- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criminal017
őstag
válasz
AttilaMvh #5835 üzenetére
Valószínűleg a csatlakozónál van a bibi, lehet simán csak szétcsúszott. Viszonylag egyszerű szétszedni a Max1-et, csak határozottan le kell pattintani a hátlapot, ott is lesz a csatlakozó. Tudomásom szerint ezt még nem ragasztották.
10 perces meló, feltéve, hogy a csatlakozó és a kábel nincs sérülve, csupán egy kontakt hiba áll fent.
-
DonLaca@
senior tag
válasz
AttilaMvh #4447 üzenetére
Ha az „agresszív WiFi-mobilhálózat átadás”-ra gondoltál akkor az nem jött be sajnos.
Más téma.
Nem tudom mi van a telefonommal de most van 50%-on az akkumulátor és már most 14 óra a SOT. Annyit csináltam csak hogy azokat a programokat töröltem amikről azt gondoltam hogy számomra feleslegesek. Remélem nem csak elszámolja magát a rendszer :-D . Nagyon bírnám ha valós lenne.
Ha lemerült teljesen az akkumulátor akkor teszek fel képernyő mentést. -
TpS
őstag
-
TpS
őstag
válasz
AttilaMvh #3621 üzenetére
Köszi szépen, közben már ismerős is ajánlott néhányat, az ebay-en is szétnéztem, van választék dögivel, olyat keresek, amin van hangerőszabályzó is, mert a gyíkarc samsungnál ha a bluetooth fejhallgató vagy hangszóró van csatlakoztatva, akkor a hangerőszabályzó a tv-n le van tiltva
.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
AttilaMvh #3482 üzenetére
Javítás alatt álló (javításra váró) bejelentett hiba.
Please confirm Google play store download bug:
http://en.miui.com/thread-556173-1-1.html
Állítólag jelenleg a megoldás, Google Play Store frissítések eltávolítáaa.
Alkalmazások frissítése, majd a Play úgy is visszafrissül magától.S ha a Play visszafrissül kezdheted előröl!
Na ezért nem használok már Google-t...
-
AttilaMvh
tag
válasz
AttilaMvh #2457 üzenetére
Bocs,már nem hagyja szerkeszteni az előzőt, nekem global stabil volt, és az még akkor nem tudott magyarul. Nem tudom a kínai stabil milyen, de biztos tud angolul, próbáld meg a leírtak alapján a beállítások angol megfelelőivel dolgozni. Remélem, hogy működik. Ha mégsen, akkor bocsánatot kérek, hogy beleszóltam a nagyok dolgába.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
AttilaMvh #2202 üzenetére
Sima ügy feltenni,kb 2 perc és minimális kézügyesség.Aliexpressen találsz rengeteget 1-5dollárig,kicsit visszaolvasol itt és többen is linkeltek be,hogy miket vettek.Pont talán a héten volt róla szó.Érdemes sztem több félét rendelni egyszerre,volt,akinél raszteros volt kicsit,van,hogy nem 100%ig érnek a szélére,meg a 2,5d üveg amugy is macerásabb.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
AttilaMvh #2193 üzenetére
Üdv a maxosok között✌🏽️Úgy látszik ez a készülék az "idősebb" generációt fogja meg,én is 40 felé tartok😂
Hogy legyen "on" is,én is developer párt vagyok,eddig semmi hibába nem futottam bele!
Viszont a kijelző több embernek betört már,arra vigyázz nagyon,üvegfólia és tok szinte kötelező! -
törölt tag
válasz
AttilaMvh #2193 üzenetére
Üdv a klubban.
Én használom már hónapok óta a Developert minden gond nélkül, úgyhogy szerintem nem fontos Stable-ra váltani. Általában összegyűjtök két-három-négy hétnyi frissítést, nem szoktam hetente frissíteni, de azt is tehetném, mert eddig prímán rendben volt az OTA frissítéssel is minden. Szóval nem éreztem még úgy, hogy "béta" ROM-om lenne a Developerrel, mert teljesen stabil volt.
Ha meg új funkciók után vágysz, az is hamarabb jön Developerre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- 3 hónapos iPhone 16 Pro 128GB Natural Titan+ tokok+Spigen üveg+Airpods Pro 2
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged