- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TpS
őstag
válasz
Kofka04 #3637 üzenetére
Inkább dev-nek hívom, mint bétának. Hetente jön a frissítés, az néha előfordul, hogy valami bug kiderül, miután már letölthetővé tették, de ha ilyen nagy ritkán előfordul, 1-2 napon belül adnak ki egy újabb változatot, vagy ha nagyobb gond van, felfüggesztik a letölthetőségét, de ezek nagyon jó romok, a béta lehet, hogy sértő lenne nekik.
Van még a stabil rom, amit jóval ritkábban frissítenek, ott akár hónapok is eltelhetnek.
A MAX-on az eu dev romot használtam, és letöltés előtt általában vártam 1 napot, és átolvastam a hozzászólásokat, hogy van-e valami súlyosabb probléma, de ritkán volt gond. -
TpS
őstag
-
TpS
őstag
válasz
Kofka04 #3544 üzenetére
Ki kell csomagolni a tgz fájlt. Ha két menetben csomagolod ki, akkor a tgz-ben lesz egy tar fájl, majd azt kicsomagolva a csatolt képen lévőt fogod látni. Ahova kicsomagoltad, azt a könyvtárt kell a flashnek megadni. A leírásban a 4A. c pontjában van, érdemes a gyökérben valami rövid nevű könyvtárba kicsomagolni.
-
Criminal017
őstag
válasz
Kofka04 #3526 üzenetére
Beállítások, SIM kártya stb... menüpont után az első pontot nyomd, a sim kártya nevét. Hálózati típus alatt válaszd ki a "csak 3G-t". Teszteld így egy napot, lehet, hogy ugrál a 2G-3G-4G között. Hátha.
Más:
Felraktam a Nillkin üveget. Ég és föld a különbség... Bár ahogy vártam a szélei nem ragtak le rendesen, de annyira nem zavaró. Az előző fólia a színeket is rendesen torzította, más ránézni a kijelzőre.
Igaz a bal alsó sarokba beszorult egy hangyaf..sznyi (bocsánat!) kis szösz, de a cuccokat elhasználtam és félek, hogy elrontanám, marad ott.Ja, és!
Valaki használ valamiféle vékonyabb tokot? Nekem most ipaky van fent, kipróbálnék mondjuk egy Nillkinest... Amit a Spemall adott szilikon jó lenne, csak vágja a kezem a sorja, meg deformált. -
pepimama
tag
válasz
Kofka04 #3430 üzenetére
Nekem Global Stable van, de 8.1.9.0 -óta nem frissül, itt már írtátok páran, hogy van új (Global 8.2.1.0 ), tudnátok segíteni, hogyan tudnám ezt leszedni és mi oka lehet, hogy a mostanim nem frissül automatikusan?
Előre is KÖSZ!
4/128-asom van, Puremobil-tól vettem, abszolút meg vagyok vele elégedve (már kicsinek tűnik az 5,5 ") , de az elmúlt 7-en egyszer magától kikapcsolt és nekem kellett kézzel bekapcsolnom, egyszer pedig újraindult.
-
TpS
őstag
válasz
Kofka04 #3452 üzenetére
Nem találtam módot rá, de ha másik témából átveszed a zárképernyőt, akkor tudod cserélni. Az animáció meg jön a témából, feltéve, hogy van benne.
A javaslat eltüntetése a billentyűzetnél: bal szélen a Google gomb megnyomására előjön egy gombsor, ott beállítás, szövegjavítás, javaslatok megjelenítése.
A font cserére egy megoldás, de nem próbáltam: [link] -
TpS
őstag
válasz
Kofka04 #3444 üzenetére
A miui-ban az egyik nagy kedvencem a rengeteg téma, ami nem merül ki a háttérkép és az ikonok cseréjével, hanem belenyúl mindenbe, rendszermenü, státuszbár, redőny, minden megváltozik, teljesen új környezetet kapok. A kedvenc témám a Stock Megamod, amihez egy nagyon szép óra is dukál, aminek a háttere az időjárás függvényében változik.Érdemes kipróbálni.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Kofka04 #3438 üzenetére
Szegény árván maradt apk hosszan nyomva áthelyez a több alkalmazást tartalmazó oldalra.
Majd visszatérve az üresen maradt oldalra, három ujjal összecsippentés és a nem kellő oldal kidobása...
Már ha erre gondoltál...
...és ahogy Mukey írta az a funkció legyen bekapcsolva. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Kofka04 #3430 üzenetére
Neked Stabil Global van az még nem kapott nugátot...
Csak a Fejlesztői Global, meg a Fejlesztői China romok...
Alap tudásbázis:
China Developer és Global Developer heti (péntek) frissítésű
China Stable, Global Stable kb negyedévente frissül.A fejlesztéseket (újításokat) kb mindig ebben a sorrendben kapják a készülékek: 1. China Dev., 2. Global Dev., 3. China Stable, 4. Global Stable
-
TpS
őstag
válasz
Kofka04 #3374 üzenetére
Amikor árultam a max-ot, akkor sajnos elkövettem azt a hibát, hogy az első érdeklődővel megállapodtam, úgy, hogy elég jelentőset alkudott. Nekem sürgős volt, mert már megjött a mix, és kellett zs. Még aznap este jelentkezett egy másik illető, aki a kiírt árra még rálicitált, csak hogy neki adjam el. Amikor eladtam, amíg jegelve volt, addig is volt vagy 2 érdeklődő. Vagyis úgy tűnik van rá érdeklődő. Amúgy a 55-ért ment el és 65-ért volt kitéve, itthoni beszerzésű, ez pár hónapja volt.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Kofka04 #3366 üzenetére
Nehéz ügy ez, de ezért a pízért nem várható minden fronton csúcsműködés...
Turing Monolith Chaconne kell neked!!! (Monnyuk nekem is!!!)
-
-
storm4
aktív tag
válasz
Kofka04 #3336 üzenetére
Üdv!
Vidék, Telenor 3G (H+). Én ennyit mértem.
Bár nem azt mondom, ha már fizetek egy szolgáltatásért, akkor jó lenne azt használni, de ezzel is el vagyok.
Mi felénk (sorsod Borsod) a másik t-s szolgáltatónak is van 4G-je viszont, amikor legutóbb néztem 3G szolgáltatása nem volt és ugye, akkor csak Edge (2G) van.
Én ennyit tennék hozzá -
*Mukeey*
addikt
válasz
Kofka04 #3336 üzenetére
Hát nem tudom,hogy a 3g milyen sebessègre kèpes,èn Telenoron mindenhol 4g-n netezhetek.
Szerintem ez az egèsz b20 dolog kicsit túl van lihegve.Most ha egy kis faluban van az ember èletènek a 90%ában,akkor ne vegyen ilyen telefont,minden más esetben okafogyott ezen lihegni szerintem.3g is gyors,4g mèg gyorsabb☺
Jó teló ez,vedd meg bátran,max eladod ha nem jön be.Elviszik azonnal. -
AttilaMvh
tag
válasz
Kofka04 #3327 üzenetére
Szia,
A sok kérdésre részemről csak kevés válasz, amihez nem tudok hozzászólni, vagy nem releváns földrajzi helyzetem miatt, ott hallgatok. ASUS Selfie-ről (ZD551KL) tértem át Mimaxra, mert szemüveg nélkül kezdett kicsi lenni már az 5.5 colos képernyő, másrészt a 3000 maH akkuja simán lefáradt fél nap alatt ahogyan én használtam, azaz napi két-három alkalommal összesen 3-4 óra onscreen facebook, 4G Orange, (GPS, wifi nonstop bekapcsolva). Ezenkívül ha videót néztem, vagy buborékpukkasztó játékot úztem rajta akkor tojásrántottát lehetett volna sütni a hátlapján. Ehhez képest a Mimax ugyanilyen nyaggatás mellett lazán bírja akkuval két napig, angol hidegvérrel viseli a zaklatást, ritkán melegszik 34 fok fölé, bármit követek el vele. A nyolcmagos ASUShoz képest a hatmagos Mimax legalább olyan gyors, de lehet, hogy az oprendszer miatt akár gyorsabb is. A hetente frissülő developer ROM is tetszik, már 7-es Android van, és állandóan fejlesztenek valami újat. Tud magyarul, és nincs telepakolva egy tonna fölösleges alkalmazással, mint az ASUS
Egyetlen enyhe elégedetlenségem a Mimax kamerájával kapcsolatos, de csak azért mert az hozzászoktam ahhoz, hogy az ASUS 13 mp-s hátsó kamerája átlagon felüli minőséget hozott, majdnem egy igazi fényképezőgéppel ért fel. A panorámái is csodálatosak voltak, és rossz fényviszonyok, vagy éjszaka is jó képeket készített. Filmezni nem filmeztem, csak félperces ezt-azt, így abba nem szólnék bele. A Mimax 16 megapixelese nem üti meg ezt a mércét, de ha megkeresed Kammerer fórumtársunk fotózási útmutatását, és aszerint rendezed a kamera beállításait, egészen elfogadható képeket készíthetsz főként nappali fényben. Esetleg valaki aki jobban ért a kereséshez, linkeléshez hozzásegíthetene, hogy megtaláld azt a bejegyzést, nekem nem jött össze.
A selfiek egyáltalán nem hoznak lázba, így nem tudok érdemben nyilatkozni az elülső kameráról. A panorámánál hiányolom, hogy csak álló helyzetben csinál képet, nem tudok Landscape-et használni, de lehet, hogy ez egy nem gyári kameraszoftverrel megoldható. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Kofka04 #3327 üzenetére
Jó sok kèrdèst tettèl fel,megpróbálok mindenre válaszolni...
Mate8 nem egy rossz kèszülèk!
Mi Max-nak az akku a legfőbb előnye,eszmèletlenül bírja,gyakorlatilag egy nap alatt lehetetlen kifektetni!
Összeszerelès,anyaghasználat közepes,olyan 10/7.
Kijelzője pontos,kellemes felbontás mèg ekkora mèretben is.Hangszórója tisztán szól,de nem a leghangosabb.
B20 hiánya főleg vidèken,kisebb települèseken gond,ott nem lesz lte,de Voda 3g-ben erős,azon szolgáltat sok helyen,ahol nincs 4g.
Kamera:ne várj nagy csodát,közepes a minősèg,nappal korrekt kèpeket lő,este viszont elvèrzik egy Samu vagy Apple csúcsmodellel szembe(árát kell figyelembe venni,elvárható a 200ezres telóktól a kifogástalan kamera,itt ugye 60ezer környèkèről beszèlünk,ehhez viszonyitva nem vállalhatatlan).Videózás:nincs kèpstabilizátor,azon kívül teljesen okès,nekem megfelel.Rom:Több lehetősèg van-a gyári global stable ès developer is full Magyar,lokalizált,a dev hetente frissül pèntekenkènt,a stable kb 2-3 havonta,mindegyik OTA-n.
China stable ès developer ugyen ez,csak gapps ès Magyar nyelv nèlkül.
Ezeken kívül tucatnyi főzött rom van,lásd a topic-ban,Milestone a mestere ezeknek,folyamat posztolja őket.
A global romok 100%ban mindennapi használatra alkalmasak!!!!Az LG flex-nèl mindenkèppen egy jobb kèszülèk,csak ajánlani tudom,èn iPhone6plus-ról váltottam rá.
-
pepimama
tag
válasz
Kofka04 #3327 üzenetére
https://mobilarena.hu/teszt/xiaomi_mi_max_teszt/bevezeto_tartozekok.html
és fenti, legördülő összefoglalót is olvasd el.
Nekem előtte is Xiaomi volt, így a kamera nekem ok, de nem vagyok profi.B20 - https://mobilarena.hu/teszt/4g_lte_800mhz_b20_band20_frekvencia_magyarorszag/b20_800_mhz_lte.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- 3 hónapos iPhone 16 Pro 128GB Natural Titan+ tokok+Spigen üveg+Airpods Pro 2
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged