Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1501) cs.zs. válasza Gyöször (#1499) üzenetére


cs.zs.
addikt

Nem. Most egy szóbeli ígéretet kapsz, nem másik telefont. A szervizben viszont kézzel fogható cserekészüléket kapsz, nem ígérgetést.

...

(#1502) cs.zs. válasza Gyöször (#1498) üzenetére


cs.zs.
addikt

A fókuszálás tényleges ideje talán 1 mp lehet, én kibírom... B-)

...

(#1503) St3ven válasza Gyöször (#1495) üzenetére


St3ven
addikt

Na, ez már előrelépés. Igaz, ez a "pénzem ajándékkártyára teszik, legközelebb nekem ugyan ennyibe fog kerülni a teló" is elég messze van a jogszabály által egyértelműen kijelölt keretektől, de ha neked így elfogadható, belemehetsz, bár nem vagy köteles ezt a megoldást elfogadni.

Nem okoskodásképpen, de én pont ezért preferálom a webshopos rendeléseket. Ott 8 (!) munkanapig élhetsz az elállás jogával, és még indokolnod sem kell, ha visszaküldöd a telefont, legyen akár hibás, akár tökéletesen funkcionáló a készülék. És ugyebár itt utazgatnod sem kell, az sem mindegy.

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#1504) Gyöször válasza St3ven (#1503) üzenetére


Gyöször
senior tag

Ja ez a webshop jó, de épp Szolnokon jártam, bementem meg tudtam nyomkodni. Elvileg 3322 is elég lett volna nekem, de az kissé lassú menüjével elriasztott (ja meg csak a rózsás hátú női verzió volt így azt nem kértem :D )

Ha lerendelem és nem tetszik, akkor visszaküldeni várni a pénzt, stb. Reméltem hogy így sokkal jobb lesz, nem sikerült :) Eleve meg is döbbentem rajta, hogy milyen nagy készülék ez. Viszont annyira láttam, hogy na ez kell nekem, hogy nem akartam elszalasztani. Mai napig bánom, hogy míg lehetett nem vettem meg a sony ericsson j10i2 elm-et.

Új kérdés: Ezzel a telóval lehet bluetooth-on keresztül vezérleni a számítógépet? Egeret mozgatni stb. Ericssonom egyik fő feladata ez volt filmnézés után kilőttem vele a gépet ágyból, vagy megnyitottam egy új filmet stb.

ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

(#1505) meroly válasza Gyöször (#1485) üzenetére


meroly
veterán

Én sem hagynám annyiban a dolgot az tuti. Aztán ha szarakodnak, irány a fogyasztóvédelem. Ott is el lehet hinteni a dolgot, lehet segítőkészebbek lesznek.

Ja és így már értem a 2MB-ot, ennek a tarifacsomagnak van időszaki díja is, 290Ft. Ingyér nem adnak semmit sem :N

[ Szerkesztve ]

Impossible is nothing

(#1506) Gyöször válasza Wolfskin (#1469) üzenetére


Gyöször
senior tag

Az én történetem a kontaktok átmásolásával (kb 700 darab)

A régi sony ericcson V630 telóm a simre is mentett számokat, ezek az ékezetek miatt rosszul jelennek meg illetve a vezeték és keresztnevet a sony-e teló felcseréli, a simre mentett számokat az új gts5610emben látom de inkább ne látnám.

A SIM-emet visszaraktam a SE V630ba, belementem a névjegyeknél valami lehetőségek menübe, volt egy olyan opció, hogy az összes kontakt elküldése -> bluetooth -> GT5610

Ekkor a samsung az első kontaktot látta csak.

Elküldtem PC-re ezt a file-t, whole phonebook.vcf a file neve.

Feltelepítettem a KIES-t. csatlakoztattam a gt5610 mobillal, importáltam bele az SE teló által készített whole phonebook.vcf file-t. A KIES látta az összes kontaktomat. Már csak annyi dolgom volt, hogy megvárjam amíg feltölti. :C Minden happy, a kontaktok ékezettel, hibátlanul jelennek meg az 5610ben, nem is felcserélve.

Már csak annyi a dolgom, hogy a sim-ről leirtok mindent.

Az egész tartott 1 percig + kies telepítés.

ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

(#1507) Gyöször


Gyöször
senior tag

Sziasztok, ismét én :)

A kies-el szabad frissíteni a firmware-t? Ha frissítem akkor elveszik az sms/névjegy fényképek stb?
Garanciával mi újság, frissítehetem én?

ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

(#1508) Dhampir válasza Gyöször (#1507) üzenetére


Dhampir
félisten

A KIES-el tudtommal (régen használtam) készíthető biztonsági mentés az adataidról.

Kérdezz rá a mobilszolgáltatódra (ha nem független a telefonod), hogy lehet-e. (Régen Nokia telefont gond nélkül frissítettem, de csak a szolgáltatói verziót lehetett.)

(#1509) cs.zs. válasza meroly (#1505) üzenetére


cs.zs.
addikt

"Ja és így már értem a 2MB-ot, ennek a tarifacsomagnak van időszaki díja is, 290Ft. Ingyér nem adnak semmit sem"

Ehhez képest (most nyaralunk, és hogy ne maradjunk net és levelek nélkül) , a WT19i dominós kártyájával olyan díjcsomagra váltottunk, hogy 890Ft-ért 150 MByte forgalom, és viszonylag kedvező percdíjak, és mivel most először kértük (online aktiválás volt) ezt a csomagot, ajándékba adtak hozzá +150 MByte-ot. A WT19i meg is tudja osztani a netet, így az X8-on is lehet levelezni - böngészésre ezek a kis kijelzők nem valók. Mindkettőn Operával zúzzuk, kikapcsolt kép-betöltéssel, így elég takarékosan bánnak az adatokkal.

...

(#1510) Gyöször válasza cs.zs. (#1509) üzenetére


Gyöször
senior tag

Én is nyaraláskor asszem 2008ban kezdtem el gondolkozni, hogy be kellene állítani a netet a telefonomon (SEv630) sikerült is. Eléggé borongós idő volt, első este szélviharral, jégesővel fogadott Orfű, motorral voltunk. Azóta is áldásos ez a 2 MB is, s mint kiderült már kibővítettek 15 MBre. Ebbe nekem belefér mail [ bár az nem kell nyaraláson] időkép, néha képpel ha valami van, illetve ha kell akkor busz és vonat menetrend.

Egyre jobban megszokom ezt az 5610et, jó kis teló ez. Ilyesmi elképzeléseim voltak mikor arra gondoltam, hogy új telefont kéne venni. Meg kell még szokni, de jól haladok. Végülis 2001 óta csak ericsson / sony ericsson telóim voltak, a V630 konkrétan 6 éve. Kicsit nagy nekem, de majd idővel biztos csökken pár mikrométert a kopás által :D

[ Szerkesztve ]

ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

(#1511) meroly válasza cs.zs. (#1509) üzenetére


meroly
veterán

Nem csak a netre vonatkozik a 290Ft, egyéb kedvezmények is vannak.
Tavaly nyáron én is kötöttem három hónapra mobilnetet, pont akció volt, utána le lehetett mondani.

Impossible is nothing

(#1512) cs.zs. válasza meroly (#1511) üzenetére


cs.zs.
addikt

Nagy dilemma ez nekünk is, hogy maradjon meg, vagy a 30-adik napon mondjuk le. Valószínűleg lemondjuk. Otthon van wi-fi, nincs szükség havi fix 890 Ft kiadásra.

...

(#1513) Gyöször


Gyöször
senior tag

Vettem hozzá EHS62 headsetet, de ebbe bele lehet dugni rendes fülhallgatót is? Aminek nem 4 hanem 3 szegmenses a jack dugója? Műhelyben akkor nem kellene vacakolnom az MP3 lejátszómmal, ha zenéről van szó.

ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

(#1514) meroly válasza Gyöször (#1513) üzenetére


meroly
veterán

Szerintem bele lehet, max a mikrofon a telefonban lévő lesz ha headsetként fog üzemelni.

Impossible is nothing

(#1515) s3toraph válasza s3toraph (#1330) üzenetére


s3toraph
senior tag

Sziasztok!

Eltelt 6 hét, helyzetjelentés, ez alatt mi történt: a teló visszajött szoftverfrissítés után. Továbbra is kikapcsolgatott. :((( Vissza a telók T-nek megint, megint szoftverfrissítés ha jól tudom, édesapám használja vagy 1 hete, most is kikapcsolgat! :W Volt olyan hogy megcsörgettem 2x, nem hallotta motoron, de 10 perc múlva hazaért, mondom kerestelek, nézi a nem fogadottakat... azaz nézné mert kikapcsolt a teló... de továbbra is eljátssza azt is hogy leteszed az asztalra és gondol egyet, random kikapcsol... megint megy vissza 3. alkalommal a T-nek, ugyanazzal hibával! No comment ez a cég! :(( :(( Ez már pofátlanság, hogy így leszarják az ügyfeleiket, mert kizártnak tartom hogy ennyire idiótákkal lenne tele a szervizük hogy nem boldogulnak egy nem okostelefonnal! Pofám leszakad...

[ Szerkesztve ]

Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -

(#1516) cs.zs. válasza s3toraph (#1515) üzenetére


cs.zs.
addikt

Miért nem próbálkoztok közvetlenül a Samsung-szervizekben ?

...

(#1517) s3toraph válasza cs.zs. (#1516) üzenetére


s3toraph
senior tag

Előzményekből láthatod, hogy önkormányzati mobilok, ilyen esetben van egy emberke aki a telefonokkal kapcsolatos dolgokat intézi, ez a hivatalos útja, mi - tudtommal - hiába mennénk be. De javítson ki valaki ha rosszul tudom.

Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -

(#1518) petya000 válasza s3toraph (#1517) üzenetére


petya000
csendes tag

Szia, írj egy emailt ide reklamacio@partner.samsung.com , mindent írj le, hogy kikapcsolgat újraindul, hogy volt már szervizelve, szoftver frissítve, persze semmi értelme nem volt mert ez nem oldja meg stb.

Aztán írd oda, hogy nézzék át ezt a levelezést: Hivatkozási szám: 2910482393

Ez az én levelezésem velük, ( ha megvan még nekik), a lényeg az, hogy ha megnézik, látják majd, hogy nem csak a te problémád ez, meg nyilván tudnak is róla csak sz%rnak rá.

Talán akkor lesz valami előrelépés, és felveszik veled a kapcsolatot. (én kaptam 1 csereutalványt amit persze nem ilyen készülékre váltottam be...)

Remélem segít majd, Üdv: Peti

[ Szerkesztve ]

(#1519) Damage401


Damage401
senior tag

Sziasztok,

Akiknek telenoros készülék volt, azoknak mi volt hozzá? Csak töltő?

Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7

(#1520) Dhampir válasza Damage401 (#1519) üzenetére


Dhampir
félisten

Szia!

Én csak azt kaptam hozzá.

(#1517) s3toraph

A tulajdonos intézi a javíttatást, ha kifizette a céges mobilt, és nála van a garanciapapír is. Ellenkező esetben nem tudom.

[ Szerkesztve ]

(#1521) veze válasza Damage401 (#1519) üzenetére


veze
őstag

én is csak töltöt kaptam..
és nálam is céges de én fiizettem ki a készüléket nálam van a garancia papirja is és ha lenne vele valami gond ( korábban hasonlo konstrukcóban lévő készülékkel volt) nekem kell bevinni intézni..

(#1522) cs.zs. válasza s3toraph (#1517) üzenetére


cs.zs.
addikt

Tehát van valaki, valahol egy emberke, akinél ott van a garijegy. Na ennek az embernek a kezéből csavard ki a papírokat, és vidd el szervizbe a telefont :)

...

(#1523) cs.zs. válasza Damage401 (#1519) üzenetére


cs.zs.
addikt

Csak töltő, semmi más.

...

(#1524) Gyöször


Gyöször
senior tag

Fel lehet valahogy venni a telefonbeszélgetést diktafonra? Nem találok ilyet, a régi telómba ezt nagyon szerettem.

ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

(#1525) cs.zs. válasza meroly (#1511) üzenetére


cs.zs.
addikt

Telenornál van olyan lehetőség (és ma éltem vele), hogy "KLIKK". Nem tudom miért pont ez a neve, valami internetre utalóbbat is kitalálhattak volna, de a lényeg, hogy 1000 Ft-ba kerül a havi 100 MegaByte, de csak a 4-ik hónaptól, az első 90 nap teljesen díjmentes, ingyenes. Mivel a neten semmi arra utalót nem találtam hogy ez hűségesküs-e (feltöltős verzió az enyém), bementem a legközelebbi üzletbe és megkérdeztem, hogy "Ha ez nekem mégsem jön be, lemondhatom?"
Teljesen meglepett a válasz, mivel ami elhangzott, az nekem jó, nekik nem :)
"Persze hogy lemondhatod, hiszen nem írsz alá semmit, de miért mondanád le már az elején, amikor még ingyenes? Mondd le akkor, amikor már épp fizetős lenne."
Aztán gyorsan kiköpte a rendszer hogy esetemben az ingyenes időszak aug 21-től nov 20-ig tart, tehát november 18-19-én érdemes lemondani.

Eszem megáll.
Ma , Magyarországon 3 hónap ingyen net.

(ott az üzletben beaktiválták, állítgattak a telefonon ezt-azt, konfigurációs sms jött, meg ilyesmik, de a lényeg az volt, ami itt a fórumban is elhangzott nem olyan régen, hogy
Opera mini - Opciók - Speciális - Kapcsolatok - WAP )

Működik

[ Szerkesztve ]

...

(#1526) betonfelhő válasza cs.zs. (#1525) üzenetére


betonfelhő
tag

http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/1307_domino_surf_dupla_adat

Ez hasznos lehet is sokaknak. Havi 150 MB adatforgalmazás, de nincs havidíj. Nekem megéri.

(#1527) cs.zs. válasza betonfelhő (#1526) üzenetére


cs.zs.
addikt

Nem rossz csomag, nekünk is van a WT19i-n, erről írtam itt kicsivel feljebb az 1509-es hozzászólásban. Viszont az nem igaz hogy nincs havidíj, hiszen amíg ebben a tarifacsomagban vagy (DOMINO SURF), addig minden hónapban leveszik az egyenlegedből a 890Ft-ot.
Mindegy, mert ez egy jó csomag, jobb mint a Telenor KLIKK-je, mert jobbak a percdíjak, és nem 100 MegaByte-ot adnak hanem 150-et. A Telenornál a feltöltős percdíjak 40-50-60 Ft magasságában szóródnak, ehhez a KLIKK csak az internetet adja (100MB) havi 1000 Ft-ért - de 90 napig ingyen.

...

(#1528) tonyrulez válasza betonfelhő (#1526) üzenetére


tonyrulez
őstag

Nem rossz csomag, szerencsére Djuice-nál anno Kártyás 29 csomagot kaptam, 29FT-os hívással és SMS-el bármely hálózatba, valóban havidíj mentesen. Úgyhogy ezt a csomagot addig megtartom, amíg csak élek, mert nem hiszem hogy ezalá mennének az árak a jövőben. Igaz a havi 100MB net 500FT, de még tűrhető.

4 8 15 16 23 42

(#1529) cs.zs. válasza tonyrulez (#1528) üzenetére


cs.zs.
addikt

Ezek jó árak voltak, az a baj hogy már nem lehet ilyet kötni. Tavaly még a T-Mobile-nál is 590 Ft volt a 100MB net, de jött Viktorunk a különadókkal, és ez megadta a kezdő lökést a lejtőn. Azóta is gyorsul a lavina ... :(

...

(#1530) tonyrulez válasza cs.zs. (#1529) üzenetére


tonyrulez
őstag

Hát igen, újonnan már nem lehet, de addig tartom meg amíg akarom. Ellenpélda, hogy egy ismerősöm anyjának 10+ éve nem váltott csomagot (Pannon GSM), nem is nagyon foglalkoztak vele, aztán észhez kaptak: valami 100FT volt egy perc hívás díja :D

[ Szerkesztve ]

4 8 15 16 23 42

(#1531) cs.zs. válasza tonyrulez (#1530) üzenetére


cs.zs.
addikt

Nem kellett volna foglalkozni vele, hamarosan újra elérjük ... : )))

...

(#1532) cs.zs. válasza tonyrulez (#1528) üzenetére


cs.zs.
addikt

Közben megnéztem ezt a (már lezárt) "Kártyás 29" csomagot. Utolsó erejükből még csavartak rajta egyet, 29-ről 29,9-re emeltek, + 2,50 kapcsolási díj ... Persze még így is versenyképes, a LIDL BlueMobilja fogható hozzá, illetve a TESCOmobil. Utóbbin erőteljesen gondolkodtam, de még nem szántam rá magam. 35 naponta 2000 Ft-ba kerül 3 szám díjmentes hívása. Az nem rossz ajánlat.

Egyébként pedig talán a T-mobile Domino Surf csomagja a legjobb feltöltős ajánlat, hiszen a havi fix 890 Ft-ért megkapod a 150 MB-ot, és az korrektnek mondható, emellett pedig 29 a pecdíj T-irányokba, és 39 minden más, kapcsolási díj pedig itt nincs.

[ Szerkesztve ]

...

(#1533) Mans20


Mans20
addikt

Ha előfizetéses mobilt veszek,telenornál,ott mennyire kell tartani attól hogy többet számláznak ki mint ami a havi csomagba van?Én szinte nem is telefonálok,havi 4-5-ször összesen,hívni se hív sok ember,de pl hallottam hogy mobilnetnél tudnak alkotni horror számlákat,vagy ilyentől nem kell félni itt?

(#1534) cs.zs. válasza Mans20 (#1533) üzenetére


cs.zs.
addikt

Ha csak havi 4-5 hívást bonyolítasz, akkor megkérdőjelezhető, hogy kell-e neked előfizetés, hiszen a legkisebb csomagok valahol 2000 Ft körül vannak, és nem használnád ki. Ráadásul ha ilyen kis csomaggal veszel előfizetést, akkor a telefon ára csak max 10.000.- Ft-tal lesz olcsóbb, mint ha feltöltős konstrukcióban vennéd. Ebben az esetben inkább a feltöltős a jobb választás.
Szerintem.
De kinek-hogy.

...

(#1535) tonyrulez


tonyrulez
őstag

Telenornál vettem a telefont, most tapasztaltam meg másodszorra a random újraindulást :( Hogy mi okozza fogalmam sincs, ezek szerint nem csak a T-sek ilyenek.

4 8 15 16 23 42

(#1536) Dhampir válasza tonyrulez (#1535) üzenetére


Dhampir
félisten

Nálam még nem fordult elő. Szintén Telenoros.

(#1537) cs.zs. válasza tonyrulez (#1535) üzenetére


cs.zs.
addikt

Az enyém lassan 1 éves (2012 november), és néhányszor kikapcsolt a zsebemben, ülve, guggolva, stb, tehát a nyomódó gombok miatt. Az enyém tuti nem szoftverhibás, csak a billentyűzárat szoktam köpködni - jogosan ... :)

...

(#1538) Cyrin válasza cs.zs. (#1537) üzenetére


Cyrin
addikt

Igen, nálam is ezért kapcsolt ki az elején

(#1539) tonyrulez válasza cs.zs. (#1537) üzenetére


tonyrulez
őstag

Nekem nyomkodás közben kapcsolt ki, konkrétan amint egy új névjegyet elmentettem, újraindult. Közben megvolt a harmadik is, amikor Opera Miniben kerestem a buszmenetrendet. Még az a szerencséje a telefonnak, hogy marha gyorsan elindul, különben már rég kib***tam volna az ablakon.

4 8 15 16 23 42

(#1540) cs.zs. válasza tonyrulez (#1539) üzenetére


cs.zs.
addikt

5 napja én is mobilnetezek, annak minden fellelhető formájával. Gyári böngésző, gyári FB kliens, Java FB kliens, "közösségi oldalak", OperaMini, stb. 5 nap alatt nem produkált ilyesmit, sőt a telefonszám-mentések ugye új korától folyamatban vannak.
Ha egy sokezer , vagy sok-tízezer példányszámban eladott telefon készülékről csak 10-20 embernek vannak negatív tapasztalatai, az nem olyan rossz. Persze örülök, hogy én a pozitív, elégedett oldalon állok, de ez mindenképp jó arány, nem ?

...

(#1541) veze


veze
őstag

és csak tréhomos készülékek produkaljak szinte kivétel nélkül.
nyilvan valamit belepiszkaltak a softba hogy sajat arculatu legyen és ott b@sztak el valamit, de ezt beismerni presztizskérdés lenne...

[ Szerkesztve ]

(#1542) cs.zs. válasza veze (#1541) üzenetére


cs.zs.
addikt

Ráadásul ők adják drágábban, hiszen a jót meg kell fizetni !! :D

...

(#1543) Bobby G.


Bobby G.
senior tag

Sziasztok!
Meguntam az okostelefonokat! Szeretnék egy megbízható jó minőségűt amin tud wifizni is.
Ezt néztem ki, de szóljatok van más alternatíva. Ahogy látom mindenki meg van elégedve vele (többé-kevésbé... :) )

(#1544) fattyu válasza Bobby G. (#1543) üzenetére


fattyu
veterán

no wifi.

a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

(#1545) Bobby G. válasza fattyu (#1544) üzenetére


Bobby G.
senior tag

Huhaaa.. Ezt benéztem..:) Köszi! :)

(#1546) cs.zs. válasza Bobby G. (#1543) üzenetére


cs.zs.
addikt

Na és mi a másik alternatíva, ami wi-fi-vel is fel van vértezve ?

...

(#1547) Dhampir válasza Bobby G. (#1543) üzenetére


Dhampir
félisten

Nokia Asha 302?

(#1548) Bobby G. válasza cs.zs. (#1546) üzenetére


Bobby G.
senior tag

Hááát... Sajna ezzel a tudással kevés van. Lehet visszatérek a BlackBerry világába, bár egyesek szerint már az is "okostelefon"..:)

(#1549) cs.zs. válasza Bobby G. (#1548) üzenetére


cs.zs.
addikt

Valóban nehéz ügy ez. Ha azt nézzük, hogy a 2010 márciusában vásárolt SE W705-ösömben már volt wi-fi, (a 715-ösökben 5 ezerrel többért GPS!), volt 3G, jobb volt a kijelzője mint ennek, gyárilag 4 gigás memóriakártya csücsült benne, fullbrutál hi-fi agybadugós headset is volt a csomagban, adatkábel is, és töltő is, Li-Polimer akku, amivel átlagosan-erős használattal 3 napot ment, és így volt az ára 20.810 Ft. Most 2013 ősze van, a technika hónapról hónapra fejlődik, lépünk előre nap-mint-nap, és a nem-okostelefonok között nincs egy telefon ami a nyomába érhetne (tudás, felszereltség), bár kinek-mi a fontos.
Ennek a Samsungnak jobb kamerája van, autófókusszal, erős villanóval, és jobb üzemideje. A Samsung walkmanje szintén kitűnő, de válogass hozzá fülest, adatkábelt, memóriakártyát, azaz
a technikai fejlődés ellenére ma drágábban veszed meg ugyanazt mint 3 éve ... :(

[ Szerkesztve ]

...

(#1550) Angelotti


Angelotti
tag

Sziasztok!
Most tervezek ilyen telót venni, mert megelégeltem a Blackem üzemidejét.

- Első kérdésem az lenne, hogy valami offline térkép program létezik e rá?
Sok keresgélés után csak ezt a lehetséges verziót találtam: GMAPS[link]

- Végig olvasgatva a topikot, láttam, hogy elég sok problémás T-s készülék van.
Én függetlent szeretnék elsősorban venni, ennél is van/lesz valamilyen gikszer?

- 8 gigás sd kártyával meg tud küzdeni? Nem lesz tőle lassú?

- Videót pontosan milyen felbontásban rögzít, hány fps-el?

- A kamerája mennyivel rosszabb mint mondjuk egy k800i-é?

Előre is köszönöm a válaszokat!

(*)(*)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.