- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepimama
tag
Sziasztok!
Előre is bocs a hosszért, de nekem lényeges a téma!
Amióta kijött a MI MAX, azóta olvasok róla és mostanra VÉGIGolvastam az összes kommentet.Kérlek segítsetek, mert most kezdett haldokolni a Xiaomi redmi Note-om (2 és fél éves) és csak akkor vennék MAX-et (valszeg 3/64-est), ha egy "szerelő" rárakna egy teljesen problémamentesen működő, akár régebbi Romot, amivel a napi működésben semmi gond nem lesz.
Én nem értek a házi Rom-olgatáshoz, úgyhogy CSAK akkor venném meg, ha simán megy naponta a telefon, miután rárakják a jó ROM-ot,
(a Note-om még a MIUI v.37-tel megy, mert azzal volt a legkevesebb problémaAsszem volt olyan a kommentek között, például, hogy az SD-kártyára írásra is vmi engedélyt kért minden bekapcsoláskor.
Abban kérem a segítségeteket, hogy szerintetek (pl. Milestone nagyúr) meg merjem-e rendelni (a 3/64-est, vagy a 4/128-ast) vagy inkább vegyek vmi olyan telefont, ami nagyobb ROM-olás nélkül megy.
(a Note-om is csak úgy ment jól, hogy egy kedves fórumtárs 2x is felrakta rá a 37-es ROM-ot, ezért sem mernék a Max-on egyedül próbálkozni + én egy műszaki anti-tehetség jogász vagyok, de a Romolásért cserébe szívesen fizetek pár ezer ft-ot és/vagy adok jogi tanácsot)
Használatom ez lenne: Bluetooth-fülessel használnám a telót (podcasteket halllgatok), remélem ez nem érinti a jack-kimenetnél írt hangcsökkenés-problémát!
Nagyon sok hírt-olvasok (Index), Chrome-ozok és nézek youtube-videókat és játszanék is, kb. ezekre nagyon jó lenne ez a nagyobb teló, ja és nagyon megkedveltem a MIUI-t és nincs sok fölös pénzem, ezért lenne ez a teló.
De ha kb. naponta-hetente kéne mókolgatni, akkor sajna részletre vennék egy kb. 3x ennyibe kerülő Mate 9-et
de remélem meggyőztök, hogy merhetem ezt rendelni, mert nincs vele nagy gond, mert a kommentekben visszatérően csak a kijelző-fényerejét, a kamerát és a fólia-felrakást említettétek problémaként és ha jól értettem, akkor nincs semmi komoly ok, hogy a legnagyobb 4/128-ast vegyem.
Bájdövéj ugye a a kijelző-fényerő és a kamera sokkal jobbak, mint az első Note-nál?Előre is nagyon KÖSZönöm a válaszokat! Holnap estig szeretném eldönteni a vásárlást, mert ma is 4x kellett újraindítani a telómat és félek, hogy egyszer csak teljesen tönkre megy
Új hozzászólás Aktív témák
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest