- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
WilliamG
csendes tag
Nekem a legutóbbi frissítés óta úgy mutatja, mintha vendégként játszanék, nem lennék bejelentkezve (pedig az eredményeim, szintem, autóim stb. látszanak). Eddig Google play regisztrációval játszottam és abba be is tudok jelentkezni, de a játékon belül ezt valamiért nem érzékeli és hiába nyomok rá a "Sign in" gombra, nem történik semmi.
Okozott másnak is ilyen hibát a frissítés? Mi lehet a megoldás?
-
Petya25
őstag
Az új Ligier széria menny M$-t kíván?
Úgy olvastam a 3 sor elég. -
Aladdin
aktív tag
Azert ez a ma befejezodo Season 4, ez elegge elvitte az aranyakat. Az uccso 60-at nem tudtam felvenni, mert ahhoz sokkal tobbet kellett volna betenni a formula E autoba, szoval nem erte volna meg. De altalaban vagy null szaldosan, vagy pozitivan szoktam kijonni egy egy ujabb frissitesbol, itt ugye beleszamolom a napi aranyakat, WTT-ket, mindent.
-
szaszyka
senior tag
Most csinálom a Formula-e eventet. Az egyik Hockenheim-i futamon ilyen szép felhők vannak. Lehet néhány frissítés múlva akár esős verseny is lesz?!
-
Petya25
őstag
Az új Type-R eég sok melóba került, nem szoktam már ennyit játszani a gémmmel.
-
szaszyka
senior tag
Pont attól izgalmas. Nekem eléggé bejön ezzel az LMP3-as autóval, de azért lehet már szűk lenne a 919Evo-nak. Legalább van egy kis izgalom rajta a pályahatár miatt
-
Petya25
őstag
Jó-jó ez az új Sebring pálya, de aki a fehér aszfaltra húzott sárga csíkos pályahatárt kitalálta az seggbe rúgnám....
-
szaszyka
senior tag
-
szaszyka
senior tag
válasz
nagysandor79 #14010 üzenetére
Ha elinditasz egy versenyt, azonnal ki is lépsz, utána sem?
-
nagysandor79
aktív tag
valami gebasz van megint, újra nem adja be az aranyat és nem lehet gyűjteni.
-
Aladdin
aktív tag
Pininfarina sor 3 tuninggal nem volt igazabol kihivas.
-
szaszyka
senior tag
Na, megjött a frissítés. Kérdésem, hogy csak nekem tűnnek furcsának az animációk a menüben lépegetés közben, vagy ez eddig is ilyen volt, és csak most vettem észre? Gyorsan mentem egy kört az új wtt-n, és a Speedtail is olyan furán mozog.
-
Petya25
őstag
válasz
szaszyka #14002 üzenetére
Nem tudom mi alapján rotálják a pályákat, de pl Brands Hatch-t évek óta nem láttam....
-
szaszyka
senior tag
Sebring 4490-ért? Ajándék....
Kíváncsi leszek rá, biztos jó lesz rajta menni, de jó lenne, ha több helyre bekerülne, nem úgy, mint Interlagos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest