Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7951) Vagany válasza szubrutin (#7949) üzenetére


Vagany
őstag

egyenlőre /= egyelőre

-<[]>- https://mowned.com/vagany

(#7952) Skynet258 válasza O_L_I (#7950) üzenetére


Skynet258
veterán

Nem jött még ki hivatalosan.

https://geekpulse.hu

(#7953) O_L_I válasza Skynet258 (#7952) üzenetére


O_L_I
őstag

Hát nem kapkodják el.
Mostmár kezd lemenni az ára a fájdalom küszöböm alá és erősen elgondolkaztam, hogy beszerzek egy ilyet, csak még kicsit vacillálok hogy ez legyen vagy a Tatto

(#7954) kali válasza Skynet258 (#7948) üzenetére


kali
legenda

nem kell védeni a telcsit, nem lehúzni akarom, nem fűződik hozzá érdekem, csak nem az én kategóriám, nem sokat lesz a kezemben... :)
maradjunk annyiban, hogy egyik rendszer esetében sem abban látom a megoldást, hogy mindenhez külön progikat kelljen telepítgeni, alapban illene tudnia néhány funkciót - és itt nem extra elvárásokról beszélek, csak alapokról!
a párom pont fogja használni a szinkronizálható naptárat, mert a munkája során hasznos lesz, a cégnél is használják - én viszont csak egy sima naptárat szerettem volna megnyitni anélkül, hogy bármit telepítgetni kelljen - nem holmi extrát akartam...
a telcsi t-s, így egyenlőre amúgy is kilőve a frissítés lehetősége, de azért így is gáz az 1.5 néhány hiányossága, például, hogy a kameránál fényképezéskor semmi sem állítható!
nps; ha már adott hozzá, akkor szerettem volna kipróbálni - ha normálisan működött volna... tudom, hogy milyen más lehetőségek vannak még, de akkor is gáz, hogy az alapban hozzáadott ilyen problémás...
a memória bőven elég lesz, mert mint említettem, nem kimondottan lesznek rá progik telepítve!
a telcsi nem akar szétesni, nem nyöszög, ha később probléma lesz vele, akkor repül... :)

[ Szerkesztve ]

(#7955) adamfriday válasza kali (#7954) üzenetére


adamfriday
senior tag

Az alapokat tudja minden telepítés nélkül. Lehet telefonálni, sms-t írni stb. Nekem úgy tűnik ti ezt kinézet alapján választottátok, nem néztetek utána mit tud, mi kell hozzá stb. és így nem is értem miért panaszkodsz. :)

(#7956) kali válasza adamfriday (#7955) üzenetére


kali
legenda

nem panaszkodok - mint említettem, nem én fogom használni -, de azért megnéztem a specifikációkat, mielőtt megvettem volna! kinézet alapján mást vettem volna - de azok tényleg alap telcsik lettek volna...
viszont nem lenne extra elvárás egy ilyen telcsinél, hogy alapban legyen benne; sima naptár, normális adatforgalom számláló, néhány beállítási lehetőség a kamera esetében - nem mindig/mindenhez akar az ember max felbontású képet készíteni -, és még sorolhatnám... :(

[ Szerkesztve ]

(#7957) Drachoo válasza kali (#7956) üzenetére


Drachoo
senior tag

Ezeket mind ingyen rádobod. Pont ez a lényeg benne, hogy rengeteg féle progi van rá és olyanra szabhatod amilyet szeretnél. :C

[ Szerkesztve ]

Okos pilóta alagútban nem katapultál.

(#7958) PGee


PGee
tag

Nem tudom mennyire lehet hinni az infoónak, de wikipedián ezt írják:

The Galaxy Spica has received an update to Android 2.1 as of February 2010. Unfortunately, at the present moment the update is only available in some European countries, such as Germany, while further public testing is completed. Expected further releases are expected by the end of April.

Link: http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_I5700#Update

(#7959) kali válasza Drachoo (#7957) üzenetére


kali
legenda

mint írtam; néhány funkciót alapban elvártam volna! ha a páromnak kell rá valami, akkor majd szól, felteszem neki, de akkor is gáz, hogy szinte mindent faragcsálni kell a telcsire... :P
ezért is nem lesz még egy ideig ilyen jellegű telcsim, egyenlőre jó még nekem a symbian... :K ezzel persze nem vitát akarok indítani! :N
az android esetében az 1.5 mellett a gyártó túl alapon hagyta a telcsi szoftverét, remélem a 2.1 hoz majd némi változást! :K ahogy a külföldi fórumokon olvasgatom, lesz értelme frissíteni! :C

(#7960) HOZE1 válasza PGee (#7958) üzenetére


HOZE1
tag

Már csak a remény maradt nekünk.
Kár, hogy nem a samu hiv lapjáról való az idézet.
Bár, én már csak akkor hiszem, ha fent lesz a készülékemen. :(

Az élet nagyon drága, de ennek ellenére még mindig elég népszerű, valamint benne van évente egy utazás a Nap körül

(#7961) petipetya válasza PGee (#7958) üzenetére


petipetya
nagyúr

Pont annyira, mint a többi ezzel kapcsolatos hírnek az év eleje óta.

"nincs rá lezsóidő"

(#7962) Drachoo válasza kali (#7959) üzenetére


Drachoo
senior tag

Én is symbianról jöttem át és nagyon nem bántam meg. :C

Okos pilóta alagútban nem katapultál.

(#7963) Skynet258 válasza kali (#7954) üzenetére


Skynet258
veterán

Félreértesz, nem védem a telcsit. Szerintem mindig objektíven beszéltem róla, a blogom sem szól másról, írtam én ott bőven hibákat. ;) Annyit mondok mindig csupán: ennyi pénzért ez egy tuti készülék, minden hibájával együtt.
Ha magadnak vetted volna, akkor osztanám egyébként adamfriday véleményét, így hogy csak megnézted, és a barátnődé lesz, így csak helyreigazítottam pár hirtelen jött, téves következtetést.
Én (és még szerintem nagyon sokan vannak így ezzel) pont azt szeretjük, hogy mindent magadnak válogatsz össze. Ezen nem kell úgymond meglepődni, erről szól az Android.
Ami ez egyik embernek erősség, az a másiknak gyengeség, így én teljes mértékben tiszteletben tartom a te véleményedet is - csak azért éreztem úgy, hogy ezt-azt kiigazítok, mert tévednek ide is olyanok is, akik még nem vették meg, csak gondolkoznak.
Igazából nekem mindegy is lehetne, mert egy forintot sem kapok a Samsungtól (pedig már egész jól állnék, ha csak azok után a darabok után fizetnének, amiket a blog és a fórum adott el úgymond).
De én már csak ilyen objetíven szemlélődő egyén vagyok.
Amivel maximálisan egyetértek, az az NPS hiányossága (pontosabban működésképtelensége), és még ide sorolnám a Samsung tökölését a 2.1-es frissítést illetően.
Ezek miatt a Samsung elég nagyot zuhant a szememben, de lehet, ezzel sem vagyok egyedül... :(((

https://geekpulse.hu

(#7964) r.zozo válasza kali (#7959) üzenetére


r.zozo
tag

mindenképpen lesz értelme a frissítésnek!
megértem amit írtál a telefonról, mikor előőszőr kézbe fogtam nekem sem jött be, mert huh ezt se tudja, azt se tudja ..... de ha belegondolunk pont ezaz erössége! a windows sem tud mindent mikor feltelepíted, egy csomó mindent te telepítesz utólag, érdekes módon nem halottam azt még senkitől sem, hogy miért nekem kell..... szal ez is csak megszokás és használat kérdése
én pl symbiános telót nem szivessen vennék (mint te is mondtad nem vita indítása a cél)

Samsung Galaxy Spica 2.1 /i570EXXJD1 - Samdriod 1.3.1. . Deodexed -LK 2.09.4 - Multitouch kernel - DVM ARM11 - Greendevdroid Thema - ADWlauncher+forzen eclair v7

(#7965) PGee válasza petipetya (#7961) üzenetére


PGee
tag

Előbb-utóbb biztosan lesz... Vannak országok, ahol már a boltoban úgy lehet megvenni, hogy 2.1 van rajta. Csak idő kérdése, és jön hozzánk is a frissítés...

(Bár egyelőre sajnos nem érint: még csak szemezek a Spicával...)

(#7966) Petyaa1337


Petyaa1337
csendes tag

na meglett végre a teló!
lenne 2 kérdésem: milyen drivereket kell feltenni, h lehessen másolni az sd-re bármit is? mert találtam egy drv5700.zip-et, de nem tudom installálni.
a másik. hogy lehet bekapcsolni a gps-t? amit próbáltam régebben, abban volt egy "kapcsoló" amivel lehetett kapcsolgatni. de erre a telcsire 2.1et raktak, és nem találom sehol, h hol lehet állítani.
Sry a láma kérdésekért...
üdv

(#7967) Skynet258 válasza Petyaa1337 (#7966) üzenetére


Skynet258
veterán

Bedugod, lehúzod az információs sávot, Mount USB, ennyi.
Gps bekapcsolható a menüből, vagy felteszek olyan widgetet, amivel lehet kapcsolgatni (2.1 alatt ilyen a beépített Quick Switch vagy mi a neve, azon van gps kapcsoló, vagy Beautiful Widget-nek is van ilyen widget-e, vagy van ezer másik ilyen widget ;)
Legfőbb tanácsom inkább az lenne, hogy olvass, jót fog tenni. ;)

https://geekpulse.hu

(#7968) pdaghost válasza Petyaa1337 (#7966) üzenetére


pdaghost
tag

Semmilyen driver nem kell.
Ha esetleg visszaolvasnál vagy a kézikönyvét letöltenéd az sokat segítene, de a kereső is segítségedre lehet, feltéve ha használod.
A gps bekapcsolás a beállítások közt található meg, de letölthető a marketről hozzá progi amivel a kijelzőre is ki lehet tenni egy widgetet amivel kapcsolható.

Látom, közben Skynet megelőzött.

[ Szerkesztve ]

(#7969) werszomjas


werszomjas
őstag

Nekem olyan gondom lenne, hogy 3 gmail fiókom van, de csak 1et tudok beállítani, van esetleg valami külön program, ahol 1-2 kattintással tudok lépkedni a fiókokban?

Batteryminder > sztem nem jó program, nem jól számol, most 50%on van a telo, és azt írja kevesebb mint 1 perc van.

Amúgy egész szépen muzsikál, QuickSettings szerint 107:33 perce megy , és még csak 30%on az akksi, és ebben volt telefon, wifi, zene, film :)
Bár a fényerőt 20%on használom, lehet az is segít neki, de így is tökéletesen látható minden.

Nekem egyáltalán nem zörög a hátlap, úgy látszik én jól összerakott darabot fogtam ki.

üdv

(#7970) kaller1 válasza werszomjas (#7969) üzenetére


kaller1
veterán

A 2.1-ben már többet is meg lehet adni, ha jól emlékszem... :U

.::> <::.

(#7971) adamfriday válasza werszomjas (#7969) üzenetére


adamfriday
senior tag

Tedd fel a K-9 Mailt, nekem is több fiókom van, tökéletesen működik. ;)

(#7972) veszter007 válasza werszomjas (#7969) üzenetére


veszter007
csendes tag

Szia!
Igen a 2.1-es romokban több fiókot is meg tudsz adni. Sajna az 1.5-ösben csak 1-et.
szerk: Vagy ahogy előttem írták a K9-mail szerintem is tökéletes progi ilyen feladatokra

Nem tudom ki tapasztalta már, de nálam a JD1-es rom elég furin fogyasztja az aksit.
Eddig 2 naponta merült le, viszont ma (tegnap este vettem le töltőről) 90%-on van, pedig meló miatt igen sokat telefonáltam. Ami változás volt, hogy ma reggel lelőttem a 3G-t (wifi eddig sem volt).
Már kezdtem morcogni az új rom-ra, mivel nálam az 1.5-ös fw előtte 3-4 napot bírt (igaz ott 3G-vel). Igaz ott is volt egy "bejáródási idő", ami alatt szintén 2 napig bírta.
Most tesztelgetem kicsit 3G nélkül, kiderül így meddig bírja

Arra tényleg senkinek semmi ötlete, hogy lehet letiltani a jobb oldali képernyő feloldó gombot? A zsebemben állandóan feloldja a kijelzőt.

[ Szerkesztve ]

(#7973) kaller1 válasza veszter007 (#7972) üzenetére


kaller1
veterán

A k9 jó kliens, sajna nem tudtam beállítani, hogy ne akarja letölteni az összes levelem,csak az olvasottakat. :U

.::> <::.

(#7974) adamfriday válasza veszter007 (#7972) üzenetére


adamfriday
senior tag

Én a Lockbot nevű képernyőzár progit használom, gombnyomás után még a kijelzőn el kell húznod egy zárat, hogy feloldjon.

(#7975) kali válasza Skynet258 (#7963) üzenetére


kali
legenda

ár/érték arányban valóban jónak tűnt - és tűnik is -, ezért is vettem meg!
amúgy maga az android alap tetszik, csak nekem komolyabb körítés kellene - hardveresen; jobb kamera, jobb kijelző...stb -, hogy lecseréljem a jelenlegi telcsimet, de majd kiderül, hogy az új symbian vagy az android hoz majd több pozitívumot!?!? 13 éve mobilozok, sok készüléket, és több technológiát is kipróbáltam már, nem fogok nemet mondani a változásra, ha eljön az ideje! :)
amit korábban leírtam, azok csak az én elvárásaim - lennének -, azzal senkit sem akarok lebeszélni a spica megvételéről, akinek bejön, az vegye meg, szerintem alapjában nem fog csalódni benne!
ha nekem annyira nem tetszett volna, akkor más típust kapott volna a feleségem, vagy rábíztam volna teljesen a döntést, és vett volna egy kicsivel egyszerűbb samsung telcsit - annak meg amúgy sem láttam volna értelmét, szerintem azért itt kezdődik a megfelelő kategória!

[ Szerkesztve ]

(#7976) muga77


muga77
csendes tag

Sziasztok!
Email-ben rákérdeztem a samsungnál a frissítésre.

Válasz: Érkezett: 2010. április 19.

Tisztelt ______ Gábor!

Jelenleg hivatalos információval az android operációs rendszer frissítéséről nem rendelkezünk.

Samsung készülékekkel kapcsolatos kérdéseit a Samsung díjmentesen hívható ügyfélszolgálati számán - 06-80-SAMSUNG (06-80-726-7864) - teheti fel.

Üdvözlettel,

Samsung Electronics Magyar Zrt.

[ Szerkesztve ]

(#7977) Depression válasza kali (#7975) üzenetére


Depression
veterán

Teljesen egyetértek. Az android nekem is bejött, viszont maga a spica nem egy felsõkategóriás telefon, én sem ezt a minõséget szoktam meg.
Majdnem cseréletem x10-re, de abból os hiányzik a multitouch, és az összes többi androidos telefon nem jobb annyival, mint amennyivel többe kerül.
Megelégszem ezzel, ês egy évet kivárok, addig biztosan lesznek anyagilag is érdemleges ellenfelei.
Az alap szoftver felhasználása viszont azért jó, mert nincs ráderôszakolva semmi. Rengeteg cucc ingyenes, azt használsz, amit akarsz, telepítés pedig nevetségesen egyszerű, nem úgy, mint a a symbian-nál, higy szignózni kell.
Nem vagyok elégedett a telefonnal, de nem bántam meg a megvételét.

Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.

(#7978) orrlyuk válasza werszomjas (#7969) üzenetére


orrlyuk
aktív tag

Szerintem a legjobb megoldás, a "fő" gmail fiókodnál a beállítások / fiókok alatt a többit is odakapcsolni. Szépen felcimkéz mindent, még kavarodás sem lesz. Nekem így van használatban vagy 5 különféle címem, évek óta.

No hay banda! Il n'est pas de orquestra!

(#7979) petipetya válasza adamfriday (#7974) üzenetére


petipetya
nagyúr

És mi történik a telefon ki-bekapcsoló gombjának hosszanti nyomására?

"nincs rá lezsóidő"

(#7980) VD válasza petipetya (#7979) üzenetére


VD
őstag

Esetleg kikapcsol? :U

(#7981) Piás válasza petipetya (#7940) üzenetére


Piás
tag

Nem maradt se légbuboeék és a száradás sem hagyott nyomot, pedig féltem tőle. Viszont két db.fránya szösz csak alatta maradt.

(#7982) Skynet258


Skynet258
veterán

Titeket is meghívlak egy kis Android témakészítő játékra :D

https://geekpulse.hu

(#7983) gps76


gps76
őstag

Arra tud valaki valami megoldást,hogy a
jd1+50 volt fent,de fel akartam tenni az
lkmod 2.0.2.-t,és az eredeti jd1
felrakása után sárga felkiáltó jel
melletti telefont írt miután
felmásolta,és újraindította.
Ezután csak a Samsung felirat a boot sávval van és
semmi.
mi lehet ez?
Ha visszarakom a +50-et működik.

(#7984) Tonyo válasza Skynet258 (#7982) üzenetére


Tonyo
őstag

A pandahome szaggat?

(#7985) Kyller válasza gps76 (#7983) üzenetére


Kyller
senior tag

Én úgy tudom, hogy 50+-ra nem lehet rakni lk2.02-t. Egyébként nekem kicsit csalódás ez a JD1. Nagyon lassúcska, még az 1.5-höz képest is. Lehet a Pantheon miatt? A fő képernyők csusztatása is akadozik...Meg valaki tud arra megoldást, hogy én spritebackup-pal lementettem mindent még 1.5 alatt, viszont most 2.1 alatt felraktam újra a progit, de a lementett adatok visszanyerésénél forceclose-ozik...Szal megszívtam?

Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)

(#7986) petipetya válasza Skynet258 (#7982) üzenetére


petipetya
nagyúr

A helix launcherre nincs hasonló kezdeményezés? Engem inkább az érdekelne, hisz nem szándékozom visszarakni a régi home kinézetet.

Azért azt hozzáteszem, hogy ügyes munka. :C

"nincs rá lezsóidő"

(#7987) Skynet258 válasza Tonyo (#7984) üzenetére


Skynet258
veterán

Az egyik legsimább Home felület ;) Különben is, ha szaggatna, szerinted foglalkoznék a dologgal? :F Néha olyan hülyeségeket tudtok kérdezni ;]

[ Szerkesztve ]

https://geekpulse.hu

(#7988) ravebp


ravebp
senior tag

Hát nem jön b semmi...
Leszedtem a 2.02 modot,factroy reset, semmi sem használ...
Most marad a jd1 uprgrade...
Meglátjuk, más ötletem nincs

Rave

(#7989) gps76 válasza Kyller (#7985) üzenetére


gps76
őstag

Azt írtam,hogy az eredetire akartam először,utána az lkmod-ot,de már ennek(mármint az original xxjd1) a felrakásánál akad el.

(#7990) Kyller válasza gps76 (#7989) üzenetére


Kyller
senior tag

Ok, Sorry vagyok. :R

Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)

(#7991) adamfriday válasza petipetya (#7979) üzenetére


adamfriday
senior tag

Előjön ugyanúgy a csendes/repülőgép/kikapcsol menü.

(#7992) pdaghost válasza gps76 (#7989) üzenetére


pdaghost
tag

De remélem a JD1 felrakásához az új OPS fájl-t használod, és persze a JD1 minden fájlját is ( CSC, Bootloader, PDA, Phone ).

[ Szerkesztve ]

(#7993) ravebp


ravebp
senior tag

hát a jce ok amint rárakom a modot a calendar lehal.mosdt jcf jön...

Rave

(#7994) pdaghost válasza gps76 (#7989) üzenetére


pdaghost
tag

De egyébként a kereső ezt hozza. A 4 hozzászólást nézd.

[ Szerkesztve ]

(#7995) petipetya válasza adamfriday (#7991) üzenetére


petipetya
nagyúr

Köszi, akkor a véletlen kikapcsolódást ez sem tudja megakadályozni. Habár velem ilyen még nem fordult elő, de mással igen.

"nincs rá lezsóidő"

(#7996) O_L_I


O_L_I
őstag

Döbbenet. Olvasgatom a teszteket, a letölthető zenelejaszó progikról és minden szépet leírnak,hogy milyen csilli villi éppen csak azt nem hogy milyen zene formátumokat játszanak le....

Szóval tudtok olyan androidos progit ami mindenféle formátumot megeszik? (FLAC,OGG,APE)

(#7997) Tonyo válasza Skynet258 (#7987) üzenetére


Tonyo
őstag

Hehe, ugy emlekeztem,h a sima panda lassabb volt.. :R

(#7998) adamfriday válasza petipetya (#7995) üzenetére


adamfriday
senior tag

Hogy lehet ezt a telót véletlenül kikapcsolni? :) A kapacitív kijelzőt nem lehet véletlenül benyomni. :)

(#7999) werszomjas


werszomjas
őstag

nektek nincs az a feloldó minta, mikor minimum 4 pontot össze kell kötni?? és anélkül nem oldja fel a képernyőt?
miért nem azt használjátok? :)

köszi a K-9 Mailt akik ajánlották, műxik :R

[ Szerkesztve ]

üdv

(#8000) VD válasza werszomjas (#7999) üzenetére


VD
őstag

Az állítható, hogy legyen vagy sem.
Én spec. még embert nem láttam aki használja.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.