Új hozzászólás Aktív témák

• pepimama

tag

Sziasztok!
    Előre is bocs a hosszért, de nekem lényeges a téma!
    Amióta kijött a MI MAX, azóta olvasok róla és mostanra VÉGIGolvastam az összes kommentet.

Kérlek segítsetek, mert most kezdett haldokolni a Xiaomi redmi Note-om (2 és fél éves) és csak akkor vennék MAX-et (valszeg 3/64-est), ha egy "szerelő" rárakna egy teljesen problémamentesen működő, akár régebbi Romot, amivel a napi működésben semmi gond nem lesz.

Én nem értek a házi Rom-olgatáshoz, úgyhogy CSAK akkor venném meg, ha simán megy naponta a telefon, miután rárakják a jó ROM-ot,
    (a Note-om még a MIUI v.37-tel megy, mert azzal volt a legkevesebb probléma ;) Asszem volt olyan a kommentek között, például, hogy az SD-kártyára írásra is vmi engedélyt kért minden bekapcsoláskor.

Abban kérem a segítségeteket, hogy szerintetek (pl. Milestone nagyúr) meg merjem-e rendelni (a 3/64-est, vagy a 4/128-ast) vagy inkább vegyek vmi olyan telefont, ami nagyobb ROM-olás nélkül megy.
    (a Note-om is csak úgy ment jól, hogy egy kedves fórumtárs 2x is felrakta rá a 37-es ROM-ot, ezért sem mernék a Max-on egyedül próbálkozni + én egy műszaki anti-tehetség jogász vagyok, de a Romolásért cserébe szívesen fizetek pár ezer ft-ot és/vagy adok jogi tanácsot ;) )

Használatom ez lenne: Bluetooth-fülessel használnám a telót (podcasteket halllgatok), remélem ez nem érinti a jack-kimenetnél írt hangcsökkenés-problémát!
    Nagyon sok hírt-olvasok (Index), Chrome-ozok és nézek youtube-videókat és játszanék is, kb. ezekre nagyon jó lenne ez a nagyobb teló, ja és nagyon megkedveltem a MIUI-t és nincs sok fölös pénzem, ezért lenne ez a teló.
    De ha kb. naponta-hetente kéne mókolgatni, akkor sajna részletre vennék egy kb. 3x ennyibe kerülő Mate 9-et :(
    de remélem meggyőztök, hogy merhetem ezt rendelni, mert nincs vele nagy gond, mert a kommentekben visszatérően csak a kijelző-fényerejét, a kamerát és a fólia-felrakást említettétek problémaként és ha jól értettem, akkor nincs semmi komoly ok, hogy a legnagyobb 4/128-ast vegyem.
    Bájdövéj ugye a a kijelző-fényerő és a kamera sokkal jobbak, mint az első Note-nál?

Előre is nagyon KÖSZönöm a válaszokat! Holnap estig szeretném eldönteni a vásárlást, mert ma is 4x kellett újraindítani a telómat és félek, hogy egyszer csak teljesen tönkre megy :(

Új hozzászólás Aktív témák