Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Üdv mindenki! Nem is tudtam eme topik létezéséről
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
őstag
-
őstag
Na akkor
1: A kis kártyákhoz nem kell sli és cf híd. (2006ban a 7300gt hez sem kellett ezt a teljesítményt átviszi az alaplap.)
2: Nem kell bele táp mert 41w a fogyasztásuk ezért is lettek ezek.Vissza olvasva félre érthető voltam
Erre a fémlapra gondoltam elvileg ez is hűt mert rá van csavarozva a cooler-re.
Vettem egyet az 5770et váltotta annyira megtetszett hogy vettem még Csak mmo-zok ahoz meg bőven elég fullhd-ban. Soha nem rajongtam a hatalmas vga-ért.
dragonfx Xfx csinálta a legdurvább 7750eket: [link]
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Mondom nem üres az alaplap tök fölösleges bivaly vga ha nem kell. Mióta bent vannak nem laggolok közelharcban starconflictban . Én nem bántam meg, nekem elég a lóerő. Full HD Full beállítás mellett 104fps
És megy a cf alatta pedig nem támogatja a driver.Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
őstag
-
őstag
-
őstag
Miből lehetne jó porszűrőt varázsolni venti elé? Szúnyoghálóra gondoltam elsőnek.
-
őstag
Köszönöm
-
őstag
Ma erre rá ment a fél életem! Telós kép és a dátum is rossz rajta. Elvileg úgy volt, hogy hátra nyílik az oldala.
Viszont nem mertem bevállalni azt, hogy átfúrok a karbonon meg mögötte ott a ház váz nem lett volna jó.
Így nekem egyszerűbb volt megoldani. Kár hogy az obis zsanérok lötyögnek, annyira nem vészes. Evvel a tettel előre nyílik az oldallap nem hátra majd.Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
őstag
válasz csabi112 #2209 üzenetére
Ez nagyon pöpec! Gázrugót én is terveztem! De mivel az oldallap egy vékony műanyag nem bírná a terhelés! (Az egész ház hátfala át lett fordítva btx-re atx-ről és az ahol az ajtó van kivágás az egy teli L-alakú ráhúzós oldal ami oda volt szegecselve. Ez lett kivágva és az alaplapi tálca le választva róla.)
Két karral jobb lenne de én egyet akartam és a videon csak béta van, semmi nincs meghúzva rajta.
Lesz egy kis holtjátéka de nem zavar. Akarva se tudnék olyat csinálni mint te mert nincsenek most lehetőségeim csak ha szabin vagyok.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Ramses07 #2211 üzenetére
Annyiban igaza van hogy 2ő kar kéne este még szerelgettem és szembesültem avval hogy a zsanér elhajlott!
Bár már első ránézésre is anyaghibásnak tűnt! Most vettem rá még egyet ha nem bírja jön az acél zsnér az bírni fogja csak akkor furkálhatok megintYoutube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
-
őstag
válasz Bjørgersson #2221 üzenetére
Kotoszkodolódsz?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
őstag
-
őstag
Kérdés: szuper titkos helyen lesz a vinyó nem mondhatom meg, hogy az oldallapon kívül.
A kérdés az hogy én rácsavarozni akarom viszont 45 fokban. mert nem tetszik ha vízszintes. Löszön néki valamivi bajácska? Mert hallottam hogy nem kéne csak élén és vízszintesen felfogatni.Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
őstag
Pofás mind kettő! Régen de akartam egy olyan tartályt Aztán Zalman reserator lett belőlle. Most meg lettem olyan beteg, hogy elkezdtem gyűjteni a reseratorokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Novemberi hardverkavalkád
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest