965 üzenetére
Nem rossz,de még ez a lite,még nagyon lite😨
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #4965 üzenetére
Nézd már, milyen "nemhasonló" van a MEIZU-ban.
https://drive.google.com/open?id=1YRdeNs011nl1lDIk5TkZWDcXl_NCE2KI -
gyuri1979
aktív tag
válasz
*Mukeey* #4961 üzenetére
Az árakkal nincs is gond. Ezt nem vitatom!
Csak volt már szerencsém hozzájuk,és nem igazán tudok jót mondani. Igaz lehet azóta változott náluk a helyzetet.... Viszont egy bolt előre megveteti a vevővel,miközben még szállításra sem kapott semmit,és az sem biztos hogy megkapja abban az árban....ezt úgy furcsának találom.
Ez nem kotozkodes,csak faragták már be velük. Igaz én is veszek egy 6/64 verziót,10e drágább egy ismerősnek,mint náluk,de nem várok 2 hónapot,vagy még többet.
Ezt ne félre értsd,nem kotozkodeskepp írtam. -
-
gyuri1979
aktív tag
2 hónapot várjak,és még az sem biztos hogy megkapom a telt.
-
TpS
őstag
Ha Mix 2s vásárláson gondolkodik valaki, itt egy akciós lehetőség a xiaomishop-tól: [link]
Már rendeltem egy 8/256-ost. -
lovi27
addikt
válasz
Milestone2 #4950 üzenetére
Neked is és mindenkinek!
-
mahgar
újonc
válasz
Milestone2 #4954 üzenetére
Írtam a service global-nak, aztán próbálkoztam a chat-tel, azt írta : próbálkozzam az e-mail-lel... Levél elment, várok.... Köszönöm még egyszer, volt értelme ide írni!
-
mahgar
újonc
válasz
Milestone2 #4952 üzenetére
Nem, az en.miui.com-on... de máris próbálkozom az általad írt elérhetőségen. Köszönöm szépen!
-
mahgar
újonc
Sziasztok!
"Ezer éve" olvasom a fórumot, (bár eddig nem regisztráltam) épp az aktuális telefontól függ, hogy melyiket. November óta van Max-om és egy "érdekességre" szeretném felhívni a figyelmet, megosztani a bosszúságomat, ill. jó tanácsot elfogadni.
MIUI-n regisztráltam, kérvényeztem, bootloadert nyitottam. Minden happy volt, jó pár custom rom után a MiuiEu-nál kötöttem ki. Nagyon bejött! Januárban elszállt a hangszóró, gyorstöltés, usb kapcsolat... Garancia, telefon elküld Kínába, de a hosszú várakozás alatt vettem egy Max 2-t, mert a kínaiak azt mondták visszatérítenek... Aztán kitalálták, hogy mégis javítanak - alaplapcsere. Oké. Visszajött a telefon, minkettőt meghirdettem, gondoltam, amelyik előbb megy eldönti melyik marad. Max 2 elment, Max maradt. No, akkor hajrá, bootloader nyitás! Fiókomnak engedélye van, mindkettőt nyitottam már vele, egy hónap eltelt a legutóbbi nyitás után, ráadásul ezt a Max-ot, már nyitottam. Mi baj lehet? Hát az, hogy 2 hete nem tudok a nyomorult - Fiók és készülék hozzáadása - pontont túl jutni! Kétszer megcsináltam, nem én vagyok gyépés... Kínomban mindenfélével próbálkoztam már, új fiókkal is... Kici kínai Miui fórumon bacik válaszolni, problémát megoldani. Valószínűleg a megváltozott IMEI, meg a többi azonosító zavarhat be az alaplapcsere miatt... De csak találgatok... Kici kínai nem kommunikál... Ötletetek, esetleg? Elnézést a hosszú hozzászólásért, de ugye megértitek, 10 év passzív részvétele tört felszínre! Köszönöm! Kellemes húsvéti ünnepeket! -
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #4948 üzenetére
Ahogy hallom nem mindegyikbe.
-
Criminal017
őstag
EU romba visszakerült a helymeghatározós időjárás. Kiválasztani nem lehet, alapértelmezetten úgy indul.
-
lovi27
addikt
válasz
Milestone2 #4945 üzenetére
Confuse a Cat Ltd.
-
forzaroma
tag
válasz
Milestone2 #4943 üzenetére
Közben egy kis segítséggel sikerült,köszi!
-
forzaroma
tag
válasz
Milestone2 #4940 üzenetére
MIUI 9 Globál 8.3.22 Beta, az Android verzió 7.0 NRD90M
-
forzaroma
tag
Sziasztok!
A feleségem telefonján be van kapcsolva az a biztonsági funkció,hogy a képernyőzár feloldása után mindig jelszót is kér. Ezt szeretném kikapcsolni,de nem találom a módját,csak a jelszó megváltoztatásának.
Valaki tudna segíteni?
Előre is köszi! -
Milestone2
nagyúr
válasz
novoszath #4937 üzenetére
Nyitott BL mellett TWRP-t kell telepítened a Mi Recovery helyett.
TWRP-vel már tudsz root-ot (SuperSU vagy Magisk) telepíteni.
ROM-ot azért nem ajánlok:
1. mert én elsősorban MIUI fan vagyok
2. minden készülékhez más és más Custom ROM-ot készítenek (végig szokás próbálni, ahhoz, hogy dönteni tudj) -
novoszath
senior tag
válasz
Milestone2 #4919 üzenetére
sikerult a nyitas
hogyan tudom rootolni vagy esetleg mas milyen romot ajanlassz ra?
-
Criminal017
őstag
A Maxokat eddig májusban mutatták be, ha idén lesz 3, akkor májust tartom esélyesnek.
-
-
gyuri1979
aktív tag
Igen,mostanában nagyon tudnak titkokozni.
A játékra készült telojukat,fura mód nem mutattak be,pedig arra mindenki számított.
Remélem lessz max3,mert illő lenne lecserélni az 1et. A 2re nem éreztem akkora késztetést,igazából nem volt semmi újdonság benne. Majd meglátjuk mit hoz a jövő! Most hogy,bemutatták a felső kategóriát,hátha mostmár szivárog valami,a max-rol is. Nekem úgy rémlik mintha juniban mutatták volna be. -
TpS
őstag
válasz
gyuri1979 #4930 üzenetére
Ez a proci már jóval kevesebbet fogyaszt, mint a korábbi, hátha így ez az aksi elég lesz. Majd kiderül, ha lesz valakinek.
A max 3-ra én is kíváncsi vagyok, de gyanúsan nagy a csend, pedig nincs már messze június vagy július, már nem emlékszem melyiken is jelentik be.
A xiaomi mostanában leszokott arról, hogy infókat csöpögtet, régebben a mix 1-ről, max 1-ről már mindent tudni lehet hónapokkal a megjelenés előtt.A játék telefonjuk érdekel még, csak sajnos a 845-ön kívül mást nem lehet tudni róla.
-
lovi27
addikt
Egy kicsit off, de a max miatt mégis kapcsolódik ide. Egy elolvasást megér.
Hosszabb üzemidőt eredményezhet az 5G Úgy legyen! -
gyuri1979
aktív tag
Hát a kamu videóról mindenki tudta hogy az.
És amik kikerültek kijelzővédő üvegek,tokok,azokon sem volt kivagas. Még a rediten is írta ég, belsős.
Szerintem jól eltalálták ezt is,csak az akku elég kicsi. De viszont van vezetéknélküli töltés. Igaz én meg hianyolom a saomikbol a por-es vizzalóságot.
Na de hátha a max3..... -
TpS
őstag
válasz
gyuri1979 #4928 üzenetére
Voltak olyan találgatások, hogy lesz a MIX 2S-en is, de nem középen, hanem a jobb felső sarokban, hogy még se takarjon ki annyit.Ezt még akár elfogadhatónak is tartottam volna, de sejtettem, hogy nem ilyen lesz.
Aztán megjelent a röhejes kamu videó, onnan már tudtam, hogy nem ilyen lesz. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4927 üzenetére
De igen.
-
TpS
őstag
MIX 2S
Szerencsére még se lett sziget a jobb felső sarokban. -
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #4921 üzenetére
Nekem se lesz, az tuti.
-
TpS
őstag
A xiaomi is beáll a sorba? (notch)
Nekem csalódás, hogy már mindenki ezt majmolja és ők is erre adják a fejüket. -
novoszath
senior tag
válasz
Milestone2 #4917 üzenetére
azt irja a progi hogy varjak 72 orat hat kivancsi leszek hogy sikerulni fog-e
-
novoszath
senior tag
unlocolnam a loadert de mikor osszeprobalnam kapcsolni fiokkal 86006 os hiba kodot dob es ezaltal az unlocker progi is megfekszik 99% nal....
milyen megoldas lenne hogy sikeruljon megoldani?
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
*Mukeey* #4914 üzenetére
Jól írtad,az akku az ami nagyon jó,a tel sem rossz ár érték arányban persze,és tudásban. Én az első xiaomimat,mérgembenben vettem,mikor a Samu s6edge+ kijelző betört,és 90e lett volna a csere. És sos kellett egy telo. Azt sem tudtam meg akkor hogy mi az a saomi,csak ramtukmaltak,és nem bántam meg,na azóta csak saomim van. A max meg tökéletesen bejött,igaz szokni kellett a méretet,de megszerettem.
-
*Mukeey*
addikt
Mindenképp megvárom a Max3-at(ha lesz olyan).Mint feljebb írtam,nagyon idegesít a sima telók akkuja,elegem van már a napi két töltésből,meg hogy 4 helyen van már kábelem állandósítva.Egyetlen telóm idáig a Max volt,ami kibírt egy egész napot.Nagyon bánom,hogy eladtam.Egyedül a kijelzője volt bántóan gyenge(nekem).
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4911 üzenetére
Az sem tűnik rossz készüléknek. Az asszonynak vettem redmi 5 plust,de a note5 ről is jókat mondtak,olvastam. De szerintem a max 3 jobb lessz,igaz árban bőven felette.
-
Milestone2
nagyúr
MI MAX 1 - LineAgeOS 15.1 (Android 8.1) by dungphp (XDA)
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4909 üzenetére
Ebben igazad van,(mint oly sok mindenben) ha valósak azok a hírrek(vagy csak egy része is) amik szállingoznak róla,igencsak szerintem 100e fölött fog kezdeni. Mondjuk szemeztem a mix2 vel,a 64Gb verzióval,mert az már 129kapnek,dehát az a fránya akku?! Ugye nem max! Ezt meg egész napos meló után sem bírom lemeriteni. De meg kell nézni,a max 2 ára is jól felment,eddig 200 dollár körül kapható volt,most meg a csillagos egekben van.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4906 üzenetére
Igen,ez is egy lehetőség.
Mondjuk én is kíváncsi leszek milyen lessz,mert leakarom az 1-est cserélni. -
artiny
őstag
mikor fog kijonni a xiaomi mi max 3 ?
-
Milestone2
nagyúr
Megpróbálhatod esetleg a leírásomat , de szerintem nem a TGZ ROM-os telepítés kell belőle, amiről a leírás szól (mert az szerintem csak nyitott bootloaderrel megy), hanem az online frissítés (ROM-váltás), amiről a leírás nem szól...keresni kell hozzá youtube videót.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
novoszath #4900 üzenetére
Akkor a farkas fejét a téma hozza, megnyugodtam...
Azt nem én ajánlottam, hanem a jobban hozzáértő ismerős...de ezt vártam sajnos. A MIUI Frissítés app nem szokta engedni a Downgrade-t.2 lehetőséged maradt...
1 és 2 már leírtam.
3 ha magad nem megy, akkor eljuttatod az ismerősnek, ő mindent megcsinál. (kérdés merre élsz, meg tudod-e oldani)
-
novoszath
senior tag
válasz
Milestone2 #4898 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- 3 hónapos iPhone 16 Pro 128GB Natural Titan+ tokok+Spigen üveg+Airpods Pro 2
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged