- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Kisbocs06 #1316 üzenetére
Én Note 5-ről váltottam, egy hajszálnyival gyorsabbnak tűnik, de ez lehet hogy a plusz 1gb memória miatt van. Az értesítési led hiánya igényelt nekem megszokást, meg hiányzik a Miui tárcsázó.
Az egyetlen újdonság igazából az NFC, ezt egyenlőre nem használom, de ki tudja, hátha szükség lesz rá.
Úgy gondolom, hogy olyan őrületes fejlesztésbe kezdtek, hogy apróbb különbségek vannak az egymást követő modellek közt, szóval kell 2-3 generáció (Ami kb 1 év) ami már érzékelhető előrelépést jelent.
Kérdésedre válaszolva szerintem az NFC lenne előrelépés, igazából érdemesebb az újabb modellt venni, talán tovább lesz támogatott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged