- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
novoszath
senior tag
válasz
Milestone2 #4899 üzenetére
igen hasznalok
-
Milestone2
nagyúr
Használsz valami TÉMÁT, ami ezt a farkasfejet hozhatja?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
novoszath #4896 üzenetére
Prof azt mondja hogy ő két dolgot próbálna meg.
1. EZT próbálná meg ugyanígy frissítés alkalmazással feltenni, majd ha az sikerült utána megint Frissítés alkalmazással az előbbi miui_MIMAX2Global_8.3.22_3e30df0eaa_7.1.zip...
2. Ha az előbbi nem ment, akkor a kínai MI PC Suite segítségével tudod átcserélni Stabilról Fejlesztőire...De engem még mindig zavar ez a farkasfejes hibaüzenet, ilyet gyári romon még soha nem láttam...
-
fisi
senior tag
Sziasztok!
Mi Max 2 kérdés- mostanában nem tudom miért de van hogy pl. pár alkalmazás nyitva van és köztük a gyári böngésző is, aztán simán az oldalsó gombbal kikapcsolom a telót majd pl 20 perc múlva vissza kapcsolva kb 10 mp- ig fekete képernyő fogad, majd hirtelen magához tér a teló és megy minden tovább. Elfogyna a ram ilyenkor vagy mi van?
Másik az ujjlenyomat olvasóhoz mikor mintát adok hán ujjlenyomatot adhatok hozzá? mert én nagy suttyó módon két kéz két ujját adtam hozzá egy mintához, de egy idő után folyton elfelejt ebből kettőt kb. Mi a megoldás?
Köszönöm a válaszokat! -
novoszath
senior tag
válasz
Milestone2 #4895 üzenetére
koszi elore is a segitseget
-
novoszath
senior tag
válasz
Milestone2 #4892 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
válasz
novoszath #4891 üzenetére
A ROM eredetinek tűnik. Milyen ROM-ot próbáltál?
Ha ezt letöltöd. Telefon download mappájába.
Majd megnyitod a Frissítés alkalmazást. (Képeden a Rendszerfrissítés sorra kattintva)
Majd ott a megnyíló képen - Jobb felül 3 kis pötty
Menü indul, ott letöltött ROM telepítésének kiválasztása almenü
Download mappa megnyitása
Ott az előbb letöltött miui_MIMAX2Global_8.3.22_3e30df0eaa_7.1.zip kijelölése
Majd telepítés engedélyezése.
Ez nem fut le??? -
novoszath
senior tag
válasz
Milestone2 #4889 üzenetére
-
TakiUZ
tag
Valakinek ötlete, hogy usb otg miért nem megy eu 9.5ön? (Max2)
-
South Velen
addikt
240+12 posta USD most EU raktárból.
Hát ennél is volt már jobb ajánlat, de nem rossz!
Hátha van rá valami kupon is.
szerk: GB4thGW4003 kuponnal 229,99
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #4879 üzenetére
Ez nagyon nagy obi, remélem ez nem lesz divat a leendő újabb modelleknél!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
DonLaca@ #4878 üzenetére
Addig örülj míg nem Redmi5 Plus-od van...
"...A kínai fejlesztői romot csak tesztpontosan tudod felrakni amíg zárt a bootloder. Idáig még rendben is van. Deeee. Most jön bukta. Vissza már nem tudod rakni a global stabilt még tesztpontosan sem mert ha kinairol váltasz akkor akkor brickeli a telefont. A system imageban van egy tiltás ami ezt idézi elő...."
-
DonLaca@
senior tag
válasz
Milestone2 #4875 üzenetére
Akkor én is mindig ott szúrtam el
.
Valahogy azért összehoztam de anyáztam azért néhányat addig. -
novoszath
senior tag
válasz
Milestone2 #4875 üzenetére
hogyan tudom megcsinalni? mert arra is hiba kodot dob amit fentebb irtam azt a szamsort...
-
novoszath
senior tag
max 2probalok loaderunlockolni de nem jarok sikerrel.. dev romot szeretnek ra tenni de fastboothoz meg ugye unlocolni kellene 86006 os hibakodot kapok mi lehet a gond?
-
TpS
őstag
válasz
novoszath #4865 üzenetére
A dev-et általában hetente frissítik, hamarabb megkapod az újdonságokat, újabb verziókat, mint a stabil. Cserébe időnként egy-két hiba is becsúszhat, de ezeket 1-2 nap alatt orvosolják. Pl. a dev-ben a gesztus vezérlés már elég kiforrottan működik már vagy 2 hónapja (mix-en használom, már nem is használom az alsó virtuális gombokat), a stabil ezeket jóval később kapja meg (lehet, hogy már megkapta, nem követem).
A max-on is, illetve a mix-en is eu rom alapú romokat használtam, vagy magát az eu-t. Időnként jól esik a májamnak, hogy recovery-t is láthatok.
A kínai romokat nem használtam, mert van benne egy rakat olyan alkalmazás, ami nekem nem kell, meg kínaiban elég gyenge vagyok (egy kukkot se szinten állok), meg bár úgy rémlik angol van ezekben, de én szeretem magyarul használni a telefont.
-
novoszath
senior tag
erdemes a stabil romot lecserelni dev re vagy kinaira hoz v. melyik tobbet?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
novoszath #4861 üzenetére
Nekem nincsen,Max1em volt sokáig,az 10-12órás sotot tudott.
Nagyon jó barátomnak van Max2je,én ajánlottam neki😎,megvan vele akár 15óra sot is.Akkuban nincs ellenfele a normális telók között(értem ide,hogy az oukitel akármi50000 nem számít nálam vételi opciónak😂).
Redmi Note4 még,ami szintén durva,meg a sima 4x,egyik van Faternak,másik meg unokatesómnak.Azok is lazán 10óra felett tudnak.Céges S8am lett a Xiaomi helyett,utálom,hogy napi kétszer töltöm
-
novoszath
senior tag
kozvelemeny kutatas hogy kinek mit sikerult a max2 es telojabol kicsavarni aku teren
-
TpS
őstag
válasz
South Velen #4859 üzenetére
A 3-asra kíváncsi lennék, különösen akkor ha lenne 660-as variáns is, bár ebben annyira nem hiszek, meg 7"-ban sem, de azért várom.
-
TpS
őstag
válasz
South Velen #4857 üzenetére
Biztos van rá kereslet, ez veri fel az árat. Meg elég nagy a csend max 3 körül.
-
South Velen
addikt
válasz
*Mukeey* #4856 üzenetére
11.11-kor 170 USD körül volt a Gearbest-en. Akkoriban 209-ért vettem én is.
Bezzeg ma már 249 az alja amiért találni lehet ahogy nézem. Vajh miért ment ennyire fel?
Nekem is hiányzik az akku nagyon, meg a minőségi kidolgozás, a sztereó hangszórók.Persze a kávákon lehetne faragni, de az se biztos hogy jön a Mi Max 3.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
South Velen #4855 üzenetére
Ez a nem hivatalos Max2 topik is🤗
Pont ma gondoltam rá,hogy ha beesne 200$ körülre,vennék én is egyet.Nagyon hiányzik az akku mérete,rájöttem,hogy nehéz nekem nélküle.Az S8at napi
2szer töltenem kell melóban és utálom ezt,hiába egy szuper készülék.
Lennének inkább 1cm vastagok a telók cserébe 5ezres akku a minimum. -
South Velen
addikt
Üdv,
nincs most Mi Max 2 EU raktárból 200 USD körül?
2-3 hónapja mintha lett volna most még EU Express-szel is alig találni. Pedig vennék, volt és hiányzik.
A Mi Max 3 tényleg jön vajon?
(tudom ez a Mi Max 1 topik, de csak ez pörög..)
-
South Velen
addikt
dupla lett
-
Keresztapper
senior tag
Valaki tapasztalt már rajtam kívül olyat, hogy a beszédhangszóró nagyon halk még maximum hangerő mellett is? (Xiaomi.eu ROM) Mit lehet ezzel tenni? Vagy csak az én egzotikus szoftverkörnyezetem miatt jön elő a probléma?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #4851 üzenetére
Én örökre Pasaréten ragadtam...vagyis most már nem, s alkalmazásadat-törlés után már csak Budapest állítható be...
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #4850 üzenetére
EU-ból is kikerült, de szerencsére egyelőre nálam beragadt, váltogatja. De beállítani már nem lehet.
-
Milestone2
nagyúr
Nálam a Global ROM-ban eltűnt az Időjárás alkalmazásból az
"Aktuális hely" vagy "Tartózkodási hely" lehetőség. Azaz hogy az Időjárás (a telefon) követhesse merre jársz. Ha utazol manuálisan kell állítani / átállítani a várost.Aki Multit használ ott is így van?
Régió állítással ez is átverhető netán?
Szerintetek ez is a Téma és Üzenetek féle tiltáscsoporthoz tartozik? -
pepimama
tag
Mi Max - MIUI Global Stabil 9.2.1.0 van rajta és asszem az uccsó frissítés óta SOXOR, de nem mindig nem kapcsol le a fényerő stb. , amikor lerakom stb, így gyorsan merül a teló.
Pld. tegnap is ment a zenelejátszó leraktam és 3 óra múlva azt vettem észre, hogy kb. 20-30%-ot esett a töltöttség. Régen ilyen nem volt. Tudnátok segíteni, hogy esetleg a Beállítások vmit állítsak és akkor ...?
Előre is KÖSZ! -
novoszath
senior tag
válasz
Milestone2 #4844 üzenetére
rendben koszi a segitseget
ui: rootolni mikent lehet milyen progival?
-
novoszath
senior tag
válasz
Milestone2 #4836 üzenetére
-
-
AttilaMvh
tag
Sziasztok, szeretnék segítséget kérni. Áttértem a napokban gigabites internetre, és lecseréltem a routert is egy ASUS N18U-ra. A laptop dróton 900Mbs-el seper, wifin a routerrel egy szobában eléri a 120-150Mbs-t, ami kb a fele annak az értéknek ami a műszaki leírásban áll egy sávra. 802.11bgn- ről van szó, és tömbház lakás lévén, ennél többet nem nagyon lehetett kifejni a cuccból, sok a szomszéd wifi. Eddig jó, de a mi max 32gb valamiért le van szegezve 72 Mbs-re.
A kérdésem az lenne, hogy ennyit tud a telefon, vagy valamilyen számomra rejtett beállítással rá lehetne-e bírni nagyobb sebességre ? Persze tudom, hogy vehettem volna 802.11ac routert is meg az 5gh-es sávon gyorsabb a wifi, de ezt kaptam jó árban, és a jelenlegi használatra teljesen megfelel. A telefon is jól viselkedik, megélek vele, de azért ha beállításokból gyorsítani tudnám az jó lenne. Ha nem, akkor nem. Minden tippet szívesen fogadok
-
novoszath
senior tag
válasz
Milestone2 #4831 üzenetére
erdeklodtem ahonnan rendeltem de nem tudtak infot adni rola....
hogy tudom majd megalipatni hogy webshopos e a rom vagy se?
-
novoszath
senior tag
olyan kerdesem lenne hogy most rendeltem egy mi max2 teot es mennyi az eselye hogy webshopos rom lessz rajta? es ha igen akkor mikent tudok ra normalis romot rakni?
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4828 üzenetére
Ahogy mondod,ezt "nem kicsit,nagyon elk...k!"És mint előzőekben írtam,simán települt magától,mert nálam le van tiltva csak akkor tölti le a frissítést ha én engedelyezem.(de ez úgy néz ki nem mindig így van)
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4826 üzenetére
Na szép,de kedvesek😱
De a 24-i Ota már kivették,úgyhogy be...tam. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4821 üzenetére
Már írtam is.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4817 üzenetére
Ez is global dev. Te hogyhogy nem kaptál max 1-re? Ha nekem meg jött.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4817 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
Mix1 China Dev-re nem.
Mi3 China Alpha-ra nem.
Max1 Global Dev-re nem.Kivétel erősíti a szabályt.
-
gyuri1979
aktív tag
Max1-re tegnapi dátummal fejlesztői Ota update jött. Hm,ugyanezki kicsi kínaiak dolgoznak újra.
-
novoszath
senior tag
erdeklodnek hogy max 2 re varhato oreo android?
-
lovi27
addikt
válasz
Milestone2 #4809 üzenetére
Remélem a holnap nyitó MWC-n több minden tisztázódik.
-
TpS
őstag
Ha tényleg 660-as processzor lesz benne, akkor nagyon bika is lenne, amúgy ebben azért kételkedem.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #4803 üzenetére
Ja, én is teszem már félre a kétszázasokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- 3 hónapos iPhone 16 Pro 128GB Natural Titan+ tokok+Spigen üveg+Airpods Pro 2
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged