Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont ezért linkeltem a hozzászólásodat.
Mostanában már elfelejtettem visszakapcsolni a traction control-t, már egész jól megy.
Néha így járok a fék-segéddel is, és mégis néha egész jókat megyek.
Viszont alább adtam már a játékhévet, az f1-en és az újakon kívül már mindegyik autó megvan.
Így az F1 miatt naponta begyűjtöm a 18k M$-t, meg ha van új LTS akkor abba szállok be.Ha egyszer lesz még "uborkaszezon", akkor megpróbálom megint ezt a Porsche short endurance-t az FFX-szel.
-
TpS
őstag
Tableten játszottam. Végig toltam a leggyengébb szinten, meg kb. 1/3-ig az expert szinten, az extra küldetésekkel együtt.
Nálam állítani kellett az ipad beállításban megtalálható grid beállításban is a "kormány" érzékenységét és az egyenestartást is, mert addig teljesen vezethetetlen volt bármelyik kocsi. Erősebb autóknál nekem is be kellett kapcsolni vagy a kipörgésgátlót, vagy az esp-t vagy mindkettőt, de a bmw-k előtt (mini, fiesta, ...) semmi sem volt bekapcsolva, és nagyon állat volt.
Online nincs, talán az androidos verzió megjelenése után, mert ott azt tesztelték a béta teszterek. -
Petya25
őstag
Igen, ez a 21 tuningot beletol és megszerez konstrukció a full kreativitást nélkülöző megoldás. Régen lehetett spórolni ha ügyes voltál. Ma már nincs benne semmi, csak tényleg a nem adom fel maradt. Fogalmam sincs miből kapnak lóvét, érdemes ember ezért nem fizet egy buznyákot sem, max reklámból. Elkezdeni nulláról meg annak éri meg aki szenvedni akar.

-
szóval tényleg nem tudom elképzelni, meddig mehet még ez így tovább, meddig éri meg toldozni-foldozni a pay-to-win modelt...
Szomoró, de igaz.
Van még néhány elvetemült szerintem, aki már csakazértis csinálja, mert már hobbi.
A legutóbbi két special event volt még csalódás. A napi körökre osztott verzió sokkal inspirálóbb volt, és nem volt kötelező minden tuning - az tényleg special event-nek nevezhetó volt.
Most már csak a rutinszerű tevékenységek vannak ezzel a gémmel. -
Petya25
őstag
Teljesen egyetértek. Nem károgni akarok, de tényleg eléggé a végét járja a gém.
Végigtoltam, minden 100%, minden autó baparkolva, az utolsó 18 nem fullos csak.A 4 új autó megszerzési upgradeje összesen 1200 gold lesz.
Tuti hogy tök uncsi lesz az egész, nem sok értelme van így.
Se új pálya, se új játékmód, a régi júzerek nem kapnak semmit, az újaknak kedveznek inkább.
A régiek egy Ft-ot nem tolnak bele az tuti, az újak a gyorsabb haladás reményében talán... -
nagyon takarékra tettem most a RR3-at
Gondoltam, mert nem nagyon írogattál mostanság.
Nekem is takarékra kellett állni, de azért esténként egy kis agykikapcsolásnak még mindig jó, és legalább van némi sikerélményem néha.
Ennél nehezebb játékot úgysem tudnék kezelni, kettőt már pláne nem, így jó nekem ez. Már majdnem minden autó megvan (96%) és így az újakat is tudom követni.(#11596) Petya25
Ha 25-ért nem is, azért 100-ért már unaloműzésnek sem rossz a flessbekk.
-
Petya25
őstag
Én meg ezeket a plusz (már letudott) szériákat, mint Flashback, Championship nem tolom már a 25-50-100 goldért. Annyit nem ér időben nekem se. Az IMSA időkben leálltam a komoly gépek fullozásával, a kicsiket azért feltolom. Kár hogy nem a Nascar alatt álltam le, spóroltam volna vagy 1000 goldot, ugye akkor jött a legjobb trükkök kilövése, még szerencse hogy betáraztam.

-
Sordoran
addikt
Érdekesnek tűnik ez a játék. Mennyire szívatós a mikrotranzakciót tekintve? Lehet haladni benne IRL pénz költése nélkül, vagy szenvedős?
Amúgy nálam is eléggé leparkolt az RR3, még az új autókat se szerzem meg mind, főleg mert "elfogyott" az R$-em. Van vagy 2 millióm, de ez kevés, kedvem meg nincs farmolni. Aranyban elvagyok 1600 körül, de az nem költenék olyanra amire lehet R$-t is. -
Petya25
őstag
Meguntam, 3 napja próbálom, a continue-val is rengetegszer.
20 goldot megért a skip...
Van 24e, nem fogom tovább szívatni magam miatta.
Vásárolni nem fogok szerintem, mert már igazából unom az egészet, nincs benne örömöm, egy daráló az egész. Az idő trükköt köszi, megpróbálom. -
Petya25
őstag
Már nagyon tele van a tököm vele...
10x veszítettem, 20x kinyomtam és random minimál csökkenés után visszamegy 310 fölé.
Meg ezt a f@szom kéretlen reklámozást is qrvára unom.
Nem tűnik fel a majmoknak, hogy a juzerek 99,99%-a az első másodpercben kinyomja a picsába, mégha aranyat adna érte, de a 2e R$ egy kalap fost nem ér cserébe.... -
Csak azért nem hagyom abba, mert túl sok időt öltem bele, hogy hagyjam odaveszni a megszerzett aranyakat, amíg van és kitart, addig megszerzem a kocsikat.
Teljesen hasonló módon érzek én is.
Bár én jóval hátrébb vagyok mint a régiek többsége (44.1% a teljesítés, ami volt már 45% is...), érezhető a játék laposodása.
Azonban még mindig szivesen nyomok köröket, főleg, hogy egyre többször kapcsolom ki a traction assist-ot.
Az új autókat meg gyűjtöm, a régieket meg az ilyen uborkaszezonban próbálom beszerezni.
Hál'Istennek nekem még vannak teendőim.A CSR racing-gel jártam úgy, hogy addig csináltam, míg azt nem mondták, hogy ennyi, vége az első résznek, térj át a 2-re. Az meg úgy laggolt, hogy élvezhetetlen volt. Aztán elvertem az összes aranyat, nyomtam egy mentést (Helium backup by Dutta), és letöröltem.
-
Petya25
őstag
Szerintem is benne volt ez már a levegőben.
Nem ismerem a bevétel kiadás arányt, de maguk alatt vágták a fát, ha ebből a termédek reklámból nem jöttek ki.
- egy reklám egy arany, végtelenítve
- egy nyert verseny egy arany
- napi TT
- drift mód
- random napi akció a hiányzó dolgokra, nem központilag valamire...
ez csak pár dolog, ami biztos nem nekem jutott eszembe elsőre és 0 beruházással ment volna, de a userek szerették volna az tuti. A falshback miatt a régiek tuti ették a kefét, egy rakás elköltött felesleges golddal együtt...
- eső
- új pályák sora
- új ikonikus gépek sora (GSI,GTI és még sokan mások)
- rendes törésmodell ahol el is hagyod a lököst
- gumikezelés, motorfőzés, fékfüstölés
- szélárnyék nem csak nascarban
ezek meg páran a játékélményt hozták volna, csak rá kellett volna feküdni.
Oké nem szimulátor meg ingyen van, de akkor ez a gém itt és most kb kifújt.
Amit ezután beletesznek attól már nem lesz jobb csak hosszabb.Én is addig megyek amig a gold tart..
-
DigitXT
félisten
Csak azért nem hagyom abba, mert túl sok időt öltem bele
Mondjuk ilyenkor felmerül a kérdés, hogy mi marad a cél? Lassan 6 év után?
Én pl. szívesen kivinném 100%-ra, csak időm nincs róni az unalmas köröket.
Főleg azokhoz nincs kedvem, amiket egyszer lefutottam már, csak valahogy
hirtelen törölték, mert az milyen vicces: McLaren széria, meg Motorsport stb. -
Hát természetesen az a legédesebb, ami hiányozhat később, tehát "clloect'em all!' - bizonyára mindenki nekiesik, és vásárolják majd a gódot. Szerintem ez a marketingfogás van mögötte.
(bocs, ma szarkasztikus vagyok kissé)Amúgy nincs bajom ám, mert játszogatk vele.
Lehet, hogy csak pihennek egy kicsit a programozók (vagy kirúgtak párat)Petya25 (#11394) említette, hogy kifújt a gém; lehet, hogy sokkal kevesebben szállnak már be pl. a wttt-be, mert megint 21 fejlesztéssel ott vagyok a C elejében. Eddig ilyen nem fodult elő, és ennyit biztosan nem fejlődtem.
-
DigitXT
félisten
Most nem azon volt a hangsúly, hogy csít-e aranyat szerezni ingyen
(bizonyos értelemben mindenképpen az!), de valljuk be, akkor erre a
kérdésre nem túl adekvát válasz, hogy úgysem akarsz csítelni!
Szóval de: azt akar, azért kérdezte. Ingyen: farmolás/vásárlás kilőve.
Írsz pl. Le Mans futam ismételgetését: az hol ingyen? Idő, idő, idő...
(És arany csak szintlépésekért jár, az beláthatatlan sok idő, szvsz.)
Szerk: bocs, nem Le Mans, de ugye az időigénye annak is megvan.Annak idején a napi többszáz reklámról is (túl sok!) szó esett, de ha
manapság összehozná, akkor se lenne az igazi, hiszen nem mindig
arany jár. Ha jól tudom. Meg aztán, órákig nyomogatni egy tabletet a
"semmiért" megint csak nem "ingyen" van. (Az idő pénz...) Ergo: LP.
Max. jön a ban.
De ez ilyen bicikli. Ahogy írtad, exploitért is jöhet.Ui: szerintem ha volt vásárlás is, tuti elnézőbbek a "mérsékelt" LP-vel.
Csak nem bannolhatják azt, aki tényleg napi száz reklámot nézett!
aelod: hogyne volna, bármi megvásárolható, nem csak az ezres pakk.
Csak szerintem 10 aranyért nem éri meg a szarakodást vele...
-
DigitXT
félisten
Akartam mondani egy ilyen "bölcseletet", hogy akkor úgy kell csinálni, mint én,
azaz nem játszani (két hete be se léptem kb.), ehhez képest: megnézve az idei
Cafeteria változásokat, inkább vettem egy tabletet, mint adóba menjen évi 30K...Szóval visszatérek iPad 2018-on. Az Air2-n amúgy is állandóan elfogyott a hely.
-
-
Terapeuta
őstag
Köszi hogy leírtad. A leszakadás...restart nálam is szokott lenni...
Viszont ha nem ad reklámot (ami nálam azt jelenti, hogy nem jelenik meg a goldos ikon) akkor a restart nem szokta a dolgot megoldani. Igazából azért gondolom, hogy vmi más hw, mert semmilyen ikon sem jelenik meg
és van, hogy nem is tudok eventbe lépni, mondja is, hogy nincs net......(hiába van bekapcsolva mobil is a wifi alatt) mondjuk már az igyekezetem sem a régi
egyre kevédbé érdekel....mióta pedig látom az időtöket, amit megfuttok, azóta idegesít is, hogy béna vagyok ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gabesz25
tag
most nem azért, de mégis mit lehetne rosszul csinálni egy programban, ha az nem dobja fel ezt a lehetőséget. az elmúlt 4 évben amióta játszom ezzel a játékkal, nem volt gondom. most jött a legutóbbi frissítés és nincs reklám. nem halok bele, ha nagyon akaroknék, tudnék más módon aranyat szerezni, de pl autó szervizelésnél jól jönne a reklám. Neten ahogy olvasgattam, nem egyedi eset ez. na mind1. nem vártam megoldást, csak jeleztem, hogy nálam is ez a helyzet.
-
No ma már hétvége lesz este, talán géphez is ülök, megnézem azt a videjót.
Addig is mentem két kört még (mindig 22 - 4424242 - fejlesztéssel, bekapcsolt assist-okkat), és a másodiknál már nem csúsztam meg, és ezzel felkerültem aljába. Az is lehet, hogy sokan elkezdték tolni, mindenesetre meglepett, hogy full nélkül sikerült eddig feljutni. De jöhet még kutyára dér. -
Aladdin
aktív tag
Mukodik egy eszkozon is a WTTT, most megkaptam a 100 aranyat. Szerintem mult heten elcsesztem valamit.
2 dolog johetett kozbe.
- nem legal futammal kezdem a versenyt, mert mindig az a sorrendem, h legal, tuning, legal
- hetfo este nezegettem reklamokat, lehet, h az idougras bekavart.
Most mindent ugy csinaltam mint regen, ditekt nem reklamoztam, es meg is kaptam az aranyakat
-
Hát lehet, hogy akkor lemondok róluk... 6 autó van meg a jelzett 18-ból. 500/db áron számolva... hááátttt az hatezer (számmal nem mertem leírni
) gód'.
És akkor még ott vannak a Supercars autócskák, mind a 6 db, 600-ért... az még 3600.
Csak motorspost szériában a kivezetni kívánt autók mindegyikének megvétele 9600... Tyíííí a betyárját!
Ráadásul most jön hamarosan az ápdét, ott is lesz mit költeni.(most értem el az áhított küszöb-tára értéket; innentől ezt tekintem nullának, és fejembe vettem, hogy mit meg lehet nyerni, azt megnyerem, amit meg lehet venni a 30%-os kedvezménnyel, azt megveszem.
Hát akkor ebből a kivezetendők legtöbbje kimarad. Hát ez van.) -
A 9 "régi" Nascart sajnos meg kellett vennem 500 aranyért darabját, mert facebookon közölték, hogy jövőre már nem lehet őket megvenni, akciós pedig már nem lesz addig
Van arról esetleg valami infó, hogy mi lesz a későbbi sorsuk a kivezetett autóknak? Ide értem a "Supercars (season 2016, 2017)" szériát is. -
Petya25
őstag
OK, közel 30k nekem is talonban van, de minden fullos, ahhoz meg nem ártott a tőke.
Azért a "fele fullos" miatt nagy tömeg hiányzik onnan, úgy nem csoda hogy kevesebb is elég volt. Azt lestem, hogy a nagy lemaradásban ledolgozásban vagy +5 misi R$ gyűlt össze mostanában ami csak úgy jött.Hajrá az A-ba jutásért, majd én is meglesem nagyobb képernyőn.
-
Petya25
őstag
Most tényleg nehezebb a bömössel B-be jutni. Féket kilőve hozott 2,5 mp-t az elég lett

Roaming
Alul megkeresed az ikont, csatlakozol a felajánlottak közül valahová vagy keresel konkrét csapatot. Ha nincs tele (20fő) akkor csatlakozol amikor beengednek, ennyi. Akkor tudsz benne menni amikor épp van akció, ez most legközelebb holnap lesz (BMW előzés db). -
-
DigitXT
félisten
Nekem kimaradt egy-két hónap, szóval elég jelentős a lemaradásom már: ez van.
Viszont szervizpara nincs. Beküldöm, aztán majd kész lesz. Van mást csinálni...
(Tudom, tudom, egyeseknek van vmi szopás, hogy hány autót szervizelhetsz. Na
az engem szerencsére nem érint, ha akarom, akkor kilóg a lista a képernyőről...) -
szaszyka
senior tag
Semmi gond. Voltam náluk is, ez a légkör kicsit jobban tetszik, mint a 60-as csapatok. Nincs velük bajom, csak ott már nagyok az elvárások. Ezek a arácok is flúgosak, de még bőven tolerálható. A régi csapatom lenne a legjobb, ott a hangulat is jó volt, csak voltunk vagy 7-en összesen

-
Diszke
csendes tag
Nem a majmok szivatnak. Nekem ma egyszer csak úgy indult iPaden a játék, mintha most telepítettem volna. Porsche videó és minden nullán. Szerencsére latta a mentést és restore segített. Ha nem sikerul mentened akkor pedig mindig kupákat kell csinálni azzal fogsz legelőször célt érni.
-
nexus6
aktív tag
Most érdekes dolgokat csinál megint, nekem a c63 versenyen volt a 8-as körben hogy állandóan kilöktek, meg valami wr időket futottak a botok. Kb. 25-30 másodperccel voltam lemaradva és 4x próbálkoztam reklámnézéssel. Ötödikre meg majdnem 1 kilométerrel nyertem. nekem ezek a szélsőségek sem tetszenek már.
-
Aladdin
aktív tag
Pont azon filóztam a minap, h régen (lassan 4 éve, h nyomom) mintha nem lett volna ilyen drága egy frissítés. Vagy csak megszépültek az emlékek. Ez a BMW is helyből vitt egy csomó pénzt és aranyat. Nem győzök reklámokat nézegetni, h egyáltalán egy picit gyarapodjak, pedig megvan minden héten a B, meg a napi belépésekért is a duplázás.
-
Te jó ég...

Sokkoló kép volt!Főleg annak nehéz, aki nem szokta meg az assist-ok nélküli vezetést. Meg persze offline kell indítani a versenyt,
Na azért csak bepróbálkoztam, bár előtte nem néztem videót, hogy hol is kell a sikánokat nyesegetni.
Kétszer bele is álltam a falba, nullára redukálván a sebességet
. De így is bíztató elsőre assist-ok nélkül a 16km. Persze az 1500-hoz még kell egy picit fejlődni. 
Na megnéztem az ápdétet is.
Ahogy bekerült a szériából a motorspostba a 4db gte, úgy meg is szűnt a showcase árengedmény, mivel nem talátam ilyen versenycímet.
Lehet újrafutni a Vertex-et, Vertex Spirit néven (ismét lehet vele gyűjteni árányát meg zsét, hogy pozitíve gondoljuk erre) -
Viccelsz?
Nem, most nem. Nem én vagyok a legügyesebb játékos (fogalmazzunk így). Mondjuk érdemes lenne kipróbálni úgy, ahogy javasoltad. Néha már sikerül assist nélkül végigvinni egy-egy kört.Ott mentem már 1500 km-t is

igaz majd egy napig tartott
Na itt az előző szmájliból még 2... vagy úgy is kérdezhetném, hogy "Nooormális??" -
Petya25
őstag
Mérgemben ott hagytam, csináltam mást.
Aztán nekifutottam újra és az utolsó tized másodpercekben beértem a sort.
Ez azért gáz, mert qrvára nem azon múlik, hogy mekkora spíler az ember, mindenki maxon tolja csak a fékezési pont a kérdés ami ugye meg nem jött el az idő vége előtt senkinek, ez a nyerhetetlen kategória volt, aztán meg butult a nyomorult.Más: néztem a statot, minden gép fullon és mégis van 50M diff a budget-ben köztünk, szerinted?
Még Adam is ott figyel előttem, pedig 10 autó mínuszban van....
-
Az OMP díjat se lehet felvenni többször
Ezt sajnálattal hallom... most nem volt időm kipróbálni, nem is mentem OPM-t (online multiplayer) - úgyis csak 5-6 aranyig jutok el... (ennél tovább sose).@(#11015) Petya25
de elég szar az irány.
Hát ja...
Nekem is az endurance volt a nagy meglepetés, amikor mindegy mi, 0 gold a nyeremény -
Petya25
őstag
Nagyon lélekölő már az egész. Tényleg ugyanazt kell letolni ezerszer, no meg újra tök feleslegesen. Tegnap épp végigtoltam az utolsó endu sorozatot is újra, ott a 100% fizetett 3k R$-t gold nélkül !!! Már csak a 2 merci exclu van meg a 4 új supercars. Kíváncsi leszek legközelebb megint mit fognak összekutyulni, de elég szar az irány.
-
Petya25
őstag
Azt lestem én is hogy B-be hét közepén még simán be lehetett férni, aztán a végére meg a sok user miatt már csak C-re volt elég. Utolsó nap rá kell nézni, nekem volt benne 2 sec, az megint B közepe lett. Viszont amikor indult a WTTT az előző formában itt 30-60e aktív user volt ami a végére 100e fölé nőtt. Most meg az egypályás TT userszáma több mint 320e! Nem tom eddig ezek hol voltak...
És igen kicsit nehezebb lett beférni B-be, fullos gép kell, meg a féket is egyre többször kell kikapcsolni. -
Én is hiányolom. Jó indikátor volt arra, hogy melyik kanyarnál lehet még felődni, vagy melyiket vettem be épp egész jól.
Miért kellett ezt így szétbarmolni?!
Hogy felhasználóbarátabb legyen!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hogy élvezetesebb legyen! (ide a fenti szmájli érvényes!)
Hogy izgalmasabb legyen! (ide is az ördögfejes szmájli érvényes!)Amúgy tartom a pár héttel ezelőtti véleményemet: Szegény programozók kaptak valami extra-tuti manager-t a nyakukba, aki kitalálja ezeket.
szerk.:
legalább van Furai flessbekk, már nagyon vártam. Nem tudom milyen, de a CRS racing-ben nagyonkedveltem.
Nekem még elég sok kihívást jelentenek ezek a feladatok. -
Legutóbb azért még az utolsó nap nem volt ilyen szivatós, inkább az utolsó előttiek.
Ráadásul a már említett formula-e irányultság is egyre jobban közleleg: napokon belül indul a season5, és megjelent a formula-e time trial széria... tehát mintha nyomnák ezt az irányvonalat - nagyon úgy tűnik.
Segítségeddel most már van annyi, hogy túlélhető mennyiség van gódbó', így jut is, marad is. A VB meg pont jó a visszapótlásra...
-
Hát bizony elvették a jó kis farmolópályámat az új frissítéssel.
(szerk.: mármint az egyik lehetőségnél megvan a 10 körös, de most 94-es PR-rel, az enyém meg csak 93-nál tart. A másik lehetőség talán a karrier főágába kerütt Endurance Legends szériában lesz, csak ott még nem tudni, milyen PR határértékkel.)
Legend / Endurance Kings / 19.2 Le Mans...
Brühühühü... teljesen el is vagyok keseredve (á' la Boborján az iker-jelenetben) -
Asszem' az ördög szmájlit figyelmen kívül hagytad..

Szóval 1-et értek sajnos.
De hát a 'züzlet a' biza 'züzlet: hátha mégis vásárolnál (a kontroll hiányára alapoznak a tervezők, kivitelezők, bevételezők...)a think positive is csak amolyan módon közelíthető meg, hogy belemagyarázod, hogy ez mennyire jó neked, mégtöbbet játszhatsz. Ezáltal jön az R$ és a Gold...
(Tetszett az összehasonlító értekezésed)
szerk.: Azt is írhattam volna, hogy rohadna le a kezük a "visszafejlesztőknek", de az milyen, hogy szeretek játszani valamivel, azt' szitkozódok... ez nem redmondi oprendszer...
-
Aladdin
aktív tag
Nem vezetek statisztikat, erzetre mondom csak, h ez az uccso frissites kicsit tobb aranyat elvitt, mint az eddigiek. A szukseges szintekre toltam csak fel az autokat, jon a heti 100 a wttt-bol, csinaltam par szintlepest az emlitett bug-gal, de ugy kb ott vagyom, ahol elkezdtem. Marmint aranyilag. Jo, elkurtam kb 100-at olcso autok kimaxolasaval.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Revolut
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van. 11 28
- Tesoro GRAM MX One (TS-G11UNL) mechanikus billentyűzet
- BLACK WEEK! Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Philips 43PUS8909 Ambilight 4k HDR 144Hz Gaming TV/monitor (5 hónap garancia)
- IRÁNY A KARIFA! Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Gamer PC i5 14. gen. // RTX 3080 // BOLTBÓL 27%-os SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

egyre kevédbé érdekel....mióta pedig látom az időtöket, amit megfuttok, azóta idegesít is, hogy béna vagyok