Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1061) #58984960


#58984960
törölt tag

Szerintem is nagyon jó tok!

Nálam a telefon 7-8 napot bír ki 1 feltöltéssel. Legutóbb mikor jelzett, hogy tölteni kellene direkt kivártam a végét. még 1,5 nap bírta igaz talán ha kétszer telefonáltam vele. Szóval nagyon jó.

Tetszik a dizájn, az alu használata. Maga a vonalvezetés, az 1 gombos kihangosítás. Nagyon jó a kamera. Persze van sokkal jobb is de szerintem ez is megfelelően elég. Lapos, könnyű és elegáns. Elég sokan megnézik, mikor előveszem... a telefont ;] :DDD .

Dióhéjban nem bántam meg, hogy lecseréltem az érintőt. Kicsit már elegem volt belőle. Tökéletesen elég a telefon tudása arra amire használni szeretném.

A negatívum a wifi. Mint azt sokan írták. Igazán belefért volna még. Őt sem hiányolom igazán de jó ha van. Talán még negatívumkét két dolgot emltenék. Háttérkép beillesztése macera. S5230-nál beraktam egy képet és szépen méretre igazította. Ő ere nem hajlandó csak némi torzítás árán. A másik az mp3 számok kezelése. Ez a "túl hosszú fájlnév" anno a D900i jelent meg legutóbb. Tudom ezek apró hülyeségek de ugye ha valamihez hozzá szokik az ember utána nehezen enged belőle. :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.