- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
4000 - 3901
14148 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
485
aktív tag
akkor nem tudjátok, hogy a 3.2.0 és a 3.2.1 között mi a különbség?
-
l4ci
tag
Ezt tudom, viszont olvasgattam külföldi RR3 fórumokat és ott is panaszkodnak, hogy vmi hotfix következtében már nem maradnak meg a managerek, max a szervízes fiú. Lassan minden lyukat befoltoznak...
Én amúgy még mindig a 2.1.0-val játszom, offline APK telepítővel tettem fel másfél hete és már az elejétől kezdve elvette a managereket a kilövés után. -
kgymac
őstag
-
l4ci
tag
-
Micsurin
nagyúr
Na ez a játék most nagyon felbaszott, kezdte egy új accot (2.4) és feltettem ezt FB-re , de ez a tré valami a G+ra is felcsapta AHOL a rendesem volt (Accolade Open , porsche fél tunningal
) ezt nem tudom vissza varázsolni valahogy ?

Ezt ma vettem észre mert inkább a régit akartam folytatni mert kiszàmoltam ,ugyan azon Goldos kocsikat venném meg , nem lennék előrébb , erre tolteném le lvl 3 wtf , ez nem 52

-
bagoly87
újonc
sziasztok! egy kis segítségre lenne szükségem. a játékot próbálom minden áron a legmagasabb részletességi szintre állítani egy Xperia Z1 Compacton. korábban ment. kb egy éve, de most bármit csinálok csak fekete képernyőt kapok az extra high vagy a legmagasabb iphone beállítás mellett. próbáltam a rr3 graphics programot és a gltools nevű alkalmazást. mindkettőnél ugyan az az eredmény. Ha valaki használja ezen a készüléken a programot és tud segíteni, annak megköszönném a segítségét.üdv.
-
485
aktív tag
most nekem az astonos 3.2.0 van fent, ma jött egy 3.2.1. ez mit tartalmaz? ebben szedi le a managereket kilövésnél?
-
l4ci
tag
Tudom, hogy hol kell megszakítani, tavaly nyár óta így farmoltam én is, csak már nem tudom, nem emlékszem, hogy melyik verzió volt, ahol elkezdtem, de biztos, hogy 2.1 utáni volt, mert a LeMans-i szériánál még nem ismertem a fórumot és nem tudtam ezt a trükköt. De mondom, nem zavar és lehet, hogy a 2.4-ben már újra működni fog, majd alkalomadtán felteszem és kipróbálom azzal (is).
Emiatt most nem fogom újratelepíteni, lassú a netem otthon, sok idő mire lejön az 1 GB asset, addig végigtolok egy szériát...
-
kgymac
őstag
Próbáld úgy, hogy nincs netkapcsolat a telepítés és az első imdítás közben. Ha már elindítottad, akkor kell engedélyezni a netet, majd tölteni az assets-eket.
Nálam még az is ment az event alatt, hogy offline indult, majd nyerés előtt közvetlenül adtam netet, így online is értesültek a majmok a győzelemről. 3 futamnál kellett így küzdenem, mert online teljesíthetetlen feltételeket adott (speed rekord/snap,hunter).
A farmoláskor a fame növelése közben kell megszakítani (home). Én kitettem egy ikont a beállítások/allalmazásokról az "asztalra", ott az rr3 alatt a kényszerített bezárással lövöm ki,plusz cache törlés. Prímán megy 3.2-vel is. -
l4ci
tag
A 2.1-es apk-t telepítve kénytelen vagyok android-on kiengedni a netre, hogy letöltse az asseteket. Sőt, direkt neten játszok facebook profillal belépve, mert jól jön a friends bónusz a nagyobb versenyeknél. Annyira nem zavar, csak furcsa volt, hogy még a "régi' 3.1-en is működött a kilövős módszer és mindhárom manager megmaradt. Lehet, hogy valamelyik 1.x-es verzióban volt benne ez a bug és ha mindig csak a play-ről letöltve telepítetted a frissítéseket, akkor bennemaradt ez a funkció, de később már javították. Vagy nem tudom, egyelőre más verzióval nem játszottam, megvan még a 2.4-es, de azt majd csak később akarom feltenni, ha ezzel végeztem. Amúgy nekem az arany farmolás sem egyszerű, egy nap összejön kétszer-háromszor az 50 goldos jutalom időugrással, de egymás után többször szinte sohasem. Nem jöttem még rá a stabil módszerre, pedig lassan el kéne kezdeni azt is farmolni, mert mindjárt jönnek a drága aranyos autók...

-
Gyurma_13
aktív tag
Micsoda? Az nem létezik, hogy a régi 2.1-el ne maradna meg mind három manager .
Valamit nem jól csináltál. Ugyan az a trükk, mint anno a bugatti grand sportnál. Nem szabad hagyni, hogy netre menjen, mert akkor lesz egy tized másodperces letöltés ( képernyőn egy vékony csík lefut ) és akkor rátölti a 2.1-re és az összes többire a javított csomagot.Aztán lehet már ezt is kicselezték és tényleg nem lehet okoskodni. Most nem tudom kipróbálni mert az Astonos verseny harmadik napját tolom, nem akarok úgy járni, hogy nem kapom meg a kocsit. De utána megnézem mi a szitu.
-
l4ci
tag
-
Petya25
őstag
Meglett az N430, az uccsó 10 körös futam skippelve.

Ja és végre volt 2 Free Gold reklám.
-
Pompi
nagyúr
-
npeter
csendes tag
Sziasztok!
Stage 2-be a 6 körös Melbourne-i versenyt miért nem adja meg ha megnyerem? -
kgymac
őstag
-
oz82
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
-
rumos14
nagyúr
na végül mégsem ett meg az autó. így visszatöltöm a tabletről a challenge előtti állást és leszaharom. megvehetném a szériában 20% kedvezménnyel az N430-at, de 192 aranyat sem ér meg egy n+1-edik Aston.
a Marquis kihívást érdekes módon újra le lehet gyűrni, az első napot meg is csináltam, de nem ad aranyat a nap végén.
-
l4ci
tag
Egy kérdés: az F40/F50-es eventeknél, ha a végén kilövöd a játékot, akkor is elveszi a managereket, vagy azok megmaradnak? Csak azért kérdezem, mert 1 hete visszatöltöttem a 2.1-et, és ott sajnos elvesznek a managerek, pedig nálam eddig a 3.1-ig bezárólag mindig megmaradtak. Lehet, hogy valamelyik 1.x-es verzióban megmaradt bug lehet, amit a frissítések nem javítottak, viszont az új telepítésekben már nem működnek.
-
kgymac
őstag
Ha az event alatt nem is kell, de ha megkapod a kocsit, a saját sorozatában biztosan kell emelgetni a PR-t.
Tekintve a pénzes upgrade-ek relatíve hosszú idejét, már az event első napján érdemes upgrade-elgetni, goldért is. Újabban elég gyakori, hogy 1-1 pénzes upgrade között 1 aranyas van, az enzo és a laferrari esetében pedig a második fejlesztés már aranyba kerül, így a módszert a majmok átemelték az eventekbe is.
Én általában nem állok neki eventnek addig, amíg nincs induló 200 aranyam. Így nem gond, ha upgrade-elgetni kell vagy átugrani egy-egy feladatot (időhiány, bénázásaim, stb. miatt. A Stage5 utolsó feladata (PR56,2-es kocsival) is ilyen volt, így 50 aranyba került, de egyszerűbb úgy tekinteni rá, mintha 80% kedvezményes akcióban vehettem meg. Emellett én ugye az E ligába tartok /a gyenge botok miatt/, így kevésbé zavar
.
Ha van időd meg némi aranyad, 200-as szint felett érdemes event közben is farmolgatni (F40/F50 Le Mans).
Nálam 8-9 duplázós kör (dupla fame-es manager csaj versenyenként 1 gold + a szervizes fickó farmolás sorozatonként 1 gold, a megszakításos trükk mellett, offline, kicsi előnnyel /50m-150m/ nyerve) alatt jön össze a szintlépés, egy szintlépésen van kb. 30 arany haszon (jelenleg 276, 42 gold, de kisebb szinteken is hasonló az arány). -
törölt tag
Egy órával a komplett challenge vége előtt gond nélkül meglett 30 lekörözés...
Aston-om nem lett ugyan, de a 10 aranyat legalább kivettem a dologból, bele is raktam a GT3-ba rögtön. -
biker
nagyúr
-
Petya25
őstag
Igazából nekem ezekkel a challengekkel az a bajom, hogy nem tudni előre mi az a PR amire fejleszteni kell. hogy menjenek a futamok és ugye nincs elég idő, adott x nap alatt végezni kell. És ugye amit 10-20x kell próbálni az nem játék már. Amiket írtok, a kb 55-ös PR szint az nálam éppen az elérhetetlen kategória. Ha tudom lehet be sem kezdek. Az utolsó 10 körös Panoráma skippes lesz, most éppen legalább annyi aranyat próbálok összehajtani, hogy az meglegyen. Ja 51,9-es a kocsim.

-
biker
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
-
biker
nagyúr
Most egy kicsit elpukkant az agyam, csak nem tudom, hova írjak vele
Mivel kb 5-700mega szabad terület van az ipaden, sosem tudom frissíteni a rr3-at, minden alkalommal letörlöm, felrakom a frisset, cloud save visszatölt
Ma szintugy, erre: no saved data on cloud
Kezdjem nullárólMajdnem meghajtottam a padet
-
Satariaaa
tag
Meg is van, sikerült! A benzinspórolós futam Spa-ban okozott egy kis fejtörést! Az első próbánál full elfeljettem, hogy mi van, az Eau Rouge-ban átvettem a vezetés és kinyomtam az Aston szemét, aztán a 3. körben ugrott be, hogy itt bizony spórolni kell(et volna) XD ! Aztán a második menetben figyeltem, hogy kb hol tudok visszavenni és harmadszorra meg is lett! Az utsó futamnál viszont vagy "jószívű volt a gép", vagy rohadt nagy mázlim volt, de a rajtnál két kocsinak is nekicsattantam, mert kivágtak a sorból, illetve az egyik megpöcizett és elhagytam a pályát, ahoz képest továbbengedett és így elsőre sikerült is! Pedig biztos voltam benne, hogy ott a vége és épphogy megúszta a járgány a javítást az előző meccsről, ha ott over akkor 3 óra szerviz! De "nem vette észre a gép" xd! Azt hiszem a negyedik körben be is értem a mezőnyt, kerültem is őket, mint a pestisest xd ! Olvastam, hogy sokaknak gondja volt a dragel, meg massal is, féltem is nagyon de úgy fest baromi mákom volt, minden simán ment! Ott pihen a szépség a garázsban
Továbbra is szurkolok mindenkinek, aki küzd, hajrááá!!! 
-
Satariaaa
tag
Sziasztok! Most kezdtem az Aston Martin buli 5. napját! Az első hármas, a drag, az autocross és a speed snap kész! Most fogom folytatni! Eddig minden sima volt, online módban nyomtam végig, semmi sem hozott zavarba hála az égnek! Most PR55.5, az első nap null tuning, utána pakoltam rá, remélem ez elég lesz! Az elejétől segítség nélkül játszom, tehát nem volt újdonság, mikor levette!
Izgis nagyon ez az Endurance Gauntlet! A 30as lekörözés volt a legnagyobb buli! Az elején észleltem, hogy ez egy aranybánya, ugyan is ha hívom a lóvéduplázós faszit, akkor elrontásonként cirka 75ezret kaszálok, hiszen hiába nem teljesül a feladat, akkor is az élen vagyok, tehát a bónusz él! Épp ezért vittem a szerelős palit is, tehát nem kellett javítással foglalkozni! 4. re megcsináltam, de jó lett volna az 10. re is, már bánom, hogy nem húztam jobban csak hát hajnali három volt már xd xd! Aki ezt nem tudta és épp ott tart adja be és lootoljon mert ott lehet rendesen!!!! A benzinspórolós cucc elsőre ment, az nagyon tetszett! Remélem itt sem lesz fennakadás és meglesz a kicsike! Most valami olyasmi jön, hogy endurance futam és csak külső ívről előzhetek majd! Nah szurkoljatok én is szurkolok mindenkinek! 
-
DigitXT
félisten
-
Sordoran
addikt
Persze, ha nem érte volna meg akkor nem költök rá, egyszerűen csak nem szimpatikus lépés, hogy ennyi tuningot kér, főleg így, hogy tier 1 utána csak goldért lehet venni, és aztán még a tier 4-es gold sort is meg kellett venni hozzá, hogy sikerüljön. De majd jól jön jövőhéten, ahogy a játékot ismerem, holnapi TT-n ezzel kell majd menni (vagy azutáni héten).
Lehetne csak olyan feladatokat adni ahol nem számít a tuning, erre jó példa az utolsó 10 körös, de sokaknál elrontják az egészet azzal, hogy ilyen tuning igényes speed snap és drag race van benne, ezekre panaszkodtunk sokan ugyebár. Főleg így, hogy időhöz kötött az egész, és többek is végén tuningoltak rá, és volt még pénzes ugyan, de az is 2 nap tehát sokra nem mentünk vele. De tanultunk az esetből, GTE-nél majd mindenki addig tuningolja már első nap ameddig úgy érzi megéri.
(kis segítség, szerintem 700 gold körül lesz piaci ára) -
kgymac
őstag
Én is így szoktam megszakítani, de a 3.2.0-s (droid) verzióban elveszi a managereket a szervizes kivételével. De telik a megszerezhető aranyakból a dupla fame-re.
A farmolásnál szvsz nem nagyon szabad megverni az ellenfeleket, 100m alatti nyerésnél visszavesz a botokból. AuraIpod-ot és Rattlesnack-et csak akkor látom újra, ha többször, legalább 4.5km-rel nyerek (sajna, 8-10 futam után előfordul, ekkor 4-5 szintlépés kell, hogy visszakapjam a gyengébb botokat).
A jelenlegi eventben nem csak offline ad botokat. Több gyenge, utolsó helyes futam után ad tisztán botos futamot is, ahol akár szervizeletlen autóval is lehet nyerni. Én igyekszem alapszinten tartani az AI-t, így az eventek alatt is gyenge ellenfeleket ad. A 3. és 4. napi utolsó futamokat szervizeletlen kocsival (PR56.2) nyertem meg. Mellbourne 4-dikre sikerült (ha nem fagy le a 6. körben, már másodikra is megy), a 10 körös elsőre. De én nem az A ligába igyekszem, inkább az "E" a cél
. Most 85% körül vagyok, 276-os szint, 2 kocsi kell még a LeMans event előtt.
A hunteres ill. a speed rekordos feladat volt megoldhatatlan online, mert 20-ra is nehéz ellenfeleket adott (+1000m ill. 210Kmp). Biztosan fame szerint súlyozva számítja ki a lehetséges ellemfelek szintjét... -
Sunyista
tag
-
Pompi
nagyúr
-
Petya25
őstag
-
Petya25
őstag
Másnak is megváltozott farmolásnál kilépéskor a managerek megmaradása?
A pénzes és a fame szorzó nem marad meg csak a szervizes pipa. -
törölt tag
Szerencsére soha nem volt ilyen, ha jól emlékszem, a Veyron-t, a Carrera GT-t, a Zonda-t, az F1-et meg az Agera-t vettem meg így. Megvolt a matek, 2400$-t adott kilométerenként, és persze a szintlépés is pattogósabb volt, igaz, akkor még a szintenként 3, minden ötödiknél 5 arany jutalom ment, de volt, hogy egyszerre kettőt is léptem fel. Semmi más csalással nem éltem a játékban, de ezt a bugot azért kihasználtam rendesen.

-
DigitXT
félisten
Ez egy ilyen futam volt, képzeld. Az első körben kétszer löktek ki,
és tört az autó, szaggatós grafikával meg nem találtam a helyem.
1) a botok azért ritkán néztek be 29 percen belülre, pláne ennyire!
2) 2:49 köröket bottól én még nem láttam, eddig 2:52 volt a csúcs
3) pörgős grafikához vagyok szokva, LOW beállításokkal, de ezt a
frissítés kilőtte, egy futam erejéig nem állítottam vissza, IJB
4) pont leszarom, hogy mit gondolsz. Ha 2:40-es köröket megyek,
ezt a futamot is simán behúzom a kipörgetések ellenére. De nem.Akkor én most full béna vagyok, amit eddig elértem az semmi.

(Ugorgyunk.)Szerk: egyébként bekussolhatnál, mert közöd nincs a 3.2.0-hoz...
(A nagy arcú tapasztalatosztásod csakis a régmúltról szól ugye.) -
Lirion
addikt
-
DigitXT
félisten
Eegen, de ha kilapozza verseny közben az appot a memóriából, az faja.
Én is jártam így 10 körös Le Mans közben: 5-6. kör környékén pihenőre
raktam, mert közbejött valami, aztán kellett pár másik app a telóról is, s
mire visszatértem az RR3-hoz, a főmenübe kerültem, mint kilövés után.Ui: Sunyista tovább száguld. 28:45-tel vert meg a frissítés után. 2:49-es
köröket repesztve! Nekem is annyi volt a legjobb. Kiforgattak, többször,
lett egy kis pitty-putty az autón, és High grafikán baromira szaggatott...
Szóval 29-es összidő csak egy gyenge második helyre volt csak elég.
-
Sordoran
addikt
Na csak leszenvedtem ezt az event sorozatot. Volt jó pár nehéz feladat, és az a baj, hogy ezek közül 1-2 (drag és speed snap) követelte a tuningot, ami lehúzás ugye. Az utolsó 10 körös meg érdekes volt, mikor eljutottam az első helyre már sikerült, azelőtt mindig előzések közben sérültem. Meg nekem szokni kellet a kormány rásegítés hiányát is, jobban kell dönteni telefont.
De ami az utolsó kihívásban ijesztő volt, 3 autót köröztem le, ebből kettő rám rántotta a kormányt! Kigyorsítás után hosszú egyenesben előztem, tehát nem kellett ideális ívre mennie, simán mikor melléjük értem rám húzta, de hirtelen a kormányt. Ezért utolsó körben amikor 2 lekörözött volt előttem már inkább mögöttük maradtam, nehogy azzal rontsam el. -
törölt tag
-
Pompi
nagyúr
-
rumos14
nagyúr
-
DigitXT
félisten
-
törölt tag
Én épp ma gondolkodtam, hogy perpill egy szintlépés 32 arany, 250. szint körül simán meglesz a 911 RSR. Igaz, hogy addig kb. hatszázszor kell megnyernem a négyköröst Le Mans-ban az F50-nel, de megéri (or not...) Hogy mennyire jó volt, amikor X bug miatt a régi Charger-rel kb. korlátlan endurance-t lehetett futni Indianapolis-ban, négyszeres szorzóval (napi 100% + manager bonus), a Carrera GT meg a Huayra ára egy-egy verseny alatt jött össze. 600 kilométeres endurance-ok, hol vagytok?

-
törölt tag
Ahogy a Cayman, úgy az Aston is elmarad... ennyi ideje normális embernek nincs, azon csodálkozom, hogy a 919 összejött anno. :S
-
F-ECT$
titán
-
rumos14
nagyúr
-
rumos14
nagyúr
remélem, a másik challenge a mostanitól független lesz, nem csak a mostani teljesítése után kezdhető meg...
-
oz82
senior tag
-
NNME
csendes tag
-
oz82
senior tag
-
F-ECT$
titán
-
oz82
senior tag
-
F-ECT$
titán
-
oz82
senior tag
Sziasztok!
Utolsó nap 5 stage, 3 kis futam van mount panorama-n, az elsőt az itenért nem tudom megcsinálni!
Speed snap, PR 55.6 és képtelen vagyok 317 nél jobban menni! A cél meg mindígy ~321! Pff.
Egyszer volt hogy 316.8 az vakahogy meglenne..mit tanácsoltok?
-
Pompi
nagyúr
Az utolsó 10 kör tényleg jó volt, izgalmas volt és szórakoztató, oda kellett nagyon figyelni amikor a "légüres térben" autóztam, hogy ne rontsak el egy kanyart se, egyszer volt, hogy a 6. kör körül lankadt a figyelmem és a célegyenesre ráfordítóban kicsúsztam - nem örültem neki.
De végül meg lett a rohadék

-
hmgeri
csendes tag
Az utolsó 10 körös versenyen nekem a lekörözettekkel volt inkább problémám nehogy nekik menjek! Az utolsó kör utolsó kanyarjában értem egyet utol és mikor elmentem melette majdnem kiforgatott és majdnem kicsusztam alig tudtam megfogni még az ütő is meg állt bennem de végül meg lett!!😃
-
NNME
csendes tag
Hát én ezt a legutolsó 10 kört imádtam! Az elején nagyon kell vigyázni, hogy nehogy valakinek nekimenjünk vagy valaki belénk jöjjön, érdemes óvatosabban kezdeni. HUD nélkül elég nehéz mert belső nézetben a tükrökre lehet csak hivatkozni és elég nagy a holttér. Valahol az 5. kör környékén kezdtem el lekörözni a mezőnyt, a célegyenesben szinte a fal mellett előztem meg egy autót, de így is rámhúzott és elért egy picit, szerencsére nem lett nagyobb kár.
Én azt hiszem ezentúl HUD nélkül fogok menni, óriási kihívás ilyen "vakon" vezetni.13 nap múlva kezdődik a következő event. Addig gyűjtök párszáz aranyat, mert számítok rá, hogy kelleni fog az autó fejlesztéséhez egy kisebb rakással..
-
hmgeri
csendes tag
-
Pompi
nagyúr
"majd egy 10 körös Cup Mount Panorama-n (sérülés és pálya elhagyás nélkül)."
És minden assist és hud nélkül

A benzinsporolós végül nagyon vicces volt, mitána tucatszor nem sikerült, mentem egy 22. helyezést, javítás és utána kaptam "egy" fokkal gyengébb packot, ami úgy sikerült, hogy a végén a 20 egységni üzemanyagból megmaradt 2.7 egység és volt 1100 méter előnyöm. LOL
-
Sordoran
addikt
-
F-ECT$
titán
Hát elég szemét ez az utolsó nap is. Mi van a benzinspórolós verseny után még?
-
Pompi
nagyúr
-
hmgeri
csendes tag
Én a drag racét csak 56.5-ös pr-rel tudtam megcsinálni offline modban is!
-
Pompi
nagyúr
Ez nagyon szépen hangzik, csak nálam nem ez a scenario érvényesül
vagy tucatszor próbáltam már. Első kör végére nehezen leszek első, de volt, hogy sikerült, viszont 100-200 méterre nem tudom leszakítani a második, úgy, hogy benya is maradjon. 30-50 max. 80-100 méter és pikk-pakk rajtam van, ha visszább veszek vagy minimálisat hibázok. Most csináltam egy 22. helyet, hátha a következő nekifutásra lazább pakkot kapok, csak ez újabb 3 óra pause. Amúgy én 55.5-ös PR-on vagyok. -
Sordoran
addikt
-
Petya25
őstag
Nekem is a drag race a probléma.
Kinek mekkora PR-rel sikerült? Nekem most 51,7-es.
45 arany a skip, full aránytalan. Ugyan 3 versenyt skippel, de a másik kettő simán ment elsőre, tehát azt kár lenne kifizetni, meg nincs is annyim.
-
NNME
csendes tag
Elsőre sikerült. Így ment el a fogyasztás: 5,3; 4,8; 4,1; 4,6. Maradt még 1,2
1. kör: cél az első hely megszerzése így inkább rövidebb féktávokkal, nem túl spórolósan menni
2. kör: tartani a 100-200 m-es előnyt, esetleg növelni, nagyobb kanyarok előtt elvenni a gázt
3. kör: még lazábban menni, óriási az előny, óvatosan, fék helyett hagyni gurulni az autót
4. kör: maradt 5,2 üzemanyag a körre, picit jobban nyomtam neki, de így is körbeértem 4,6-alMost a következő etap Bathurstben egy Speedsnap ahol 322,1-et kell elérni, Autocross és egy Elimination. Eddig egyik sem sikerült elsőre

-
hmgeri
csendes tag
-
hmgeri
csendes tag
En ugy tudom hogy 240 gold lesz az N430!!!

-
Pompi
nagyúr
A 4 kör 3-ra elegendő üzemanyaggal Spa-ban kinek hogy megy?

Én még nem tudom az N430 árát.
-
rumos14
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
-
hmgeri
csendes tag
-
zozika2
tag
Helló!
Nem tudja valaki mitől vannak ezek az 1 napos csúszások?
Ma még nem tudok Stage 4-re menni.
A Ferrarinál meg 1 nappal előrébb jártam. -
Sordoran
addikt
Tudom én hogy kihívás TSM ellenfelek ellen menni, de amikor a kihívás maga nehéz, és az idő is sürget, érdemes offline menni.
Várható volt hogy elsőre letudod olyan körökkel amit futsz, a gyakorlás meg egyebek, nekem negyedjére lett meg, és legjobb időm is csak 1:13.106 volt, full stage 2 tuninggal. Hajnalba felkerülnek a 12 órás pénzes tuningok is, így remélem utolsó nap nem fog ki rajtam semmi. -
Pompi
nagyúr
Hogy ez miért nem jutott nekem eszembe basszus, így elsőre meg lett, 31 lekörözés (köszi Sodoran). Mondjuk elszúrtam és nem raktam aranyat a mechanikra, úyghogy most várás van, de mondjuk már hulla is vagyok, pedig FP2 közben még lehetett volna kicsit tolni

22 órám van befejezni. Nem a kedvencem ez a challenge
-
Pompi
nagyúr
Hát lehet ezt az offline témát még kipróbálom, mert pont most akartam feladni.
1:17-es első kör és 1:12-es körök után az ötödikben érem utol őket, de 25-nél többet még nem sikerült, kb. 2-2.5 órája próbálkozom. Már ott tartok, hogy az egész játékot kezdem megunni, megútálni. Aki ezt kitalálta... -
Sordoran
addikt
Hát ez a körözz le 30 autót valóban nem túl könnyű. Először online mentem neki, TSM ellenfelekkel csak 17 lekörözés lett meg. Utána offline gépi ellenfelek ellen először 28 majd 29, szóval van remény. Ami fura, hogy a TSM ellenfeleknél gyorsabbak a gépiek egyenesben (rajt után a TSM ellenfél lassan marad le első kanyarig, míg a gépi letol a pályáról), viszont kanyarba meg ugye a gépi buta. Szerviz miatt amúgy nem is tudom már elkezdeni ma éjfél után utolsó napot, szóval ha hasonlóan aranyos kihívások lesznek holnapi napot is végigszenvedem. (ma is 4x kellett szervizelni, pedig kilőttem amikor láttam hogy nem sikerül)
-
Micsurin
nagyúr
-
rumos14
nagyúr
ha vki végigvitte a challenge-et, írja meg lsz. hhogyan árazták be az N430-at.
második challenge ki tudja mikor indul? -
F-ECT$
titán
-
thrill
tag
-
l4ci
tag
Sajnos visszafele nem kompatibilis, nem tudod visszatölteni a 2.1-be a későbbi verziókkal készített felhős mentést. Tehát előről kell kezdeni, nincs mese. Ha kell elküldöm a 2.1-es apk-t vagy akár a 2.4-est is (Android-os telepítő, iOS-es nincs sajna).
McLaren P1 amúgy még pénzes, de a tuning ott is brutál drága már (sok arany). -
Micsurin
nagyúr
-
l4ci
tag
Való igaz, az Accolade Open-től egy kicsit lassabban lehet haladni, mert drágák az autók és a fejlesztések. De én pl. hétvégén kezdtem újra az egészet a 2.1-el és 21 óra játék után van 19 autóm és 38-as szinten vagyok és még nem kellett farmolnom, mert ahol jól fizetős versenyek vannak ott mindig rátolom a duplázós managereket, plusz a napi 100% bónuszt is (a végén kilövéssel, hogy nap végéig megmaradjon).
Most úgy nézem, hogy érkezik a Porsche 918 Spyder Concept, ami elég húzos árú ezen a szinten (845.000 R$), de mire odajutok, szerintem nem kell farmolnom, mert még eddig egyik széria sem 100%-os, néhányat megcsinálok 80-90% körül és összejön rá a pénz. Nem hittem volna, hogy ilyen gyorsan lehet haladni, 6 nap után már 10%-on állok.
Viszont az Accolade Open utolsó versenye az 5 körös Suzuka elég jó alap a pénz és fame farmolásra, ha még nincs meg a Ferrari F40/F50 széria, onnantól kezdve meg ez az alap. Persze a 3.x-ben már jó nehéz farmolni aranyat, ezért tértem vissza a 2.1-hez. Először kipörgetem 100-ra, gyűjtök párezer aranyat, majd frissítek 2.4-re, azt is kipörgetem 100-ra (itt még gyorsan lehetett fame-et farmolni és itt már sok aranyat ad), és csak utána frissítek a legújabbra, lehet, hogy addigra lesz már 4.0 is...
-
Micsurin
nagyúr
Félelmetes.... Porsche 918 RSR concept , 3. motort már aranyas
semmi értelme , nem lehet tivább jutni ettől Accolade Open-től , innen már csak lassabb és nehezebb lesz a játék ?
Mert ez így halál unalom... vegyél aranyat vagy menj 3 versenyt , hogy legyen 1 fejlesztésed amivel nem érsz még amúgy semmit... 
Zonda R fizetős
McLaren P1 is az ? Van olyan profil ahol nem 4 milliárt arany van hanem csak annyi amennyi kell ? (összesen a játék folyamán*) -
rumos14
nagyúr
na a végén lehet h ez lesz az első challenge amit nem nyomok végig. az autó sem túl izgi és kicsit sok a szívatás.
-
NNME
csendes tag
-
F-ECT$
titán
-
NNME
csendes tag
-
F-ECT$
titán
-
Sordoran
addikt
Ez az event elég szemét lett, két okból is:
- Az autót pénzért alig lehet tuningolni. Nem mentség hogy a goldos tuning "olcsó", minden arany számít (főleg hogy nyamvadt 25 gold a jutalom), és bizony necces több futam is így.
- Egy nap hosszú, vagyis többször kell javítani közben mint előző szériákban. Volt olyan Ferrari F1-es nap mikor éjfél után elkezdtem, szerviz és reggel befejeztem. Most 2/6 van kész és várok. Nagyon kikényszerítik az emberből hogy goldért szervizeltessen, vagy egész napját ossza be. (persze van az időugrálós trükk, de az csalás, és sok játékos nem tud róla) -
Petya25
őstag
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
4000 - 3901
14148 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- DIY 2x15"-os passzív zárt mélyláda eladó
- Eladó egy pixel 8 128/8
- Saeco Intelia Evo Black I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Eladó megkímélt, szép állapotú Nikon D750 full-frame (FX) DSLR váz
- Kingston Fury / G.Skill Ripjaws V 64GB 32GB 2x32GB 2x16GB 4x16GB DDR4 3200MHz CL16 RAM memória BAZÁR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) ezt nem tudom vissza varázsolni valahogy ?

.
Inkább érdekesség ez.
(kis segítség, szerintem 700 gold körül lesz piaci ára)