- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri1979
aktív tag
Nálam is jelzett a max1-em.
-
lovi27
addikt
válasz
*Mukeey* #5397 üzenetére
Működjön is, mert azt olvastam a te (Redmi Note 5) MIUI10-es ROM-odba már beletette a Xiaomi az Oreo rollback-protection védelmét, így nem lehet egy régebbi ROM-ra visszaváltani.
Gondolom, így szó szerint azért nem igaz, mert ez csak annyit jelent, hogy majd egyszerűen nem lehet downgrade-delni. A művelet minden adat (user és system) elvesztésével fog járni. Végül is ezért találta ki a Google - védeni a felhasználók adatait, ha elveszti vagy ellopják a mobilját.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5396 üzenetére
Én felraktam,eddig semmi gáz vele...kopkopkop
-
novoszath
senior tag
válasz
Milestone2 #5394 üzenetére
erdemes tisztatelepitessel inkabb felrakni?
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5386 üzenetére
Pontossan, ahogy mondod,és kinek mit enged a pénztárcája....
-
lovi27
addikt
Imám meghallgatásra talált!
Nem kell többet találgatni, egymás torkának esni, lehullott a lepel a megjelenés dátumáról: Thursday on July 19, at 19:30 PM (GMT+8) A bakitól most tekintsünk el, mert vagy 19:30 vagy 7:30 PM, de úgy együtt nem használják. Ez magyar idő szerint délután fél kettő.
Már csak ötöt kell aludni... -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5384 üzenetére
Igen a gyári gari az ami számít,viszont az hogy 20-40e Ft-al, esetleg többel drágább lessz,annyit nem ér.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
*Mukeey* #5382 üzenetére
Jogos. Itt a csodás magyar áfa,artisjus díj a memóriák után,haszon a boltnak,stb,stb.az arak a magasban lesznek. Lásd ahol már nyílt mistore... Elonye lesz ,hogy legalabb megtudunk tapizni mindent vasarlas elott...Nemvéletlen hogy én is mindig egy magán embertől szerzem be,a telefonokat a baráti körömnek,családnak. Csak viszonyításképp egy mix2s. 128Gb-os,150e nála,míg itthon általában 175korul kezdődik. (Kivéve eustock)
-
*Mukeey*
addikt
Amúgy meg tök mindegy,ki nyit hivatalos boltot,mert az osztrák scs-es boltból kiindulva botrány áraik lesznek.
Pl a wifi repeater2 itthon edigitalnál és társainál ~3500ft,kinnt 25€...Mindenre számoljunk rá nyugodtan vagy 20-30%-ot.
Mi mix 2 alap kiszerelésben 500€,annyiért itthon mix2s van... -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5380 üzenetére
Igazabol nem láttam még én sem....
De tegnap este egy ismerős mesélte(pletyka szinten hallotta a cégnél ahol dolgozik) hogy egy terjeszkedő nagy kínai mobilgyártó Mo-i kepviselete üzlethelyiségeket keres Pesten,és vidéken saját,és franchise üzemeltetésre. -
Milestone2
nagyúr
Szóval...ha már van ilyen Facebook oldal
https://androbit.net/amp/M3813
Xiaomi Magyarország...
...akkor az netán/talán/remélhetőleg jót jelent.(Mivel én nem használom az FB-t, így ez nekem új hír
ha már elavult, vagy volt a főbb híroldalakon, akkor Sorry) -
lovi27
addikt
válasz
*Mukeey* #5377 üzenetére
Ha hasonló helyzetbe kerülnék - ami még lehet, mert szoktam Kínából vásárolni, - a kijelzőn, okulva az eseteden már nem spórolnék, a cserét pedig megpróbálnám magam. A mostani mobilom fórumában is többen írták, hogy nem olyan vészes, és itt is nem rég írt valaki hasonlót.
Unalom űzésre: Xiaomi Black Shark teszt
-
lovi27
addikt
válasz
*Mukeey* #5369 üzenetére
Így nem tudok másra gondolni, csak tudatos átverésre. Hiába, ott is vannak simlis alakok...
Nekünk marad az igazság: más kárán tanul az....
Ez a Lei Jun CEO lehetett volna már annyival konkrétabb, hogy megnevezi a napot is és akkor nem kéne naponta reménykedni, hogy majd holnap. Talán holnap...
-
RMZ250
senior tag
Jó kis reklám 😀
https://www.telefonguru.hu/hir/Xiaomi_Mi_Max_3_promo_video_2018-07-06 -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5371 üzenetére
Köszönöm
-
gyuri1979
aktív tag
Nem ide tartozik,de az Mi fiók-ba történő belepesnel,meglehet változtatni az email címet,a tel számra ? Sorozatba kiléptet,utánna meg nem enged vissza egy ideig.
-
lovi27
addikt
válasz
*Mukeey* #5366 üzenetére
Akkor egyszer kaptál fake kijelzőt - persze az is sok. Az érdekelt az utángyártottnál a szerelvény lett pontatlan vagy gagyi volt a kijelző, mert valaki például úgy gondolta, hogy a minőségi ellenőrzésen megbukott kijelző azért még használható.
Mert különben kinek gyártanának ilyen vacakot. A sufniműhelyeknek meg túl bonyolult az előállítása.
MIUI béta
Itt szavaztatják róla a jó népet,. és nem igazán siránkoznak! Ha nyilvánossá merték tenni már nagyon kész közeli lehet. -
*Mukeey*
addikt
Bár ez nagy off,de tegnap este óta van global beta a Note5re miui10.Fel is dobtam,elég jó lett.Valami atom gyors,akku is jobbnak tűnik.Pár bug azért akad még,a font kezelése nem tökéletes,sok helyen van benne hiba,főleg értesítési sáv egy katyvasz...
Viszont mennyire naprakész már?Pixel szint,júniusi bizt.,android 8.1....mi kell még😂
-
*Mukeey*
addikt
Az egyik egy gagyi utángyártott panel volt.Összerakta a srác és ilyen zöldes volt a fehér,a színek borzalmasak voltak.
Másikat barátnőm betörte sajnos,egyszer kérte el telefonálni,nem érezte a méretét😂
Most is megvan amúgy,melóba tabletként funkcionál,főleg zenét hallgatok róla kábellal egy erősítőre kötve,néha stream spotyról vagy soundcloudról.A rekord 50óra zene vele😎 -
*Mukeey*
addikt
válasz
gyuri1979 #5363 üzenetére
Xiaomibol ezért szoktam csak feketét venni,mert a fehérnél mind van egy vékony csík még a keret és a kijelző között,ami nekem nagyon nem jön be.
Viszont ha a max3 ilyen lesz,mint a note5öm,akkor nagyon ajánlott kategória.Lehet el se adom ezt,annyira bejön most.S8 után megváltás...
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
*Mukeey* #5362 üzenetére
Igen,total ua. Csak pl a Hello Xiaomi oldalán a fekete színnél a leírásban honnan veszi hogy kisebb a káva,mint a fehér szinunel? Mert én fekete keret és kijelző mellett még a kávát sem látom,nemhogy megtudjam állapítani,hogy kissebb-nagyobb a káva. A fehérnel meg csodálkozva írja hogy milyen nagy.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
*Mukeey* #5358 üzenetére
Szerintem lessz egy 636-os,és a pro vezioban egy 710-el,vagy esetleg 660-al. Itt már csak az ár lessz meg kérdés,de szerintem bőven 100 felett lessz. (Persze a Kínai ár az más)dehát ezt megszoktuk már. Igaz ott sem az szokott lenni,amit bemutatáskor mondanak. Azért ott sem ingyen árulnak a kereskedések. (Kivéve az Mi storok)
-
*Mukeey*
addikt
válasz
gyuri1979 #5357 üzenetére
Olvastam én is ma már...hát,pont erre számítottam.Sd636 amúgy eléggé odaver,semmi lassulást nem érzek az S8am után,sőt,maga a rendszer a Samun eléggé laggolt,itt miuin nagyon szépen viszi.Pedig az antutuban 200k felett gurít,ez meg 110-120között.(Jó tudom,antutu semmit se számít,de mégis...)
-
gyuri1979
aktív tag
https://helloxiaomi.hu/kiszivargott-kepek-es-video-a-xiaomi-mi-max-3-rol/
-
gyuri1979
aktív tag
Hát igen,van benne valami. Néha az emberi hülyeség az egeket veri....Pár hete voltunk helyszínelni egy BKV balesetenél,a kiscsaj(ha jól emlékszem 16éves volt) nyomkodta telt,meg telefonált fulessel,és besetalt a szerelvény elé,a többit meg már sejtitek... De akár napi szinten látom a munkámból is kifolyólag,hogy nézi a telt,bámul a föld fele,és lazán megindul a piroson,és mikor jön a bunti, meg háborog.....
-
TpS
őstag
válasz
gyuri1979 #5348 üzenetére
Érdemes meghirdetni a telefont. Annak idején a samu note1-m elég rendesen összetört, mert megtaposta egy kisteherautó. Teljesen meglepődtem, amikor elvitték a vaterán, felverték az árát 30 ropira, holott szerintem semmi sem maradt ép benne. Szerintem volt biztosítása valakinek ilyen telefonra és ezért vette meg.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5338 üzenetére
És előbb utóbb jön az átlátszó telefon,meg majd a kihúzható kijelzős stb....
Meg a tudom is milyen futurisztikus kijelzokhttps://m.mobilarena.hu/hir/digitalis_toll_kihuzhato_kepernyovel.html
-
TpS
őstag
válasz
DonLaca@ #5345 üzenetére
Az engem nem zavar, hogy a többi telefon is olyan lesz, mint az enyém. Nekem tetszik, és akkor végre lehet 7"-os telefonokat gyártani, ami nem nagyobb, mint egy mostani 6-os. A szelfi nem érdekel, a nagy kijelző viszont igen. A kihajtható, ha lesz egyáltalán normális, úgyis aranyárban lesz, meg szerintem az még odébb lesz.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5338 üzenetére
Mert amúgy te is selfie bajnok vagy?
-
TpS
őstag
válasz
*Mukeey* #5335 üzenetére
Ha az itthoni árakat nézzük, akkor a mix 2s sem egy olcsó kategória, előrendelésben veszem az enyémet, talán jövő héten megjön (3 hónapra) 173 ropi, a "rendes" ár az akció kifutásakor 273, most olyan 220 körül van, így tuti nem lesz olcsó a mix 3 sem, de olcsóbb lesz, mint a hasonló kategóriájú pl. samsung, lg ...
-
Milestone2
nagyúr
Ehh, ez a legújabb őrület.
Ez a kicsusszanó kamera.
Halok meg tőle, mert ahogy az előző hsz írta, a rohadék Murphy törvénye szerint ami elromolhat, az el is romlik......aztán majd jön a hajlítható / szétnyitható képernyő...ami baromira érdekel, de épp úgy új hibalehetőségek tárháza.
-
TpS
őstag
válasz
Keresztapper #5336 üzenetére
Engem azért nem zavarna, mert sose használom a szelfit, így nálam vadi új lesz a mechanika, amikor majd eladom.
-
TpS
őstag
A mix 2s fórumban bedobtak pár képet a mix 3-ról. Kérdés, hogy valós-e?
Ha ilyen lenne, azért az nagyon állat lenne! (szeptemberben jön pop-up selfie kamerával) -
gyuri1979
aktív tag
Én jót mosolygok rajta srácok...amúgy nem volt kötelező ezt a telt venni,van bőven alternatíva. Most egy 20 napos regisztrációval beesett ide,és ocsárol mindent,hát ez minősíti magát....
Ezen a fórumon nem volt szokás szerintem eddig... Itt inkább segítőkészség volt,van mindenki felé.
Amúgy meg ha Samsung,iPhone kijelzőt kellene cserelnie 100e ft-ert akkor mit szólna... Mert pl a kollégám s8-at 95 e cserélte a Samu szervíz,miközben 170ert már újat is tudott venni..
Kérdés kinek mi a jobb alternatíva?
Vannak tipikus hibák,IPS-nel a sargulas,amolednel a beeges. Ez nem telefon gyártó függő,de ha nem jó neki,ahogy feljebb irta egyikünk,vegyen Samsung stb.keszuleket. -
válasz
Milestone2 #5329 üzenetére
Rá kell hagyni. Vegyen samsungot vagy iphonet, az is alternatíva.
Csak ott a kijelzőcsere sem lesz 30k. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #5324 üzenetére
De, egyre inkább ez a hangnem játszik...
Ezért is fogom hanyagolni a logout-ot.
Max1 úgy is kimegy a divatból hamarosan.
A sok túlpénzelt, szülőkedvence felhasználótól származó "jajjvettemtelefontdenemolvastamelésezszarkínai" féle hozzászólás meg... inkább hagyjuk. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Criminal017 #5324 üzenetére
👍
-
novoszath
senior tag
v.ki valalkozo szelemmu meg nezne ezt a romot max2 re?
-
válasz
Milestone2 #5313 üzenetére
Ne nyomd fel az árát pls, már majdnem bekapta a csalit.
-
válasz
Milestone2 #5310 üzenetére
Nyilván erre ment ki a játék a hszemmel
-
pepimama
tag
Mi Max 1-esem 1,5 év után elég lassan tölthető mindkét Xiaomi-s kábellel (az egyik egy régebbi telefonból maradt).
Próbáltam másik Samsunk-kábellel is, azzal is baromi lassú kb. 2-3 óra alatt 30 %, ennyi idő alatta régivel 100%-ra töltött.
Kábelhiba lehet, hogy soxor, ha csatlakoztatom nem kezd el tölteni, hanem csak ha igazgatom egy darabig a kábelt (újra bedugom stb.) akkor érzékeli, hogy töltsön?
Van vmi 5letetek mi lehet a baj? Előre is KÖSZ! -
lovi27
addikt
válasz
Milestone2 #5298 üzenetére
Hagyjuk, de te kezdtél fröcsögni, mikor a hírek onnan származnak ahonnan te szeretsz villogni.
Remélem a felsőbbrendűséged (hess) odáig terjed, hogy legközelebb a kötözködést mellőzöd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- 3 hónapos iPhone 16 Pro 128GB Natural Titan+ tokok+Spigen üveg+Airpods Pro 2
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged