Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
viperabácsi #1110 üzenetére
Köszönöm
Ezzel teljesen egyet értek(#1113) Engineer086
Köszönöm, nagyon örülök, hogy elnyerte a tetszésed! A plexi elkészítését élveztem a legjobban a munkám során. Sok mindennel próbálkoztam míg végül a selyemcérna volt a legalkalmasabb a vágásra. Próbálkoztam a bicikli fékeknél és váltóknál használt acélsodronnyal is de az bizonyult a leg alkalmatlanabnak, pár perc alatt felmelegedett és elpattant.(#1114) Bari
Köszönöm, az előlap elég sok fejtörést okozott de végül csak sikerölt összehozni
Az eredeti előlapból megmaradt keretéhez pillanatragasztóval ragasztottam hozzá az új plexi előlapot, néhány pici foltnyi pillanatragasztó maradt az előlapon amelyet nem csiszoltam le. Ez nagy hiba volt, mert festésnél a festék reakcióba lépett a pillanatragasztóval és elég mélyen belemart a plexibe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Titánium sárga)
- Azonnali készpénzért veszek iPhone-t!
- Apple iPhone 16e (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, fehér)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest