- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, és nem tudom eldönteni, hogy MI vagy Redmi készüléket válasszak.
Korábban már volt egy Redmi 4X készülékem, amit cseréltem egy MI A2 Lite-ra.
Mind két készülékkel teljesen megvoltam elégedve mint tudásra, mit frissítések terén (csak sajnos utóbbit megmerítettem kicsit...).
Hallottam olyat, hogy MIUI 11 oprendszerben már rakott reklámokat a Xiaomi és egy Pro verzió megvásárlására kényszerít, ez mennyire igaz?
Illetve szerintetek mi szól a Redmi és ezzel a MIUI vagy Google oprendszeres Xiaomik mellett?
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget, illetve azért is írtam ebbe a fórumba, mert a kiszemelt készülékem a Redmi Note 8T, ha van valami tippetek mindent szívesen meghallgatok.Köszi még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest