- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
npeter
csendes tag
Ha most rámennék a visszaállításra akkor valami más mentést töltene le?
-
npeter
csendes tag
A mentési menüben Backup To Cloud-al el mentem a mellete lévő pedig a mentés visszaállítás?
Csak azért kérdezem mert jelenleg 54%-on vagyok a játékban ennyit ír a profilnál. A mentésnél viszont 79%-ot az, hogy lehet? -
npeter
csendes tag
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy az utóbbi időbe miután kilépek a játékból nem menti el amit addig játszottam. Például tegnap megvettem a Miurát erre most megint meg lehet venni, meg megint a tegnapi 25%-os fame bónuszt adta be. Igy már buktam az utolsó 30 aranyat is. Meg persze a lejátszott versenyeket se menti el. -
Mezcal
addikt
Kipróbáltam a lista első ghostját, hát az hihetetlen, hogy hogyan veszi be a kanyarokat és milyen tempót diktál, szinte lehetetlen.Nem is értem, hogy hogy lehet így menni, amikor semmiféle beállítási lehetőség sincs a játékban.
-
Pompi
nagyúr
Wow. Az imént beadta a Miurát 245 goldért. Yeah!
- - - - - - - - - - - -
Real neves képeket ne posztoljunk ide a fórumba, nem mindenki örül neki.
-
axod
tag
Sziasztok! Én is már régóta játszok RR3-al, van akit adhatnék Friends-ekhez? Szívesen beszállnék hasonló TT versenyekbe.
-
DigitXT
félisten
Húzzunk bele! Azóta javítottál, azt Top150-en belül láttam: az is szép idő!
A fenti jelenleg a 73. a globális ranglistán. Megint szervizben van a kocsi:
instant szervizre nem költök. Drive-ot egyszer töltöttem, mert többször is
Retire kellett, amikor vagy lecsúsztam a pályáról, vagy csak már nem érte
volna meg tovább "rongálni" a kocsit az összeszedett lemaradásom után.
Ezért nem kaptam meg a 2 friend bonust. (Sordoran is 17-en belül van.)
Szerk: utólag látom, hogy arról kaptam "mailt" is: ezt akkor csinálja, mikor
vki a ghostomat nyomta le? Általában jobb szeretek magam ellen indulni,
bár annak idején akcir ghostjával volt pár jó karikám Melbourne-ben. -
DigitXT
félisten
Mint azt korábban kifejtettem az "élmenő/nagymenő/top" időkhöz képest
simán van 2-3 mp lemaradásom a legtöbb pályán (na nem mindenhol*),
viszont ezek az idők is bőven elegek az A csoporthoz. Akár a Top500-ba.
DE leginkább a barátlistán az első helyre kerüléshez... Az ilyenekből van
az a csomó Friend Bonus-om nem másból. Mivel csak 20(!) emberke van
a listámon, átlagosan mindenkire kiosztott már 100-110 pontocskát, LOL.
2015.10.15-én a korábban említett nem vmi erős idő, 1:19 is elsőre jött ki:
Szóval, ha sokat küzdöttél az 1:17-ért, el kell keserítselek, ma is elsőre
javítottam meg, úgy, hogy megcsúsztam az egyik kigyorson, ahol benne
maradt vagy 6 tized: kicsit agresszívebb féktáv az elején, simán lesznek
ebből 1:16-os idők. Nem, nekem még nincsenek meg, de idővel lesznek.
És akkor még mindig "van még mit javítani" az 1:14-hez, szóval: hajrá!*: van ahol több.
Mire screenshottal együtt összeírtam, be is futott egy 1:16!
Grat!
Melóban vagyok, így "visszavágni" esélytelen: talán éjfél környékén. -
DigitXT
félisten
Elsőre nekem 1:17.8, de nincs 33K+ aranyam, hogy instant szervizelgessek,
szóval a most még bennehagyott sok-sok tizedet nem autózom ki.
Screenshot van, de mivel az idő nem túl erős (hibákkal), nem túl izgalmas...
(A barátlistások meg amúgy is azonnal látják a friss időket.Bocs Pepi6.)
-
Lirion
addikt
Még annyi, hogy friss idők kellenek, régen futottak nem érvényesek és a tuning szintet fel kell tüntetni.
Akkor kezdem én, mégpedig a Pro/Am - v8 muscle hustle - ford shelby gt500 (indy road course) TT-vel.Full tuning
Amúgy lehet "kölcsönözni" az ilyen versenyekhez tuningot, úgy, hogy előtte csinálsz egy biztonsági mentést (akár cloudba is), tuningolsz, futod a versenyeket és ha kész vagy, visszaállítást nyomsz. Érdemes 2 különféle SN-be is menteni (pl. fb és g+ vagy fb és gc), hogy biztos meg legyen az eredeti. Ilyen formában pedig nyugodtan lehet a drive-ra is "pazarolni" az aranyakat.
-
DigitXT
félisten
Az elsőből 18/20-as mindkét kocsim, és csak Top1000 környéki az időm.
Az "élmenőktől" ~3 ill. ~5 mp lemaradásban vagyokmégaz adott pályákon:
kötve hiszem, hogy a 2 (aranyos) tuning szint felröppentene a csúcsra, LOL.
De a Porsche "csak" 17 aranyat kér (~300 Ft), az Audi 22-t:talán beszállok!GT500 természetesen fullos, régi jó cimborám. De 1:19-es idővel 4000+-ban
vagyok, ami persze még mindig "A" csoport, de nem különösebben erős idő. -
DigitXT
félisten
Az a baj, hogy nem tudsz szabadon pályát/autót választani,
s a drágább kocsik eleve keveseknek vannak fullra felhúzva.Persze, előfordult már a történelemben, hogy alap autóval a
tuningos is kapott másodperceket, de azért nem általános.*
Pl. muscle szériában kis tuninggal esélyem sincs a korábbi
fullos idők megfutására, noha azóta jobb vagyok.(Máshol
közepes tuninggal is megvertem a régi bannolt énemet...)
*: jellemzően lassabb sofőr, vagy pont lesz*rta az időt, csak
a feladatot akarta letudni 1 drive-val, így sétatempót ment...Zedco: köszi, de azt azért tudjátok, hogy a "nagymenőktől"
én is másodpercekre vagyok, ugye? Múltkor meg is kaptam
hogy valakinek van távoli ismerőse, aki mindenhol megver.
Szerk: szép dolog a Top100, de nehéz, és onnan még 2-3 s
van a csúcsig, amit a énsohanem fogok megtalálni...Nekem annyi elég, hogy a barátlistán első vagyok. -
Lirion
addikt
Olyan verseny sajnos nincs. TT versenyben gondolkodsz vagy sima versenyben? A szabályok miatt nem mindegy, persze ki lehet kötni a normál versenyekre is, hogy no off track, csak nehéz betartatni.
Ötlet: pro - supercar master series - Audi r8 v10 coupe time trial (spa) vagy Porsche 911 gt3 rs TT (Melbourne)
Pro/Am - v8 muscle hustle - ford shelby gt500 TT (indy road course) -
Pepi6
csendes tag
Fiúk - Lányok! Csináljunk már valami házi TT bajnokságot vagy valamit. Valaki nézzen ki egy pályát, aztán vasárnap estig ki tud jobb időt menni vagy valami. Mit szóltok?
-
DigitXT
félisten
válasz
Gyurma_13 #5559 üzenetére
Menjenek a fenébe.
Idevágó cikk: ez már rég Money Game, és nem Skill...
Skill csak a TT idők futásához kell, de pénz IS kell a goldos kocsikhoz/tuninghoz.
Csávókám is inkább goldot vett volna a játékban, mint egy LaFerrarit csapjon oda,
egészen banális módon. Halad a forgalom 50-nel a Vácin: nyom egy kövér gázt...Szerk: szoktam mondani, hogy ilyenkor megérte volna
~20Ft-érta gold a japónak! -
l4ci
tag
válasz
ADAM1337 #5555 üzenetére
Honor 6-ot ugyan nem tudom, de van egy THL 2015-ösöm, azon akadás nélkül szépen futik, módosított res nélkül is, ami nem mondható el a két éves Sony Tablet Z-ről. Mondjuk az igaz, hogy letölteni nem tudom Play Store-ból, mert "nem támogatott telefon", de APK-ból telepítve szépen hasít.
iPhone 5S-t meg tudom nézni, de sima 5-öt nem. Valamikor néhány hete néztem iPhone-on, de valamiért nagyon el volt csúszva az egész főmenü, nehezen navigáltam benne, remélem azóta javították, este letöltöm a friss verziót és megnézem újra.
-
ADAM1337
nagyúr
Honor 6-al mennyire smooth a game ?
Meg még egy telefon érdekel Iphone 5-el, legújabb ios-el 9.0.2-vel.
Youtube videót nem lesek mert passz, hogy melyik build-al videózzák/os-el. -
Sordoran
addikt
válasz
schulzy #5550 üzenetére
A Miura-t X időnként lehet megvenni, tehát nem akkor amikor kedved szottyan, viszont több alkalmad is van rá. A Maserati gondolom hasonló, bár azt eventből nyerte meg többség. Minden bizonnyal a McLaren-t is meglehet venni máskor is, legalábbis ha csak most lehetne akkor azt a szánkba rágná a játék, hogy vedd meg.
-
schulzy
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok ebben a témában és egy hülye kérdésem lenne, mennyire éri meg ezeket a limitált darabokat megvásárolni, mert most éppen hogy megtudnám venni és nem feltétlenül lenne jó lenullázni a kontómat. Ezeket az autókat későbbiekben is meg lehet majd vásárolni, vagy ez most csak egyszeri?
-
Pompi
nagyúr
Én végül nem éjszakáztam a 650S GT3 miatt, viszont reggel belépve az a képernyő fogadott, hogy megvehetem.
-
törölt tag
Rápróbáltam most az NFS No limits-re, hát vizet se vihet az RR3-nak... Csak külső nézet, nulla fizika, tré az egész.
-
Buster17
addikt
Végre felajánja hogy 35% off a spada de nem tudok rányomni mert szürke
-
kgymac
őstag
válasz
Petya25 #5515 üzenetére
Felajánlja ismét 20%-on, ha még nincs meg a bemutatós tier. Így lett meg a Berlinetta és a 911/2015 is. Ha már fel van oldva, csak teljes áron lehet megvenni. Mentés visszaállítása után is működik, a lényeg a showcase feloldása.
A Miura limitált db-os, az akció kezdete adott, a vége pedig változó, a készlet függvényében. Amikor én vettem, 3-4 órája ment az "akció" és volt megvásárolható példány. Csak online lehet megvenni.
@SkyLaci: Igen, a camry-s van meg a lányomnak. 1 db 85 aranyos fejlesztés maradt ki, minden más kellett a PR szinthez (az utolsó tier-ben az induláshoz 250 arany kellett [175+75]. A wiki-ben 70 goldot ír 75 helyett, de 75-öt kellett beáldozni a fejlesztéshez)
-
Gyurma_13
aktív tag
Na ennyit rég szenvedtem, mint a 6/4! Olcsóbban kijöttem volna a skippel, de nem hagytam magam. Csak pénzes van rajta, és nem tudom, hogy ezt hogy gondolták. 800 óra játékkal a hátam mögött, majdnem azt mondtam, hogy ezt nem lehet megcsinálni. Aztán 10-15 próbálkozás után meglett, de csak úgy, hogy az utolsó 5 nem retry, hanem rendes befejezéssel lettem utolsó és lebutultak egy picit, de még úgy sem volt egyszerű.
Persze a szerelőt mindig buktam, és kétszer idegből rányomtam a gyorsszervizre
Vajon aki most kezdte a játékot annak is ilyen erős botokat rakott be?
Mindegy már megnyugodtam -
Pompi
nagyúr
-
Ercsesz
csendes tag
válasz
rumos14 #5522 üzenetére
Mennyire biztos, hogy pénzes lesz ez a McLarenes autó? Ezt automatikusan felkínálja majd? Esetleg, vagy jut, vagy nem? Vagy kell egy bizonyos szint, hogy elérhető legyen? Eddig már rááldoztam pár aranyat, az utolsó napnál vagyok, és ha nem biztos, hogy pénzért elérem, akkor lehet kell még egy kis aranyat áldoznom. Rutinosabbak vagytok, ha van tippetek, kérlek adjatok tanácsot. 7. nap 2. feladatával küzdök, 22 órám maradt.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Petya25 #5535 üzenetére
Szerintem azért mert ahova eddig bekerült nálam a 2015-ös RSR ott nem kellett unlockolni. Nem volt egy olyan pont a játékban, hogy feloldottad és beadta a showcase eventjét. Aztán lehet majd a Racing Spiritben ha eljutok odáig majd beadja a 20%-ot, vagy ebben a High-Tech Legendsben. Elég foghíjas nálam a Legend rész még.
-
485
aktív tag
6/4 csak engem szívat? lehetetlennek tűnik. csak első szint tuning van rajta. lehet, kevés lesz.
-
SkyLaci
őstag
Valakinek sikerült 100%-osra megcsinálni a nascar-os champion cup-okat? már több mint egy hónapja nyomatom de az utolsó versenyeket egyszerűen nem tudom megnyerni...kezd idegesíteni
-
Pompi
nagyúr
válasz
rumos14 #5522 üzenetére
Wow, akkor össze kell lapátolnom egy kis pénzt
Hátha éjfélkor rá tudok nyomni.
Amíg néha néha megfutottam valami farmkört, addig szépen össze jött egy 10 milla körüli összeg észrevtlenül, azt hittem sose fogy el, aztán az utóbbi idők kihívásai alatt a tuning szépen megcsapolta, most amikor a Renultra rányomtam bementem 2 milla alá. Na majd ma futok egy 10 köröst megint, úgyis 200% RS nap van -
rumos14
nagyúr
meglepő módon nem aranyos autó lesz ez a limitált McLaren, hanem 2,5 misi pénzes.
-
SkyLaci
őstag
-
DigitXT
félisten
válasz
Petya25 #5515 üzenetére
Nekem korábban mindig beadta, amikor az adott autó showcase/TT párosa megnyílt. Igen, ha ez 2-3 szériában is előfordult, akkor 2-3x is. Annyiban egyszeri, hogy adott szériában többet nem ajánlja fel: vagy van annyid, pont akkor, vagy így jártál. Vagy vásárolsz gyorsan goldot/R$-t, mert azt bármikor lehet: ez a céljuk.
-
Petya25
őstag
válasz
Buster17 #5514 üzenetére
Akkor már nem adja be újra az egyszeri 20%-ot.
Amúgy most pont történt velem ilyen az RSRS2015 kapcsán, de korábban hiába találkoztam újra egy adott autóval nem ajánlotta fel a kedvezményt.lalikaone
Szerintem is csak sima vásárolhatóság lesz belőle, nem akció, nem nyeremény.
A Miura is így volt sokáig, aztán egyszercsak volt annyim, hogy egy nyitott pillanatban megvettem. -
Buster17
addikt
Ha egyszer lemaradtam 20%os akcióról de még nem vettem meg és másik csoportban is van ilyen kocsi és ha ott is eljutok a "feloldásig" akkor újra felajánla a 20%ot vagy már nem?
Ha igen akkor inkább kivárom,de ha nem akkor nem húzom az időt és megveszem.
Porsche spyderről van szó, 845.000r$
-
l4ci
tag
310-es szint környékén nektek mennyi fame egy szintlépés? Én olyan 270000-re tippelnék, 4-5 db dupla LeMans, jól gondolom?
-
lalikaone
csendes tag
valaki tudja azt, hogy a mclaren 650gt3 lesz e special eventben, vagy csak a z51 corvette?!
-
485
aktív tag
Hoho, bugot találtam. Stage5/1. 40m-nél lecsapja, hogy hibáztam, miközben 91méter előnyöm lehet. ötödszörre próbálom és ugyanaz.
-
Fez69
csendes tag
A RR3 megjelenése óta, csaknem 3 éve tolom, átlagosan napi fél órát, de még soha sem volt két millánál több $-om. Nem célom a játék "kijátszása". A szériákat csak 75%-ig viszem általában. A Renault-ra semmi szükségem. A többi szériánál szépen meg is oldották a dolgot, csak itt lett elbaltázva. Remélem javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest