- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Na amit írtál annak a fele kínai, DE én mindenképp szeretnék advanced user lenni, csupán ez az első androidos készülékem, ennyi. A lépéseket nagyjából értem, a lépések mögött meghúzódó logikát kevésbé. Pl miért kell ez a "extract proper recovery image matching your build number" fájl satöbbi. Egyébként Windows mobile-t már romoltam is, de android még új ezért olyan vagyok mint az újszülött, rácsodálkozok mindenre.
XDa-t én is ismerem és angollal sincs semmi bajom, ott van hozzá amúgy ilyen lemezképfájl, ellenőriztem az én buildemre való is van.Tegnap rendeltem már 32 gb-os sd karit, azt hiszem ha megjön komolyabban nekivetem magam ennek a témának, addig viszont csak az olvasgatás és tervezgetés van.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android dual SIM okostelefonok
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest