- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepimama
tag
Sziasztok!
Előre is bocs a hosszért, de nekem lényeges a téma!
Amióta kijött a MI MAX, azóta olvasok róla és mostanra VÉGIGolvastam az összes kommentet.Kérlek segítsetek, mert most kezdett haldokolni a Xiaomi redmi Note-om (2 és fél éves) és csak akkor vennék MAX-et (valszeg 3/64-est), ha egy "szerelő" rárakna egy teljesen problémamentesen működő, akár régebbi Romot, amivel a napi működésben semmi gond nem lesz.
Én nem értek a házi Rom-olgatáshoz, úgyhogy CSAK akkor venném meg, ha simán megy naponta a telefon, miután rárakják a jó ROM-ot,
(a Note-om még a MIUI v.37-tel megy, mert azzal volt a legkevesebb problémaAsszem volt olyan a kommentek között, például, hogy az SD-kártyára írásra is vmi engedélyt kért minden bekapcsoláskor.
Abban kérem a segítségeteket, hogy szerintetek (pl. Milestone nagyúr) meg merjem-e rendelni (a 3/64-est, vagy a 4/128-ast) vagy inkább vegyek vmi olyan telefont, ami nagyobb ROM-olás nélkül megy.
(a Note-om is csak úgy ment jól, hogy egy kedves fórumtárs 2x is felrakta rá a 37-es ROM-ot, ezért sem mernék a Max-on egyedül próbálkozni + én egy műszaki anti-tehetség jogász vagyok, de a Romolásért cserébe szívesen fizetek pár ezer ft-ot és/vagy adok jogi tanácsot)
Használatom ez lenne: Bluetooth-fülessel használnám a telót (podcasteket halllgatok), remélem ez nem érinti a jack-kimenetnél írt hangcsökkenés-problémát!
Nagyon sok hírt-olvasok (Index), Chrome-ozok és nézek youtube-videókat és játszanék is, kb. ezekre nagyon jó lenne ez a nagyobb teló, ja és nagyon megkedveltem a MIUI-t és nincs sok fölös pénzem, ezért lenne ez a teló.
De ha kb. naponta-hetente kéne mókolgatni, akkor sajna részletre vennék egy kb. 3x ennyibe kerülő Mate 9-et
de remélem meggyőztök, hogy merhetem ezt rendelni, mert nincs vele nagy gond, mert a kommentekben visszatérően csak a kijelző-fényerejét, a kamerát és a fólia-felrakást említettétek problémaként és ha jól értettem, akkor nincs semmi komoly ok, hogy a legnagyobb 4/128-ast vegyem.
Bájdövéj ugye a a kijelző-fényerő és a kamera sokkal jobbak, mint az első Note-nál?Előre is nagyon KÖSZönöm a válaszokat! Holnap estig szeretném eldönteni a vásárlást, mert ma is 4x kellett újraindítani a telómat és félek, hogy egyszer csak teljesen tönkre megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- iPhone 8 Rose gold
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest