- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
re_mod
tag
Sziasztok!
Ide keveredett egy TP-LINK TD-8816B tip. modem amiről nem sok jót hallottam. Érdekes módon ezzel a típussal teljesen jól megy a 15megás sebesség, ellenben a 8810B-nél "torrent terhelés" közben főleg ha egyszerre megy full letöltés és feltöltés folyton megszakadt. Két darabbal is próbáltam.
Anno tavaly nyáron kínlódtam ezzel de nem sikerült zöld ágra vergődni a T-Home-al ez ügyben.
A 8816-al viszont teljesen hibátlan terhelés alatt is viszont olyat vettem észre mintha valami csomag priorizálás lenne mert pont fordítva működik mint eddig, ha a letöltés és a feltöltés is menne akkor nem a feltöltés gyorsul a letöltés kárára max.-ig hanem fordítva.
Tehát ha mondjuk jön valami 1.3MB/s-el akkor a feltöltést "lelassítja" addig hogy a letöltés fullosan ki tudja magát hajtani ha leállítom a letöltést vissza megy a feltöltés is. Néztem a menüjében van benne valami adsl qos funkció de hiába próbálkozok UBR vagy CBR ill. van még kettő de bármit állítok be csak lassabb lesz az egész ill. azt sem tudom van e erre hatása.
Most ez a modem marhasága vagy valami így lett beállítva központilag? Megszűnne-e a hiba egy T1-es D-Link-el vagy nem ettől van? Mert a 8810-ben is ugyanaz a chipset és megsem jó ezzel meg igen. Ill. abból a szempontból hogy nem szakad fullon sem.
Az SM50-b nem ismeri fel pedig fel kellene neki ha ez TrendChip-es vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Warzone
- Star Trek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Meta quest 3 128gb + kiegészítők
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest