Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.K.F.
csendes tag
...szóval hogy érthetőbb legyen: az előbbi képen a felső grafikon a 11.5 órányi mérés TELJES szummája (tehát valóban nem ANNYIRA nagy az a beleböffentés a többi csatornához képest sem, a 480. csatorna környéki púp - mint szélsőérték - már alig lóg ki a sorból), az alsó viszont csak az utolsó 2 óra 8 percnyi időszak. A korábbi eredmények az alsó grafikonon már kigördültek balra, itt még nem oldottam meg a vízszintes kicsinyítést, cserébe viszont minden mérés külön látszik átlagolódás okozta torzítások nélkül.
Azért nem a teljes 12 órás végeredményt szórtam be egyébként, mert pár perccel a fenti kép után bejött egy hibás mérés. A telnet kapcsolat során adott intervallumonként (5-15-30-60sec) kiadom a lekérdező parancsokat és figyelem a puffert, hogyan érkeznek be az adatok. Ha legalább 200 millisecundumig nem változik a puffer tartalma, úgy tekintem, hogy minden lekérdezett adat beérkezett. Erre nagy ritkán nem elég ez a 0.2sec, ha a modem épp egy kicsit elfoglaltabb, és ennél hosszabb időre megtorpan az eredmények kiírása. Azóta ezt megemeltem 250millisec-re ill. állíthatóvá is tettem (egészen akár 2 másodpercig).
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóhifi
- Opel topik
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition gamer egér, szép állapotban, 2027-ig garanciával, ajándék egérpad
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest