Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8451) gomsadi


gomsadi
csendes tag

Hogy no is legyek és pozitívumot is írjak rövid médias nyomkodás alatt alaposan szemügyre vettem.szerintem elég korrektül össze rakott készülék. Nincsenek hézagok szépen megmunkált szélek. Csak tiszta műanyag. Fém csak a két hangszóró rács. Az 1.5 nekem bejött. Gyors volt és nem vettem észre az akadozást felvetett módban. Viszont az olvastam itt azthiszem hogy a samu bill nem akad. Vagy rosszul emlékszem? Kíváncsi leszek azon tulajok véleményre majd akik hónapok óta használják hogy nyekereg-e valahol?(a hátlap nem gond lap alá, meg szerintem sok embernek azért van baja vele mert sűrűn cserél mem kártyát)

[ Szerkesztve ]

(#8452) ravebp válasza gomsadi (#8449) üzenetére


ravebp
senior tag

Persze h értelek.
Bár sztem a 150ezrestől sem kapod meg.
ez a technika.
Vmi mindig szar lesz. H szándékosan rontják el vagy véletlenül, azt sztem senki nem tudja de ettől ez van.
Legyen az telefon tv kocsi, stb....
Kedvenc példám a szifon 150ezerért no multitasking no flash, no mms, no magyar , stb
Tudom pár ebből már nem igaz de akkor is

Rave

(#8453) #hpq


#hpq
aktív tag

Én most a napokban arra lettem figyelmes nem tudom kinél hogy van, hogy az én spicam nem forgatja el jobbra a képet csak balra, "kép nézegetés, sms írás stb" ez most normális hogy jobbra nem fordul el csak balra, vagy az én mobilomban hallt meg valami?

// -

(#8454) petipetya válasza ravebp (#8452) üzenetére


petipetya
nagyúr

Azért ez túlzás az iphone-ról, mert ha belenézel az ezzel foglalkozó topicokba, illetve megkérdezel tulajokat, akkor láthatod, hogy a multitaskingot és a magyar nyelvet meg lehet oldani számítógép segítségével. Persze ettől az még tény marad, hogy nem éri meg az árát. :K

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#8455) gomsadi válasza ravebp (#8452) üzenetére


gomsadi
csendes tag

Persze ebben igazad van sajnos így van:( na a szifon nem jön be. Nem maga az élmény hanem a készülék és az apple hozzá állása. Biztos jó de nekem az android jobb:)(mondom ezt ugy hogy még nem volt szerencsém androidhoz)
Más: azért lenne jo az elso hsz mert már nagyon sok hsz gyűlt össze hála a tulajoknak. És sokan lusták. Én 5600 hszt olvastam végig azóta folyamatosan követem a topicot:) De persze sok volt. Sokszor a keresés sem vezet jo eredményre. Nekem ez a tapasztalatom.

[ Szerkesztve ]

(#8456) feri1014 válasza #hpq (#8453) üzenetére


feri1014
senior tag

Csak balra fordul el a kép

(#8457) #hpq válasza feri1014 (#8456) üzenetére


#hpq
aktív tag

Köszi, fura idáig úgy tűnt mint ha mind két oldalra elfordult volna. Ezek szerint én se vagyok 100%

// -

(#8458) ravebp válasza petipetya (#8454) üzenetére


ravebp
senior tag

Ez nem mindig volt így:)
És nem mindegy h vmiféle kisebb buherhez Jailbraik kell gariesztéssel vagy nem:)
Az elején még a copy paste se ment szegénynek
és már akkor is horror áron ment

Rave

(#8459) butcher665


butcher665
csendes tag

Üdv mindenkinek.
Nem régóta vagyok tulaj és máris felmerült egy kis probléma :(
billentyűzárnak beállítottam azt a módot amikor egy bizonyos alakzatban kell mozgatni az ujjam és úgy oldom fel. Na már most én azt elrontottam :( 5*..... és már nem engedi feloldani még ha a helyes módszert is alkalmazom. Újraindítás és aksikivétel sem segített.
valaki nem tudna tanácsot adni, h mit tehetnék ennek érdekében?
előre is köszönöm

(#8460) petipetya válasza butcher665 (#8459) üzenetére


petipetya
nagyúr

Ne aggódj, már mással is előfordult, de az itt leírt módszerrel ki lehet iktatni a feloldómintát:

"1. másik telefonról a lezáródott telefont felhívni
2. a lezáródott telefonon a hívást felvenni
3. Back gomb (kijelző alatt jobb oldalon)
4. Menu gomb (kijelző alatt bal oldalon)
5. Biztonsági beállításokban a lezáróminta kikapcsolása
6. Hívás megszakítása"

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#8461) pChriss


pChriss
tag

Csao.
olyan problemam lenne, h a gep nem ismeri fel a telot usb.( nem pc studio, nem odin es tarsai) siman mint usb hattertar nem ismeri fel, delutan radugtam jo volt, most radugtam , infosavban kiírta a szokasos usb tar stb... csatlakoztatta, majd leis lotte, azota semmi. gep meg a telo is ujrainditva joparszor, gyari beallitasok is vissza allitva, de semmi. (ismeretlen eszkoz meg "az usb eszkoz nagyobb sebessegre kepes" szoveggel jon nekem a winf*s) Namar most ez telo halal vagy csak a win f*sta magat ossze egyik percrol a masikra?

meg egy kerdes, az operat belehet adni neki mint alapertelmezett bongeszo a gyari helyett vagy felejtos? kerestem ilyet, nem talaltam.

Igen, szerintem is... "P10 ds "

(#8462) butcher665 válasza petipetya (#8460) üzenetére


butcher665
csendes tag

köszi szépen :R

(#8463) petipetya válasza pChriss (#8461) üzenetére


petipetya
nagyúr

Az operára:

Próbáld ki azt, hogy ha megnyitsz egy linket emailből, akkor rákérdez-e arra, hogy melyik böngészővel nyissa meg? Ha igen, akkor ott be tudod jelölni az operát alapértelmezettnek.

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#8464) Lalee


Lalee
aktív tag

Sziasztok!
Próbálta már valaki ezt a programot vagy ehhez hasonlót? Esetleg lehetséges másik betű készletet betenni a telefonba? Igazából az kéne, hogy írás közben legyen nagyobb betű vagy legalább vastagabb karakter.

(#8465) Tonyo


Tonyo
őstag

Akit zavart 1.5-ben hogy fektetett gépelésor szaggat, az próbálja ki a Smart Keyboard PRO-t. Nekem ezzel akad a legkevésbé. :)

(#8466) t-bali3


t-bali3
senior tag

Sziasztok most került a tulajdonomba egy ilyen használt telefon, az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom szoftveresen a gyári beállításokat visszahívni, mert még a jelenlegi google accountot sem tudom megváltoztatni...

[ Szerkesztve ]

(#8467) Konflikt válasza Tomekk. (#8447) üzenetére


Konflikt
addikt

1.5 ben afaik nem lehet, de 2.1 mar igen (kvazi ugyanazt a gui-t megcsinalta a samu, mint amit pl. a symbianos mobiljaikon hasznalnak)

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA

(#8468) petipetya válasza t-bali3 (#8466) üzenetére


petipetya
nagyúr

Google account törlése:
- Beállítások / szinkronizáció részben törlöd az accountot
- Beállítások / alkalmazások / alkalmazások kezelése / gmail / adatok törlése

Gyári beállítások visszaállítása:
- Beállítások / védett adataim / gyári beállítások visszaállítása

"nincs rá lezsóidő"

(#8469) Jinxx válasza pChriss (#8461) üzenetére


Jinxx
senior tag

Nekem is ugyan ez volt a problémám. [link] Nem igazán van rá megoldás, max ha felrakod a 2.1-es firmware-t. Én a hivatalosra várok, szóval addig is vettem egy kártyaolvasót. Ez van.

(#8470) O_L_I válasza werszomjas (#8389) üzenetére


O_L_I
őstag

Én nem az egész telefont értékeltem hanem leírtam a hibáit. Annak ellenére amiket leírtam nekem is tetszik és szerintem egy nagyon jó teló lesz a frissítés után.
Erre a mit vársz ennyiért meg nem nagyon lehet mit mondani.... Azt várom hogy az olyan alapfunciók amiket leírtam és egy 20-30k-s telefonban is jól működnek azok ebben is működjenek jól...

(#8471) darky4e


darky4e
tag

Már én is használom 2-3 napja a spicát és tény, hogy 1.5 alatt vannak negatívumok,de sztem a pozitívumok bőven kielégitik!

Akinek egy olyan mobil kell amit megvesz és minden ott van rajta amit akar,az ne vegyen androidos mobilt,de akkor feladja a market lehetőségét! És ha van 1-2 napja, hogy utánajárjon és kicsit magához szabja a mobilt akkor vszínű, hogy egy nagyon jó és használható rendszert tud magának összerakni! A fórumon ha értelmessen kérdezel segítenek és barátságossak,de mielött vmit megkérdezel keress már rá!

Én dxtopot használok home felületnek és jópár program van fent viszont 1.5el még ígyis lenyomja a 6220c symbianos mobilomat amibe majdnem egy 600mhzes proci van egy pici képernyőhöz! Ahoz képest egy nagy ugrás! Msnezni tudok vele,netezni,ha épp nincs nálam mp3 zenehallgatásra is megfelel azért,filmnézés ha nagyon unatkozom és jópár játék is van rá amik elég élvezhetőek!

A kamerája jó képet csinál bár a vakú hiány tud lenni néha ha nem látok! 6220c-ben volt xenon vaku. Az még este is egész jó képet csinált,de a mai világban már nagyon olcsón egész jó fényképezőt lehet venni! Avatar képeket ezzel is tökéleteseket lehet csinálni és még a 6220cnek se volt olyan elfogadható kamerája amit nagy képernyőn néznék!

Az akksival kompromisszumokat kell kötni! De azért gondoljunk bele, hogy egy ekkora érintő kijelző és egy 800mhzes procit kapunk ezért! Lehetne gyorsabb,de nekem nincs rá panaszom! Várom a 2.1et!

Én 35000ért vettem használtan! 2 hónapossan! Tud vki 35ért olyan garanciás mobilt használtan ami ennél jobb? Én most nem :) de várom a véleményeket! Én ajánlom azoknak akiknek nincs 1XX ezrük egy mobilra,de mégis egy testreszabható gyors készüléket akarnak!

Live long and prosper

(#8472) szubrutin válasza t-bali3 (#8466) üzenetére


szubrutin
aktív tag

használj custom resetet,vagy full resetet,az segít sztem.

Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)

(#8473) kardosbalint válasza #hpq (#8453) üzenetére


kardosbalint
csendes tag

Android :)
Az összes Androidos készülék csak bal oldalra forog, még a HTC Legend és a Google Nexus One is.

“Egy napon miután uralmunk alá hajtottuk a szelet, a hullámokat, az árapályt, és a gravitációt, talán hasznosíthatnánk a szeretet energiáit is. Akkor a világtörténelem során másodszor, az ember újra felfedezi majd a tüzet.” (Pierre Teilhard De Chardin)

(#8474) kardosbalint válasza werszomjas (#8404) üzenetére


kardosbalint
csendes tag

lool :D

“Egy napon miután uralmunk alá hajtottuk a szelet, a hullámokat, az árapályt, és a gravitációt, talán hasznosíthatnánk a szeretet energiáit is. Akkor a világtörténelem során másodszor, az ember újra felfedezi majd a tüzet.” (Pierre Teilhard De Chardin)

(#8475) HOZE1 válasza kardosbalint (#8473) üzenetére


HOZE1
tag

Azért ez így ebben a formában nem teljesen igaz! Van olyan képprogim,meg homescreen progim is ami körbeforog. Tehát programfüggő sztem.
A samu gyári alapprogijai valóban csak balra.

Az élet nagyon drága, de ennek ellenére még mindig elég népszerű, valamint benne van évente egy utazás a Nap körül

(#8476) trobi28


trobi28
addikt

Olyan kérdésem lenne hogy tud-e valaki ajánlani a Trogle data widget,Apndroid helyett másik progit amivel tudom kapcsolgatni a netet mert ezek köszül egyik sem akar rendesen működni.Bontom velük a kapcsolatot és utána amikor újra csatlakoztatom akkor fent mutatja hogy 3g-n van de a böngésző azt írja hogy nincs kapcsolat. :W
Ilyenkor csak a restart után van megint net.
Szóval megköszönném ha volna még más altarnatíva :R

Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!

(#8477) #hpq


#hpq
aktív tag

Lenne egy olyan kérdésem, hogy telepítettem sdk-t azon belül "usb Driver package, revision 3" de, amikor futtatom a "ddms"-t akkor sehogy nem akarja látni a telefont. Leírás szerint az eszköz kezelőben kéne drivert cserélni, de nálam ott jól felismerte a telefont. Másnál nem jött ki hasonló?

// -

(#8478) Jinxx


Jinxx
senior tag

Sziasztok!

Tud valaki olyan programot, amivel a képekbe normálisan bele lehet nagyítani? A gyári képnézegetővel, egy térképbe, vagy nagyobb felbontású éles képbe belenagyítva elmosódik minden. Valahogy csak el lehet érni azt, hogy a képen lévő pixelek a telefon képernyőjének pixeleire essenek (100% nagyítás).
Kösz az infót előre is!

[ Szerkesztve ]

(#8479) Nikk válasza darky4e (#8471) üzenetére


Nikk
senior tag

Bocs, hogy beleszólok, de azért a 6220c-t ne vessük össze ezzel a Telóval. Illetve ez már PDA és nem csak egy teló. A 6220c-nek mellesleg valami 400-as procia volt, szintén ARM 11, de az tetü lassú volt.

Az akkuval meg felesleges kompromisszumokat kötni. A nokia-m kevesebb ideig bírta mint ez. A nagyobb telókban is 1500-as akkut adnak és azokkal oa bőségesen el lehet netezni, játszani, filmet nézni, zenét hallgatni, úgy, hogy még estére sem merül le teljesen, mikor lefexem. De esténként amúgy is megy a töltőre, történjen bármi. ;)

DIGIC

(#8480) zistvan


zistvan
tag

Sziasztok.

Androidra létezik olyan progi mint WMobile-ra a Quick GPS, aminek segítségével (gps adatok letöltésével) a pda gyorsabban talál gps műholdta. Tudtok ilyenről?

Köszi.

Valamint nektek kb mennyi idő mire megtalálja a pontos pozíciót? pl. IGO-val

[ Szerkesztve ]

(#8481) Karma válasza #hpq (#8477) üzenetére


Karma
félisten

Bekapcsoltad telefonon az USB debuggingot?
Settings - Applications - Development...

zistvan: Előre letöltés nincs Androidon; ha úgy van beállítva a Settingsben a helymeghatározás, akkor használja a hálózati rásegítést is magától, minden alkalommal, amikor elindítasz valami GPS-es cuccot. Időt Spica híján nem tudok mondani.

[ Szerkesztve ]

“All nothings are not equal.”

(#8482) #hpq válasza Karma (#8481) üzenetére


#hpq
aktív tag

jaja, bekapcsoltam rajta így viszont nem ismeri fel ténylegesen az eszközkezelőben de, hiába tallózom be a megfelelő mappát (C:\android-sdk-windows\usb_driver), azt írja, hogy nem tudja telepíteni. Máshonnan kéne felrakni?

// -

(#8483) Kakumix válasza zistvan (#8480) üzenetére


Kakumix
senior tag

Általában mire az iGo elindul már fogja is a holdakat. Be van kapcsolva a hálózati rásegítés, amit Karma is írt. És persze benne van az is, hogy az iGo csak ritkán indul el elsőre :)

Legyen szép napod!

(#8484) Karma válasza #hpq (#8482) üzenetére


Karma
félisten

Ja, máshonnan kéne, mert az SDK USB driverei nem valóak a Samsunghoz, csak a HTC-khez :) Hogy konkrétan mit is kéne, no azt már nem tudom megmondani.

“All nothings are not equal.”

(#8485) #hpq válasza Karma (#8484) üzenetére


#hpq
aktív tag

jaja, megoldottam közben telepítettem Samsung Kiest és így felismert mindent, az más kérdés, hogy nem tudom az Android 1.5 miatt használni de, legalább az sdk megy.

// -

(#8486) Steel80


Steel80
csendes tag

Valaki tudna nekem megoldással szolgálni, hogy wifin miért nem tudok a marketről letölteni. Tudok keresni, a programra ráállni, de a letöltés nem indul el. Néha azonban ugyanezen a wifi hálón egyből elindul, de ez igen ritka.

(#8487) #hpq válasza Steel80 (#8486) üzenetére


#hpq
aktív tag

Szerintem tudsz letölteni csak nem mindig indul el azonnal a letöltés, rakd le valahova addig a telefont aztán egy idő után leszedni. :))

// -

(#8488) Kakumix válasza Steel80 (#8486) üzenetére


Kakumix
senior tag

Esetleg kapcsold ki a torrent-et a számítógépen, ha van. Nekem ez akasztja. Illetve az is segíthet, ha kikapcsolod a telefonon a wifit majd vissza.

Legyen szép napod!

(#8489) antalze válasza trobi28 (#8476) üzenetére


antalze
tag

Szia! A QuickSettings programmal tudsz sok mindent ki-be kapcsolni. Csak arra figyelj, hogy a 3G kapcsoló az MMS-t is tiltja. :))

(#8490) Goert válasza Steel80 (#8486) üzenetére


Goert
csendes tag

a marketről való letöltés nem sima HTTP porton (80) megy, lehet, hogy ez a gond. nézz körül a routereden/tűzfaladon, lehet, hogy csak bizonyos portokon tudsz kifelé kapcsolódni, és ez okozza a problémát.

(#8491) trobi28 válasza antalze (#8489) üzenetére


trobi28
addikt

Azt kihagytam a sorból,azt is bróbáltam de ha visszakapcsolom akkor nem van net :W

Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!

(#8492) petipetya


petipetya
nagyúr

Próbálta már valaki a dog whistler vagy bármelyik másik kutyariasztó alkalmazást? Hatásos valamelyik?

"nincs rá lezsóidő"

(#8493) DeadMeat válasza petipetya (#8492) üzenetére


DeadMeat
veterán

Ha magas hangon sípol akkor biztosan.Mármint sípoltatja a telefont.

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#8494) Fecy válasza petipetya (#8492) üzenetére


Fecy
tag

Hali!

Kiprobáltam a progit de nem ragált rá a kutyánk :)

(#8495) orrlyuk


orrlyuk
aktív tag

Néhány mintakép, a tekintetben. hogy jó-e a fényképező, avagy nem. Szép idő volt, költözködtünk. Szoftver 1.5.

No hay banda! Il n'est pas de orquestra!

(#8496) trobi28 válasza Fecy (#8494) üzenetére


trobi28
addikt

Lehet hogy már nagyon öreg és süket :DD

Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!

(#8497) MartOOn


MartOOn
addikt

ma vhogy neccesen megy a marketről letöltés... nem nagyon akar a download elindulni... wattafiling lehet?

HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E

(#8498) trobi28 válasza MartOOn (#8497) üzenetére


trobi28
addikt

Nekem idult minden simán :K

Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!

(#8499) gps76 válasza Jinxx (#8478) üzenetére


gps76
őstag

Egy jó képnézegetőnek a neve engem is érdekelne. Anno a Htc-n volt valami a cyanogenmod romban,de a nevét már nem tudom,viszont egyszerű jól kezelhető volt ujjmozdulatokkal.Nem tudja valaki mi a neve?

(#8500) Gior


Gior
csendes tag

Sziasztok!
Olyan SMS/MMS progit keresek amivel kapott SMS/MMS üzenetet továbbíthatom másoknak. Csak olyan progikat találtam amelyek automatikusan továbbítják egy előre megadott számra.
Köszi.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.