Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1601) cs.zs. válasza Damage401 (#1599) üzenetére


cs.zs.
addikt

Oké, szerencsére nekem nincs is bajom, de annyian szopnak a kikapcsolások miatt, és a szolgáltató ezt nem tudja ?
Én autó-márkaszervizben (szalonban) dolgoztam, az észlelt hibákról folyamatosan jöttek a körlevelek -az olyanokról is, ami lehet hogy a Föld túloldalán fordult elő- , szerviz utasítással, hogy mit mi okoz, és hogyan kell orvosolni. Ugyanez a műszaki cikkeknél nincs meg ? Ez elég elszomorító.

...

(#1602) cs.zs. válasza S-IW (#1600) üzenetére


cs.zs.
addikt

Látod az enyémet. Ez sem egy mai gyerek, de szintén hibátlan.

...

(#1603) s3toraph válasza cs.zs. (#1516) üzenetére


s3toraph
senior tag

Jó lenne, de nem olyan egyszerű a helyzet, mivel "cégtől" kapják a mobilt, a "cégnél" van egy ember aki intézi, és csak ő intézheti, nem adják oda az egyénnek a papírokat hogy vigye ha akarja. Szóval ez nem járható út! :(

petya000: Lásd fentebb. Ezen mondjuk gondolkodtam már, hogy írok a reklamációra, hogy ezekkel a telókkal a T-nél (és szinte csak ott) kb. 2 éve (!!!!!, fórumbejegyzések alapján , itt visszaolvasva) csak a gond van, pedig a telefon jó lenne alapból, szóval a kedves samsungot nem zavarja-e hogy a T így sározza a hírnevét? Mert aki nem néz utána, mit lát? De sz@r ez a telefon, stb. Márpedig aki ilyet vesz, legalább a fele nem fog utána nézni, mert ki gondolna pont erre? Én is csak véletlenül találtam ide.

Dhampir: Nem fizettek érte, kapták. Továbbiakban lásd feljebb.

cs.zs.:
Jól eldobtad azt a 10-20 embert.... amikor azt mondom az összes T-s sz@r azt úgy is gondolom, mert itt írtam hány teló döglik egyszerre, valamint itt a fórumon is szinte az összes problémás T-s, továbbá egyik haverom samsung telókat promótál és volt egy T-mobil szaküzletben melózni pár napot, 3 nap alatt 5-öt vittek vissza ebből a készülékből ugyanezekkel a panaszokkal. Szóval az a 10-20 valójában több száz. :((

----
Pedig egy tök jó kis telefon. Fateroméké most jött vissza múlt héten másodjára a szervizből. Sikerült elérniük, hogy most már napi többször kikapcsol, ill. sokszor akkor is, ha megcsörgetik. Ennyit a T-ről, lesz@rnak mindenkit... :((( :(((

-------

Kérnék a telóhoz egy gyors ki helpet: Lefrissítettem a kiest, menteném ki a névjegyeket, erre valami kérdőjeles rombuszokat pakol be az ékezetes karakterek helyére, és így is menti ki (vcf-be mentem). Pár hónapja még működött, nem állítottam el semmit. Ötlete valakinek, hogy vegyem rá hogy a magyar az magyar legyen? :F Nem akarok 330 nevet egyesével átírsogálni. A kiesben nem találok erre opciót.

[ Szerkesztve ]

Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -

(#1604) Dhampir válasza Damage401 (#1594) üzenetére


Dhampir
félisten

Köszi szépen! :R

(#1605) sony309


sony309
őstag

Sziasztok!

S5610 tulajként kérdezem, mert képtelen vagyok rájönni, miként tudok .mp3 mappákról lejátszási listát létrehozni a legegyszerűbben?

Van amikor kiírja, hogy nem támogatja az 52 karakternél hosszabb fájlneveket, van amikor egy lejátszási listába csak 30 fájlt hajlandó felvenni, stb.-stb.
Nem értem az egészet, valaki segítsen, légyszíves!!!

Köszönöm

S3x, hifi & rock and roll

(#1606) poirot válasza sony309 (#1605) üzenetére


poirot
senior tag

Sajnos ez a rákfenéje a telónak. A létező összes zenei file-t berakja automatikusan egy listába, ha nem akarsz válogatni. Az összesbe értsd bele a csengőhangokat is...

Listát csak manuálisan tudsz összeállítani.

De ha valakinek van egy kézzel fogható ötlete, én is szivesen elolvasnám.

(#1607) sony309 válasza poirot (#1606) üzenetére


sony309
őstag

Én azt próbáltam, hogy a memóriakártyára feltettem egy könyvtárat, amiből egy listát akartam csinálni. Utána a lejátszóban a legutóbb hozzáadott-at választottam, de a 109 fájl-ból csak 30-at tett a listába és kiírta, hogy nem támogatja az 52 karakternél hosszabb fájlneveket, pedig nem volt annyi.
Nem értem!!!

S3x, hifi & rock and roll

(#1608) sony309 válasza poirot (#1606) üzenetére


sony309
őstag

Most a Kies-sel próbálkozok, ha sikerül valami, akkor szólok!

S3x, hifi & rock and roll

(#1609) cs.zs. válasza poirot (#1606) üzenetére


cs.zs.
addikt

Nem, ez így nem igaz, kicsit komplikáltabb a dolog.
Ezek szerint a Te felvételeid sincsenek "tegelve". MP3 Tag programmal kell megoldani, amely program ingyenesen letölthető, és egyszerű a használata. Minden telefon, amely szétválogatja a zeneszámokat, azt a számokba TAG-elt infók alapján teszi. Ha nincs TAG, nincs szétválogatás. Én minden zenénél ellenőrzöm ezt, és ha nincs , akkor csinálok. Onnantól kezdve mutat albumborítót, válogat bármi szerint.

[ Szerkesztve ]

...

(#1610) cs.zs. válasza sony309 (#1607) üzenetére


cs.zs.
addikt

Az 52 karakternél hosszabb nevű fájlok valóban nem jelennek meg, azok mintha nem is léteznének. Erre oda kell figyelni.

...

(#1611) cs.zs. válasza poirot (#1606) üzenetére


cs.zs.
addikt

Ha gondolod akkor csinálok egy videót, amiben megmutatom hogyan működik. (egyszerűen és gyorsan)

...

(#1612) sony309 válasza cs.zs. (#1609) üzenetére


sony309
őstag

Hello!

Akkor ezek szerint, ha az mp3tag programmal olyan tag-ot (pl.:magyar rock) adok meg, ami egyforma azoknál a zenéknél, amik egy könyvtárban vannak, akkor mükődni fog?

S3x, hifi & rock and roll

(#1613) sony309 válasza cs.zs. (#1610) üzenetére


sony309
őstag

De ha nem hosszabb a fájlnév 52 kar.-nél, akkor miért mondja?

Vagy a fájlnév + tag-ok nem lehet több 52-nél?

S3x, hifi & rock and roll

(#1614) cs.zs. válasza sony309 (#1613) üzenetére


cs.zs.
addikt

Azért mondja, mert van közte olyan, de ugyebár az már nem látszik :)

...

(#1615) sony309 válasza cs.zs. (#1614) üzenetére


sony309
őstag

Azt a K.rva! Az idióta!!!

S3x, hifi & rock and roll

(#1616) cs.zs. válasza sony309 (#1612) üzenetére


cs.zs.
addikt

Nem.
Tag-elni alapvetően vagy egy komplett albumot kell, vagy egy önálló zeneszámot. Ebben megadod hogy mi az albumcím, ki a szerző (ha akarod), mely évben, stb stb, van vagy 10 mező az albummal kapcsolatban, és van egy olyan is, hogy "műfaj". Kiválaszthatod egy listából, vagy szabadon beírhatsz amit akarsz, illetve itt rendelhetsz hozzá bármilyen képet, az lesz az albumborító. Amikor lejátszás közben belemégy az opciókba, 8-as gombra jönnek fel a "részletek", és ott megjelenik minden amit beírtál, vagy amit korábban beírt valaki más. Lehet ezáltal ökörködni is :) . Innentől kezdve lehet válogatni a zenék menüpont alatt.

...

(#1617) poirot válasza cs.zs. (#1611) üzenetére


poirot
senior tag

Köszönöm.

Ezt nem tudtam.

A kérdésem az lenne, hogy a progival egy mappában lévő összes file-t, kötegelve fel lehet-e dolgozni ?

Nekem "nem kell" olyan meghatározás, hogy pop, rock stb., nekem a lényeg az, ha a progiba beírom, hogy zene (mondjuk ez legyen a könyvtár név, akkor az ott lévő összes zeneszámot a tag-elő progi feldolgozása után, a teló helyesen tudja kezelni).

Köszi előre is választ.

(#1618) cs.zs. válasza poirot (#1617) üzenetére


cs.zs.
addikt

Szia!
Mint ahogy azt mondottam, abum-szinten érdemes Tag-elni, leginkább az albumborító képek miatt. Bármilyen kép betehető borítónak (lásd néhány h.sz-sal feljebb a képet), és amikor belépsz az albumok szerinti válogatásba, akkor már nem is kell az albumcímeket nézned (felső sávban kiírja azt amelyiken épp a kurzorod van), hanem a kép alapján választasz. A beépíthető képnek JPEG formátumúnak kell lennie, és max 350x350 méretű lehet. Mivel azonban az S5610 kijelzője 240 pixel széles, és a borítót nem fogja tele kijelzőn mutatni soha, épp elég, ha 200x200-ra kicsinyíted a képet, és úgy húzod be az ablakba.

Természetesen bármennyi zenefájlt belerakhatsz egy mappába, és adhatod nekik azt az albumcímet amit akarsz, és olyan képet raksz hozzájuk, amit akarsz. Ez teljesen rajtad áll, úgy alakítod a file-jaidat ahogy akarod.

Ha még nem használtad az MP3Tag programot:
-az albumképet előre elkészíted (kicsinyítés), és kiteszed asztalra
-megnyitod a programot, a jobb oldali mezőbe lehet hogy gyorsan beleolvas minden zenefájlt amit a gépeden talál - kiüríted. (mindet kijelölöd és DEL)
-beemeled a jobb oldali üres mezőbe az albumodat, vagy sok zenét tartalmazó mappádat
-és a lényeg: (külön sorokban jeleníti meg az összes zeneszámot) minden zeneszámot kijelölsz ! (kezdők kedvéért: nyomva tartott bal egér-gombbal lemégy az első sortól az utolsóig, majd lent elengeded). Ezzel jelölöd ki, hogy mely számokat akarod TAG-elni.
-Bal oldali mezőket kedved szerint kitöltöd - a sorszám nevű ablakba most nem írsz !
-beemeled az asztalról az albumképet a bal alsó sarokba a helyére
-bal fent nyomsz egy mentést

ennyi
kiírja, hogy cimke adatok mentve (vagy vmi ilyesmi)

Megadhatod, hogy az adott mappában milyen sorrendben történjen a majdani lejátszás (ha pl egy gyári albumot töltesz le, elvileg ez adott, de saját összeállított mappánál nem)

-a jobb oldali mezőben csak 1 zeneszámot választasz ki egy bal-klikkel
-bal oldalt a sorszámhoz beírod hogy 1
-(adhatsz neki más műfajt, minden mezőt lenyithatsz, tölthetsz)
-mentés !
-kiválasztod a másodiknak óhajtott számot (1 db balklikk a számra)
-bal oldalt a sorszámhoz beírod hogy 2
-(adhatsz neki más műfajt, szerzőt, stb)
-mentés !

...

A telefonodban ebben a sorrendben fog megjelenni az albumon belül.

A mappa elnevezése a számítógépen csak a fájlkezelőben fog megjelenni a telefonon, a zenék menüpontban már az az albumcím fog megjelenni amit a TAG-programmal mentettél ! A 2 dolog nem ugyanaz ! (de persze ugyanaz is lehet)

[ Szerkesztve ]

...

(#1619) cs.zs.


cs.zs.
addikt

Ha jól csináltad, akkor lejátszás közben megjelenik az albumkép, az előadó neve és a szám címe.

És teljesen függetlenül az MP3Tag programtól:
amikor a számítógépeden teszed.veszed a fájlokat, ellenőrizd, hogy egyiknek se legyen 52 karaktertől hosszabb neve, mert nem fogja látni a telefon.
Tehát a "valaki vs valaki feat mégvalaki - számcím , és ilyenolyan remix by negyedikvalaki és mittoménki" az nem menő ... Vagy lehet hogy menő, de majdan nem látható ...

...

(#1620) poirot válasza cs.zs. (#1619) üzenetére


poirot
senior tag

Köszönöm szépem a részletes választ.

(#1621) cs.zs. válasza poirot (#1620) üzenetére


cs.zs.
addikt

Nincsmit. De legalább segítettem ? :)

...

(#1622) sony309 válasza cs.zs. (#1621) üzenetére


sony309
őstag

Nekem igen, köszönöm! :R

S3x, hifi & rock and roll

(#1623) cs.zs.


cs.zs.
addikt

Na mizu ? Válogat már ? :)

...

(#1624) betonfelhő válasza Damage401 (#1591) üzenetére


betonfelhő
tag

Felraktam a frissítést. S5610XXMH1/S5610OXDME1 (XEH)
15-20 perc. Különbséget egyelőre nem látok. a quick menüt átrendezte, minden más marad ahogy volt.

(#1625) cs.zs. válasza betonfelhő (#1624) üzenetére


cs.zs.
addikt

Előtte volt valamilyen hibája a telefonodnak ?

(csak azért kérdezem, mert)
a napokban épp szervizben jártam a telefonnal, töltőt cseréltek (1596-os hsz), és ott is elvitték tőlem a telefont vagy 15-20 percre (nem is értettem hogy mi köze a rossz töltőhöz) , és a papíron rajta volt a végén, hogy SW frissítés - nem kértem, és nem is mondták hogy ez lesz, és sem a beállítások, sem a telefonkönyvből a számok nem tűntek el, tehát kérdéses hogy tényleg csináltak-e valamit vele (de miért vitték el?), vagy csak azért papíroztak így, mert ugye az elvégzett munkát téríti a gyár, aztán kell a bevétel...

és egy kis off:
Van egy SE WT19i is a családban, Android 2.3.4 fut rajta gyárilag, és már a dobozán is rajta van, hogy frissíthető 4.0-ra. Pár hónap után lefrissítettük, onnantól akadt, fagyott. Mentünk vissza magentáékhoz, és kértük vissza a 2.3.4-et . ... Megcsinálták szó nélkül, sőt mosolyogva mondták hogy mindenki így jár, mivel a 4.0 az egy halom szar, a 4.1 , 4.2 már jó, de nem tehető rá...
Ezt csak azért írtam le, mert saját tapasztalat is igazolja, hogy az újabb nem biztos hogy jobb.

...

(#1626) quailstorm válasza cs.zs. (#1625) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Mivel a Sonyt nem tisztán frissítettétek, és egy hibrid GB-ICS keletkezett, és 2.6-os kernelű a Sony ICS rá, így nem lepődök meg. De a készüléken hibátlanul fut a tiszta ICS és a CM10JellyBean is...

Samsungnál ált javulás van, kivéve ha kiveszik a javat.
Nokia is csinált ilyet hogy ki kellett venniük a gtalk és facebook chatet.... de ott legalább downgrade sincs.

(#1627) cs.zs. válasza quailstorm (#1626) üzenetére


cs.zs.
addikt

Azt nem tudom, hogy mit jelent a "tisztán frissíteni", mert nem értek hozzá. Úgy csináltuk, ahogy arra a PC Companion utasított, és elsőre összejött. Előtte 2.3.4 volt rajta, utána 4.0. (aztán úra 2.3.4 :) ) . Részemről ennyi, és azóta is hibátlanul fut, szeretjük. (igazság szerint sehol semmilyen írásban senki nem írta le, hogy mi is a 4.0 tényleges, kézzelfogható előnye a 2.3.4-gyel szemben, de végülis így már mindegy)

...

(#1628) quailstorm válasza cs.zs. (#1627) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Első szabály, SOHA NE HASZNÁLJ gyári frissítőprogramot.
Flashtool, full wipe előtte, utána. Ezt jelenti.
Ha Lww-n jó volt ott is annak kéne lennie. De ahogy mondtad már mindegy.

(#1629) cs.zs. válasza quailstorm (#1628) üzenetére


cs.zs.
addikt

Hiszek neked, és elhiszem hogy másnak jó ez a 4.0, de te nem tartod nonszensznek, hogy a garanciális, tuningmentes telefonodhoz NEM a gyár kínálja a legjobb frissítési módot ?
Vagy másképp is fogalmazhatok : amit a gyár felkínál, NEM AZ A LEGJOBB a garis telefonodhoz, hanem van tőle jobb.
Ez elszomorító.
Ezt nevezzük mi SUPPORT-nak ?

...

(#1630) quailstorm válasza cs.zs. (#1629) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Ja ez a support, ez a gyártó érdeke. Megveszed, holnap vegyed az újat.
Nem tartom normálisnak, de együtt kell élni vele. Amióta okostelóm van, szűz gyári megoldást nem használtam...
Van amikor bénák, van amikor a nép nem engedi, és van hogy szándékos.
Ez az ICS frissítés ugyanaz mint a symbian érában. Normálisan csak tisztán lehetne. De a user azt akarja hogy maradjon meg mindene. Na ezt nem lehet.

(#1631) laccko


laccko
csendes tag

Sziasztok!

Pénteken vásároltam meg a készüléket. Tudnátok segíteni abban, hogy hol találom az automatikus idő/dátumfrissítés opciót (persze ha van ilyen funkció)? A beállításokban csak a manuális lehetőséget találtam. Gugliztam, használatit olvastam, de eddig nem találtam semmi erre vonatkozót.
Előre is bocs, ha erről korábban volt szó...

Köszi!

(#1632) Iga007 válasza Damage401 (#1590) üzenetére


Iga007
tag

Sziasztok! Nekem is Java hibával küldi el a 7.1 bármelyik változatát... :O
honnan lehet korábbi verziót letölteni?

(#1633) cs.zs. válasza Iga007 (#1632) üzenetére


cs.zs.
addikt

Nem vagyok benne biztos, de talán a Telenor.hu-ra fellépve mintha felajánlotta volna, és azt hiszem onnan van. De én is futottam pár kört, mire jó lett. Ez a 4-es jól fut, de hogy 4 pont hanyas, azt nem vágom.

...

(#1634) cs.zs. válasza laccko (#1631) üzenetére


cs.zs.
addikt

Hát ... erre én nem tudom a választ ... :)
Írj a Samsungnak (lépj fel a support oldalra) és majd ők fogják tudni .

...

(#1635) cs.zs. válasza meroly (#1474) üzenetére


cs.zs.
addikt

Szia, a helyzet változatlan. Kikapcsolt Bluetooth esetén GSM hálózaton sima ügy a 7 nap, bekapcsolt Bluetooth, 3G, netezés , és a harmadik napon letérdel a kicsike :) .
Tehát tanulva ezekből, csak akkor váltok hálózatot ha kell, és csak akkor kapcsolom be a Bluetooth-t ha kell ...
a 1609-es, és a 1633-as hozzászólásban szereplő kép is a töltés utáni harmadik napon készült, csak épp a 1609-esen már a végét járja. A 3 pálcika ne tévesszen meg. Fingatva ott már nagyon közel a vég.

[ Szerkesztve ]

...

(#1636) eddababy


eddababy
csendes tag

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. 2 napja sz@r@kodik a telefonom. Minden tökéletesen működik rajta addig, míg nem telefonálok. beszélgetés közben kb. 2 percig zavartalanul működik, 2 perc után pedig nem hall semmit az, akivel beszélek. Én mindent hallok, tiszta a vonal, de a másik félnél recseg, szakadozik, elnémul, mintha nem lenne térerő. Valaki tapasztalt már ilyet? Ez mitől lehet?

(#1637) cs.zs. válasza eddababy (#1636) üzenetére


cs.zs.
addikt

Valami túlmelegszik, vagy elfogy a kakaó.
Szerviz. Szerintem. Még úgyis garis, nem ?

...

(#1638) eddababy válasza cs.zs. (#1637) üzenetére


eddababy
csendes tag

Sajna már nem garis. 1,5 éves teló... És eddig semmi baja nem volt. Egyik pillanatról a másikra hülyült meg....

(#1639) betonfelhő válasza Iga007 (#1632) üzenetére


betonfelhő
tag

opera.com kézenfekvőnek tűnik.

Töltse le az Opera Mini böngészőt, a világ egyik legnépszerűbb webböngészőjét.
A letöltéshez nyissa meg az m.opera.com webhelyet telefonjáról.

Ott, "Other download options".

Ott, "Opera mini 4.5"

Letölt, települ. kész.
Nálam gond nélkül megy.

(#1640) cs.zs. válasza eddababy (#1638) üzenetére


cs.zs.
addikt

Az hogy lehet hogy 1,5 évesen már nem garis ?
A hivatalosan, Samsungtól származó készülékekre elvileg 24 hónap a gari. Mindössze annyi a lényeg, hogy első évben még a tartozékokra (töltő, füles - ha van) is vonatkozik, a második év pedig csakis a fődarabra (telefon). Ez rajta van a Samsung garanciajegyen, és a Telenor is hangoztatta ezt anno, hogy nem ők vállalják, hanem a gyár, ha panaszom van, szervizbe legyek szíves befáradni, nem pedig Telenor üzletbe.

...

(#1641) cs.zs. válasza eddababy (#1638) üzenetére


cs.zs.
addikt

Ezt a 24 hónap garanciát lehet még megfejelni azzal, ha vásárlás után a Samsung honlapján regisztráljuk a terméket, és akkor további + 2 hónap garit adnak. Én éltem ezzel a lehetőséggel, így lett az én telefonomon 26 hónap a gari. 2012 novembertől 2015 januárig.

[ Szerkesztve ]

...

(#1642) Iga007 válasza betonfelhő (#1639) üzenetére


Iga007
tag

Köszi!
Ez így most már működik!

(#1643) eddababy válasza cs.zs. (#1640) üzenetére


eddababy
csendes tag

Köszi szépen! Nem rémlett, h 1+1 év, csak 1 évre emlékeztem.

(#1644) sony309 válasza laccko (#1631) üzenetére


sony309
őstag

Szeva!

Szerintem nincs rajta, én sem találtam!

S3x, hifi & rock and roll

(#1645) kovaccs


kovaccs
tag

Sziasztok! már kétszer volt szervizben a készülékem újraindulás? miatt. A jelenség: ötletszerűen kéri a PIN kódot, nagyon bosszantó. Nálatok volt már ilyen hiba? megj: mem.kártyát nem használok.

(#1646) poirot válasza cs.zs. (#1623) üzenetére


poirot
senior tag

Hát szenvedek evvel az album készítéssel.

Hol ismeretlenként fogadja el, hol beleveszi a csengőhangokat is, vagy nincs külön boritó kép.

Ami eleve albumként van elkészítve, és azt felrakom, az érdekes, tökéletesen "albumként" viselkedik.

Vagyis van külön kép, rendesen meg vannak a számok címei, stb.

Pedig mindent ugyanúgy csinálok.

:F

[ Szerkesztve ]

(#1647) Dhampir válasza kovaccs (#1645) üzenetére


Dhampir
félisten

Még nem volt. A szoftver KIES-el frissítve lett, de előtte sem volt.

(#1648) Blackmirror válasza kovaccs (#1645) üzenetére


Blackmirror
senior tag

Szia!

Nálam ilyen nem jelentkezett,de elég "gyakori" hibajelenség ez ennél a telefonnál.Főleg T-mobil.
Kártyád mióta van meg?

iPhone X@R, iPad Pro

(#1649) cs.zs. válasza poirot (#1646) üzenetére


cs.zs.
addikt

Szia,
ez elég egyértelműen Tag-hiba.
Pl túl nagy kép, vagy pl több kép van beletéve (akár véletlenül is), vagy pl pont az albumcím marad le, ilyesmik.
Ilyenkor nincs mese, újra és újra neki kell futni. Egyenként végig kell nyálazni.

Vagy küldd el nekem e-mailben, megcsinálom, visszaküldöm.
És megmondom hol volt a hiba :)

...

(#1650) cs.zs. válasza kovaccs (#1645) üzenetére


cs.zs.
addikt

Szia, a SIM-kártyád nem túl régi esetleg ? Nem is kell túl sokat visszaolvasnod ... az 1596-os hozzászólás környékén volt ilyesmiről szó, igaz PIN-ről nem esett szó .
Szerencsére nincs ilyen problémám, így konkrétan nyilatkozni nem tudok.

[ Szerkesztve ]

...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.