- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
3900 - 3801
14148 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
NNME
csendes tag
-
DigitXT
félisten
-
NNME
csendes tag
-
NNME
csendes tag
Húha, most kezdtem el, de nekem már az utolsó nap is meg van nyitva szóval eléggé szorít az idő és nem biztos, hogy be tudom fejezni ma.. Eddig 2x próbáltam meg, elsőre 20-at sikerült majd 23-at. Most megvettem minden elérhető aranyos fejlesztést és a pénzeseket is elkezdtem de 2 nap amíg elkészül így arra már nem számíthatok. Elég szívás ez a challenge most így.

-
Petya25
őstag
Ott azt utálom, hogy a kanyar mögött van a 22. hely.

Tehát induláskor mikor az eleje már ezerrel robog, akkor kell lassítani szinte állóra és mire a startvonalra érek eltelik vagy 10 mp, na akkor indul kb a futam jókora hátrányból. Ritka elbaszott pálya. A másik ilyen Melbourne, ahol ha dugó van, akkor lehetetlen előzni és belső íven elévágni sem lehet a falak miatt. -
F-ECT$
titán
-
Petya25
őstag
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
-
Micsurin
nagyúr
-
Petya25
őstag
A 3. nap uccsó futama nem egyszerű, de meg van.
Melbourne 16-ból utolsó helyról manual fék és gáz mellett nyerni kell.
Rátoltam pár aranyat, a pénzes tuning már nem volt elég. -
Pompi
nagyúr
Endurance Gauntlet / Stage 4
1/6 Speed Snap / Autocross / Head to Head - LeMans
2/6 Cup (3 kör) LeMans - leggyorsabb kört meg kell futni
3/6 Elimination / Dubai Autodrome - manuális fékkel és gázzal, fékrásegítés nélkül, pályaelhagyás és ütközés nem megengedett
4/6 2 kör Duabi Autodrome - üzemanyag spórolós menet, adott mennyiséggel kell 4 és fél perc alatt teljesíteni a 2 kört
5/6 Speed Record / Monza (Morning)
Speed Snap / Dubai
Cup / Hockenheimring (Night)Egyelőre itt tartok, a Speed Record marhára nem jön össze, nem kicsit, nagyon, 7. helyik jutottam ameddig tudtam próbálkozni. Most megpróbálom a skiphez szükséges arany mennyiséget tuningra költeni hátha ... vagyis az aranyos fejlesztések nem voltak elegek, de utána mindegyik kategóriában dolláros van megint, viszont 12 óra fejlesztési idő, holnap folyt köv. csak akkor már az 5. nap is elindul. Szoros lesz.
Az elimination volt még durva, annak többször neki kellett futni. A benzinspórolós meg inkább az újdonsága miatt volt érdekes, amúgy nem nehéz, sokat kell gurulni.
-
thrill
tag
Nekem már megint azt csinálja, hogy betöltésnél elcrash-sel. :/ (android)
Tegnap még semmi baja nem volt, leszedtem a frissítését és kitoltam az első napot. Sőt még reggel is játszottam vele. Csereberéltem a plist file-okat is, de semmi. -
NNME
csendes tag
-
F-ECT$
titán
Ha egy majdnem lesérült, de még épp zöld szerviz állapotú autóval nekivágok egy több körös versenynek, akkor számíthatok rá, hogy a sokadik körben már rosszabb lesz az autó teljesítménye, vagy az egész verseny alatt az induláskori állapotban van az autó és csak a verseny végén (az értékeléskor) romlik le?
-
Micsurin
nagyúr
-
DigitXT
félisten
Amúgy 17-18 évvel ezelőtt szórakoztam ilyennel, hogy bináris fájlokat
másolgattam egymásra, még a nagy sikerű "terep2" programban: egy
része az infóknak ismert volt (adott byte-on van az összekerék-hajtás,
stb.), de a modell az nagyon nem. Viszont véletlenszerűen nem csak
roncsok jöttek ki, hanem kisült ebből baromira használható "hibrid" is.
Olyan szinten, hogy jobb is volt bármelyik gyári járgánynál LOL.
-
Micsurin
nagyúr
-
DigitXT
félisten
-
Pompi
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
-
Sordoran
addikt
Abból a 8ból az első 3 ugyanaz a kb. 1 perces Autocross más-más autóval. Utána 7-ig el lehet jutni az Aston-al javítás nélkül, eddig összesen nincs 20-25 perc.
Két eventes autó áráról nincs információ még, a GTE tuti goldos lesz (600+ szerintem), de még az N430-as is lehet az (1-200 között), majd kiderül.
Vicces volt reggel ahogy felmentem suliban közölte, nem wifi-n vagyok de szeretne letölteni 1 MB-ot, engedem-e? Hagytam, annyi belefér.
-
rumos14
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
Endurance Gauntlet / Stage 3
1/6 Endurance / Dubai Autodrome - motorhibás (max. 217km/h és 4.41s) autóval kell teljesíteni. Nálam 10.2km volt a megdöntendő, látszólag könnyen teljesíthető, de nem érdemes lazázni, mert elég neccesre jöhet ki a vége.
2/6 Cup (1 kör) / Circuit de Catalunya - szintén a motorhibás verdával, poleból indulva az első háromban kell végezni
3/6 Cup (2 kör) / Circuit des 24 Heures - Győzni kell és 6x elérni a 295km/h sebességet (ez mindenféle trükk nélkül simán teljesíthető, van körönként 3 olyan szakasz ahol ez elérhető)
4/6 Cup (2 kör) / Indianapolis Motor Speedway - cél a győzelem, manuális gáz beállítással
5/6 Hunter / Autocross / Head to Head Spa-Francorchampsban, manuális gázzal
A hunter elég nagy kihívás volt nekem, 769 métert kellett megdönteni, kellett próbálkoznom párszor.
6/6 Cup (8 kör) / Melbourne - manuális gázzal és fék assistok nélkülA jutamom 5 gold.
A GT3-at igen, meg lehet venni, 571,500 dollár.
-
Petya25
őstag
-
F-ECT$
titán
-
Pompi
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
Na akkor egy kis ON is.
Endurance Gauntlet / Stage 2
1/8 Autocross / Mount Panorama a Lamorghini Miura-val
2/8 Autocross / Mount Panorama a KTM X-Bow-val
3/8 Autocross / Mount Panorama a Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse-vel
4/8 6 körös Cup / Melboure az Aston martin Vantage N430-val, le kell körözni 1 ellenfelet (nekem a 4. körben sikerült)
5/8 1 kör Head to Head / Indianapolis ovál, nem sabad, hogy megelőzzenek
6/8 10 kör / Dubai Autodrome, pályaelhagyás nélkül
7/8 Speed Snap, Elimination és Hunter Silverstone-ban
8/8 6 körös Silverstone Cup, gyorsabb autók ellen kell versenyezni és 5 kört kell teljesíteni mielőtt a többiek 6-otA jutamom 10.000 dollár és 5 gold.
-
Micsurin
nagyúr
Hmm. Jó kis tab, gondolkodtam rajta de végül a 64bites Denver K1 meggyőzőt, mert ugye jönn a váltás és nem mertem bele ugrani 32-esbe.
Az az oldal amúgy hibás, 4x2,2Ghz-t ír N9-re de ez csak 2x2,3 mert a Xiaomi a 32 bites Quad az N9meg a Denver alapú 64bites
Más: ez a multi valami nagyon tré,. Lekkocoltak semmi, a gyerekeket kanyar vége, következő síkán szerusegnel sokkal jobban kaptam el az ívet. Erre lekocolt, de mintha egy Caterpillar markoló szaladt volna nekem oldalról
mi a szar ez a multi? Nem akarják javítani? (graffra meg annyit, jön az új nfs, szerintem az uj RR se lehet messzeApple beállításokal már citeraztam nem sokkal de jobb lesz, aszem talan valamelyik ipad 3 vagy melyiktol
-
Pompi
nagyúr
Na most elkezdtem szórakozni az iPados profilokkal - eddig nem tudom miért nem tettem, azt gondoltam droidon csak a droidos profilokkal fog foglalkozni a játék (xda-s tutorialból indultam ki anno).
Most ilyen lett az Audi - egy fokkal jobb, de még mindig messze van, az eszközön 8"-en azért jobban néz ki.
A speedet most tesztelem.A speeddel nincs gond.Ilyen lett az Astonos menükép.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Még pár iPados kép, csak, hogy legyen majd mihez hasonlítani:
[link] | [link] | [link] -
Pompi
nagyúr
Xiaomi MiPad. Gyakorlatilag ugyan az a vas van alatta, mint az N9 alatt. [link]
Nézd meg ezt a két képet: MiPad, iPad
Pár további shot: [link] és [link]
Megakasztani nem fogja a vasat a legnagyobb profil sem, csak nem lesz extra szép.
Ezért írtam, hogy ha tudsz valamit akkor mond, nekem eddig ennyit sikerült belőle kihozni.
Egyébként a grafikus profilokról. Keresd meg a tabon a feltelepült rr3 könyvtárát, abban a .depot/eds könyvtár, ebben vannak a grafikus presetek. Ments el őket, just for sure. Utána válaszd ki amelyiket szeretnéd, jelen esetben az AndroidXtraHigh.plist-et és ezt nevezd át az összes többire, tehát mindegyik droidos plist tartalma ez legyen.
-
Micsurin
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Akkor számoljunk , AA olyan mintha magasabb felbontásod lenne , adott kijelzőn , míg ha 9 colon FHD helyet QHD-t nézzek , az olyan mintha 2x AA lenne rajta , Hmm , ezt nem ismerted , hogy lehet kényszeriteni az AA-t ?
Szerintem izmos vas nélkül ne állj neki
Anno SP-n még a GeometryDash is laggolt tőle 
szrk.: RR3 grafikai app , és valamilyen Apple cuccra teszed , és kapsz AA-t egyébként

-
srx600
csendes tag
Sziasztok! Egy kis érdekesség:
2 gépen játszom egy Iphone 5s és egy Samsung Tab 3-on, az új aston Matrin játékon az első 3 verseny
Iphon-on: Autocross-Head to head-Hunter,
Tableten : Autocross-Head to head-Speed record
Olyan már volt hogy Iphonon 1 nap késéssel mentek a futamok, de olyan még nem hogy más-más versenyek lettek volna!?!?!? -
Pompi
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Nálam nem fagy ki , már 4 és fél órája játszok mint egy zombi

szrk.:bár ez droid , lehet IOS-en van valami gebasz

-
Unbaised-Ben
senior tag
Csak nálam fagy ki a program a versenyek indításánál (iphone 5s), az Aston Martin update óta?

-
Micsurin
nagyúr
-
Sordoran
addikt
-
Micsurin
nagyúr
Nos , vissza tértem , SP lelett váltva egy Google (htc) Nexus 9-el , max graff , nincs fps dropp , nagyon jó , na így már élvezhető az RR3
QHD-ban pedig valami extrém szép 
-
DigitXT
félisten
-
Kronok
tag
-
NNME
csendes tag
Megjelent a Marquis Challenge az Expert szériában, de nem azt írja, hogy Completed, hanem újra tudom játszani az egészet.. Nálatok is?
-
Pompi
nagyúr
Nekem is 13km volt még tegnap, mondjuk meg tudtam csinálni épp.
Ami érdekes, hogy az eddigiekkel ellentétben kapom a TSM (like) ellenfeleket a versenyeken, eddig ilyen special eventeknél csak botok voltak.
Az első napot nem jegyeztem, nem volt semmi extra igazán, a második napot majd bepötyögöm otthonról, visszanézve a screenshotokat.
-
485
aktív tag
-
485
aktív tag
-
Sordoran
addikt
-
F-ECT$
titán
Illetve 2 challenge lesz, azaz lesz egy másik a mostani után? (The 500 néven?)
-
F-ECT$
titán
-
Sordoran
addikt
Az új frissítés se javította a kanyarodás/fékezés ragadását. Szépen megyek Monza TT-t a BMW-vel, már érzem új rekord lesz erre kanyar után továbbra is fékez mikor már rég elengedtem és dobhatom is el a köröm. Nagyon irritáló hiba, nem tudom miért nem javítják.
-
F-ECT$
titán
-
NNME
csendes tag
-
Pompi
nagyúr
Az új Aston Martinos eventet toljátok már?
-
Sordoran
addikt
Online multiplayer továbbra is undorító. Néha szórakozásból megyek párat benne, de most csak felidegesíteni tudott. A többi autó laggolva, ugrálva megy, és érdekes módon ha az egyik kacsázás közben elém kerül és hátulról belemegyek mintha betonból lenne, én totál megállok, ő meg megy tovább mintha mise történt volna. De ha én belém jönnek hátulról, kitol a fűre, elszállok, ő meg tökéletes íven tudja bevenni a kanyart. Ebben mi a logika? Ritkábbik esett meg ugye amikor a másik játékos szemét, és most is cél előtt tudtam volna megelőzni mert jobban gyorsítottam ki, és ő mit csinál? Természetesen oldalról elkezd nekem jönni, rászorítani a falra, és 6 század másodperccel sikerül is előttem beérnie. Minden tiszteletem azoké akik komolyan gondolva, csalás nélkül érik el a dobogót, mert gondolom ilyen 1500 pont körül egy második hely is elég sokkal visszább veti őket tabellán.
-
Pepi6
csendes tag
-
DigitXT
félisten
-
Sordoran
addikt
A heti TT mind a 4 futama alap autós, olcsón teljesen feltuningolható, így most lehet igazán egyenlő esélyekkel küzdeni a heti 100 aranyért. Hátha sokunknak sikerül bejutni a top 0,1%-ba.
-
485
aktív tag
-
Petya25
őstag
-
Gyurma_13
aktív tag
Én most csináltam meg múlt héten és nem adta oda a Porsche-t.
Csak a 250.000 R$-t.485:
Az egy aranyra meg rá kell nyomni, mert sose jár le. Hiába azt mutatja, hogy lejárt az idő.
Kiváncsi vagyok, hogy te megkapod-e az autót? Én kénytelen voltam megvenni. Szerencse pont az van most akcióban 40%-ért. -
Petya25
őstag
-
485
aktív tag
-
F-ECT$
titán
-
485
aktív tag
sziasztok, kb az LMP közepén vagyok, már lehet fejleszteni az autót. értelem szerűen már nem fogom megkapni a végén, de amiket fejlesztek, megmaradnak?
-
Pepi6
csendes tag
-
Lirion
addikt
Mert éppen bedob egy 10 km-es zászlós botot, akkor nem mehetsz többet?
Most 30-40 km-nél nem mehetsz többet, nem ad annyi ellenfelet. Régen mehettél, mert adott. Te erre azt írtad, hogy az bug volt. Kijavítottalak, hogy nem az volt, de te kötöd az ebet a karóhoz. Mellékesen még félre is magyarázol és olyasmire válaszolsz, amiről én nem írtam. Értelmetlen az egész...
-
DigitXT
félisten
Mert éppen bedob egy 10 km-es zászlós botot, akkor nem mehetsz többet?
Megdöbbentő, hogy mennyi baromságot össze tudsz hordani a régmúltról...
Ott a 10 körös Le Mans... Az alsó hangon 130 km: mennyit szeretnél még?Mindegy! Költői kérdések, NE válaszolj! Nem ér annyit az egész téma: Te itt
csak nosztalgiázni tudsz, hogy milyen volt az 1.x verzió, miközben többen a
3.x-ről beszélgetünk, és senki nem kérdezte, hogy volt a 400 km-t. Egyszer.Őszintén szólva számomra baromi unalmas: mondtam, hogy Rád hagyom!

De csak muszáj volt a légből kapott f*szságodat beírni, hogy azért neveztem
a 400 km-es etapot bugosnak, mert én (a béna), nem tudtam olyat futni LOL!
Mintha akartam volna: elhiheted, hogy pl. ott 100 km-nél direkt megállás sem
véletlen műve volt. Egy olyan játékban, ahol a 8 perces futam már hosszúnak
számít, mert nem órákra rendezkedsz be, amikor van 10-20 perced játszani...Get a life.

Over and out.
-
Lirion
addikt
Az endurance lényege, hogy minél több km-t menj. A neve is az, hogy állóképesség, kitartás. Szerinted egy 10 km-es verseny kitartást igényel?
Régen az endurance-n egész máshogy pakolta az autókat a pályára, 50 km után sem fogytak el, mint most. Ennyi a történet.Számomra nagyon megdöbbentő, hogy valaki bugnak nevezi a régi mechanikát csak azért, mert az lehetővé tette az extrém hosszú távok megfutását is. Erre írtam, hogy ennyi erővel lehetne bugnak nevezni a PR hiányát is vagy azt, hogy régen minden autót rögtön megvehettél és versenyezhettél vele, ha volt rá pénzed. Mert nyilván az sem volt a készítők eredeti szándékai között az, hogy valaki 3 nap után a legjobb elérhető autóval versenyezzen, így ki kellett javítani a "hibát" az 1.2-vel...
-
F-ECT$
titán
Nem csak az bug, ha valaminek x-et kell adnia, de helyette y-t ad, vagy ha valamitől kifagy a játék. Az is bug, csak egy enyhébb fajtája, ha olyan dolgot tudsz csinálni, ami nem volt a készítők eredeti szándékai között. Lehet nem bugnak hívni, pl a WoW-ban a "clever use of game mechanics" volt a megnevezése, de idővel ezeket kivették / kiveszik a játékból.
-
DigitXT
félisten
Értem... én ugye nagyon béna vagyok (ezt az összes topiklakó
megerősítheti
), és nem bug volt a 400 km, meg nem mázli.
Maga a megtestesült tudás!!! (Leborulok a srác nagysága előtt.)Egész véletlenül nem te voltál, hogy tudod, hogy 4 órát tolta?
Szerk: aha témánál vagyunk nettó hülyeség minden, amit mondok!
Olyan rég mondtad már, már nagyon hiányzott. Btw. ki nem szarja
le, hogy RÉGEN milyen VOLT a játék? Miért hozod mindig ezt fel?
Ja értem: azért, mert a múltban élsz / ma is a régi verzióval játszol.A topikban egyedül. A többi 20+ ember meg az aktuálissal. Ügyes!
F-ECT$: "ami nem volt a készítők eredeti szándékai között"
Én amúgy abban egész biztos vagyok, hogy egy 4 órásra nyújtott
rétestészta futam nem volt a szándékaik közt: sz*rul jött ki, na.
(De most tényleg kiszálltam, mert nem tudom, hogy sírjak-e, vagy
nevessek. Biztos ír még Lirion valami vicces beszólást: ez van.
) -
Lirion
addikt
Tudod, az a legegyszerűbb, ha te béna vagy valamiben, más meg nem, akkor ráfogod, hogy bugos és a másik kihasználja. Vagy mázlista.

Tudod, mi volt a bug? Amikor a TT-ben a friends bonus milliókat adott. Ha nem tudod, hogy mit jelent egyáltalán a bug, akkor minek is vitázol?
Elfogadom, hogy elb@szott konstrukció volt a régi endurance, de az nettó hülyeség, hogy bugos. -
DigitXT
félisten
-
rumos14
nagyúr
-
DigitXT
félisten
Egyre jobban belezavarodsz ebbe az egészbe, nem veszed észre?
- most akkor nem is bug volt a 400 km, hanem egy ügyes játékos?
- vagy egy kezeden meg tudod számolni a 200 fölötti futásokat, és
ezt a példát, amit ügyes játékosnak mondtál eddig 1x láttad csak?
Mert akkor inkább mondanám rá, hogy bug, mint ügyes játékos.
Nincs baj azzal, hogy véletlen dobálja a javakat az MMORPG (bár
engem teljesen hidegen hagy a műfaj, soha nem játszottam vele!),
de ha egy játékos elkezdené azt terjeszteni, hogy neki azért dobál
mindig extra javakat, mert ő ügyes, akkor valsz'eg körberöhögném.
(És ha valakinek egy bug miatt mindig extrákat dobálna, lásd Indy
Endurance futam a tömegnyomor jelenettel, azt én kijavíttatnám...)Amúgy nem tudom, hogy mennyi Endurance-t futottam jó két évvel
ezelőtt, de nem is értem, hogy miért érdekes ez 2015-ben...
Tulajdonképpen azt írtad le, hogy a régi verzióban egy bugos vacak
volt az Endurance, a mázlifaktoron múlott, hogy milyen ellenfeleket
dobál, így lehettél te akármilyen ügyes, ha kaptál egy mázlistát, és
neked nem jutott elég ellenfél akkor esélyed sem volt: ez aztán tuti
tervezett működés. (Még véletlenül sem egy elbaszott konstrukció.)- a srác kb. 4 órán keresztül nyomta a versenyt VS.
- nem bug volt, hanem teljesen normális, rendeltetésszerű működés
(És persze egyetlen esetben. OMG.) De mindegy: RÁD HAGYOM! -
Lirion
addikt
A PR amúgy hogy a viharba jön ide? Endurance-on nincs is.
Azt is változtatták, vagyis belerakták, hisz régen nem volt. Mint ahogy az endurance-n is változtattak, hogy ne lehessen több száz km-eket kocsikázni. Tudom, neked derogált régen és most is, hogy kamu fb profillal kamu cimborákat gyűjts, de én sűrűn láttam mások eredményeit, az átlag 40-80 km között volt, ritkán 100 fölött és egy kezemen meg tudom számolni, hányszor láttam 200 fölötti távot, 400 km-eset pedig egyszer csak. Kíváncsi lennék, te vajon mennyi endurance-t futottál 1.1.12 előtti verzióban, hogy ennyire kardoskodsz a bug mellett.. Én 100%-ot... Azt hiszem, ezt kevesen mondhatják el magukról.
(a véletlen felemlegetése amúgy inkább utal bugra)
Igen, akkor írj a blizzardnak, hogy a diablo széria és a wow is bugos, mert véletlen határozza meg, hogy mikor melyik lényből melyik cucc esik.

-
DigitXT
félisten
Nyilván nem tervezett működése a játéknak a végtelen futam.
Legyen bármily ügyes, gyakorlott, mázlista az illető. Azért azt
jó lenne, ha eldöntenéd, hogy bug, vagy ügyeseknek elérhető
feature (a véletlen felemlegetése amúgy inkább utal bugra).
A PR amúgy hogy a viharba jön ide? Endurance-on nincs is.

-
Lirion
addikt
Akkor nyilván az is bug volt, hogy régen nem volt PR követelmény, vagy hogy fele annyiba kerültek a tuningok, mint most. Igaz?
Az endurance-ben véletlenszerűen kerültek az autók a pályára. Az, hogy valami véletlen nem jelenti azt, hogy bugos.Elhiszem, hogy nagyon nagy
király voltál Endurance-ban
Köszönöm a dicséretet, főleg azért, mert én sehol nem állítottam ilyet magamról
, de sajnos vissza kell utasítanom a feltételezést. -
szmar
csendes tag
Nekem az F14T Endurance futamain a jelenlegi verzióban elő szokott fordulni, hogy mögöttem jelnnek meg az autók, nagyjából minden második-harmadik futamon(mostanában főleg azokon megyek). Egyszer volt meglepő, amikor végig 370 körül mentem(végig, körbe-körbe), és nagyjából 390-nel előzött meg egy auto, azt nem igazán tudtam utolérni-ez már inkább a bug kategória. Egyébként a normális használathoz azert hozzá tartozik, hogy azért kevesen mondhatják el magukról, hogy a jatek egyes bugjait nem fogják fel featureként(idő előre állítása, kilépés a fame számláló alatt hogy megmaradjanak a managerek). Ezzel csak azt akarom mondani, hogy végső soron mindenki maga dönti el hogy szerinte mi a rendeltetésszerű használat, de a fejlesztők véleményetől ez mindenképpen különbözni fog, szóval igaza senkinek nem lesz
-
DigitXT
félisten
Ezt az Indy-set amúgy kb. így kellett elképzelni: folyamat tömegnyomor.

És mivel qrvára untam már, ezért pontosan 100 km-nél leparkoltam: szeva!
(Igen, lett egy kis pittyputty az autón, meg anno elég sok zsetonom volt...)Amúgy azért a rongyos 37250 R$-ért majdnem fél órát köröztem... Na egy
Le Mans 10 körös ugyanennyi idő alatt 5x annyit hoz, menedzserrel 10x...
(Napi bónusszal meg konkrétan 20x, szóval napjában egyszer megéri...
) -
DigitXT
félisten
Iszonyat sok bug volt az Endurance-ban: az Indy-s a triviális eset,
a többi meg a többi. Eléd teleportálta az előzendő ellenfeleket: ez
bár már elég ritkán*, a mai napig is megtörténik, olyankor szokott
bevillanni az ellen, s rögtön el is tűnni.
Mögéd is teleportálta az
előzendő ellenfeleket, tehát meg tudtak tolni, ha lejárt az időd, és
aztán ha szerencséd volt, még az előzésüket is "bevette" stb. Ma
inkább figyel ezekre - mögéd sose, közvetlen eléd meg már alig...
(Viszont rendszeresen röccen egyet, ahogy gondolkodik, hogy az
újabb ellenfeleket hova dobja be, de mióta javították kiszámítható.)"working as intended": hát persze! (Elhiszem, hogy nagyon nagy
király voltál Endurance-ban, és elhiszed, hogy 4 órát körbe-körbe
tekeregni tök normális kihívása volt a játéknak, de szvsz ez vicc.)*: az, hogy tényleg közvetlen előtted jelenik meg, máris kielőzted
tényleg nagyon ritka.
Egy kezemen meg tudom számolni, hány
ilyen eset volt... Egy Melbourne-re konkrétan emlékszem, hogy a
vége felé jártam, de egyszer csak kaptam egy +10-et a semmiből.
Na, az olyan ellen volt, akit a külső ívre rakott az utolsó sikánban,
nem is láttam meg, hogy hol van, csak kaptam rá egy bónuszt.
A "képességekről" csak annyit, hogy volt olyan Endurance, hogy
csak úgy szórta az előzendőket (nem az Indy-s
), máskor meg
keveset adott: én meg ugye ugyanúgy mentem mindkét esetben.De biztosan nem bug, hogy több száz km-et ment valaki, hanem
csak és kizárólag az autóversenyzői vénája, LOL. Azt is kielőzte,
akit a program be sem adott neki, ugye. Mesélj még ilyeneket.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tényleg nagyon jó ötlet amúgy visszarakni a régi bugos verziót...Szerk: egyébként nem értem... Full tuningos kocsi még világos...
A rengeteg gyakorlás: hátööö, oké, de ha valaki gyors köröket tud
menni, akkor addig jut el, ameddig a program kegyeskedik beadni
neki előzendőket. Tudniillik egy körbónusz, mondjuk Spa-ban arra
senkinek nem elegendő, hogy még egy kört megtegyen.
Már ha
nem cheater, és nem tud körbeérni ~32 másodperc alatt, ugye.
Akkor most miről beszélünk? Mitől olyan különleges az Endurance
képesség? Mert az elején kell egy kicsit matekozni, hogy ne előzz
ki mindenkit, mert 90 mp fölött elveszik? Ez?? De hát ez több száz
km esetén biztosan nem játszik, mert ritkulnak az ellenfelek, nem?Ha meg nem ritkulnak, akkor nincs mese, bugos... as intended.

-
Lirion
addikt
Töltsd le az első verziót és próbáld ki. Még fogod tapasztalni, hogy nem bugos, simán working as intended... Persze nem mindenki volt képes több száz km-t menni, mint ahogy a TT-ben sem fut mindenki A időt. Ezekhez a távokhoz rengeteg gyakorlás és full tuningos kocsi kellett, nem úgy volt, hogy bárki elindul és akkor fejezi be, amikor megunja és leáll a fűben.
-
DigitXT
félisten
-
F-ECT$
titán
-
Lirion
addikt
Az nem bug volt, hanem teljesen normális, rendeltetésszerű működés. A lexus update-tel változtatták meg, mert sok volt a panasz az ilyen több száz km-es endurance-k miatt. Jó sokáig aztán az volt a baj, hogy a régi távok bent maradtak a rendszerben, hiába nem lehetett menni olyan sokat. Idővel persze helyre állt a rend, az extrám távolságok megszűntek és mindenki boldog. Én azért szerettem, mert jó eséllyel lehetett menni 6-8 köröket is a pályákon, sokáig lehetett autókázni és akár a pályákat, akár a kocsik viselkedését tanulni. De az éles versenyeket majdnem mindig offline toltam, mert nem volt kedvem 30-40 perceket körözni.

A bug a muscle car updateben volt az indy speedwayen. Nem fogytak el a kocsik és lehetett menni végtelenségig, sokan azt farmolták, mert végig gyorsan mész és pörögnek a km-ek, így nagyon jó R$/perc értéke volt.
-
F-ECT$
titán
-
DigitXT
félisten
-
Lirion
addikt
Nem rég többen is röhögtek, hogy nekem van 2500+ fb cimborám, de többek között az ilyen versenyek miatt is érdemes minél többet gyűjteni, mert akkor sokkal nagyobb tömegből válogathat a rendszer és nem lesz olyan, hogy a 2. hely 10 km, az első meg 35 (max olyan, hogy a 2. 33, az első 35 km
).Régen, az első verziókban volt kegyetlen durva az endurance, akkoriban teljesen véletlenszerűen pakolta az ellenfeleket, az is előfordulhatott, hogy egyszerűen nem kaptál, viszont ha volt egy kis szerencséd, folyamatosan tudtál előzgetni és nem voltak ritkák a 150-200 km-es endurance-k sem. Nálam a rekord, amivel találkoztam az 4xx km volt, a srác kb. 4 órán keresztül nyomta a versenyt és menet közben töltőre kellett tennie a telefont, mert merült.
Persze a végén nem kapott annyira sok R$-t, szal anyagilag nem érte meg. -
DigitXT
félisten
-
rumos14
nagyúr
-
lknr
újonc
Sziasztok!
Ios-ra cheat-et tud valaki ami csak pénzt ad és aranyat? Online játék nem érdekel csak végig akarom vinni úgy, hogy a kocsikért meg a pályákért azért harcolni kelljen!
-
F-ECT$
titán
-
Pepi6
csendes tag
-
DigitXT
félisten
Egyszer ráfeküdtem, de nem, sajnos.
Btw. egyelőre 145. helyre elég az időm,
de ez nem mérvadó, mert most kezdődött az egész: 47 simán benne van most,
automata gázzal is. Csak megint elfogyott a drive (több aranyat nem költök rá).
Akik 46 közepét mennek, vagy manuális gáz + nagy tudás, vagy gyorsítósok.
-
DigitXT
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
3900 - 3801
14148 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Facebook és Messenger
- Mikrotik routerek
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez a kamerás tükör is faja

mi a szar ez a multi? Nem akarják javítani? (graffra meg annyit, jön az új nfs, szerintem az uj RR se lehet messze

Köszi
QHD-ban pedig valami extrém szép

Elfogadom, hogy elb@szott konstrukció volt a régi endurance, de az nettó hülyeség, hogy bugos.
), máskor meg