Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1551) cs.zs. válasza Angelotti (#1550) üzenetére


cs.zs.
addikt

Szia,
- a kamera hibátlan, biztos vagyok benne, hogy semmivel sem rosszabb mint bármelyik más telefoné.
5MP-3,2MP-2MP-320x240 felbontások közül választhatsz, nagyon jó autófókusszal, kapcsolható erős villanóval, sok-sok beállítási lehetőséggel, hibátlan.
- videót 320x240 felbontásban rögzít, 30 fotó/sec, de itt sajna nincs autófókusz, nem is értem hogy ez hogy lehet, a villanó viszont lámpaként kapcsolható
- 16GB-ig fogadja az SD kártyákat, és egyáltalán nem lassul be tőle (legalábbis a Transcend Premium UHS-1-től, hibátlanul kezeli. Ha 32GB kerül bele, azt nem ismeri fel, nem is látja.

Térkép ügyben én nem tudom a választ, (de szerintem nincs),
az enyém 2012 novemberi, Telenor, 12.990.- Ft volt feltöltős verzióban, amiből 900 lebeszélhető, tehát egy leárazott-megakciózott példányról van szó, mégis hibátlan. A billentyűzár viszont egy halom szar, zsebben kinyílik, ezt a részét utálom csak.

Amúgy szeretem, jó telefon.

üdv
Cs Zs

[ Szerkesztve ]

...

(#1552) quailstorm válasza Angelotti (#1550) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Azt írják sok helyen hogy QVGA 30FPS. Én nem mértem. A K800i, az QCIF 24FPS. Egy W705 megmoddolva jó és konstans fényviszonyok mellett QVGA 24FPS, egyébként 15.

Biztos megküzd azzal a mérettel, max ha full teli van zenével akkor soká tart a mediascan. 2006-os teló már tudja kezelni azt a méretet. (pendrive-nak használnád? vagy minek akkora?)

Nappal jobb a kamerája (kisebb dinamika, kevesebb zaj), mármint a végeredmény. Éjjel meg beltérben viszont béna, mert nincs flash vaku meg nagy lencse. Az egyállású kameragomb is rossz dolog.

nekem nincs S5610-em, S5350-em volt, hasonló, és fogtam Primot, meg K800-am is volt rövid ideig

[ Szerkesztve ]

(#1553) cs.zs. válasza quailstorm (#1552) üzenetére


cs.zs.
addikt

Nekem nincs gondom az egyállású kamera gombbal, hibátlanul befókuszálja a kép közepét, és lő. A villanója pedig mobilos körökben, az 1 LED-esek között a legerősebbek közé tartozik.

Az én W705-ösöm nem volt piszkálva, gyári verzió volt, 24 fotóval vette a 320x240-et.

[ Szerkesztve ]

...

(#1554) quailstorm válasza cs.zs. (#1553) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Érdekes. Haveromé fel volt OTA frissítve, és 15 volt piszka nélkül.

Nincs bajod? Nekem van. Benyomod, fókuszál, vársz, vársz, szüttyög, egyszercsak csinál egy képet és értesít. Ez nem pálya. Én a befókuszál előre és azonnal lő típus vagyok. Nem mindig papírdarabokat kell fotózni.

(#1555) cs.zs. válasza quailstorm (#1554) üzenetére


cs.zs.
addikt

Jellemzően közeli dolgokat fotózok, (sok makró), amit emailben küldök tovább. A felbontás ilyenkor 1600x1200 (2MP), a JPEG tömörítés le van véve legkisebbre ("normás minőség"), így már csak 350-400 kilobyte-os képek képződnek, amik teljesen hibátlanok monitoron is. Ennek a méretnek és tömörítésnek így 2 előnye is van : a mentés gyors, nem kell annyit várni mint ha 5MP-legjobb minőség lenne, hiszen ott 1,5 MByte-os fotók képződnek, ott valóban gondolkoznia kell a procinak, hogy hogyan is mentse el, és ugyanez a helyzet a feltöltésnél is. Bár nekem 42/3 Mbit-es internetem van, viszonylag gyorsan feltöltődnek a képek, de nem volt ez mindig így.

Persze vannak gyorsabb fényképezők, van itthon WT19i, legdurvább beállítással sem szüttyög, azonnal lő és ment (közben fókuszál), de abban 1 GHz proci van, úgy könnyű. :)

Kinek-hogy
Én szeretem.

...

(#1556) quailstorm válasza cs.zs. (#1555) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Erre a felhasználási módra megfelel, csak amikor haver rohan és van 3 tizedmásodperced lőni, akkor azért nem megy ez az egynyomásos bizbasz.
Nekem W810-em volt 3 évig, az eleve csak 2MPix, és makrózni jól tudott az is. Samsung oldalon a D900i-t tudom említeni. Nem itt fejlődött. Hanem az 5MPixes képek jó fény mellett szinte zajmentesek, és részletgazdagok.

De úgy látom te nem érted a 2 állású gomb értelmét. Előkapod, keresel valamit ami kb abban a távolságban lesz mint a célpont, ráfókuszálsz, nyomvatartod, megjön a célpont, lősz. Most hogy már manuálfókusz mod van 3 telómból 2-őn, ez még könnyebb.

(#1557) cs.zs. válasza quailstorm (#1556) üzenetére


cs.zs.
addikt

Hidd el, tökéletesen tisztában vagyok a 2-állású gomb fogalmával, de amikor Samsungék ezt a telefont tervezték, valószínűleg épp nem volt nekik raktáron :), mert másképpen oldották meg. Ha a képen jelölt gombot nyomod meg exponálás helyett, akkor fókuszál, de nem lő. Ezt megteheted utána a gép oldalán (jelen esetben fent) lévő kamera gombbal, vagy a 4-irányú funkciógomb közepével is, kinek-melyik esik jobban kezére.[L:/dl/upc/2013-08/29/269619_drt31o0zb9pzn9dn_dsc_0298_2.jpg]

[ Szerkesztve ]

...

(#1558) cs.zs.


cs.zs.
addikt

Amikor pedig fókuszált, akkor ezt mutatja, de a fókusz az adott gombbal újra ás újra ismételhető, ahányszor csak a felhasználónak jól esik . Tehát pl ha a céltárgy távolodik vagy közeledik, újra és újra befókuszálható. 12.000. Ft-os telefonról beszélünk , nem hiper-szuper fényképezőről , korrekt ez, hidd el.

[ Szerkesztve ]

...

(#1559) quailstorm válasza cs.zs. (#1558) üzenetére


quailstorm
nagyúr

LOL, na ez számomra nem jött le. Pedig fotóztam már Primoval. Akkó nem szóltam.
D900i-ben viszont nincs ilyen funkció sem, és botrány sokáig fókuszál. De majd elolvasod milyen. 1 héten belül tán kirakják a cikket logoutra. Pedig a képminőség ott is jó lenne.

Ha nem lenne tetűlassú a java, akkor tetszene is a Primo. De mivel nincs mobilnetem és alig játszok már, másodtelefonnak kiváló. Kösz a kamerakorrigálást, alighanem nem tudtam volna meg sose.

az létezik hogy van belőle műanyaghátlapos? GSM boltba olyat fogtam, MM-be meg fém volt. E52-es Nokiához is van műanyag hátlap.

(#1560) cs.zs. válasza quailstorm (#1559) üzenetére


cs.zs.
addikt

Az enyémen alu a hátlap, de teljesen mindegy, mert ugyanúgy begyűjti a hétköznapi élet (leejtések) nyomait mint ha műanyagból lenne, vagy lehet hogy még jobban ... :(

[ Szerkesztve ]

...

(#1561) Gyöször válasza cs.zs. (#1560) üzenetére


Gyöször
senior tag

Nekem volt alu hátlapú SE T610em és full műanyag SE V630am. Akkor megfogadtam, hogy soha többé alumínium. A T610em kb 2 évig volt meg, kritikán aluli kinézettel. A V630 meg ma is teljesen gyári kinézetű, csak a vodafone felirat kopott le róla. De nem úgy néz ki mint ami telefonokat hirdetnek, hogy "enyhén zsebkopott" és úgy néz ki mintha körbementek volna rajta drótkoronggal"

Na mindegy errefel megvettem ezt a samsungot, mert úgy voltam vele, hogy én más használt szemetét nem veszem meg. Most keresem a használt nekem való sony ericssonom, mert ez annyira idióta menüvel van megáldva, hogy képtelen vagyok megszokni.
Már az se érdekel, hogy "enyhén zsebkopott" lesz, csak legyen.

Jó telefon, csak ne legyenek elvárásai az embernek vele. Opera minivel egész jól lehet netezni, ez pozitív csalódás volt. Tényleg jó fotókat lő, pld egy fát ami 10 év múlva is ott fog állni azt nagyon jól lefotózza. De egy emberről egy pillanatképet már nem kell vele csinálni. Az meg, hogy mikor veszem ki az övtáskámból és ne nyomjam meg valamelyik letevő/felvevő gombot művészet.

ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

(#1562) cs.zs. válasza Gyöször (#1561) üzenetére


cs.zs.
addikt

Bonyolult a menü ? Hiszen csak 2 oldalnyi ikon van, de mivel rendezhető, az első oldalra rakhatsz minden fontosat, és a 4 irányú funkciógomb is programozható.
A telefonkönyvhöz nem kell menü, hiszen a kijelző alatti gomb indítja, a fényképezőhöz megint csak nem kell, mert ahhoz ott van az oldalán a gomb.

Nekem a
lefelé gombra a Bluetooth van téve,
jobbra "alkalmazások" (Opera Mini onnan indul)
balra számológép
felfelé nyomva tartva lámpa

ezzel 6 funkció már közel van, egy gombnyomásra, a menü pedig nagyon okosan úgy van kitalálva, hogy a legutóbb használt ikonra ugrik. Tehát ha gyakran hallgatsz zenét (mint pl én), akkor a menü gomb megnyomásával a "zenék" funkcióra ugrik, ha legutóbb is onnan léptem ki ...

Mindenkinek más és más funkció a fontos , de így használva 7 funkció érhető el 1 gombnyomással. Sokkal többet szerintem az átlagember nem is használ egy telefonból.

?

[ Szerkesztve ]

...

(#1563) cs.zs. válasza cs.zs. (#1562) üzenetére


cs.zs.
addikt

Vagy ott van pl az "intelligens kezdőképernyő" , amire ugyanúgy azt teszel ki, amit akarsz, és akkor sem kell a menüben bóklászni, sőt a főképernyő akár naptár is lehet, tehát nagyon sokféle módon le lehet egyszerűsíteni a mindennapi használatot.

...

(#1564) bryndza


bryndza
tag

Sziasztok,
Kérdezném tőletek, hogy 5610-hez létezik-e valami értelmes, használható térképszoftver ? Ami felmegy és működik is rajta ?

(#1565) cs.zs. válasza bryndza (#1564) üzenetére


cs.zs.
addikt

Visszakérdezek :)
Más, nem-GPS-es telefonhoz létezik ilyesmi ? Pl Java-alapú térképre gondolsz, vagy mire ?

...

(#1566) quailstorm válasza cs.zs. (#1562) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Nézzél át logoutra, kinn van a cikkem. Ha nem ugrana be milyen egy SE menü. Kb annyira szögegyszerű mint egy iPhone. De retekgyors és hamar megszokod, meg logikus.
Ehhez képest kettéállt szemekkel szoktam nézni a Samsungok menürendszerét, hogy ugyan mi alapján hányták szét a beállításokat.

(#1565) cs.zs.: Nokia S40v6-ra van Nokia MAPS. Másról nem tudok, csak a javas google mapsról.

[ Szerkesztve ]

(#1567) cs.zs. válasza quailstorm (#1566) üzenetére


cs.zs.
addikt

Akkor engem pont ez a Javas Google Maps érdekelne.
Miben van ilyen ?
Hol lehet letölteni ?

...

(#1568) quailstorm válasza cs.zs. (#1567) üzenetére


quailstorm
nagyúr

ezt találtam hirtelen [link]
Nekem gőzöm sincs. Sose volt mobilnetem. Unokatesómnak a 6300-án láttam élőben. Azt a jart el tudom küldeni ha egyik se ment netről.

(#1569) tonyrulez válasza bryndza (#1564) üzenetére


tonyrulez
őstag

Google Maps java verzióját használom, 3G-n gyorsan is töltődik.

4 8 15 16 23 42

(#1570) bryndza válasza tonyrulez (#1569) üzenetére


bryndza
tag

Köszi szépen az infót !

(#1571) bryndza válasza cs.zs. (#1565) üzenetére


bryndza
tag

Én is csak a Nokiát tudom, hogy vannak hozzá térképek. Helymeghatározás adókörzet információ alapján, ami nem túl pontos, de sok esetben használható. Kvázi-GPS.
Azért kérdeztem, mert sokszor szükségem volna térképre menet közben, és nem feltétlen GPS-re. Az viszont megint kérdés, hogy ahol gyenge a 3G, hogy jöhet le ...

(#1572) DarknessHope


DarknessHope
senior tag

tudna valaki pár vele készült fotót küldeni... kíváncsi lennék mit tud... akinek van ilyen megajándékozna pár fotóval?

Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!

(#1573) Dhampir válasza DarknessHope (#1572) üzenetére


Dhampir
félisten

A kedvedért visszaolvastam a topikot, tessék:

fattyu fényképe

Mulderpapa fényképe

A gsmchoice-on sok-sok fénykép

[ Szerkesztve ]

(#1574) DarknessHope válasza Dhampir (#1573) üzenetére


DarknessHope
senior tag

köszi én is kerestem pedig de nem találtam linket

Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!

(#1575) DarknessHope válasza Dhampir (#1573) üzenetére


DarknessHope
senior tag

nos ha tényleg ilyen jó a kamerája, akkor megvan az új teló anyámnak

Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!

(#1576) Dhampir válasza DarknessHope (#1575) üzenetére


Dhampir
félisten

Én nem használom, de nekem nem tűnik nagyon jónak. A baj az, hogy számora a PureView kamerája az etalon. :D

(#1577) DarknessHope válasza Dhampir (#1576) üzenetére


DarknessHope
senior tag

jó hát azrét a maga kategóriájában kell nézni... a lényeg hogy értelmes kamera kell.. és semmi más.. nem kell érintőkijelző meg GPS meg stb mert felesleges neki és csak baja lenne vele fényképezni viszont szeret telefonnal... EZt is a samsung tudta csak megoldani úgylátom

Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!

(#1578) cs.zs. válasza Dhampir (#1576) üzenetére


cs.zs.
addikt

Tiszta sor, hogy mobilos körökben a pjúrvjú :) a legjobb - nem is adják 20-ért a telefont...

...

(#1579) Dhampir válasza cs.zs. (#1578) üzenetére


Dhampir
félisten

Sajnos. :O

(#1580) cs.zs.


cs.zs.
addikt

Ez ügyben egyedül a HTC az, amit egyszerűen nem értek. Megalkották ezt az ultragagyi ULTRAPIXEL-t, hatalmas beharangozás világszerte, és akkor egy híg kaki. Nem volt senki a gyárban egy ilyen nagy nevű cégnél, aki megmondta volna hogy "Főnök! Értem én hogy a veje a főtervező, de ez nem jó, nem szépek ezek a képek..."
vagy valami hasonló
Sok-sok gyártónak van nagyon jó 5-8-12-13 Mpixeles kamerája, bármit be lehetett volna építeni, erre itt vannak ezek a drága telefonok jól elbaltázott 4 Mpixellel ...

...

(#1581) Blackmirror válasza Dhampir (#1576) üzenetére


Blackmirror
senior tag

ó hát ezzel kicsit magasra helyezted a lécet :D

iPhone X@R, iPad Pro

(#1582) cs.zs. válasza Blackmirror (#1581) üzenetére


cs.zs.
addikt

pénztárcában-magasrarakott-pénzkészletekkel miért ne ? :)

...

(#1583) Blackmirror válasza cs.zs. (#1582) üzenetére


Blackmirror
senior tag

úgy lehet, persze:)
szerintem kategóriájában jó képeket csinál az s5610.

anyukám már a létező összes virágát lefotózta vele :DDD
én alig fotózok.

[ Szerkesztve ]

iPhone X@R, iPad Pro

(#1584) cs.zs. válasza Blackmirror (#1583) üzenetére


cs.zs.
addikt

"anyukám már a létező összes virágát lefotózta vele :DDD"

Ismerős a szitu
Anyósom ha tehetné, velük is aludna : ))

...

(#1585) cs.zs. válasza meroly (#1474) üzenetére


cs.zs.
addikt

(üzemidő, netezéssel)

napi 30-60 perc net
ugyanennyi zenehallgatás
bekapcsolt 3G, főképernyőre kitett FB úgy, hogy a szinkronizálás óránkéntire van állítva, és a telefon soha nincs kikapcsolva, éjszaka sem
kevés telefonálás (5-10 perc / nap)

3 vagy 4 nap alatt esik le 2 pálcikáig, mikor hogy
( én 2 pálcikánál már töltőre teszem, az az alatti rész csak a kóbor apácák megtévesztésére szolgál )

ezek alapján úgy gondolom, hogy folyamatos fingatással (pl repülőút, vagy hosszú vonatút) 8-10 óra alatt taccsra tehető, ez kb az okostelefonok duplája

[ Szerkesztve ]

...

(#1586) Damage401


Damage401
senior tag

Sziasztok,

Kérdésem lenne, témát a gyárin kívül lehet rá tenni esetleg megváltoztatni? :)

Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7

(#1587) cs.zs. válasza Dhampir (#1573) üzenetére


cs.zs.
addikt

Mulderpapa Saturn-os fényképén kicsit meglepődtem :)
A listán azt állítják hogy Bluetooth V3.0, és 32GB microSD ...
Ezek szerint engem csúnyán átb.sztak a Telenornál !! :D (az enyém ezeket nem tudja)

[ Szerkesztve ]

...

(#1588) Dhampir válasza cs.zs. (#1587) üzenetére


Dhampir
félisten

:DDD

(#1583) Blackmirror

Virágokat jó dolog fotózni, mert gyönyörűek. :K

[ Szerkesztve ]

(#1589) Gyöször válasza cs.zs. (#1585) üzenetére


Gyöször
senior tag

Én nem fészbúkolok vele, naponta 10 percet netezek opera minivel, néha fénykép zseblámpa így elmegy annyit, hogy gőzöm nincs mikor töltöttem. 1 hét biztos megvan...

Múltkor autót szereltem, akkor a saját hangszóróján is és PC hangszórót beledugva is zenélgetett kb 10-15 órát, akkor bírt ki olyan 4-5 napot.

ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

(#1590) Damage401 válasza Gyöször (#1589) üzenetére


Damage401
senior tag

Szia,

Te melyik Opera minit használod? Mert nekem a 7.x verziók Java hibával megáll, de a 4.2 az meg megy vele

Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7

(#1591) Damage401


Damage401
senior tag

Sziasztok,

Jött ki frissítés a telóra :)

Current firmware version : S5610XXME1/S5610OXDME1 (PAN)
Latest firmware version : S5610XXMH1/S5610OXDME1 (PAN)

Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7

(#1592) Damage401


Damage401
senior tag

Találkoztatok már ilyennel?

ST-Ericsson High Speed DFU végett nem akar felmenni a frissítést. Legújabb KIES van rajta. Hihetetlen :D
Valakinek valami ötlet?

Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7

(#1593) Dhampir válasza Damage401 (#1591) üzenetére


Dhampir
félisten

Nekem nincs adatkábelem hozzá. Milyet érdmes beszerezni? :F

(#1594) Damage401 válasza Dhampir (#1593) üzenetére


Damage401
senior tag

Sima USB Kábeles< mikrousb be menetes is elég

Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7

(#1595) cs.zs.


cs.zs.
addikt

Csatlakozom az előttem szólóhoz. A legegyszerűbb microUSB - USB kábel kell, nem kell fullozni. Ugyanazt csinálja a drágább is. Az Alcatel telefonoké pl azért jó, mert jó hosszú, nálunk itthon 2 ilyen is van, ezek a legnépszerűbbek. Állandóan eltűntetjük egymástól :)

...

(#1596) cs.zs.


cs.zs.
addikt

]Szóval ez úgy történt, hogy ... van egy több mint 3 éves Samsung Ch@t335 telefon a családban, és ennek ugyanolyan töltője van, mint az S5610-nek. Ez a 3 éves töltő megdöglött, én pedig bedobozoltam az S5610 dobozába, garijegy, stb, irány a szerviz! A megyeszékhelyünk dedikált Samsung szervizébe mentem, semmiféle eladóhely engem nem érdekelt.
Szó nélkül kicserélték, kaptam egy újat,
így már 2 db vadi új töltőm van hozzá (az 5610-hez), mert a sajátját sem használtam még eddig soha.

DE NEM EZ A LÉNYEG !

Amikor meglátták az ezeréves Pannon kártyámat, elkezdtek hüledezni, mert
(és most jön a lényeg)
ezek a régi kártyák okozzák az állandó újraindulást, kikapcsolást. (ezt mondták)
Nyomatékosan kértek rá, hogy fáradjak be a Telenorhoz és kérjek egy új kártyát, mert ez rengeteg bosszúságot okozhat. Aztán mondtam, hogy nekem semmi bajom, nekem hibátlan a telefonom, stb stb. Ők meg csak egyre hajtogatták a magukét. Amíg ott voltam, más ügyfél is érkezett kikapcsolós-újraindulós panasszal (okostelefon), és kiderült, hogy neki is ezeréves kártyája volt.
Itt van tehát a válasz az újraindulós hibára, és ez az infó a hivatalos szervizből származik, tehát még az is lehet hogy igaz... Mindazok tehát, akik efféle hibák miatt szenvednek, ha régi kártyájuk van, talán kérjenek egy újat a legközelebbi értékesítési ponton !

[ Szerkesztve ]

...

(#1597) Damage401 válasza cs.zs. (#1596) üzenetére


Damage401
senior tag

Hozzá teszem, ha 2 évnél idősebb a kártya, ingyen cserélik bármely szolgáltatónál, mindegy hogy előfizetéses vagy sem

Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7

(#1598) cs.zs. válasza Damage401 (#1597) üzenetére


cs.zs.
addikt

Az én kártyám kb 13 éves, ezerszer voltam már (más ügyben) képviseleteken, soha nem ajánlották fel, hogy kérek-e egy újat ...

...

(#1599) Damage401 válasza cs.zs. (#1598) üzenetére


Damage401
senior tag

Erre mondják, azt hogy néma gyereknek anya se érti szavát. :D Természetesen ők nem is fogják ezt ajánlani.

Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7

(#1600) S-IW válasza cs.zs. (#1596) üzenetére


S-IW
tag

Szia!
Érdekes! Az én kártyám kb.11 éves Pannon kártya. Mikor megvettem a Telenortól a telefont, beletettem. Eddig még egyszer sem kapcsolt ki. Persze ez még nem jelent semmi különöset, lehet hogy csak szerencsém van. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.