Új hozzászólás Aktív témák

• TpS

őstag

válasz pepimama #2360 üzenetére

Azért lesz az ár magasabb, mert az ezüst 1 év kínai garanciával kerül 234,99-be, az arany és a szürke már 241,99, ha erre kérsz 2 év eu garanciát, már 244,99 illetve 251,99. Mindeképp eu-express szállítással érdemes vásárolni, mert akkor áfa és vám mentes, ez kb. 18 $ felár. Kuponkódok
    Max-ra az TUMIMAX kóddal 17$ kedvezményt kapsz.

A spemall-nál adsz egy kártyaszámot, én a webkártyámat adtam meg, feladástól számítva az előző telefonom a 8. napon a kezemben volt.
    Nekem a 3/64 is elég, de ha van rá zs-d, akkor azt is érdemes megvenni. A max-ot itthon vettem, mert akkor még nem ismertem a spemall-t, jóval olcsóbban kijött volna a 128-as kintről, és ez is kokányolt webshopos rom-mal jött. Tanulópénz volt.

Nagyon fontos, hogy a spemall-nál meg kell nézni az adatlap felett a készlet infót, és csak olyat érdemes rendelni, ami azonnali küldésre kész, már belefutottam ebbe, és 1 hetembe került módosítani a rendelést, ugyanis olyat is ki lehet fizetni, ami nincs készleten és általában fogalmuk sincs, hogy mikor lesz.

Többen is az aliexpress-ről vásároltak, ott is vannak cégek, akik dhl-lel áfa és vám mentesen szállítanak, érdemes ott is szétnézni. Pl. a Top One cég is ilyen, de vannak mások is

Arra is figyelj, hogy a B20-at nem tudja!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés