- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
5500 - 5401
14148 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurma_13
aktív tag
-
Fez69
csendes tag
Hiába lett meg a P1 GTR, az új HI TECH szériához meg kellene venni a Renault-t, ami 20% kedvezménnyel is több, mint másfél milla és kell a francnak. Jópofa : )
-
DigitXT
félisten
-
Gyurma_13
aktív tag
-
DigitXT
félisten
Én letoltam mindet 77%-ig, és annyi. Sajnos tényleg ugyanaz.

Egyetlen izgalmasabb verseny volt benne, amikor Endurance-ban
valami 28 km-t ment egyik kolléga, én meg nagyon nem értettem,
hogy hogyan: gyanakodtam, hogy kevés a tuning! Végül rájöttem:
vagy bug, vagy nemt'om mi miatt, adott tuningszint után bedobált
sokkal lassabb autókat is, akik egyrészt adták a bónusz 10 mp-t,
másrészt feltartották a gyorsabb botokat, így több kört is minimál
időveszteséggel le lehetett tolni, így végül futottam vagy 30 km-t...
Korábban ezeknek a lassabb botoknak nyoma sem volt és 20 km
is szenvedősen ment, ami ugye kevés volt az üdvösséghez: gáz...
(Egy-két Nascar versenyt is élveztem amúgy, de ahogy írod, ebből
bőven elég lett volna egy széria a "4" "különböző" autóval is.
) -
Lirion
addikt
Na igen, kell vagy 650 gold a 100%-hoz, cserébe a teljesítésért a szponzorokkal és a 25%-os jutalmakkal együtt kapsz kb. 150 goldot. Ha csak egy széria lenne, benne a 4 autóval és elég lenne egyet feltolni, akkor azt mondom, legyen, de így, hogy tök ugyanaz kb. az összes, még az autók is, ez így rablás. Hozzá se kezdtem a szériákhoz és nem is fogok. Nem hiányzik ez a dög unalmas nascarozás...

-
törölt tag
-
rumos14
nagyúr
-
DigitXT
félisten
Hát annyiért biztos...
Amúgy vannak benne jó versenyek, de összességében
rém unalmas, köszönhetően az ismétlődésnek, és hogy a 4 autó tkp. ugyanaz.
Emellett felháborítóan kevés gold jár a széria X%-ra való teljesítéséért: legutóbb
ugye írtam, hogy a 75%-hoz kellett komolyabb mennyiségű goldot rálocsolni az
elbaltázott PR feltételek miatt, erre kaptam cserébe 19-et a teljesítésért. Gáz... -
törölt tag
-
DigitXT
félisten
-
Pompi
nagyúr
-
Buster17
addikt
Nekem ez volt az első kocsi amit ingyen nyertem és semmit költöttem rá. Jó persze le voltam maradva két nappal mert beletörődtem, hogy úgy se lesz meg és kénytelen voltam gyorsszervízt csinálnom meg volt 2 faladat ami skippeltem is. 80gold így is el ment rá a tudatlanságom végett de még se 900

-
törölt tag
-
DigitXT
félisten
"Eraser" már ment volna, de falba csapódtam.
Így "The Raven" már könnyű volt.
Kérdés: az utolsó kihívást egészen komolyan gondolták? (1:40-es kör, amikor már
1:24-ekkel szórakoztatott korábban? A kiegyensúlyozottságon dolgozhatnának...)Ui: az utolsó futamnak (megint) kétszer volt vége. (Egyszer eljátszotta korábban,
hogy nyertem, manager miatt maradt a kocsi, majd újra vége lett és elromlott.
) -
DigitXT
félisten
Egyet???
Én beleöltem most vagy 200 goldot, de így se megy.
Mondjuk minden kilövés után eggyel hülyébb botot ad: türelem!Vagy csak jobban kéne vezetnem. Vagy rosszabbul kellett volna
korábban, amikor még "sétagalopp" volt csak pénzes tuninggal?Szerk: SpeedyParkins már majdnem elég hülye volt nekem is.

(Viszont amikor összekoccoltam vele merevre fagyott a proggi.) -
Petya25
őstag
-
Petya25
őstag
Nekem eddig azt írta, hogy a Spiritben hiányzik még 4 trófea (azóta se toltam bele aranyat hogy legalább az a 4 meglegyen) és addig zárva lesz. De most hogy a P1 GTR meglett, kinyitotta és alá még egy High-Tech Legends is nyílt, ami szerintem eddig nem volt ott (vagy csak nem emlékszem).
Az RSR-re tök váratlanul rátolta az egyszeri offot, ez ugye az amiről már egy korábbi felodláskor is megvolt csak nem tudtam vele élni. Érdekes, hogy most mégegyszer volt rá 20% off, ahogy az F1 GTR-re is azonnal lett volna 20% off, csak annyim nem volt.Ja és tök érdekes, hogy lelkesen adott egy egyedi ajánlatot is 50 euro / 619 aranyra amit persze nem kértem, ez 30% off. Mivel ennyi összejön magától is kb 2 hét alatt, nekem nem ér pénzt.
-
Pompi
nagyúr
Nekem nem adta be a 2015-ös Porschét, pedig lecsaptam volna rá.
Múlt héten adta be hosszú hosszú autós akció nélküli időszak után a Spada Barchettát egy 35% offal, azt bezsákoltam mert nem volt még meg, annyira hitvány, hogy sajnáltam rá az aranyat
Mindent összevetve az utóbbi időszak egyik legjobb challenge-je volt ez a McLarenes szerintem. Ugyan mindenkinél más és más a nehézségi szint, én nem trükköztem semmivel, volt is ami megizzasztott, de hát az a jó ha van kihívás. A 6/4 volt az ahol kénytelen voltam egy goldos tuningot is rátenni, anélkül nem tudtam tartani a lépést a másik P1-gyel.
-
Kronok
tag
-
rumos14
nagyúr
a McLaren generations csak akkor nyílik meg, ha a Racing Spirit-ben 34 trófea van, nem?
én még el sem kezdtem azt, egy autóm sincs meg belőle
a Renault elég gyengusznak tűnik, a Vantage GTE-ről lemaradtam anno, azt kéne most vszleg 20% kedvezménnyel megvenni. az RSR 2015 ennyi aranyért nem igazán villanyoz fel, rókabőr a köbön. -
Petya25
őstag
Ez egész jó nap volt.
Meglett a P1 GTR, megnyílt vele két széria (az is ami a hiányos spirit miatt volt zárva) és jött egy egyszeri bónusz a RSR 2015-re is, ami be is pattant a garázsba. Sajna annyi aranyam nem volt hogy a szintén egyszeri offal feloldott F1 GTR is meglegyen. Sebaj az ráér csak abban a szériában kell míg a 2015 háromban is. -
lalikaone
csendes tag
a limited versenyvaltozatra gondolok. de vegulis annyira nem gaz mert abban az eventben elegge adjak majd az aranyat ahogy latom a cikkben.
egyebkent valaki innen tagja valamilyen csapatnak? milyen a csapatverseny modja a jateknak? erdemes jatszani vele, vagy televan cheaterrel mint a time trial es online versenyek?! -
Pompi
nagyúr
-
Buster17
addikt
-
Sordoran
addikt
Annyi napod van rá ahány napos az esemény. Emiatt érdemes adott napon minél később kezdeni. Hogy miért?
7 napos esemény esetén, ha elkezded hétfő reggel, akkor vasárnap megkapod utolsó napi feladatokat, de csak másnap reggelig van időd megcsinálni. Ha viszont hétfő késő este kezded el (még éjfél előtt) akkor is vasárnap kapod meg utolsó napi feladatokat, de még hétfőn is tudod csinálni ha megcsúsznál velük. -
Gyurma_13
aktív tag
-
Buster17
addikt
Holnap 15:00ig van az esemény?
-
törölt tag
-
Petya25
őstag
-
rumos14
nagyúr
ezt a feladatot elsőre buktam, mert nem nyomtam satut a végére és a már kezelhetetlen autó persze pont nekiment a porschés jobb-balra egyikében az előttem kolbászolóba... fail...
másodikra miután elértem a 250-es átlagot, beálltam az előttem álló mögé, várva, hogy leteljen az idő, de közben meg csökkent az átlagsebességem... 238 lett a vége
-
Pompi
nagyúr
" Érdemes minél többet menni, mert az idő lejárta után szabadon guruló, lassuló autó sebességét is beleszámolja még az átlagba, és nyilván ha több időt töltött az ember a versenyben, jól megküldött sikánokkal, ez kevésbé problémás."
Minden bizonnyal ez is egy jó megoldás, de én egyszerűen lefékeztem mikor lejárt az idő. 12km-et mentem, a Porsche kanyaroknál lett vége, az akkor egy ideje előttem menő autót már nem előztem meg, nem akartam plusz időt. Majd mielőtt lejár az idő satu. 245km/h körül lett a vége.
-
rumos14
nagyúr
-
törölt tag
-
Lirion
addikt
Ha te is erre gondolsz, akkor igen, erre gondolok.

(#5457) skitter
Én még csak ma fejeztem be a 4. napot, szal le vagyok maradva. Eddig nagyon könnyű a széria, csak a 4/4-ben szívtam egyet, mert azt hittem, a 2. körben a 5-nél jobb helyezés kell és simán 4-ként átmentem a rajtvonalon, aztán meg pislogtam, hogy miért failed.
-
Kronok
tag
-
rumos14
nagyúr
-
lalikaone
csendes tag
-
rumos14
nagyúr
-
Kronok
tag
Born for Victory
Stage 07
Goal 1: 1 lap Cup - Circuit des 24 Heures
Goal 2: Endurance - Circuit des 24 Heures - 237kph átlag, nem szabad ütközni és pályát elhagyni
Goal 3: 2 lap Cup - Circuit des 24 Heures
Goal 4: 6 lap Cup - Circuit des 24 Heures - az utolsó 3 körre az első ötbe kerülni
Goal 5: 4 lap Cup - Circuit des 24 Heures - nem szabad ütközni
Goal 6: 1 lap Cup - Circuit des 24 HeuresJutalom: 15 arany - McLaren P1 GTR
-
lalikaone
csendes tag
-
tutuhawer
őstag
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok
Hogyan méri az időt a játék, meddig lehet befejezni a McLarenes feladatokat? Nem akarok lekésni, épp 1 szakasz van még hátra -
törölt tag
-
Lirion
addikt
Vannak események, amik bekerültek a karrier módba, de a legtöbb csak egy adott időkeretben játszható, utána eltűnik. Az audis mellett a road to le mans, a maseratis vagy két f1-es eseménysorozat is elérhető a karrier módban és lehet, a jövőben bekerül még pár olyan, amin túl vagyunk és már nem elérhető.
-
Buster17
addikt
Van egy piros maseratim de nem emlékszem hogy vettem volna mert még nem járok ott ahol ilyen kocsikat lehet venni, de az se rémlik hogy nyertem ilyen eseményen mert még egy eseményt se vittem végig. Hogy is van ez?
Illetve régen,nagyon régen, aszem ez volt az első esemény amivel találkoztam ahol audi r8 spydert lehetett nyerni. Ezt az eseményt most is eltudom indítani az elit részlegen belül. Hogy is van ez?
-
lalikaone
csendes tag
az 237es atlagos endurance szopatos volt elegge, pont a kanyargos reszen ertem utol a mezony "javat" azt meg meg is csinaltam, de az ido lejarta utolso tizedmasodpercben esett le 236 ra az atlag.. de megvan, varom a 2 orat az utolso 2 feladatra..de legalabb eleg sok penzt es fame pontot adnak a 7.napi versenyek

-
Mezcal
addikt
-
BikaGT
csendes tag
-
Pompi
nagyúr
-
törölt tag
Nekem az simán ment, bár volt egy-két necces ütközés (egynél még szikrázott-csattant is, szerencsére az elején, meg párszor belémjöttek az átlátszó megelőzött autók, ezt utálom a legjobban ilyenkor). Érdemes minél többet menni, mert az idő lejárta után szabadon guruló, lassuló autó sebességét is beleszámolja még az átlagba, és nyilván ha több időt töltött az ember a versenyben, jól megküldött sikánokkal, ez kevésbé problémás. Nem emlékszem pontosan, de 24-25 Km körüli távval, 239-es végső átlagsebességgel lett meg.
-
BikaGT
csendes tag
Online multiplayerben miért van az, hogy toronymagasan nyertem meg két versenyt is, a második sehol nem volt, valahol a pálya közepén megállt mégis másodikként érzékelte, hogy befutottam. Nem volt wifis probléma senkinél tehát nem emiatt előzött meg a "ghost car". Hogy is van ez?
-
kgymac
őstag
A 4. helyezettnél gyengébb eredmény esetében butít csak, az éppen aktuális eredményed (+ rr3-ban elért szint, kocsi PR, az aktuális sorozatban elért szint) alapján fogja meghatározni az ellenfeleket, azaz sok butítást is haza lehet vágni egy kiemelkedő eredménnyel. Érdemes csak kicsivel nyerni.
A 7/2 endurance elég szivatós, elég magas átlagot kell elérni. Nálam 12km fölötti táv alatt sem jött össze az átlag, ezért skipeltem (-1km/h, az első 5.1km volt + kevés időm maradt a teljesítéshez). A többi feladat egyszerű volt.
-
Kronok
tag
Born for Victory
Stage 06
Goal 1: 3 lap Cup - Nürburgring
Goal 2: Head to Head - Nürburgring
Goal 3: Head to Head- Nürburgring
Goal 4: 4 lap Cup - Nürburgring - nem szabad elhagyni a pályát és ütközni
Goal 5: Autocross- Nürburgring
Goal 5: Speed Record - Nürburgring
Goal 5 Head to Head - Nürburgring
Goal 6: 4 lap Cup - Nürburgring - 1 kört 1:40 alatt vagy a 4 kört 7:00 alatt kell teljesíteniJutalom: 10 000 pénz 5 arany
-
lalikaone
csendes tag
-
Lirion
addikt
-
Buster17
addikt
-
Lirion
addikt
Attól függ, ha nyersz, akkor egy kicsit mindig jobbakat kapsz majd, de cup versenyen pl. meg lehet azt csinálni, hogy folyamatosan feltartod a botokat és lassú köröket futsz, akkor nem emeli a botok szintjét, sőt, ha elég hatékony vagy még az is lehet, hogy a nyerés ellenére gyengébb botokat fog sorsolni.

A reitre-s megoldás csak az ilyen pár napos eseményeken működik, a rendes szériákban sajnos nem. Itt azért működik, mert ha kilépsz, akkor is feldobja, hogy goal failed, tehát vereségként könyveli el a rendszer a versenyt és emiatt kapsz majd gyengébb botokat.
-
Buster17
addikt
-
Aladdin
aktív tag
-
Lirion
addikt
Amikor elindulsz, a zöld lámpa után nyomj retire-t, majd continue, continue, aztán indítsd el újra a versenyt, és ismét retire a zöld lámpa után. Endurance, speed snap/record, Hunter és autocross versenyeknél látszik a legegyértelműbben, hogy gyengültek, cup versenynél az összidőt nézd, egyre többnek kell, hogy legyen. Ha korábban gyors voltál, akkor kellhet akár 5-10 butítós kör is, hogy elkezdjenek érdemben gyengülni.
-
Buster17
addikt
-
Lirion
addikt
Ma már rendkívül könnyűek ezek a feladatok. Amikor a road to le mans megjelent, akkor még vért izzadtunk 1-1 nap teljesítésévél.
- a célok teljesítéséről semmi tájékoztatást nem kaptál, szóval az előzz meg x autót és hasonlókban neked kellett számolgatni, hogy hogy állsz
- a no collision az tényleg no collision volt, ha egy hangyányit neki koccantál egy másik autónak, buktad a célt
- a no offtrack kitételnél egy kerék se mehetett le a pályáról, ma már elég egy keréknek a pályán maradni hozzá.
- ha buktál egy célt, azt csak a verseny végén tudtad meg (rtlm-ban volt egy 5 körös le mans-i verseny, no offtrack no collision kitétellel) -
lalikaone
csendes tag
cső srácok! az oldalon regelve uj vagyok, bar olvasom egy ideje ezt az rr3 fórumot. (lvl 54 kb 2 hónapja játszok) hát elég érdekes ezek a born for victoryban adott feladatok.. de összességében könnyű volt eddig. tuning és 95%ban butítás nélkül meglettek a napok, de ezzel a mai nürburgring nappal megszenvedtem.. utálom ezt a pályát..de készvan

-
Aladdin
aktív tag
-
Mezcal
addikt
Még csak most próbáltam ki a Nascar versenyeket, hát jó nagy csalódás. Köze nincs a Nascaros versengéshez, az autó nem úgy viselkedik, a versengés nem olyan, az előzés sem. Legnagyobb probléma, hogy nincs beállítva fojtótárcsa, ami miatt vicc az egész.
GT6-tal játszom, ott fojtótárcsás versenyek vannak, olyan az egész, mint a tv-ben. Véleményem szerint ebben a formában nem szabadna Nascart rakni az RR3-ba. -
Lirion
addikt
-
oz82
senior tag
-
Petya25
őstag
-
oz82
senior tag
-
Buster17
addikt
-
Kronok
tag
Born for Victory
Stage 05
Goal 1: 1 lap Cup - Hockenheimring - 91 méteren belül kell maradni a mögötted lévőhöz képest és első helyen kell végig maradni
Goal 2: 1 lap Cup - Hockenheimring - menetiránnyal ellentétes irányban, ütközés nélkül kell áthaladni elsőnek a célon, kormány-fék segítség kikapcsolva
Goal 3: Speed Record - Hockenheimring
Goal 3: Elemination - Hockenheimring
Goal 3: Hunter - Hockenheimring
Goal 4: 2 lap Cup - Hockenheimring - 3:02 alatt kell nyerni
Goal 5: 6 lap Cup - Hockenheimring - 9 ellenfélt kell lekörözniJutalom: 10 arany
-
Kronok
tag
Born for Victory
Stage 04
Goal 1: Speed Snap - Silverstone
Goal 2: Eleminattion - Silverstone - nem lehet elhagyni a pályát
Goal 3: Speed Record - Silverstone
Goal 3: Speed Snap - Silverstone
Goal 3: Hunter - Silverstone
Goal 4: 3 lap Cup - Silverstone - 1. körben az első ötben lenni, 2. körben első ötön kívül lenni, 3. körben
Goal 5: 3 lap Cup - Silverstone - 90 mp az élen, 3. helyre visszaállni, majd megnyerni a futamotJutalom: 15 000 pénz
-
törölt tag
Stage 5, Hockenheimring
1. Első helyről indulva megőrizni a pozíciót, de max 91 méter előnnyel
2. Menetiránnyal szemben egy kör Aston ellen, nyerni kell ütközés nélkül, minden assist kikapcsolva (ezt skip-eltem, nem szeretem az ilyen feladatokat)
3. Speed snap, elimination, hunter, a speed snap a legnehezebb, a hunter teljesen ledurrant autóval is meglett elsőre
4. Kétkörös verseny, max 3:02 alatt, sima ügy
5. Hat kör, 9 ellenfelet le kell körözni (Zonda R-ekkel mennek), a másodikat nem sikerült utolérnem, az utolsót viszont kétszer, így meglett elsőre
Jutalom: 10 gold -
törölt tag
-
Aladdin
aktív tag
-
Petya25
őstag
Nem tom másnál hogy van, de nálam a Mekis frissítés óta visszatért a Free Gold, ma eddig 40-et adott. Az érem másik oldala, hogy a Legend szakaszban a Mekis széria a Racing Spirithez lett kötve ahol szükséges lenne még 4 kupa a feloldáshoz... (72%) Korábban volt már 75 felett de bejött az RSR 2015 amit nem vettem meg és továbblépnem súlyos aranyakba kerülne... ráér.
-
oz82
senior tag
-
npeter
csendes tag
Ma az egyik verseny közbe kilőttem a játékot, mert kicsúsztam. Majd újra elindítom, és újból beadta a a 70%-os bónuszt, mondom ezt most miért? Utána látom, hogy nem mentette el a korábban játszott versenyeket sem. Újra lejátszottam egy versenyt, majd a következőnél ismét kilőttem, és az előző versenyt ismét nem mentette el. Ugyan ezt el játszotta ma az event-nél is 4.versenynél kilőttem a játékot, és mikor újra indítottam el se volt kezdve az event.
-
törölt tag
-
Kronok
tag
Born for Victory
Stage 03
Goal 1: 1 lap Cup - Silverstone
Goal 2: 2 lap Cup - Nürburgring - első ötben kell lenni
Goal 3: 4 lap Cup - Suzuka - elsőnek lenni vagy 169 kph átlag
Goal 4: 1 lap Cup - Silverstone - 1:55 alatt célba érni, 261 kmh-al átmenni a célon
Goal 5: 1 lap Cup - SilverstoneJutalom: 5 arany
-
Mezcal
addikt
-
Kronok
tag
-
Mezcal
addikt
-
Kronok
tag
Born for Victory
Stage 02
Goal 1: 2 lap Cup - Silverstone
Goal 2: Hunter - Silverstone - nem szabad elhagyni a pályát
Goal 2: Autocross - Silverstone - nem szabad elhagyni a pályát
Goal 2: Speed Snap- Silverstone - nem szabad elhagyni a pályát
Goal 3: 3 lap Cup - Silverstone
Goal 4: Endurance - SilverstoneJutalom: 10 000 pénz
-
l4ci
tag
Hmm, ez érdekes. Valószínűleg akkor nulláztam ki magam, amikor próbaképp töröltem a local profilt, hátha vissza tudom tölteni felhőből. De úgy látszik a 2.4 már tudja, hogy valamikor volt egy újabb 3.1-es mentésem, vagy csak az kavart be neki, hogy egyszer beléptem asszony iPhone-járól egy újabb verzióval. De ott nem is nyomtam felhőmentést, csak restore-t próbaképp. Lehet, hogy visszamentette és azért írta, hogy nem tölthetem vissza az újabbat. Na majd ma este újra nyomok egy próbát, már lehúztam újra a 2.1-et.
Amúgy az volt az érdekes, hogy szerintem már a 2.4-ben is frissíti a fame-szintlépés követelményt, mert a frissítés előtt a 2.1-ben kb 90000 Fame kellett a level up-hoz (306-307 körül), utána pedig egy dupla LeMans után (ami ugye 56800 Fame) csak negyed szintet ugrott a csík, nem pedig felet, amennyit kellett volna. Pedig elméletileg csak a 2.5-ben vezették be az új szigorúbb szabályokat...
Viszont a 156000 Gold-ból csak 100000 van meg, mert 56000-et elköltöttem a full tuningokra meg minden autóhoz megvettem minden elérhető extrát is (festést, felnit, matricákat, stb.). Így lett 82 autóval 280 millás a garázsom értéke. A maradék 100000 talán elég lesz a következő 42-45 autóra...

-
kgymac
őstag
-
Pompi
nagyúr
-
SkyLaci
őstag
-
kgymac
őstag
Sajnos, eddig is ez volt a gyakorlatuk (pl. maserati, ferrari f1-ek, aston, renault, stb.), szvsz gyorsan be lehet majd hozni, kivéve a sok száz goldos autókat. De az sem lehetetlen. Én 100%-ról
estem vissza (renault előtti verzióm volt) 280 - 950 gold között árazott autók hiányoznak, ezeknek a tuningjuk sem lesz olcsó, ráadásul le lett nullázva a kedvenc toyotám (ami csak kb. 1000 gold fejlesztés után megy úgy, mint a videókon
, az alap alig gyorsabb, mint a 919 vagy az R18-as ) -
rumos14
nagyúr
-
BikaGT
csendes tag
Ettől az új frissítéstől majdnem földhöz vágtam a telefont. A McLareneknek örülök, de hogy a Pro/am-ben, Pro-ban kimaxolt szériákba betettek néhány értelmetlen versenyt az már sok. Ráadásul az össz. százalék is visszaesett.

-
DigitXT
félisten
-
Mezcal
addikt
Már többen használják az új gold és rs doc filet, ami nem ad milliós összeget hozzá, így nem tiltják.
-
törölt tag
A 3. nap 3. verseny nagy kicseszés... 2. körben legyen meg az első hely, vagy nyerj legalább 169 Km/h átlagsebességgel, Suzuka, 4 kör, kölcsön F1. Egyszer elkezdtem, majd láttam, hogy nem lesz meg, kiléptem, utána végigtoltam kíváncsiságból. 196-os átlaggal sikerült összehozni az 5. helyet, ebből skip lesz szerintem.

-
kgymac
őstag
-
kgymac
őstag
Nem használok időugrást, legfeljebb dupla fame-es napokon, offline. Ha event közben rájöttek az időugrásra a majmok, volt, aki nem kapta meg a kocsit az event végén. Ezt inkább nem kockáztatom meg, főleg, mert bírom még golddal a mérnököt.Jóval olcsóbb, mint néhány száz goldért az egyébként megnyerhető kocsit megvenni Jelenleg másfél-két nap a szintlépés, 60 goldért. Már mérnök sem kell a toyotához, szerviz nélkül is összehoz 6-10km előnyt le mans-ban
A droidban is vannak alap funkciók app kilövésére, leállítására, cache törlésre, nem kell a clean master, elég a root.A második nap végi meglepetés: 10e R$, no gold.
-
kolos15
csendes tag
-
kgymac
őstag
Általában igen, mert nem mindig van időm/lehetőségem vele foglalkozni. Így utólag elég lett volna 1x-is, de csak később derült ki, hogy endurance az utolsó futam.
A 2 órás szerviz idő valóban felüdülés, de ez csak azt jelentheti, hogy az event vége felé sok - többnyire kocsit is amortizáló - feladat lesz (6-7 futam, esetleg több futamos feladat is, mint az első két napon). Ha nem vagy gold szűkében, a mérnök kihagyásával alig lehet megtakarítani, többnyire a napi díj - ha goldot ad - bőven fedezi. A legutóbbi gold korrekciós eset (nascar, 25-öt adott az első kör végén, talán f@ce-es reklamációk miatt ?) miatt szinte biztosan fog adni 5-10-15 goldot a napok teljesítéséért.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5500 - 5401
14148 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AMD FX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- VR topik
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Amúgy vannak benne jó versenyek, de összességében
)
a Renault elég gyengusznak tűnik, a Vantage GTE-ről lemaradtam anno, azt kéne most vszleg 20% kedvezménnyel megvenni. az RSR 2015 ennyi aranyért nem igazán villanyoz fel, rókabőr a köbön.
egyebkent valaki innen tagja valamilyen csapatnak? milyen a csapatverseny modja a jateknak? erdemes jatszani vele, vagy televan cheaterrel mint a time trial es online versenyek?!

Valamelyik versenynél viszont kiirta. Mostaninál nem