- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
#40359168 #5695 üzenetére
18/31-gyel ment:
3/6 3/4 3/6 2/5 3/4 2/3 2/3
Ez az utolsó tire upgrade nem volt meg előtte, ez kellett hozzá, enélkül nem ment.
Nem tudom eddig ez így mennyi arany volt (*) . De nem szívesen skippelek, eddig sose tettem.(*) Szerk: ha jól számoltam rr3 wiki szerint 85 arany ment bele.
-
Sordoran
addikt
Stage 04
Goal 1: Cup - Suzuka 2 kör - Nyerj
Goal 2: Cup - Suzuka 1 kör - Előzd meg Ahmedet a kör végére (Hunter stílus)
Goal 3: Endurance/Drag race/Speed snap - Nyerd meg az egyiket
Goal 4: Cup - Suzuka 1 kör - '69 Stingray 427-et vezetve ne hagyd hogy megelőzzön Ahmed, Hunter stílusban, előnyből indulsz (ha nincs meg az autó nem is fejlesztheted, de így se nehéz)
Goal 5: Cup - Suzuka 2 kör - Ess vissza a 12. helyre, majd nyerj -
l4ci
tag
Sokan írjátok itt, hogy nehéz volt megnyerni a kihívásokat. Sajnos én már fullra tuningolt kocsival megyek, így nem tudhatom, hogy mi történne alap autóval (gold tuning nélkül). Biztos nem egyszerű, de így maxon még lestrapált autóval is elsőre meglett a Melbourne, meg a többi is.
Engem inkább az bosszant, hogy tegnap a 6. LeMans körben dobott ki ez a mocsok játék. Egyre idegesítőbb, hogy már bárhol képes lefagyni, de csak LeMans-ban! A Stingray küldetés után már biztos, hogy reinstall lesz a vége, ezt most már kivárom, akármi is lesz...
-
kgymac
őstag
A 4/3 endurance-ban botok ellen kell menni. Egy bot ellen 3-4 futam is lehet, 100m-enként csökkenti az első helyhez a távot, retry-vel is (a szokásos hiba: más az indulás és a végén a botok listája/eredménye). Nekem folyqmatosan csökkent a kitűzött táv, majd végül 2.6 után 4 km lett
. Kb. 3 futam után 2km lett a cél, ezzel léptem tovább.
A 4/4 a régi stringray-jel fut, ezt is lehet fejlesztgetni (korábban már megvolt a kocsi, 8 szint fejlesztés elég volt a teljesítéshez) -
kgymac
őstag
@.Habi:
A 4/2-ben Ahmed a lányomnál 2:46:779-et , míg nálam 2:48:119-et ment, nem lett akadályozva/kilökve, stb.
A 4/3.as endurance-ban a lányomnál 7.3km, nálam 5.9km kellett az első futamban az első helyhez.
A különbség a 2. napi melbourne-i sikertelen próbálkozásaimban van. -
kgymac
őstag
Bár nincs kanyar, de dragnál gyengébb ellenfeleket ad. Jelen event esetében a résztvevők nem változnak, csak az idejük nő. Ma kétszer is teljesítettem a 3. napot, a lányom profiljával gyengébb (PR szerint) kocsira erősebb ellenfeleket adott, mint nekem (A 3/4 futam esetén kb. 10 mp-cel volt jobb a futam ideje, mint az én profilommal. Mindkettő profillal nyertem, vezetni nagyjából ugyanúgy - bénán, low segítségekkel
- szoktam, nem hinném, hogy 1-2 mp-nél több eltérés lenne a két profil körei között). Igaz, a lányom profiljával nem mentem kb. 20 elvesztett melbourne-i futamot tegnap.
-
Lirion
addikt
A drag race-nél ha előre meghatározott autó ellen mész, akkor nem tudsz butítani. Az kizárólag a kanyarodási sebességre van hatással, gyorsulási versenynél meg ugye nincs kanyar..
Az 50-100 m előny nem szempont a butítás esetén, csakis az idő a szempont. A legjobb megoldás az, ha hagyod párszor a mögötted levőt utolérni, és amikor majdnem elment melletted, kilököd.
-
kgymac
őstag
Ezzel kissé vitatkoznék. Megy az, csak sok próbálkozás kell hozzá, s nem feltétlenül a 3/3-as verseny alatt kell elkezdeni. A sorrend látszólag nem változik, de jelentősen lassul a mezőny.
Tegnap a melbourne-t kb. 20x toltam végig (direkt, leharcolt kocsival), az utolsó próbálkozásra majdnem sikerült is megnyerni, kb. 30m hiányzott. Szerviz után sima ügy lett, de továbbra is érdemes csak 50-100m-rel nyerni. Az 50m előny ráadásul kissé szivatós is, mert gold nélkül nem nagyon gyorsul a stingray, be lehet ragadni a célvonal előtt
Ma a 3/2-es verseny adja magát a butításra, mert Ahmed-nek kell 3-nak vagy jobbnak lenni, Te lehetsz akár utolsó is.szerk: ráadásul mintha direkt nem lenne endurance.
-
Lirion
addikt
Day 5/Goal 4 szintén drag race lesz, nem lepne meg, ha ugyanilyen szivatás lenne az is. Egyértelmű gold sink ez a 3. napi drag és valszeg pont azért, mert tudják, hogy ezen a szérián kívül kb. senki többet nem fog vele menni, így költeni se fog rá.
A magam részéről ma este akartam elkezdeni (pont az ilyenek miatt, hogy ne érjen meglepi), de most inkább megvárom az 5. napot és a tapasztalatokat.Tartok tőle, hogy a végén érdemesebb lesz skippelni ezt a két versenyt.
-
Sordoran
addikt
válasz
rumos14 #5678 üzenetére
Ha nem kell az autó akkor persze, kihagyható. Én speciel sajnálnám abbahagyni, ha már van lehetőség megszerezni "olcsón".
Amúgy nekem 3 gold tuninggal (Drivetrain, Body és Exhaust) meglett, úgy, hogy még az ezeket követő tier 3 pénzes fel se ment rájuk. (szerintem elég ezek közül kettőt felnyomni, és utánuk lévő pénzest megvárni és abból is megvan)Stage 03
Goal 1: Cup - Mazda Raceway 2 kör - Nyerj
Goal 2: Cup - Mazda Raceway 2 kör - Segíts Ahmed-nek, hogy legalább 3. legyen
Goal 3: Cup - Indianapolis 1 kör - Nyerj (Drag race távolságra kezdesz a célvonal előtt)
Goal 4: Cup - Indianapolis 3 kör - Verd meg Magnus-t, vagy segíts Ahmed-nek legyőzni Rusty-t (legyél első, vagy segíts Ahmed-nek hogy 2. legyen) -
Sordoran
addikt
válasz
rumos14 #5673 üzenetére
Vagy skip. Bizonyára goldért megvehető autó lesz, szóval még mindig olcsóbb tuningolva, vagy pár skipet használva megszerezni, mint utána teljes (vagy 20% kedvezményes) áron. Tuning hosszú távú befektetés végül is, csak legyen ésszerű keretek között megvalósítható az a szint, ami kell hozzá.
-
-
Kronok
tag
Stage 3/3-al kinek mi az élménye?
-
Sordoran
addikt
Stage 02
Goal 1: Cup - Mount Panorama 1 kör - Nyerj
Goal 2: Cup - Mount Panorama 2 kör - Ne hagyd el a pályát és nyerj
Goal 3: 3 event: Speed snap, Hunter, Elimination - Nyerd meg az egyiket
Goal 4: Cup - Melbourne 3 kör - Sérülés nélkül nyerj -
l4ci
tag
válasz
Gyurma_13 #5655 üzenetére
Hmm, nem! Semmilyen reklámot nem kapok se az elején se a végén... Akkor ez lehet az oka, mert régebben soha nem volt ilyen szintű összeomlás. De az a fura, hogy csak LeMans esetén lép ki, de teljesen véletlenszerű helyen, van hogy az első körforgalom után gondolja meg magát és dob ki...
-
BikaGT
csendes tag
Eddig nagyon könnyű a Stingray Evolution. Ráadásul szerencsére a szerelési idők és a fejlesztések sem vészesek. Kíváncsi leszek a végére, hogy mennyit fog nehezedni.
-
DigitXT
félisten
válasz
Sordoran #5658 üzenetére
Tekintve, hogy elindult az új Challenge, hagynám ezt az őrült TT-zést...
Belefáradtam az erőltetésébe, pedig tudom, hogy össze lehetne hozni,
"könnyen" egy Top10-es időt: az se rossz, hogy Pepi6 Top20-ba került.Olyan szinten elfáradtam, hogy megnéztem a Ghostodat de nem hogy
1 másodpercet vertem volna rá, ahogy elméletben van, hanem kaptam.Ui: nem vicc, hogy a WR időnek simán odacsaptam 2-3 tizedet, jó pár
kanyar erejéig, csak félúton olvadt el és fordult át hátrányba... -
kgymac
őstag
Elindult a Stingray-es event. A javítási idő 1 óra 35 perc. Az első körös fejlesztések pénzesek (40-60e), 10 perc alatt. Második kör 2 pénzes fejlesztés (30 perc), a többi goldos (15-20), a harmadik kör pénzes fejlesztései 1 órásak.
Első nap:
1) kupa, Laguna seca, 1 kör, nyerj
2) kupa, laguna seca, 1 kör, driftelj összesen 6 mp-et és legyél legalább hatodik vagy ne és legyél az első 3-ban.
3) kupa, Indianapolis, road curse 2 kör, legyél legalább 3.
szerk: repülő rajt, indulás a 3. helyről, a 4-en egy jóval gyorsabb kocsi -
Sordoran
addikt
válasz
DigitXT #5657 üzenetére
Már én is feladtam, még kb. 6 tized van benne nekem, de egyszerűen nem tudok összerakni egy hibátlan kört. Vagy lassabb vagyok, vagy a határon autózom, de akkor tuti elrontom valahol. Ez a pálya nem enged sok hibát, és az autó se beton stabil, de így legalább kihívás.
Amúgy javaslom, aki ma éjfélkor első lesz, az mondja a következőt, lehetőleg minimális goldból maxolható autó legyen. -
DigitXT
félisten
Én a pálya közepén fél másodperccel is vezettem már magamhoz képest.
Aztán sajnos ez a hatalmas előny stresszelt is picit, elfékeztem -> kuka.
De mindenképpen jó jel, hogy lazán megy, és tudom, hol vannak a tizedek:
jahát kérem, be kéne fejezni a kört. Sajnos ott ritkán járok, könnyű hibázni. -
Mezcal
addikt
6.0-án jobban fut a játék, mint 5.1-en!
-
l4ci
tag
Nekem a frissítések óta (már a legújabb verzió van fent) a napi első versenynél, - ami általában LeMans szokott lenni -, mindig lefagy vagy kilép a játék. Van olyan, hogy már a betöltés közben kidob, de olyan is van, hogy az első kör közepén dönt úgy, hogy nem fut tovább és egyszerűen kilép a játékból. A managerek és a bónusz megmarad ugyan, de indíthatom újra az egészet, ami LeMans esetén nem vmi gyors. Ugyan már közel sem laggol úgy, mint a "régi" esetén, de ez a kilépegetés eléggé bosszant. Nálatok rendben fut, tapasztaltatok már ilyen hibát?
Jelenlegi hardver/szoftver: Sony Tablet Z / Android 5.1.1
-
DigitXT
félisten
Az a vicc, hogy még mindig van benne, és még mindig automata gáz:
nem mondom, hogy nem próbálkoztam ezért sokat, de igazából csak
az volt a kérdés, mikor áll össze. Az nem volt kérdés, hogy menni fog.
A rekord után tudtam menni már "tét nélkül" 1 tizeden belül, ami még
mindig 2 tizeddel jobb a korábbi rekordnál, szóval nem extrém az idő. -
dudikpal
senior tag
Érdemes csapathoz csatlakozni? Ad valami pluszt?
Illetve hogyan lehet rákeresni vmilyen csapatra, mert bead kb 20-at egy listába, oszt csókolom. -
Pepi6
csendes tag
Valaki próbálkozik még a TT-ben?
-
DigitXT
félisten
válasz
Buster17 #5638 üzenetére
Hihetetlen érzékkel húztak le (megint) 5K-val... Mert ugye 240 goldom nuku,
viszont az akció most van, ami persze a hülyének is megéri, mert kevesebb
goldot kell elpazarolni autóvásárlásra, tehát kevesebbet kell farmolni majd.
Szóval nem opció, hogy most gyorsan csinálok 100 goldot Le Mans-ban, lol.
Na, és akkor az ember elkölti és szórakozik! (Csak össze ne adja a végén.)Lassan olyan érzésem van, hogy ez ilyen havi "előfizetési díja" a játéknak...
-
Pompi
nagyúr
Na ma végre beadta a Zonda R 40% OFF-ot
várom már egy ideje.
-
ntglaci
csendes tag
Hasonló cipőben járok én is, mint l4ci. 3.5.2-vel kezdtem el, frissítettem 3.6-ra, play 70-es szintig, felhő mentés, aztán az egész uninstall. 2.4-es felrak (old-fame rendszer miatt), felhőből restore mentés, persze nem fogadta el.
Kezdtem előről, azzal a megfontolással, hogy a régi fame-rendszerrel majd gold-farmolok. Az elgondolás akkor jó ötletnek tűnt, de ugyan úgy rengeteg fame kell már a level-up-hoz. Hm... nem jött be! -
Pompi
nagyúr
válasz
ntglaci #5633 üzenetére
l4ci írta nemrég, hogy mintha a 2.4-ben is frissült volna már a fame rendszer.
Amúgy az up-to-date verzióban nekem 180. szint körül 190 ezer körüli fame kell egy szintlépéshez.
-
ntglaci
csendes tag
Sziasztok!
2.4-es verzióval játszok, a GT3 World series-nél járok 91-es szinten. 4.430.000 felett gyüjtöttem fame-et.
Kérdésem: ez már az új fame-rendszer szerint lépeget nekem szintet? Most már közel 100.000 fame kell egy level-up-hoz. (vagy lehet hogy már több is).
Én úgy tudtam, hogy a 2.4-es verzió még a régi, nagyot ugrós fame rendszeres! Rosszul tudtam?
Vagy sunyi módon frissített nekem valamit? Ritkán de be volt kapcsolva a wifi! -
SkyLaci
őstag
Androidon van lehetőség a több GB adatot (amit a játék le szokott tölteni) egyszerűen felmásolni gépről a telefonra?
-
Pepi6
csendes tag
-
DigitXT
félisten
válasz
Buster17 #5622 üzenetére
Az assistok MIND lassítanak, ha jó TT időkre hajtasz, kapcsold ki!
És tanulj meg élni nélkülük, többet vissza se kapcsolod, az biztos.A manuális gáz adja a legtöbb kontrollt, így WR (közeli) időket tuti
úgy mennek. De nekem túl fárasztó úgy a játék, s a mellékelt ábra
szerint csak fékezgetve sem vagyok "csiga". Nálam a belső nézet
alap + Horizon Tilt, mivel a telefon forgatásával játszok. Másképp
nem tudom elképzelni, hogyan futható jó idő. Külső nézet + touch
kontrol: lehet, hogy valaki képes erre, de nekem nem menne úgy...(Karosszékben ülve se mindig megy úgy, mint ágyban fekve, LOL,
de a lényeg, hogy a könyököm letámasszam: "csuklóból" vezetek.
Ehhez ideális partner a One Max, mert, a méretéből adódóan jobb
a fogása, mint a One X-nek volt/hardverileg is erősebb@low graf.)Egyébként DiRT3-ban is különcködtem anno: gamepaddel vertem
kormányos időket, de tegyük hozzá, sokat gyakoroltam ehhez. Az
nem kunszt, hogy vkinek egyszer összejön... Ha konstans, az vmi.
És abban sokszor sehol nem vagyok: sz*r a monotonitástűrésem.IRL gokartban kiderült, amikor cheateltem a SilverKartban (ingyen
mehettem kb. annyit, amennyit akarok, sokszor egyedül a pályán):
egy jóféle időig eljutni egy dolog... konstans jó időket menni más!
Megdönteni a rekordodat harmadik. Próbálkozni, mindig mindent
másképp csinálni meg: nem hatékony! De legalább alkar edzés.
(A videón Barátnőm pár köre látható, amint körről-körre gyorsul...) -
Sordoran
addikt
válasz
DigitXT #5621 üzenetére
Próbálok összehozni egy jó kört, de mindig elrontom valamelyik kanyart, és onnan dobhatom. Pedig közel 1 sec még benne van nekem is most a pálya közepén, de már mire odajutok is 2-3 tized a lemaradásom , mert az első "szektoros" időmet nem tudom reprodukálni könnyen, ezért határon autózom nagyon és rontok.
-
DigitXT
félisten
-
DigitXT
félisten
-
lalikaone
csendes tag
ha a legfrissebb verzioval jatszok, van hozza cloud save, letoltom a 2.1 apk-t, enged belepni es jatszani a jelenlegi felhasznalommal, majd amit abban nyertem (kocsi penz arany) megmarad ha visszarakom a friss verziot? masik, vannak meg ilyen aranyfarmolos lehetosegek regebbi verziokban?
-
DigitXT
félisten
Gratulálok a szép időkhöz! Nekem az 1:15.9 még könnyed volt, jól szórakoztam!
Viszont megsokkolt, hogy kaptam fél másodpercet válaszul. "Rágörcsöltem", és
többet nem tudtam 1:16 alá bemenni... Nem tudtam menni a saját ghostommal!Sem a Tiéddel: kínomban néztem a Ferraris srácot, kb. ő az első nem cheater.
A 14.3-as gyerek az csaló, eleve nagyobb kezdősebességgel indul: meghekkelte.
Az elején ha "bemákoltam", volt, hogy 1-1 tizeddel jobban fordultam, de semmi...
Elvesztettem a kocsi "érzését", egyáltalán nem állt össze. Manuális gázzal talán,
ha profi lennék vele, és megint ráéreznék... Ha. Szóval talán menne 1:15 eleje.
De ma este többszáz próbálkozásból (rengeteg aranyat b*sztam el, de a restore
segített, szóval Lirionnak jövök egy sörrel a tippért) 15 vége se jött össze: evvan.Saját ghostomat néha vertem 2-3 tizeddel... az utolsó komolyabb kanyarig, LOL!
Szóval annak ellenére, hogy kevés próbálkozásból zsigerből összejött egy jó idő
(mert a 73. hely nem rossz), utána se megismételni, se megjavítani nem sikerült.
Sokat elmond, hogy 75. vagyok. Csak Ti ketten vertetek meg. (Mégjobb időkkel.)Sajnos a rágörcsölés szó szerint is értendő: megfájdult mindkét csuklóm, szóval
ha a közeljövőben újabb TT versenyt rendeztek, ki kell hagynom... Legalább nem
kapok ki.Ha nem trükközök a restore-ral, akkor persze nincs gond, 5-10 próba
után kuka a kocsi, ahogy eddig mindig, nincs végtelenített, értelmetlen karikázás. -
Buster17
addikt
2misi r$ összetudok szedni 1 hét alatt? 54es szintű vagyok, pro széria végefele járok. Melyik pályán lehet sokat összeszedni?
-
dudikpal
senior tag
Verseny közben lehet állítani a segítségeket(auto kormány-fék)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged