Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
Szegény Cosmos szebb napokat is megélt.
A hirdetőből meg árad a tudatlanság,nem is álltam meg vélemény nélkül. 
-
seniman
veterán
válasz
jones965
üzenetére
Köszi!
Közben az Aura csatlakozójáról találtam fotót,az közös anódos.A Phanteks házak mindhárom gyártó megoldásával kompatibilisek,tehát valószínű a többieké is ilyen elven működik.Már csak azt kellene valahogy kinyomoznom,hogy nekem a házban a ledeknek mekkora az üzemi feszültsége,mert a gyári megoldások mind 12 volton alapulnak. -
seniman
veterán
Üdv!Egy érdekes kérdésem lenne az RGB világításokkal kapcsolatban.Valamilyen szinten szabványosítva van e a bekötés,tehát a piacon található megoldások(ASUS Aura,MSI Mystic light,RGB Fusion,NZXT HUE+,stb)melyik bekötést támogatják,a közös anódost vagy katódost?
-
-
seniman
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
De ha elárulod,mi a célod vele,vagy egyáltalán mi ez,lehet,hogy könnyebb kiagyalni valamit.
-
seniman
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
Popszegecs javarészt alumínium,elvétve vörösréz,de az inkább ilyen dekorációs.Első blikkre nekem az acél beütős dübel jutott eszembe róla,de abból még a legkisebb is jóval nagyobb ennél.
-
seniman
veterán
Ezen a videón nekem úgy tűnik,a műanyag keret belülről van felcsavarozva.
-
seniman
veterán
-
seniman
veterán
válasz
jones965
üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást

A szoftver letölthető a Dell oldaláról.
Tehát tömören,be kell üzemelni és akkor lehet méricskélni?Amúgy bármibe be lehetne a panelt rakni,egy molex betáp,meg egy kommunikációs usb kell neki.Akkor az RGB hatás a vörös-zöld-kék színek arányának a keveréséből jön ki?Különálló egy szen RGB ledet is lehet kapni?Mert eddig még csak szalagban láttam tömegesen.
-
-
seniman
veterán
-
seniman
veterán
Sziasztok!
RGB ledek bekötésében ki van otthon?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Microsoft Excel topic
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Elbutul a társadalom,ha nem kapnak olvasnivalót. 
Maholnap a Geiger-Müller is beindul rá.

Közben az Aura csatlakozójáról találtam fotót,az közös anódos.A Phanteks házak mindhárom gyártó megoldásával kompatibilisek,tehát valószínű a többieké is ilyen elven működik.Már csak azt kellene valahogy kinyomoznom,hogy nekem a házban a ledeknek mekkora az üzemi feszültsége,mert a gyári megoldások mind 12 volton alapulnak.

Szépnek szép lett,csak furcsállom a Fractal feliratot,meg az Elysiumnak pci slotból is jóval több van.
Impozáns a külseje az biztos,de ez így tényleg nem tekinthető működő gépnek