Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
OutsideR
aktív tag
válasz
Engineer086
üzenetére
Sajnos jó ideje nem lehet bemenni túrkálni, pedig tényleg kincseket rejt a hely.
-
OutsideR
aktív tag
Ezen a videón elég egyszerűen megoldotta a srác flakonos festékkel ezt a vízcseppes hatású mintát.
-
OutsideR
aktív tag
Annyi jó egér készült, nem is tudom kiére szavazzak, nyilván nem a sajátomra.
Majdnem mindben van valami ami megfog.Csabi112 egere azzal a karbon házzal nagyon jól mutat ahogy fény éri mindig más a minta, plusz az a világító plexi talp meg a logó... bejövős
Feco72: Tetszik az elképzelés meg a színvilág, csak a részletek kicsit elnagyoltak, pl a szegecsek nem szimmetrikusak, a burkolat itt-ott rövidebb a kelleténél.
Fkenny: Az ötlet érdekes, de sajnos ez a kesztyűs téma nem jön be annyira. Látszik hogy van benne munka, de így képről nem tűnik túl ergonomikusnak.
Fr0z3n egerének a festése nagyon tetszik, az a leveles kopottas stílus bejön, bár az a vezeték elég vastagnak tűnik ami kicsit ront az összképen.
Grisák: Ez a tankos dizájn nagyon a kis ráépített fülekkel, ajtóval, rácsokkal és az egyéb részletek mint pl hegesztési varratok nagyon jól sikerültek, tetszik nagyon
Outsider: Ja ez én vagyok. Nembaj, önkritika. A festés egész jó, de a gombok elejénél kissé maszatos, az oldalsó gombok nyomáspontja nem az igazi mintha nem egyforma kapcsolók lennének benne (nem is, mert az egyiket véletlen kilapítottam) az usb csatlakozó nem mindig ismeri fel a csatlakoztatott eszközt, a görgő világításkapcsolója nem működik (a végén már nem fért bele az időbe) az oldalsó gombok váltókapcsolója sem (nem jöttem rá miért, Bari sem, pedig órákat skypeoltunk miatta) vannak hibái, rengeteg kompromisszumot kötöttem hogy elkészüljön.
Ramses: Nagyon közel áll hozzám ez a sci-fis űrhajós stílus, aprólékos részletek, van benne fantázia. a festés pedig még jobban kihozza a részleteket.
Összességében szép munkák készültek még ha nem is mind az én világom, hogy kire szavazok még nem tudom, nem tudok dönteni Csabi112, Fr0z3n, Grisák és Ramses egere között.
-
OutsideR
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Kisebb házba is raktak már.
Persze nyilván csak akkor ha már nincs benne az Xbox One. -
OutsideR
aktív tag
válasz
Ramses07
üzenetére
Nem ilyenből csinálják húzással az expandált rács lemezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi