- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5599 üzenetére
Csak megjegyzésként: ebből a pontból is indítható a frissítő. Azért javasoltam a frissítőt, mert nekem se volt világos, hogy mi a gond.
-
pepimama
tag
Mi MAX 1-re hol találom azt a menüpontot, ahol meg tudnám nézni, hogy van-e új Global STABLE Rom, vagy hogy ami most van fent nekem az hányas?
Régen megvolt a beállításokból, de ott most csak a Rendszerfrissítések menüpontban mindig csak alkalmazás-frissítések jelennek meg.
Előre is KÖSZ! -
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5595 üzenetére
Ettől tartok én is, hogy ez már bele lesz drótozva a rendszerbe. Lassan már iszigorúság lesz itt is.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5593 üzenetére
Ez akkor még eléggé bétának sem nagyon nevezhető inkább alfa változat. Az eu-s srácok nagyon dolgoznak, hogy a 2s-re elérhető legyen a p alapú rom, remélem abban ilyen gyermekbetegségek már nem lesznek.
A fórumon az egyik srác tesztelte a globál bétát, nyomott agy antutu-t, ami ugyan nem mérvadó, de 20000-rel többet gurított, mint a 8-ason. Lehet, hogy egy kis optimalizáció is megjelenik a p-s romban, -
Milestone2
nagyúr
Kiegészítés: Alapjáraton ha PC-re dugod, semmi nem történik, nincs jogosultságod fájlokat másolni, hiába váltod át a kapcsolót "csak töltésről" "fájlok átvitelére". Aktívvá kell tenni a Fejlesztői beállításokat majd ott azon belül átállítani az alapértelmezett USB kapcsolatot Fájlátvitelre...és csak ezután működik.
-
Milestone2
nagyúr
Első benyomások?
Túlbiztosított! Alaphelyzetben csak a gyári filekezelőből tudsz "ismeretlen forrásból származó" alkalmazásokat telepíteni.
Pl a böngésződet, miután feltelepítetted el kell látni ilyen telepítési jogokkal. Ez meg nem lenne baj, de a rendszer dönti el, melyikned adhatsz ilyen jogot, melyiknek nem.
Pl én nem szeretem a gyári file kezelőt, helyette a TC-t szoktam használni. De a Total Commandernek nem adható "ismeretlen forrásból származó" alkalmazások telepítési joga.
Egy számomra eddig ismeretlen (F-droidos) Simple File Managernek meg ott van a jogosultsága...Másrészről gyors mint az eddigi AOSP-ok. De komolyabb teszten még nem eshetett át mert este csak egy órát nyomogattam. WiFi az első boot után nem volt bekapcsolható. De egy reboot után már igen. Bluetooth működött, tudtam fájlokat fogadni másik készülékről. Éjjel lévén senkit nem hívtam fel, de azért gondolom a telefon rész működik. Eleve 2 kamera app van feltelepítve, gondolom azért, mert az egyik egyáltalán nem működik (ez lehet a gyári AOSP cam) a beépített másik hol elindul, hol kell egy cache ürítés hogy elinduljon, de képet videót nem csináltam még vele. Olvasni viszont olvastam a fejlesztősrácok figyelmeztetését hogy csak 720p-ig a videóval, mert az 1080p-be már belehal.
No ennyi infó fért bele a tegnap estébe...nem tudom ma mennyi időm lesz nyomogatni.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #5590 üzenetére
Semmi gond, minden megoldható! Például mennyire jó már, hogy vannak ekkora tepsik, mint a MAX.
Mióta megvan, több tartalmat fogyasztok rajta, mint a 42-es tévén.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Keresztapper #5589 üzenetére
Ez az a győzelem, ami miatt nem irigyellek...
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #5583 üzenetére
Én nyertem 5%-kal.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5587 üzenetére
Az élet nem habostorta, ezt már Virág elvtárs is megmondta a Tanú című zseniális filmben.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5585 üzenetére
Mik az első benyomások?
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5583 üzenetére
Hasonló cipőben járok én is, a 2s-et kicsinek érzem.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5581 üzenetére
Így értem....6/128 Note5?
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5577 üzenetére
A türelem 6GB-ot terem.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5577 üzenetére
Várj egy kicsit,ha annyira számít neked a 6gb ram.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #5570 üzenetére
TMallon 2 óra alatt fogyott el a készlet (vagy előrendelési lehetőség - nem értek kínaiul).
Most már ez van kiírva: 此商品8月14日开卖,请提前加购!Majd augusztus 14-én megint kapható lesz.
Szopás ez az egész, mindegy...azt hiszem majd 4/64-esem lesz...megint. -
TpS
őstag
válasz
Keresztapper #5572 üzenetére
Elég érdekes, hogy közel 400 rendelés, és feedback meg egy sem.
-
DonLaca@
senior tag
6GB Miui alá minek?
Én meg azt a Miui verziót várom ami használja is a telefonban a ramot nem csak dísznek van a készülékben a 4-6GB. Sajnos a Miui 10 még rosszabb ezen a téren mert a gyári memória "optimalizációt" ki sem lehet kapcsolni mint a 9-ben. Állandóan üresre törli a hátér memóriát.
Hagyták volna az alap androidban lévőt az legalább jól működik. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5566 üzenetére
Tapasztalataimból kiindulva miuinak teljesen mindegy,mennyi ram van,4gs-s telómon mindig 1gb szabad.Agresszíval lövöldözi ki az appokat sajna.Lehet valami aosp rommal ezt nem csinálja,de én szeretem a global betat.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Keresztapper #5572 üzenetére
Erre nem tudok válaszolni.
A továbbterjesztők általában szemetek.
Dolgozik kint ismerős kínában.
Ott a Tmall-t tartja a legkorrektebbnek.
Onnan rendel, házhoz viszik. -
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #5570 üzenetére
Az Alin hirdetőknek meg még nincs, csak kamuznak? Mert hogy ott is rá lehet kattintani. Szállítással együtt 371 USD környékére jön ki vám és ÁFA tartalommal együtt (DHL Express).
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Nekem is bőven elég a max1 32GB változat. De most hogy 64GB lessz,meg több üres hely lessz. Én jobban szeretem a felhő tárhelyet,mert sosem lehet tudni hogy mi történik a telefonnal,és akkor fuccs a rajta tárolt dolgoknak,ha nincs mentés. A 6GB ramból kíváncsi leszek mennyi marad szabadon....
Igaz a kisebbnek csak 4GB rakja van. De az is több mint a max1-nek. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Keresztapper #5569 üzenetére
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #5568 üzenetére
Ne legyél már smucig! A +2 GB RAM-ért igazán fizethetnél pár ezrest.
-
TpS
őstag
válasz
Van egy felesleges 6GB-osom.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5564 üzenetére
Végülis benne van a pakliban,lehet hogy előrendelés. De én már nem tudok varialni,de mondjuk nekem elég ez a 64GB is.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5562 üzenetére
Na ezt jól be.....tam😁
Mert eddig szept 20-rol volt hír. Én meg megrendeltem a a kisebbiket. -
Milestone2
nagyúr
Számomra új hír (akinek nem új, ne olvassa...) 【8.10日10点128G首卖】
...azaz a 6/128-as Mi Max 3 forgalmazása augusztus 10-én kezdődik. -
TpS
őstag
A xiaomishopnál is már van "Megveszem" és "Vásárol" a 6/64-ből. Lehet, hogy már náluk is kapható? Persze az ára nem versenyképes a kintivel.
-
RMZ250
senior tag
Srácok! Ez itt már megvehető vagy csak előrendelés? Vagy mi a trükk?
-
lovi27
addikt
Megtaláltuk a Xiaomi Mi Store‑t – Fotók!
Szerintem ez a Max 3-ra nézve nem sokat jelent. Én az igazi áttörést az IFA-ra várom. Remélem tévedek!
-
gyuri1979
aktív tag
https://m.mobilarena.hu/hir/mi_store_nyilik_budapesten.html
-
*Mukeey*
addikt
válasz
BladePocok #5549 üzenetére
Nem hinném,hogy egy miui-s teló használhatatlanra lassuljon.Fater 4x-ében sd450 van,az nem egy mai darab,sőt,mikor kijött se volt egy erőgép.Pont tegnap használtam és simán fluid volt a legújabb 9es stable.Na ez a sd636 egy erőgép ahhoz képest,minimum 2évig simán fog menni minden gond nélkül.Ráadás az ultra alacsony fogyasztás,ami mondjuk egy sd845re nem annyira igaz.Normál felhasználáshoz meg tök felesleges.
Mai világban 3-4évre mobilt venni...De ez teljesen az én szubjektív véleményem,hogy mindenre elég
-
lovi27
addikt
Jövő héten kedd, 31-e lehet a te napod. Akkor fogják bemutatni a Honor Note 10-et. 6,95", Super AMOLED, 5000mAh, NFC, Jack, SD card, 8GB RAM, Kirin 970, ami olyan 25%-al erősebb, mint az SD710. Ami tudtommal nincs sztereó hangszórók és kérdés a B20 is. Az elődjében nem volt, de ugye a Max 2-ben sem volt.
Az ára persze nem Max 3 szerinti lesz. 500 USD körülire saccolom. Az európai árat nem valószínű, hogy kedden megtudjuk, mert úgy tudom az európai premier az IFA kiállításon Berlinben lesz augusztus végén.Például lehet emiatt is feleslegesnek gondolták a Max Pro-t, mert egymást ütnék.
-
TpS
őstag
válasz
*Mukeey* #5548 üzenetére
A mix 6.44 után a mix2 6"-t érezhetően kisebbnek érzem, és azért fordult meg a fejemben, hogy ha lesz 710-es, akkor egy olyat kipróbálnék. Abban a vas kb. olyan erős, mint a mix1, vagy még erősebb is. Szeretem, ha erős vas van a kezemben, amúgy biztos, hogy a 636-t is mindenre elég, csak szeretem a csúcs vasat.
-
BladePocok
tag
válasz
*Mukeey* #5548 üzenetére
Sokan nem úgy terveznek hogy másfél-2 év múlva telócsere, hanem egy bő 3-4 évig akarják nyúzni, és sokaknak prio az, hogy ami most esetleg "elmegy"/"türhető"/"kiváló", az álljon helyt akkor is (ami persze nettó baromság, hisz gyengébb relatíve, de pont ez a lényeg, hogy ne legyen annyival rosszabb, hogy használhatatlanra lassuljon)
-
t.roby90
tag
A legfrisebb global dev-ben másnak is fejjel lefele csinálja a képeket? vagy csak nekem...
-
TpS
őstag
Erre számítottam én is, már a max 2-nél is eljátszották ezt az erősebb soc verziót, és ott se lett semmi belőle. Nem igazán értem, hogy ebben mi a jó, hogy valakik vagy célzottan, vagy nem, ilyen hamis infókat csöpögtetnek, és reményt keltenek a bivalyerős vasra vágyok körében.
-
lovi27
addikt
válasz
BladePocok #5541 üzenetére
Mondhatjuk úgyis!
De, sebaj! Kapunk ellenfeleket kifektető Pocophone-t..
-
lovi27
addikt
Egy nem létező garancián minek vitatkozni, egy nem létező készülékre kár várni.
Egy friss hír szerint 'megölték a pletykát.'Az SD710-es változat nem létezik:
"Zhi Zhiyuan who is the product marketing director with Xiaomi has confirmed that the Mi Max 3 Pro does not exist"
A termék marketing igazgatója megerősítette a Mi Max 3 Pro nem létezik. -
RMZ250
senior tag
Rendelt már valaki valahonnan? Oké a bemutató megvolt, de mikor vehetem már meg
-
lovi27
addikt
válasz
Keresztapper #5535 üzenetére
Mint ahogy egyik ingyenes szoftveré sem. Így az official CM (LOS)-é sem! Ebben nincs különbség köztük.
-
Keresztapper
senior tag
Én magáról az official CM-ről, később a LinageOS-ről beszélek. Ez a release csak az RR Official változata, ami nem azt jelenti, hogy az official Lineage-re épül, mivel ilyen a Heliumra nincs. Amúgy meg volt ebből korábban is official, ami egyszer csak megszűnt, aztán volt olyan, amiben nem volt OTA update, most meg van ez, de ennek a frissítése sem garanciális.
-
lovi27
addikt
válasz
Keresztapper #5533 üzenetére
Azért CM-ből sincs annyira elhanyagolva a Max Pro se. Most, 19-én frissítették!
OFFICIAL Resurrection Remix Oreo for Xiaomi Mi Max Pro – helium -
Keresztapper
senior tag
-
TpS
őstag
-
lovi27
addikt
Még mindig olvasható pletyka arról, hogy a 710-el a Pro verzió is jönni fog.
Ha kicserélik az LCD-t AMOLED-re tökéletes lesz... -
TpS
őstag
Amíg nem írják ki a telefon infó fölé, hogy van készleten és azonnal tudják küldeni, addig nincs készleten, így preorder.
Sajnos erre figyelni kell náluk, mert simán el lehet utalni a pénzt, amit le is vesznek a számláról anélkül, hogy lenne készleten, amit rendeltél. Ezt nem tartom korrektnek a részükről, ugyanis erre vonatkozóan se láttam semmilyen figyelmeztetést. Nekem 2,5 hónapos projekt volt, aminek a végén elfogyott a türelmem, a 700$ meg addig náluk pihent.
Vagy legalábbis korábban így volt, aztán persze lehet, hogy ez már változott a sok morcos vevő miatt.Pl. Xiaomi Mi Max 2/Max2 4GB: [link]
-
TpS
őstag
Ez még csak előrendelés. A mix-et is szállítással, 2 év eu garanciával 700$-ért előrendeltem, aztán amikor már készleten is volt már 800$-ért, akkor mindig csak ígérgették meg elnézést kértek, aztán meguntam és visszamondtam. Azóta tőlük előrendeléssel semmit se rendelek.
-
*Mukeey*
addikt
Ne vitázzatok egy ilyen huleségen✌️
-
lovi27
addikt
válasz
Milestone2 #5510 üzenetére
Inkább olvasd el még egyszer. Nincs benne egyáltalán amit belemagyarázol!
Csináld úgy, ahogy jónak látod. Írjál vagy ne írjál ahogy jól esik. Nem tartozol magyarázattal. -
gyuri1979
aktív tag
Van OTA frissítés ,legalábbis a max1-re,ha valakit érdekel.
A pro verzióért meg senki nem nyafogott,csak beszélgetünk róla.....
Hogy hátha lessz specibb kiadás is.... -
Milestone2
nagyúr
Vannak emberek akik nem kompatibilisek egymással
Mi ketten ilyenek vagyunk...
Nem írtam semmi olyat, amit írsz, nem nyafogtam Pro-ért...
Van ez így...nem beszélünk egy nyelvet.
Próbálok majd úgy kommentet írni hogy ne tudj belekötni
Bár leginkább nem fogok inkább...semmit se.
Abban nem lehet hiba.
-
lovi27
addikt
Véget ért a bemutató. Van olyan oldal mely szerint beszéltek a Pro verzióról és lesz az is. Meglátjuk. Persze a kínai nyelv miatt nehézkesen áramlik az információ. Így a B20 örömmel is meg kell várni a rendes fordítást, mert még egyáltalán nem biztos, hogy minden verzióban megjelenik. De, legyen úgy!
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5503 üzenetére
Hát ez elég elszomorító hír, sajnálom!
-
lovi27
addikt
Akkor mégis jól gondoltam. Állítólag már megy a bemutató.
-
lovi27
addikt
válasz
Milestone2 #5498 üzenetére
Nem tudom mit nem tudsz. Nem a tartalommal van gondom, ezeket az infókat több hete tudjuk. Viszont semmilyen infó nincs a pro verzióról. Se pro, se kontra. Egy bemutatón erre biztos, hogy rákérdeznek. Nekem egyáltalán nem hiányzik(!!!), de a nyafogás emiatt megy a kommentekben.
Amit viszont én is nagyon szeretnék tudni, hogy les-ez végre a Max-ból is globális kiadás. Egy bemutatón általában ezeket is megkérdezik. Ráadásul azért is érdekelne, mert kedvenc technikai oldalaim közül kettő is úgy jelzi, hogy van benne B20. Csak nem honnan a fenéből vették, és jó volna egy hivatalos megerősítés.
Amúgy azért is elképzelhető, mert ezt akár lehetne Redmi Note 5 Max-nak is hívni, annyira hasonlóak kívül, belül.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5503 üzenetére
Nem írígyellek! Mi tavaly ujítattuk fel a házat,és és be....s hogy mennyit kérték a vizesek. Igaz lakáson belül is cseréltek mindent.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5496 üzenetére
Szerintem nem lesz abból semmi, pedig ütős lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hobby elektronika
- Magisk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- 3 hónapos iPhone 16 Pro 128GB Natural Titan+ tokok+Spigen üveg+Airpods Pro 2
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged