Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
A második nap (Silverstone) is könnyű, bár kétszer használnom kellett a mérnököt. Az első napon erre nem volt szükség. Az utolsó feladat ismét endurance, ezzel még "küzdök" (két óra múlva telik csak le az első körös fejlesztés, jó lenne elindítani egy újabbat - ami vélhetően 24 órás lesz).
Eddig csak goldot adott a nap végén, r$-t nem . Igazán a lányomnál hiányzik, 30% körül lehet, 56 autóval, alig van r$-ja, a fejlesztések meg elég drágák...
-
Kronok
tag
Born for Victory
Stage 01
Goal 1: 1 lap Cup - Brands Hatch
Goal 2: Speed Snap - Brands Hatch
Goal 2: Endurance - Brands Hatch
Goal 2: Autocross - Brands Hatch
Goal 3: 3 lap Cup - Brands HatchJutalom: 5 arany
Ne ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
Mezcal
addikt
A Born for Victory első napja könnyűre sikeredett.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
-
SoldierL
senior tag
Mostmár ios-on is ha nincs net szaggat. Lehet az ios 9 miatt. Eddig azt hittem, hogy a következő frissités megoldja ezt a problémát. De tévedtem. Vagy kezd elkurvúlni a játék és csak wifi mellett fut normálisan. Kinek mi a tapasztalata? Egy biztos; ios 8-nál ha volt wifi, hanem, ugy futott mint a feszület.
[ Szerkesztve ]
-
Ryser
csendes tag
hát...megint jöttek új autók, nyílván mind goldért.Az a régi chevrolet 150 goldért pro/am-be...hihetetlen a R$ tényleg nem ér már semmit..arról nem is beszélve h se új pálya , se free driving kiváncsi leszek majd a karácsonyra
iPhone 12
-
Kronok
tag
McLaren Update:
McLaren Gameplay Trailer[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
Igen, 93 autót mutat. Hát, 156083 goldból már telhet erre-arra!
(Tán még a ma debütált McLarenek fullra húzására is, hehe...)Szerk: ahogy ezt beírtam, ki is nulláztad magad. Gondolom épp
törölted, majd ezután töltöd be újra: sz*r látni a nullás profilt.Szerk: az előzőhöz: 59 mp, nem helyezés. 58.6+7.5=1:06.1
[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
válasz BenQhunria #5384 üzenetére
Bot butítással. Elindulsz majd retire, de csak miután a zöld lámpa kigyulladt. Ezt eljátszod vagy 20-szor és utána jó lesz. Ha nem, akkor eljátszod még 20-szor.
-
BenQhunria
tag
Beágyazni nem tudom rendesem telefonról.
http://kepfeltoltes.hu/view/151019/Screenshot_2015-10-19-22-22-33_www.kepfeltoltes.hu_.png Ezt hogy tudnám megcsinálni hiába kapcsolom ki a segítségeket tartom őket föl amennyire tudom,egyszerűen az egyenesbe elmennek.[ Szerkesztve ]
Titkok nélkül nincs biztonság,biztonság nélkül nincs győzelem.
-
l4ci
tag
válasz DigitXT #5376 üzenetére
Hmm, ha még Te is látod a frissített "statisztikámat", akkor valahogy mégiscsak sikeült neki feltolni a felhőbe az adatokat, amikor rányomtam a Cloud Save-re, csak nem tudja visszaellenőrizni, és itt fagy le... Az autóknál is látszik a 93 db?
Lehet, hogy meg kellene próbálnom törölni az eszközről a profilt és újra lehúzni felhőből és máris jó lenne. Ki is fogom próbálni asszony iphone-ján, nem akarom elveszíteni azt a több órás hétvégi játékot.
Arra a 9 autóa majnem 10000 aranyat költöttem és igen, azért farmoltam ennyit, hogy a következő frissítések miatt se kelljen aggódnom egy ideig, így minden autót fullra fel tudok húzni... -
DigitXT
nagyúr
Na megvan az a Top100: olyan 50-ig még jó vagyok. A csóka hányadik?
(Neked most ~7,5 másodperc lemaradásod van: szvsz simán javíthatnál.)Ui: nyilvánvalóan az élmenőkkel nem tudok versenyezni, nekem 2 mp már
nincs benne. Azért jósolom magam az 50-es idő köré, mert pár tized igen. -
DigitXT
nagyúr
Meg még vagy 100 másik is, igen: a Top1000 sem szégyellnivaló.
Szerk: nem csak akkor értesít. Összesen van 10 üzenet max. Ha párat
lenyomsz, akkor ad be újakat (idővel), ami között bekerülhet akár TT...
Véletlenszerűen válogat. Nagyon ritkán megyek más ghostja ellen.Ui: ott vagyok bajban, ahol az előző profilomból van jó időm, de csak a
második helyre elég: most nincs elég tuning, esély sincs megdönteni...Ha nem volt jó idő, akkor persze megverem magam, gyengébb autóval.[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz DigitXT #5378 üzenetére
akcir így már megvan, ok, bocs. Az utolsó oldalon kerestem rá, ott nem volt, és nem ugrott be.
Én az rr3 fb oldaláról szedtem össze régebben egy angol csókát, nálam ő van szinte mindenhol a TT-k élén, téged is lenyom bocs
Ja most látom, hogy stikában elvetted a 121. időmet kár, hogy csak arról ad notifyt amikor közvetlenül az én ghsot caromat nyomják le.
Feel Good Inc.
-
DigitXT
nagyúr
Nekem sem sűrűn jön össze a Top100... Mondjuk a Veloster annyira nem
népszerű, hogy elsőre ~70. helyet sikerült megcsípnem azzal a karikával.
Barátlistán mondjuk általában sikerül előre kerülnöm, ha nagyon nem, akkor
még túl gyenge az autóm: sajnos sok gold nincs tuningolásra, szóval ez van.
Az viszont tény, hogy nem kell full tuning autó "csak" A csoportos időhöz.Szerk: időközben kiismertem a Friend Bonus megadásának módját - csakis
akkor adja, ha rendesen befejezed a futamot s nem használsz Retire-t. Még
ha lecsúsztál a pályáról, akkor sem "szabad": ha nem fejezel be egy kört, a
Retry után futott köröknél akármit csinálsz, nem ad pontokat... Ha kilépsz a
főmenübe, és újrakezded, akkor megadja, ha megint jó időt futsz: érdekes...
Ja és van egy kis "kezdősebesség bónusz" a második körtől, de ha a Retire
után próbálkozol, akkor az is kevesebb. (Ez szörszálhasogatás, tudom...)[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
Passz. A jó hír, hogy magery időközben helyreállt. akcir meg kegyetlen
időkkel szórakoztat TT-ben. Mondjuk amikor egy világranglistán ~100. idővel
hív ki és én mondjuk csak ~200. vagyok, akkor össze kell szednem magam.De legalább ezzel be fog húzni a Top100-ba. Ha megfogom... Melbourne: az
elejében hagyott vagy fél másodpercet, és utána ha tudnék jót menni, akkor
benne van simán a Top100, nem drága autó, 370Z, full tuning mindenkinek...
Az a disznóság, hogy az a fél másodperc egy "bénább" kanyaron elolvad.Ui: láttam, hogy frissítettél, mert eddig valami 97%-ot írt neked, most meg 86.
De az az aranymennyiség, amit nálad mutat, az brutális: nekem, csak ahhoz
kéne vagy 6-7000 arany, hogy a maradék autókat megvásároljam, de ez ugye
teljességgel kizárt, így inkább lassan költök TT-re 2 aranyanként: szórakoztat.A NASCAR is hatalmas átverés: 75%-hoz kellett húzni PR54-re, ami a végén
valami 130 arany ráköltését jelentette, viszont csak 19 arany jár a 75%-ért.[ Szerkesztve ]
-
l4ci
tag
Lehet, hogy az lesz, de akkor a hétvégi több órás játéknak lőttek (vettem 9 autót plusz feloldottam több bónusz szériát.
Az a baj, hogy az upgrade előtt nem nyomtam felhő mentést, pedig azt kellett volna, mindig elfelejtek valamit...
Előtte mondjuk lementettem offline a doc könyvtárat, lehet, hogy csak törölnöm kéne a local profile-t és visszamásolni a mentett character.dat-ot.[ Szerkesztve ]
-
l4ci
tag
válasz DigitXT #5371 üzenetére
Ez még hagyján, de a hétvégén frissítettem és most lefagy a játék, ha megpróbálom frissíteni a facebook profilt. Hiába lépek be - addig még jó -, és nyomok cloud save-et, utána is azt írja, hogy az utolsó mentés több, mint egy hónapja (nem pedig azt, hogy éppen most). Egyszer kétszer feldobta, hogy van a "felhőben" egy régebbi mentésem, betöltse-e azt, vagy sem? Itt is akárhova kattintok, úgy lefagy, hogy csak kilőni tudom. Hogyan tudnám visszaszerezni a felhős facebook profilom felett az irányítást és elmenteni az aktuális állást?
-
BenQhunria
tag
Ezt hogy tudnám megcsinálni a Marquis utolsó részét top 15-be nem tudok bekerülni?!
Titkok nélkül nincs biztonság,biztonság nélkül nincs győzelem.
-
DigitXT
nagyúr
Mi történt magery profiljával? Kinullázódott az összes statja látszólag.
Kivéve az Achievement Points részét. Feltűnt, mert Friends Bonus-ban
stabil második helyen volt, erre most senki nincs ott 1000 pont fölött...Ui: az külön érdekes, hogy Petya25-ből kettő van: azonos név más stat.
-
kgymac
őstag
A 7/2 a lányomat is szívatta. Gyengébb autóra, gyengébb event eredményekre (PR74, endurance 1.7km), az enyémnél (PR74.9, 2.2km) jó 10-15 szinttel erősebb ellenfeleket kapott. Kb. 20-ra lett csak meg, míg nálam 3 próbálkozásból sikerült (kilöktek ). A többi feladat egyik profilban sem volt probléma.
-
SoldierL
senior tag
Srácok a következő történt. Ipaden van egy legális profilom facebookal. Androidos telefonon hackelve van és egyéb okok miatt történt egy kísérlet a facebook bejelentkezésre, nyilván nem engedett szinkronizálni. Közben az ios eszközömet újra kellett tenni és kibannoltak, tehát nem tudom letölteni a legális facebook profilomat.
"unavialable: 17/10/15"-t ír. Ez azt jelenti, hogy szombaton le tudom tölteni a rendes, legális profilomat a felhőből? Vagy mit tippeltek, mi ilyenkor a megoldás? Köszönöm a segítséget előre is![ Szerkesztve ]
-
Kronok
tag
Asterion's Charge
Stage 07
Goal 1: Time Trial - Dubai Autodrome - International Circuit
Goal 2: 4 lap Cup - Dubai Autodrome - Grand Prix Circuit - nem szabad ütközni és elhagyni a pályát
Goal 3: Autocross - Dubai Autodrome - Hill Circuit
Goal 3: Speed Record - Dubai Autodrome - Oval Circuit
Goal 4: 6 lap Cup - Dubai Autodrome - National Circuit - bármelyik körben áthaladni a célon 161 kmph átlaggal
Goal 5: 8 lap Cup - Dubai Autodrome - National CircuitJutalom: 15 000 pénz 15 arany Lamborghini Asterion LPI 910-4
[ Szerkesztve ]
-
Kronok
tag
Asterion's Charge
Stage 06
Goal 1: 2 lap Head to Head - Porsche Test Track - On-road Circuit - nyerni kell 183m előnnyel
Goal 2: 5 lap Cup - Porsche Test Track - Dynamic Circuit - 20mp az élen
Goal 3: Hunter - Silverstone - Porsche Test Track - On-road Circuit
Goal 3: Speed Snap - Porsche Test Track - On-road Circuit
Goal 3: Autocross - Porsche Test Track - On-road Circuit
Goal 4: 1 lap Cup - Porsche Test Track - egy kocsit magunk elé engedni, majd nyerni
Goal 5: 2 lap Head to Head - Porsche Test TrackJutalom: 10 000 pénz 10 arany
-
Kronok
tag
Goal 2: nagyon kemény volt, 252 volt az indul, 30 percbe telt mire 220,7-re letornásztam, onnan lejeb már nincs, vagyis nálam legalábbis nem ment ez alá, 1 kört mentem lassan, 2x retry, aztán megint 1 kör lassan újra 2x retry, 1 kmph-al csökkent minden egyes retrynél. ezek után az Endurance egy vicc volt, 2,7 km volt az első helyezés
Goal 3,4: játszva az első kanyar után első voltam, 1800m-el értem célba
de jól elbaltáztam a dolgot, elfelejtettem szervizt küldeni a kocsira, most majd ha elérhető lesz a következő nap várhatok, 4 órát majdnem...Ne ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
.Habi
csendes tag
9 pénzes fejlesztéssel az első verseny ugyanaz a taktika, mint tegnap.
Goal 1: könnyű. Én nem nyomtam a szervizes csávóra, így félig amortizálódott a kocsi.
Goal 2: Speed snapen mentem egyet először, hogy megnézzem mit ad. Ha jól emlékszem 247 volt, én 240 körül tudtam menni. Első menet után feladtam. Inkább az Elimination-t csináltam meg, amíg ép az autó. Egyszer kilöktek, egyből véget ér a futam, erre figyeljetek. Endurance full amortizált autóval is megy. Speed snap-et meg butítottam a tegnapi szisztémával. Menetenként 1-2 kmph-val csökken a cél. egészen 221-ig, utána nő. Itt küldtem szervizbe, így utána sima menet volt.
Goal 3: Butított botokkal könnyű. A végére még az autóból is marad 3 csík.
Goal 4: Szintén könnyű, első kanyarban ott lehet hagyni. -
Gyurma_13
aktív tag
Úgy csináljátok, hogy visszafordultok és visszamentek az parabola kanyar után lévő egyenesig és onnan kezdtek neki? Mert úgy meg lehet csinálni, pénzes tuningal.
Más. Engem pl. zavar ha feleslegesen gyűjtöm a 2. és 3. helyezéses kupákat, ezért ha van olyan feladat, hogy legyél harmadik (most volt a 3. napi feladatban jó pár) először megcsinálom a 3. helyet, megkapom a zöld csíkot, de retryvel futok egy első helyet. Vagy ez már túlzás?
[ Szerkesztve ]
-
Kronok
tag
Asterion's Charge
Stage 05
Goal 1: 4 lap Cup - Silverstone - The National Circuit - nem szabad, h megelőzzenek, nyerni kell
Goal 2: Elemination - Silverstone - The Bridge Grand Prix Circuit - nem szabad elhagyni a pályát
Goal 2: Speed Snap - Silverstone - The National Circuit - nem szabad elhagyni a pályát
Goal 2: Endurance - Silverstone - The International Circuit - nem szabad elhagyni a pályát
Goal 3: 3 lap Cup - Silverstone - The International Circuit - nem szabad ütközni - pályát elhagyni, nyerni kell
Goal 4: 2 lap Cup - Silverstone - The International CircuitJutalom: 5 arany
-
alces
tag
ÁÁÁÁÁ 307,2 a cél....sikerült is 282 menni. igaz csak kettő tuning, de akkor is.....Skip. A drag már pofonegyszerű...most szervíz.
-
Sordoran
addikt
Csak pénzes tuninggal nekem speed record kért 307,23 km/h-át, és 307,28km/h-át mentem, szóval ki volt az centizve. Persze ez startnál visszafordulós, nagy sebességgel a célegyenesre fordulós volt, anélkül lehetetlen lett volna butítás nélkül így.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Petya25
őstag
Tényleg megy, kb 12 totál felesleges kör és amortizálás után...
Korábban volt egy Monza Speed-snap ahol elő volt írva a teljesítendő sebesség, szerintem az értelmesebb mint ez, ahol ahányan jönnek annyi féle szintet kell megütni.
Vagy beletolod a tuningot vagy szkippeled, kész.
Mindegy, magamban morgok.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Kronok
tag
Asterion's Charge
Stage 04
Goal 1: 4 lap Cup - Autodromo Nazionale Monza (Morning) - egy kocsit magunk elé engedni, majd nyerni
Goal 2: Speed Record - Autodromo Nazionale Monza
Goal 2: Speed Snap - Autodromo Nazionale Monza
Goal 3: Drag Race - Autodromo Nazionale Monza (Morning)
Goal 4: 4 lap Cup - Autodromo Nazionale Monza - 189 kmph, nyerni kell
Goal 5: 2 lap Head to Head - Autodromo Nazionale MonzaJutalom: 15 000 pénz 5 arany
-
.Habi
csendes tag
válasz Petya25 #5338 üzenetére
A 9 pénzes fejlesztéssel 292-ig sikerült butítanom (sajnos végig kell menni, hogy butuljon), majd szerviz után simán sikerült úgy, hogy visszamentem a célegyenes előtti egyenes elejére (bár ekkor ez már nem volt indokolt).
A Drag race könnyű offline.
A 4. verseny is könnyen teljesíthető. Úgy, hogy a speed record előtt szervizeltettem a verseny végén még pont nem kellett szervizeltetni, így a head to head is könnyen meglett. -
kgymac
őstag
válasz Petya25 #5332 üzenetére
Próbáltad már indulás előtt némi tolatással meghosszabbítani a célegyenest ? Már nem tudom, ki ajánlotta, de nálam bejött. Legalább 2-20km/h-val többet lehet kihozni a futamból. A gyereknek 306 kellett az első helyhez (csak pénzes fejlesztések, ebből kettő még most is fut, PR70 körül van /jelenleg nem hozzáférhető/), nekem 292 (én tettem rá goldot is a pénzeseken felül, PR74.9-re emlékszem). Nagyjából azonos szintre vannak butítva (kb. azonos botok az ellenfelek)
-
alces
tag
Érdemes a Lambora bármi tuningot venni, vagy elég az alap??
-
Lirion
addikt
válasz ADAM1337 #5325 üzenetére
Leírták már előttem, annyival egészíteném ki, hogy az ilyen pár napos események alatt nem kell a 60 mp-et se megvárni, ha a lámpa zöldre váltott, ki kell lépni és a sikertelen feladat miatt úgy veszi a játék, mintha rendesen vesztettél volna. Viszont ha kivárod az egy percet, akkor gyorsabban butulnak.
A retry esetében is általában csökken a táv, de lassabban, mintha continuet nyomsz és újra indítod rendesen a versenyt.
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
Törlés. Androidon sose lesz jó, instabil az egész egyszer szaggat egyszer nem szaggat. A teló birná de mindig kap valamit és már betöltéskor összefossa magát. Még jo hogy ipadem is van
[ Szerkesztve ]
-
Kronok
tag
Asterion's Charge
Stage 03
Goal 1: 1 lap Cup - Nürburgring (Morning) - 4. helyen kell célba érni
Goal 2: Elemination - Nürburgring (Morning) - 3. helyen kell végezni
Goal 2: Endurance - Nürburgring Müllenbachschleife - 3. helyen kell végezni
Goal 2: 4 lap Cup - Nürburgring - Sprint Circuit - 3. helyen kell célba érni
Goal 3: 6 lap Cup - Nürburgring - Müllenbachschleife - 10mp-et kell menni az első helyen
Goal 4: 2 lap Cup - Nürburgring (Night) - 6. helyen kell célba érniJutalom: 5 arany
-
-
-
SoldierL
senior tag
válasz Petya25 #5308 üzenetére
Külső nézetesnek ott az asphalt. A rr3-at belső nézetben kell játszani! Nem tudom miért, de androidon egyszer szépen fut, egyszer meg már belépéskor kap valamit és iszonyatosan elkezd laggolni. Még a menüje is. Mi lehet ennek az oka? Mi zavarhatja be ilyenkor? Semmi sem fut a háttérbe. Ez igy random jön elő. Alapesetben szépen fut csak néha ez a szaggatás előjön. (Galaxy j5 lollipop)
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok srácok! Azt szeretném kérdezni, hogy nincs valami különleges módszer arra, hogy low grafikán legyen minden, viszont a tükör legyen csak bekapcsolva? Nem kell nekem csilli-villi grafika, csak tükör. Tudom rr3 gfx medium 2, de ennél is kevesebb lesz az fps mint low-on. Bármilyen trükkre vevő vagyok!
(Android) -
Kronok
tag
Asterion's Charge
Stage 02
Goal 1: 2 lap Cup - Circuit de Spa-Francorchamps - 3. helyen kell célbaérni
Goal 2: 2 lap Cup - Circuit de Spa-Francorchamps - nyerni kell, 173 kmph
Goal 3: Endurance - Circuit de Spa-Francorchamps - nem szabad megcsúszni
Goal 4: 2 lap Cup - Circuit de Spa-Francorchamps - nem szabad ütközni, pályát elhagyniJutalom: 10 000 pénz 5 arany
-
Kronok
tag
Asterion's Charge
Stage 01
Goal 1: 2 lap Cup - Dubai Club Circuit
Goal 1: Autocross - Dubai GP
Goal 1: Elimination - Dubai GP
Goal 2: Time Trial - Dubai International
Goal 3: 5 lap Cup - Dubai NationalJutalom: 5 arany
-
Mezcal
addikt
[link]
Az autóim teljes tuninggal!Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1 humoros
- Ukrajnai háború
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 5
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest