Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen 2 gép. De most csak összedobtam. Sokat fog változni őszig.
TT Engine 27 a Cpu hűtő. És mivel tegnap tettem bele semmit nem tudok.
A kép direkt sötét
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
Mikor lesz Veletech? Én csak ma kezdtem

-
Küldtek emailt. Lehet menni Debreceni playitre is.
-
válasz
GumisPeter
üzenetére
Nekem a fuvar gáz, mert Drizzt nem tud jönni és őt azért támogattattam meg, hogy a taxim legyen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Párunkat megkereste a PlayIt, hogy állítsuk ki a gépeinket. Kifog jönni?
Akit érdekel az írjon ide: asszisztens@meex.hu
Ennyit tudok jelenleg: Számodra és egy kísérőd számára a belépő ingyenes,illetve vendéglátó egységeinkben étkezési kupont biztosítunk. Abban az esetben, pedig ha vidékről érkezel, akkor utazási költségeidhez hozzájárulást is biztosítunk.
-
Már csak takarítani kell őket! Meg pár egyéb dolog. Most a narancs és a fehér volt a menő. Többet eszik a csicsa mint a gép
Jól szét pimpeltem. Persze kapcsolható! A skorpiók különlegessége, hogy falra lehet akasztani őket. (Nagyon szélesek és nem fértek el az asztalon)Sok kép Face! [link]
-
válasz
Engineer086
üzenetére
A hír topikokba végig kérdezted?
-
Néztem a felhozatalt. Megyek nézni hogy nyertek.

Mod kenó:
Soccer – MSI XPower Loader
GumisPeter – A.C.M.E.A Mod
BaluC – Jedi Instructor ChestDe jó buli lesz ez is. Remélem addigra hozza az asszony a kamera slidert.
-
Tényleg kevesen leszünk, ahogy elnézem a Logoutot.

-
-
-
-
-
válasz
spanglee001
üzenetére
-
Sajnos nem érkezett meg párdolgom és így moddolás hajnalig, hogy pótoljam a dolgokat
-
Nagy a csend ki jön ki nem

-
-
Lehet jókor voltam jó helyen. Asrock nagyon bőkezű feltétel nélkül megkapom amit kérek. Bár szerintem ebbe benne van az is, hogy napi szinten beszélünk és találkozunk melóból adódóan. A Toshiba meg úgymond jött vele. Épp tegnap beszéltem róla, hogy nekem az alkatrészek mindennél többet érnek mert tudok legózni.
És igazából levideóztam 5 laptopot ennyit tettem és ez sem volt kötelező. Meg a Youtube is azért van, mert inkább elmagyarázom videóban mit csinálok, mert írogatni nem szeretek.
A legapróbb dolognak is örülök pl. pendriveot kaptam szerdán. Meg van nálam egy Akció kamera.
És nem is szoktam pofátlan lenni mindig csak azt kérem ami tényleg kell és tudom valamelyiknek lehet a termékei között.
Elég sokat megspóroltam velük, és tudtam venni egy komoly kamerát.
A Monstert meg megpályáztam és a versenyes gépet nem tart sokba átalakítani. Csak elég lusta vagyok.
Drizzt01 Nem ezek miatt mentem. Asszony baszogatott, hogy ha már ennyi munka volt vele és ilyen sokba került akkor vigyem.
Az Acer úgy jött a képbe, hogy egy monitor alá betettem a gépet hozzászólásba a facebookjukon.
-
válasz
Drizzt01
üzenetére
De igen. Be kell nyalni nekik is
Acer,Asrock, Toshiba, már kipuszilva. Igaz ebből Az Asrockal és a Toshibával mennek úgy a dolgok, hogy azt mondom megéri. Pedig szeretnék egy új Acer Predatort a vágó korongok közé tenni. De legalább ha kérek valamit pl nyomtatás vagy promó cuccok azt megkapom.Franc sem gondolta, hogy ez lesz. Többieknek nem ismeretlen én még szokom.
-
-
Na megkaptam az infós emailt
Aszem hétvégén bele kell húznom ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
jones965
üzenetére
Nem vagyok! Csak ez a fajtája ismeretlen és új számomra. Mi meg hogy meg hogy meg mi

Bár nem tudom most ez mekkora lesz, de már van normális kamerám. Ne hogy megismétlődjön a tavaszi videóm. Az elég gyenge lett! De a Sony VG10-el ilyen többet nem lesz

Drizzt01 Jó az irány!

-
Részletek mikor lesznek? Még nem kaptam emailt csak telefon hívást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)