- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
beldeczki
aktív tag
Múltkori képeim:
Így kötöttem be most is, csak a földelőszálat meg a két nem használt ért egybekötöttem és összekötöttem a házba menő másik két érrel. Bent házban pedig oda rakok földelést (szürke-fekete). Szerintem tuti jól kötöttem be, át is néztem többször is. Sebesség is ugyanannyi mint amikor előtte nekiálltam...
Na mindegy. A lényeg.
Újra nekiállok, alaposan átellenőrizve mindent. Házban rendesen bekötöm a bekötődobozba a kábelokat, két érre pedig csináltam rendes földelést, amivel szabályosan tudok dolgozni, igaz a konnektorról veszem ugyanúgy, de még is csak igényesebb.
Stabilitásra kitérve. Régebben úgy 2-3 naponta szakadt. De mostanában nem tudom mi történt vele, de max áramszünetkor szakadt meg a kapcsolat, amúgy betonstabil volt (nem szakadt egyáltalán). Épp most néztem rá routerban és másfél órája aktív a kapcsolat (és nem volt áramszünet...). Inkább átnézem itt a dolgokat.
Legközelebb egy alapos adathalmazzal jelentkezek ha megfelel. Tehát földeléssel 3 órás (figyelek rá) SNR monitorozást készítek plusz grafikonokat mindenhonnan és ugyanezt földelés nélkül. Ekkor szerintem tovább tudunk lépni. Az eddigi segítséget meg köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest