Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1301) tonyrulez


tonyrulez
őstag

Az a telefon vagy a szolgáltató hibája, ha nem kapom meg az SMS-t? Néha előfordul hogy nem tudok belépni az OTPDirektbe, mert nem jön meg az SMS, megpróbálom még párszor, aztán telefon újraindítása után kapom csak meg őket.

4 8 15 16 23 42

(#1302) licskin válasza tonyrulez (#1301) üzenetére


licskin
csendes tag

Gyanús, hogy a telefonod bűne lehet.
Most tettem egy próbát, az én S5610-esemre azonnal megjött az OTPDirekt-es megerősítő SMS.

(#1303) licskin


licskin
csendes tag

Néhány internetes címet elmentettem könyvjelzőként. Hol lehet ezeket megtalálni?
Ha belépek az Internet menüben és betöltődik az aktuális kezdőlap, utána az Opciókon belül megtalálom a könyvjelzőimet, de remélem van erre más, egyszerűbb mód is!

(#1304) s3toraph


s3toraph
senior tag

Sziasztok!

A telefonnal elég nagy negatív tapasztalat született: édesapám mezőőr, és az önkormányzattól kapnak mobilt pár évente. A nokia 3110c-jüket cserélték le, ezt a samsungot kapták, strapatelefon helyett - elvileg - egy újabb, okosabb strapatelefont. Összesen 8-at vettek a dolgozóknak. A telefonok random kikapcsolnak! Mind a 8 db!! Direkt figyelték. Az egyiket pl. letették az asztalra pl. TV-zéskor, és kikapcsolt nem sokkal később, úgy hogy előtte húzták le a töltőről, tehát szinte teljesen feltöltve. Bekapcsolva megint jó, akku rendben, aztán megint kikapcsol nyugalmi állapotban random (tehát ha pl. le van téve az asztalra, vagy zsebben van). Persze az is lehet hogy gyártási hibás csapatot fogtak ki, beszedték, visszaküldték a telókat.
Én biztos, hogy cserét nem kérnék ezek után a helyükben, hanem más típus és/vagy márka után néznék. :(((

Üdv

[ Szerkesztve ]

Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -

(#1305) veze válasza s3toraph (#1304) üzenetére


veze
őstag

melyik szolgáltatós?
nekem a 20-as sosem kapcsol ki...

(#1306) meszipeti


meszipeti
aktív tag

Nekem is telenoros, de nem kapcsolt még ki egyszer sem.

Más: rég nem tettem fel a telefont Kies-re, most talált a programnak frissítést, azt felrakta, majd a telefonnak is feldobott egy frimewer frissítést. Most indítottam el, nem tudom, változik-e majd valami?

"A játék az nem játék"

(#1307) cs.zs. válasza s3toraph (#1304) üzenetére


cs.zs.
addikt

Szia,
itt tuti hogy a flottakezelő cég szerzett be vmi leolcsósított 2.osztályú telefonflottát. Ez egyáltalán nem jellemző.

üdv
cs zs

...

(#1308) cs.zs. válasza licskin (#1265) üzenetére


cs.zs.
addikt

Szia,
nekem is Telenoros van, 2012 novemberi, nincs ilyen hibája.

üdv
cs zs

...

(#1309) cs.zs. válasza 1picur (#1252) üzenetére


cs.zs.
addikt

Szia!
Talán korábban volt már szó a fórumban a fényképek mentési sebességéről.
2 dolog miatt lehet lassú a folyamat, egyik a memóriakártya. Ha túl lassú, pl C2-es kártyád van.
A másik ok az elkészült fényképek mérete. Ha 5MP-es felbontással fényképezel, ráadásul a minőség is a legjobbra van beállítva "kiváló-jó-normál", akkor 1-1,5 MByte méretű, hatalmas fotók keletkeznek, amivel a telefon processzorának meg kell birkóznia. Ez az, ami kb 2 mp-ig is eltart. Fixfókuszos 2MPixeles Nokiások könnyen villognak itt a gyors mentéssel, soha nem volt még dolguk ekkora fájlokkal.
Próbáld ki úgy, ahogy én is használom a fényképezőt: 2 Mpixel felbontás, a minőség pedig a legkisebbre van levéve (normál), és így már csak 180-280 kilobyte méretű fotók keletkeznek, a mentés pedig villámgyors. A fotók teljesen használhatóak így is, nem kell félned hogy gagyi lesz.
Én csak nagyon ritkán állítom be 3,2 MPixelre a masinát, 5MPixelre pedig szinte soha. Az autófókusz a lényeg, az a lelke a jó minőségű fotónak, az pedig adott.

üdv
cs zs

...

(#1310) cs.zs. válasza meroly (#1259) üzenetére


cs.zs.
addikt

Szia,
nekem nincs ilyen panaszom, az enyém nem halk.

üdv
cs zs

...

(#1311) cs.zs.


cs.zs.
addikt

Az egyetlen dolog, amit én kezdettől utálok, mondhatni rühellek ebben a telefonban, az a billentyűzár. Aki ezt az egygombos megoldást kitalálta, az nem volt komplett. Én zsebben hordom a telefont, ott pedig kinyílik, és hallom hogy minden mozdulatra pittyeg. Olyankor legszívesebben falhozcsapnám.

Egyébként egy kiváló telefon, amire én használom, arra tökéletes, nem csinált egyik gyártó sem jobbat, azóta sem. Kitűnő fényképezője van erős villanóval - erős lámpával, EHS60ANN fülessel úgy szól hogy bármelyik walkman-mobil mellé odaállhat. Én nem netezek rajta, erről a részéről (kapcsolódás, letöltések, stb) nem tudok nyilatkozni.

üdv
cs zs

...

(#1312) s3toraph válasza veze (#1305) üzenetére


s3toraph
senior tag

Szia! 30-as flottás.

cs.zs.: Szia! Biztos, de attól még nagyon kellemetlen. Mondjuk, T-től mit is várjak, mikor ráraknak önkényesen a flottás telókra külföldi hívásfogadási díjat, csak úgy, közben meg senki nem fogad külföldről hívást... úgy kellett intézkedni hogy márpedig ezt nem kérte senki, szedjék le, pénzt vissza... persze elsőre nem csinálták meg... gondolom úgy voltak vele, hogy jó kis plusz pénz lesz ez nekik, mert rengetegen vannak náluk flottában ebben a csomagban országszerte... :(((

[ Szerkesztve ]

Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -

(#1313) The Manager válasza cs.zs. (#1311) üzenetére


The Manager
csendes tag

Na én pont ezért nem vettem ilyet telót, pedig akartam cégesnek. Helyette lett egy Nokia 301-es. Annak legalább 2 lépésből oldom fel és zárom a billentyűjét.
(Anno ezért adtam el a Samu C3322-em).

(#1314) Blackmirror válasza s3toraph (#1312) üzenetére


Blackmirror
senior tag

Már írtak erről a kikapcsolós-újraindulós problémáról itt a fórumban többen is.
Mindegyik készülék t-mobilos volt.Nekem telenoros,még soha nem is csinált ilyesmit.
[link]

iPhone X@R, iPad Pro

(#1315) petya000 válasza s3toraph (#1304) üzenetére


petya000
csendes tag

Sziasztok, én tavaly írogattam ide, hogy nekem is kikapcsolt, T-mobilos volt, és 3 hónapig tartott mire elismerték a hibát, úgy, hogy felvettem videóra ahogy kikapcsolgat magától. Úgyhogy a T-mobilosokra eléggé jellemző, nem csak nekem volt ilyen panaszom. Kicseréltem egy érintős huaweire, utálom, így valószínűleg visszatérek egy ilyenre vagy egy másik nem érintősre, persze t mobil szóba se jöhet.

[ Szerkesztve ]

(#1316) Blackmirror válasza petya000 (#1315) üzenetére


Blackmirror
senior tag

Pont a te hszedet találtam meg és linkeltem :)
Rémlett mintha olvastam is volna erről.

iPhone X@R, iPad Pro

(#1317) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Sziasztok! Most kaptam egy ilyen készüléket, beletettem a simkártyámat de fogalmam sincs hol kell bekapcsolni a mobil internetet. Valami internetprofilt kell létrehozni?
Köszi előre a láma kérdésre a választ!

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#1318) cs.zs. válasza petya000 (#1315) üzenetére


cs.zs.
addikt

Szia,
nem tudom hogy más hogy van vele, de a T-mobile-t minden tekintetben el kell felejteni. 1995 óta T-sek vagyunk, az egész család, de az elmúlt pár hónap alatt olyan mértékű túlszámlázás van, hogy az döbbenet. Nem tudunk mást csinálni, mint hogy kilépünk. Részemről kicsit nehézkes, mert még 10 hónap hűségidő köt, de az már csak alapdíj befizetés és lebeszélés lesz. A párom hűségideje viszont májusban lejárt, most hó végén számlazáráskor már pattanunk is. Egyébként most a Telenor tűnik legjobb választásnak, de sajnos nem tudunk örömkönnyeket hullatni az ügyért.
2012 nyaráig nem volt náluk semmi hiba, nem véletlenül írtam alá májusban további 2 évet. Legkisebb lakossági díjcsomagban (1920 Ft), mindenféle tarifahűség nélkül 29600 Ft-ért tudtam tőlük WT19i-t venni, 10 havi kamatmentes részletre (!!). Aztán rá 2 hónapra elindultak felfelé a telefon áraik, és most pár hónapja brutális számlákat kapunk. Az átlagos 6-8 e Ft helyett 10-17 e. Komolyan mondom nagyon durván csinálják. Ezt hozta Viktor különadója, és a többi nyalánkság. Ma bent voltunk a Vodánál érdeklődni, számhordozás, ilyesmi, és az ott ülő emberke megerősített ezekben a dolgokban, mi már a sokadik T-s voltunk ott, ezzel a panasszal.
Kár :(

[ Szerkesztve ]

...

(#1319) Plazmacucci válasza cs.zs. (#1318) üzenetére


Plazmacucci
félisten

vodás mi mást mondott volna.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#1320) St3ven válasza cs.zs. (#1318) üzenetére


St3ven
addikt

Ha többet telefonáltok, több szolgáltatást vesztek igénybe, persze, hogy többet fizettek.

Csak úgy magától nem lesz kétszer-háromszor akkora a számla.

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#1321) 1picur válasza cs.zs. (#1309) üzenetére


1picur
csendes tag

Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat. :)

Más: kinek mennyi idő alatt tölt fel az akkumulátor? Akkumulátor töltöttségi szintje 1 volt, mikor elkezdtem tölteni. A töltés közben nem használtam a telit. Kb. 1-1,5 óra elteltével megnéztem, mi a helyzet a töltéssel, és azt tapasztaltam, hogy meg sem mozdult (legalábbis a töltöttséget jelző teljesen fehér volt). Kicsivel több, mint 3 óra alatt sikerült feltölteni a telefont teljesen. A régi - igaz egyszerűbb - Samsung mobilom sokkal hamarabb elvégzi ezt a műveletet. :)

(#1322) cs.zs. válasza 1picur (#1321) üzenetére


cs.zs.
addikt

Szia,
én nem várom meg hogy nullára merüljön, az én telefonomon az utolsó 2 csík csak dísznek van ott, onnan már pikkpakk lemerül - viszont nem jellemző hogy eljutok eddig. Mivel sokat fényképezek vele, és a zenehallgatás is gyakori, a fájlokat teszem veszem, akár egyik gépről másikra, szóval gyakran van beledugva az usb- kábel.
Szinte soha nem kell fali töltővel töltenem, nekem állandóan tele van az akku. De ha 3 pálcikával töltőre kerül, több mint 2 óra kell neki, tehát nulláról akár 3 óra is lehet.

Miért várod meg hogy nulláig merüljön ?
Hogy ha olyankor jön egy bejövő hívás, akkor garantáltan megszakadjon ?

??
:F

...

(#1323) cs.zs. válasza Plazmacucci (#1319) üzenetére


cs.zs.
addikt

Nem azért mentünk be az üzletébe, mert efféle mondatokkal becsalogatott :) ,
hanem azért voltunk ott, mert szomorúak a tapasztalataink, és megnézzük mi a helyzet a konkurenciánál, hol vannak jobb ajánlatok.
A Voda kiesett, nekünk a Telenor a nyerő.

...

(#1324) cs.zs. válasza St3ven (#1320) üzenetére


cs.zs.
addikt

Heti 20-30 perc kimenő hívásom van. Most, szerda este talán 5 percnél járok a héten. Elvileg 29 Ft-ért beszélek T- irányokba, 40-ért más mobilokkal. 10.000 Ft-os számlát havi 250-300 perc beszélgetéssel lehetne összehozni, én ennek a harmadát forgalmazom. (és a párom is) Nem netezünk telefonon, a számlák pedig jönnek. Mi örülnénk legjobban ha nem így lenne, de sajna ez van, ezért váltunk. :(

...

(#1325) 1picur válasza cs.zs. (#1322) üzenetére


1picur
csendes tag

Nem nullára merült...1 csíknál tettem idáig töltőre...

Ha jól veszem ki a szavaidból, akkor 1 "csík" után ez a teli tök gyorsan lemerül...a régi Samsung 1 csíkkal még 1 napig tuti, hogy elvolt (jó, mondjuk én nem hallgatok rajta zenét, és túl sokat nem is fényképezek).

Egyébként továbbra is fura, hogy ha a töltőre teszem, akkor egy ideig olyan, mintha nem is töltene, mert az egy csík fali töltőre tétel után eltűnik, és egy jó ideig tök üres a töltöttség jelző ikon...de a köv. töltés után figyelni fogok a jelekre...:D

(#1326) cs.zs. válasza 1picur (#1325) üzenetére


cs.zs.
addikt

Szia,
az enyém már 2 csíknál is közel 0 (kb 10-20 perc fingatást bír olyankor).
Sok-sok nap után esik le 3 csíkig, és ha addig nem, hát olyankor töltöre kerül. Neked sem javaslom hogy 2 alá engedd, mert ha hívásod lesz, meglepetés érhet. Lehet hogy pont a nagy Ö fog hívni, aztán majd jól megsértődik, mert 12 perc betű-özön után galádul leteszed... holott csak ... :)

...

(#1327) 1picur válasza cs.zs. (#1326) üzenetére


1picur
csendes tag

Egyelőre elég nehezen tudna hívni, mert még nem talált rám... No, akkor annak reményében, hogy mihamarabb hívjon a nagy Ő, a jövőben már 3 csíknál tölteni fogom a telimet.

(#1328) corbeau


corbeau
csendes tag

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek! A telefonon beállítottam, hogy kérje le az e-mail-eket. 1000 db után jelezte, hogy megtelt, ezért töröltem az összeset. A probléma most az, hogy csak a telefonból töröltem az értesítéseket, a szerverről nem [tudta a nyavaja, hogy ezt külön be kell állítani], így nem tudom lekérni telefonra az e-mailjeimet, és nem találok olyan lehetőséget, amivel a szerverről törölni tudom a leveleimet. Akinek van megoldási javaslata, kérem, ossza az meg velem! Előre is köszönöm!

(#1329) tonyrulez válasza corbeau (#1328) üzenetére


tonyrulez
őstag

Szerverről már nem tudod így törölni a leveleidet (vagy újra letöltöd mindet, és rögtön úgy állítod be hogy törléskor a szerverről is törölje).

4 8 15 16 23 42

(#1330) s3toraph válasza Blackmirror (#1314) üzenetére


s3toraph
senior tag

Köszi, nem is láttam. :R

Most jött vissza pár napja, annyit infót adott a T, hogy szoftvert frissítettek rajta. Most kb. 3 napja nem kapcsolt ki, SIM nincs benne. Rámásolom a számokat, SIM bele aztán reménykedünk, hogy nem lesz vele több baj.

petya000: Nyamvadékok ezek a T-sek. :((( Remélem most már jó lesz a teló.

Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -

(#1331) s3toraph válasza tonyrulez (#1210) üzenetére


s3toraph
senior tag

Nagyon köszi még1x a leírást, pár perc alatt sikerrel visszamásoltam a névjegyeket ezzel a módszerrel! :D :R

[ Szerkesztve ]

Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -

(#1332) borges7 válasza cs.zs. (#1309) üzenetére


borges7
aktív tag

Hogyan lehet beállítani a felbontást?

(#1333) monyó73


monyó73
csendes tag

Sziasztok!
Tegnap vettem egy független készüléket. Vodás feltöltős kártyát használok benne.
Szinkronizáltam a G-mail fiókommal, beállítva, hogy 5 percenként frissítse a leveleket. Ez működik is, de közben rájöttem, hogy tudja a push üzenetkezelést is. Viszont ez valamiért nem működik. Érzésem szerint jól állítottam be, már ha az Active Sync ikonon belül kell megejteni ezeket a beállításokat.
A beállításokban két dolog nem biztos, hogy jó. Van egy olyan ablak, hogy "tartomány", ide nem tudtam mit kell beírni és az SSL-nél sem tudom, hogy a "be" vagy a "ki" állás a megfelelő.
Tud valaki segíteni ebben?
Köszi!

(#1334) monyó73


monyó73
csendes tag

Közben kiderült, hogy az SSL és tartomány beállítások jók, valószínűleg az URL nem jó.
Esetleg erre valami ötlet?

(#1335) mr.nagy válasza monyó73 (#1333) üzenetére


mr.nagy
tag

Anno futottam én is ezzel egy pár kört.

Nem tudja a Gmail-nél, csak ha vállalati fiókot állítasz be akkor működik a push!

HMNote10Pro

(#1336) GeryFlash


GeryFlash
veterán

Azért ezért az árért egy wifi nyugodtan mehetett volna bele... Az oepra minit hogy lehet rárakni, van vmi alaklmazásbolt, vagy úgy mint anno a sonykra meg nokiákra? játékot lehet rá rakni?

Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

(#1337) petya000


petya000
csendes tag

Na megrendeltem a telefont méghozzá fekete színben, elég jól néz ki a képek alapján, úgyhogy visszatérek erre, remélem ez nem fog kikapcsolgatni majd... az okos telefont meg hanyagolom, 1 év alatt nem tudtam megszokni...

(#1338) Blackmirror válasza petya000 (#1337) üzenetére


Blackmirror
senior tag

Nem is tudtam, hogy létezik feketében is.Most rákerestem,frankón néz ki.
Biztos vagyok benne, hogy nem lesz kikapcsolódással problémád,igaz nekem telenoros van,nem független de soha nem tapasztaltam amit leírtál.

iPhone X@R, iPad Pro

(#1339) CriticalHit válasza Plazmacucci (#1317) üzenetére


CriticalHit
őstag

Szia,

Hol sikerült venned független S5610-t?

Köszi

Yesterday's history, tomorrow's mystery, today's a gift that's why it's called present.

(#1340) CriticalHit válasza petya000 (#1337) üzenetére


CriticalHit
őstag

Hali,

Honnan rendelted a fekete S5610-t?

Köszi

Yesterday's history, tomorrow's mystery, today's a gift that's why it's called present.

(#1341) tecsa74


tecsa74
tag

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni,hogy S5610 telefon esetén ha bekapcsolom a blutot,és felismeri az eszközt,konkrétan egy samsung laptopot,majd látom a laptopon a telefon memóriakártyáját,és a belső memórián tárolt mappákat melyek mindegyike tartalmaz valamit,mégis üres mappaként jelenik meg.
Ez miért van,esetleg kell még valami beállítás?

Másik kérdésem az lenne,hogy egy ismerősöm egy telenoros s5610-es készüléket kártyafüggetlenné csináltatott,és pár nap múlva nem lehetett bekapcsolni.
Bekapcsoláskor a bejelentkező samsung felirat után újra kikapcsolt,és újra vissza,megint a samsung kiírásáig.
A pin kód kéréséig nem jutott el a készülék.
Vissza lett csinálva újra telenórosra ,de semmi változás.
Esetleg ötlet?

Köszönöm!

Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)

(#1342) petya000 válasza CriticalHit (#1340) üzenetére


petya000
csendes tag

Szia, interstore . hu oldalról.

(#1343) tonyrulez válasza GeryFlash (#1336) üzenetére


tonyrulez
őstag

"Azért ezért az árért egy wifi nyugodtan mehetett volna bele..."

Egy tizesért vettem Telenornál, ennyiért wifi routert kapok.

[ Szerkesztve ]

4 8 15 16 23 42

(#1344) troland26


troland26
őstag

sziasztok

Tavaly novemberbe vettem egy ilyen telefont az édesapámnak . Az lenne a problémája , hogy alkalmanként kikapcsol . Olvasgattam a fórumot és látom ugyanilyen hiba előfordul főleg a T-s készülékekkel . Nos én a telefont az Extreme Digital-ban vásároltam .. tehát független . Igaz 30-as dominó kártyával van használva. Mit tudok csinálni álljak neki itthon szoftvert frissíteni vagy vigyem vissza garanciáztatni ? Egyáltalán javítható a probléma vagy adnak egy másik készüléket ?

(#1345) petya000 válasza troland26 (#1344) üzenetére


petya000
csendes tag

Szia, nekem 3 szor volt szervizelve, egyszer sem találták meg a hibát, egyszer sem jött nekik elő, lefuttatnak pár akksi tesztet és ennyi kb. Vagy elfogadjátok, vagy kijárjátok azt amit én és hónapokig leveleztek, szervizeltek, balhéztok mindenhol, mindenkivel. Nekem az segített, hogy felvettem videóra ahogy kikapcsol és felraktam a youtubera. Érdekes módon egyből küldték a csereutalványt. Nemtudom, hogy van e azóta új szoftver, ha van próbáld meg hátha működik vele.

(#1346) troland26 válasza petya000 (#1345) üzenetére


troland26
őstag

Értem , a tiéd honnan van ? Szintén független ? Akkor lehet én is készítek egy videofelvételt a telefonról , csak szívás mert kb 1-2 naponta fordul elő random ... te , hogyan videóztad le ? Ment órákat egy kamera ami rögzítette a telefont ?

(#1347) petya000 válasza troland26 (#1346) üzenetére


petya000
csendes tag

Az enyém T mobilos volt, nyomkodtam össze vissza mikor kikapcsolt, aztán bekapcsoltam, beírtam ezt *#06# és kiírta az IMEI számot, amivel azonosították, hogy tényleg az én telefonom.

(#1348) veze válasza petya000 (#1347) üzenetére


veze
őstag

és az jó?
IMEI szám nélkül nem is minden szolgáltató engedi működtetni a készüléket ha jól tudom. ha nincs IMEI szám, nem tudta azonosítani, nincs kapcsolódas

(#1349) Benjoo


Benjoo
csendes tag

Sziasztok!

Előre is elnézést, ha már volt róla szó, most több mint 1000 hozzászólást nem olvastam végig.

Telefon adott, benne egy 16 Gb kártya. Kifejezetten zenehallgatás miatt vettem bele ekkora kártyát és működik is rendben. Hetek óta töltögetem fel rá a zenéket, együttesenként külön-külön mappába, szépen MP3TAG-gal előtte megszerkesztve. Most már több mint ezer számnál járok, de amiket legutoljára felraktam zenekarokat, a zenelejátszóban már nem látszik az "Előadók" között. (Ha file kezelőben nézem meg, akkor ott annak rendje és módja szerint ott van a mappájában és le is lehet játszani innen)
Szóval az előadók között nem jelennek meg bizonyos file szám után a legutóbb feltöltött zenekarok. Ha kitöröltem egy korábban felrakott zenekar mappáját, akkor viszont egyből látszik az addig nem látható előadó. Létezik, hogy korlátozott a file szám, amit az "Előadó" funkció kezelni tud? Lehet ez ellen tenni valamit? Ha nem, kicsit mérges leszek, mert hasztalan a nagy méretű memóriakártya.

Remélem nem voltam bonyolult.

Köszi, ha tud valaki segíteni.

B.

(#1350) milabp


milabp
csendes tag

Sziasztok! van egy ilyen telefonom, imádom, csak az a baja, hogy nem tudok feltenni rá semmi javás játékot... Meg valami txt olvasó is jól jönne, de igazából olyat még nem is találtam. Na mindegy, játéknál olyasmit ír ki hogy a jar fájl nem olvasható (nem biztos h pont ezt de valami hasonlót), pedig még direkt kisméretűt akartam felrakni rá, hátha az a baja hogy túl nagy. Ezt meg lehet valahogy oldani? Köszi szépen!!!
ui. éjszakai módban mindenkinek nagyon zajos a kép, vagy én állítok valamit nagyon rosszul be? Mondjuk még ígyis veri az összes eddigi telóm kameráját.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.