- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
válasz
pepimama #2360 üzenetére
Spemall megbìzható,vagy Aliexpressen TopOne-tól is többen rendeltek.Ahogy felettem irták,mindenkèpp express dhl szállitást kèrj,akkor annyièr jön amennyibe került,nincs vám ès áfa,meg gyorsan itt lesz.
Ha a buksza engedi,a 4gb változat jó,de a 3/64es is igen jó kèszülèk 250dolcsièrt.Nekem 3/32 van,bőven kiszolgál. -
TpS
őstag
válasz
pepimama #2360 üzenetére
Azért lesz az ár magasabb, mert az ezüst 1 év kínai garanciával kerül 234,99-be, az arany és a szürke már 241,99, ha erre kérsz 2 év eu garanciát, már 244,99 illetve 251,99. Mindeképp eu-express szállítással érdemes vásárolni, mert akkor áfa és vám mentes, ez kb. 18 $ felár. Kuponkódok
Max-ra az TUMIMAX kóddal 17$ kedvezményt kapsz.A spemall-nál adsz egy kártyaszámot, én a webkártyámat adtam meg, feladástól számítva az előző telefonom a 8. napon a kezemben volt.
Nekem a 3/64 is elég, de ha van rá zs-d, akkor azt is érdemes megvenni. A max-ot itthon vettem, mert akkor még nem ismertem a spemall-t, jóval olcsóbban kijött volna a 128-as kintről, és ez is kokányolt webshopos rom-mal jött. Tanulópénz volt.Nagyon fontos, hogy a spemall-nál meg kell nézni az adatlap felett a készlet infót, és csak olyat érdemes rendelni, ami azonnali küldésre kész, már belefutottam ebbe, és 1 hetembe került módosítani a rendelést, ugyanis olyat is ki lehet fizetni, ami nincs készleten és általában fogalmuk sincs, hogy mikor lesz.
Többen is az aliexpress-ről vásároltak, ott is vannak cégek, akik dhl-lel áfa és vám mentesen szállítanak, érdemes ott is szétnézni. Pl. a Top One cég is ilyen, de vannak mások is
Arra is figyelj, hogy a B20-at nem tudja!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Diablo IV
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Lopás útján fejlesztették ki az Apple Pay szolgáltatást?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest