- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Jó, de ez nem TT, hanem a 10 körös futam. Ahol az utolsó kanyarban
értem utol az elsőt: nekieresztettem, "lesz, ami lesz" (rajta volt a gold
a szerelőn, ki kéne lőni a játékot a második hely esetén): és bejött!Nevezhetjük mázlinak is, de tetszett, na.
Ma reggel viszont olyan
álmosak voltak a botok, hogy a 20 körösön kapott egy kört a második. -
DigitXT
félisten
Az mekkora már, amikor 2 ezredmásodperccel nyersz?
Ezt nevezem szoros befutónak... (23 órám van: jól esett!) -
DigitXT
félisten
válasz
Petya25 #5291 üzenetére
Oké rájöttem, de arra is írom, hogy az 5 perc az nem rakéta:
ha csak 41-es köröket futsz, akkor 6 kör 4:06 alatt van meg,
és marad még 49 másodperced az első körre - nem kunszt?Mi lehet a baj? Ha belekeveredsz a forgalomba és nincs meg
az első kör 49 másodperc alatt sem... Vagy aztán a második
helyre érve az első körben (írtad, hogy már csináltad) később
nem mennek a 41-es körök. Fullos kocsival azért illene.Esetleg, amikor utoléred, és a szélárnyékod miatt nem csak
te gyorsulsz, hanem ő is. Ha rosszul jön ki, akár hibázhatsz
egy szépet (elég ha megcsúszol kicsit), neki nyert ügye van.
Utóbbi esetben oda kell figyelni, hogy hogyan előzöd meg.Ui: én még nem tartok a 7 körösnél, így ez az elmélet!
Fullos kocsival viszont 40 alá is lehet majd menni szerintem. -
DigitXT
félisten
Kicsit mellébeszélsz, hogy miről beszélünk. A kérdés a Suzuka East futamok
nehézségére vonatkozott, amire válaszul elkezdted ecsetelni, hogy milyen sok
módszert ismersz a botok butítására... Én meg rákérdeztem, hogy az esetleg
nem lehetséges, hogy jobban kéne vezetni ezeken a Suzuka East futamokon?
Mondjuk körönként 1 másodperc egy 6 körös futamon 6 másodperc. Az sok... -
kgymac
őstag
válasz
DigitXT #5287 üzenetére
Kicsit mellébeszélsz a farmolással, én a le mans-i f40/50 ill. lmp1-es futamokat mondtam. Részemről itt a vége.
szerk:
PR85 kell a széria legvégén, azaz 1 fejlesztési szintet lehet megúszni. Bár be is lehet nézni, mert akár 84.9 is lehet a PR az utolsó fejlesztés nélkül. -
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #5287 üzenetére
Megpróbáltam megint.
Meg lehetett "volna". De az 5. kör utolsó
kanyarjában megcsúsztam, így el tudott nyúlni, és hiába az utolsó
körben futott 40.955-ös legjobb kör, ha 4:17-es lett a vége. Ez van.
(Ha később lesz egy 7 körös, ott reális/fogható a 4:55-ös ellenfél.)Szerk: bevallom, az elején bénáztam. (49-cel fordultam, 4. helyen.)
-
DigitXT
félisten
De ki mondta, hogy ezen a Suzuka East futamon kellene farmolni?
Farmolás az, amikor megnyerted, s ÚJRA nekimész, mert sok pénzt,
vagy sok fame-et ad. Tehát megéri többször lefutni... Erre van pl. a Le
Mans-i 10 körös. (Éjjel mondjuk szívatósabb, inkább nappal lazaság.)Ezek a Suzuka East futamok a Nascar szériában tucatfutamok, amit
nem kell többször lefutni, ha megnyerted! (Vagy persze lehet, ha úgy
élvezted, hogy nehéz volt.) Nem ezen farmolsz. Megint nem is értem.Annyiban nem tucatfutamok viszont, hogy nehezebbek az átlagnál.
És (páran) pont ezt mondjuk, hogy ez jó/így szórakoztatóbb a játék...
Konkrétan erre mondtam, hogy lehet hogy sokféle butítós technológia
van, de normál futamoknál általában nincs rá szükség. Itt meg tessék
jobban vezetni. Vagy nagyon megküzdeni a butítással. Ha nincs más.
(Semmilyen hátrány nem éri az embert, ha nem csinálja meg elsőre.)Petya25: az nem lehet, hogy lassú vagy? Az 5 perc szvsz sok.
Ez nem a játék hibája.Kivéve persze, ha "segítségeket" használsz,
akkor az, mivel azok csak lassítanak!Boldog lennél olyan botokkal,
amik 4:18.463 alatt végeznek, s alig 4:19-cel esel be második helyre?
42.329 volt a legjobb köre, nekem 41.125 - és nem is fullos az autóm!
(Nem vagyok miatta ideges, mert tudom, hogy legközelebb meglesz.)Aztán ha nem is ugyanarról a Suzuka East Showdownról beszélünk?!
Akkor bocs a fentiekért.Lehet, hogy eggyel több körös valamelyik?
A fenti időt a Stewart-Haas Racing Champion Cup 6 köröséből vettem:
18/27 upgrade van a kocsin, PR53,6-os még csak... drága fullra húzni. -
Ercsesz
csendes tag
válasz
Petya25 #5282 üzenetére
Sikerült. Egyébként ezt korábban is próbáltam, de csak most jött össze. Utána kipróbáltam azt, hogy kiléptem a felhasználónevemből, Guestként offline játszottam. Javítást elindítom és megint nem megy. Ezek szerint ez már állandó lesz, hogy csak online, bejelentkezett állapotban lehet javítani?
Pár napja vígan offline is nyúzható és javítható volt.
-
Petya25
őstag
válasz
DigitXT #5277 üzenetére
A Suzuka East szerintem túl nehézre van állítva, ez így nem játék már.
Már rengetegszer nekifutottam, a legjobb köridőben nem jobb nálam az első, de köztünk van tizenegynéhány auto meg párszáz meter. Ha feladom azt írja 5:30 a gyöztes teljes ideje, de ha végigfutom akkor 4:55, rohadjon meg. Én meg 5 perces futoamot tudok full upgraden. Volt hogy az első kanyar után már 2. vagyok és mégsem érem utol az elsőt, egyszercsak megtáltosodik és elhúz ott ahol simány kanyaronként 50 meter rá szoktam verni.
Na mindegy, ide is kéne egy skip már csak az ideg miatt is.... -
Ercsesz
csendes tag
Sziasztok! Kérlek segítsetek, mert tiszta ideg vagy a tehetetlenségtől. Nemrég kezdtem csak el játszani ezzel a játékkal, és nagyon megtetszett. Nem is volt vele semmi gond, ment online, offline is. Aztán pár napja, ha online kezdtem el javítani a kocsit, offline már nem folytatta. Most ott tartunk, hogy sehogy sem javít. Ott van a listában, és nem csökken az idő. Próbáltam online, offline, és a google playbe lépve is. Elköltöttem online 1 aranyat, egy gyorsjavításra. Utána offlinera kapcsoltam és ott játszottam, és úgy próbáltam indítani a javítást, de ugyanúgy áll. Ez így teljes kavar. Mit lehet ezzel kezdeni?
-
kgymac
őstag
Néhányszor igen. De ugyanaz a futam több, mint 600x már nem igazán OK, ha nem vagy első. Főleg managerekkel nem.
És nem is nagyon izgalmas. Nekem is sokszor volt, hogy csak az utolsó kör legvégén, az utolsó 1km-en értem utol "auraipod"-ot, néha meg sem tudtam előzni. Ha farmol az ember, nem igazán jó így, még ha izgalmas is... Nagy előnnyel (elbambulva, le mans f40/50 esetén 6-13km, lmp1 esetén 10-26km) nyerve minden egyből izgalmas lesz -
DigitXT
félisten
Ezt nem értem. Nekem is minden megvan, ami elérhető (arany kéne még
sok), de egyszer sem éreztem úgy normál futamok alatt, hogy különösen
butítani kéne az AI-t sőt, ahogy már előttem is írták, így legalább ad némi
kihívást, gyakrabban lehetne nehezebb futam: az időkorlátos challenge az
más, olyankor kellemetlen, hogy nincs időd többször javítani és nekifutni...Ui: igen a Suzuka East nehezebb, mint a többi. Egész jól megy itt az első.
Szerk: Toyota Le Mans-ban elérhetetlen kategória a maga 1000 gold árával.
Ha felvennéd ismerősnek Sunyistát, lehet, nem lenne 22-26 km az előny. -
kgymac
őstag
-
kgymac
őstag
válasz
Petya25 #5266 üzenetére
Ha már butítasz, érdemes nem csak egy versenyen megtenni. Legjobb rá az endurance ( 2 - 2.7km ),
de az is jó, ha minden versenyen (cup, hunter, elimination) "csak" 50 - 150 m alatti előnnyel nyersz. Time Trial -ban is adok 18-20mp előnyt, a lerobbant autó mellett.
Drag race/Speed snap/autocross nem jó a butításra, de ott akár 100m vagy 10-15 km/h vagy 1-2 mp előnyre sem okosodik sokat (én fékezni szoktam snap-ben a célvonal előtt, hogy ne legyen sok az előny. speed record detto).
De ha már gond a suzuka, érdemes menni lestrapált autóval, utolsó helyen beérve. Így nagyon rossz időd lesz, hamarabb butul az AI.szerk: két napja megvettem a renault előtti verzió utolsó hiányzó autóját: 412T2.
Kell még némi gold (talán 200-300), hogy elérje a teljes sorozathoz szükséges PR118-as szintet, jelenleg 5 futam hiányzik a játékból... -
cuebler
senior tag
amit root-olt telón készítettem pár éve. módosított 0 km-es character.dat file, 50-75-100k golddal és 5-10-15m credittel. eddig minden verzión átment ban nélkül, a mostani nascar-os 3.6.0 tiltotta le először. a próbákra természetesen "eldobható" profilokat használok.
persze a rendes profilomhoz nem használom, abba még az elején accelerator pack-ot is vettem, hülye lennék bukni
-
l4ci
tag
-
Petya25
őstag
Qrva Suzuka East, szopok vele az összes szériában.
És nem butul... -
l4ci
tag
válasz
BenQhunria #5263 üzenetére
Ha mindenképpen hekkelni akarsz, akkor tudok küldeni olyat is, de van saját kitenyésztett profilom is, kettőt is tudok adni, amit én hoztam össze. Az elsőben csak kb 40-50 autó van, a másodikban meg több, mint 100, de azt már sose fogom folytatni, mert nehéz aranyat szerezni. Ha kell, szívesen elküldöm valamelyiket.
-
BenQhunria
tag
Akkor igazából már mindegy , ha bannolnak , mert így is úgyis abba hagyom akkor.
Hol tudom letölteni hozzá? -
DigitXT
félisten
válasz
BenQhunria #5256 üzenetére
Azon kívül, amit már írtak, lehet vásárolni is goldot: pont ez a készítők célja.
Ami rendben is lenne! Ha nem annyiba kerülne, mint most, hanem tizedébe.
~5000 Ft egyetlen "olcsó" játékbeli autóért baromi sok... 500 Ft más tészta.És később nem vicc(!), hogy 100-150-200 goldba lenne csak néhány tuning,
amiért ennyit fizetni nevetséges, abszolút nem éri meg. Teljesen halott ügy.
Utóbbit a gold árától függetlenül így látom. Annyira aránytalan dolog szvsz:
ha X érték egy új autó, nem lehet, hogy egy lepkefingnyi tuning is X-be kerül.Ui: 600 gold mire elég? Sokmindenre és semmire. Attól függ, hol tartasz.
Amikor 600 gold egy hiányzó autó, akkor rögtön el is ment forintosítva 15K.
És akkor megvan az autó. De PR miatt tuningolni is kell, hogy használhasd,
amire nem maradt goldod. Szóval nincs mit tenni, mint várni az akciókat. -
Buster17
addikt
Goldról nekem van 600. Ez mire elég? Most kezdem lassan a pro szériát.
Régen mindig adott free goldot naponta 1-2őt ez hova lett? Jobb felső sarokba jött elő mindig. Sok hónap kihagyás után az is eltünt -
Gyurma_13
aktív tag
válasz
BenQhunria #5256 üzenetére
Az a megoldás, hogy úgy vigyázol a goldra, mint a szemed fényére. Goldos kocsit akkor kell venni, ha akciós, általában 20%, de kb. hetente vannak akciók itt néha 40-50%-ra is lemegy az ár.
Goldot nem költünk javításra, meg baromságokra. Csak addig tuningolj, amíg kell a PR szint miatt.Csalni már nem nagyon lehet. Farmolással tudsz szerezni egy kis goldot, van pár verseny ami sok Fame-pontot ad és viszonylag hamar szintet tudsz lépni.
Egy pici csalás még van azért, de az is olyan, hogy meg kell küzdened a pontokért csak duplán kapod őket.
Pl most hétvégén volt dupla fame nap. Ilyenkor repülőmodba teszed a telót/tabletet és offline addig kátszol így, amíg meg nem unod, annyi, hogy az időt mindig vissza állítod erre a napra. Két dologra kell figyelni, ne menj a gépeddel netre, és nem javíthatsz autót. Ezért a szerelőre és a csaj managerre 1-1 goldot kell költeni futamonként.Ha olyan trükkre gondoltál, hogy öledbe hullik minden, van olyan is, de azért bannolni fognak
-
Pompi
nagyúr
válasz
ADAM1337 #5257 üzenetére
Konfigurátor nincs. Ez az 5 preset van. Van app ami megcsinálja neked amit leírtam. RR3 Graphics.
-
BenQhunria
tag
Akkor van valami megoldás?
-
Pompi
nagyúr
válasz
ADAM1337 #5252 üzenetére
Keresd meg a feltelepült rr3 könyvtárát, abban a .depot/eds könyvtár, ebben vannak a grafikus presetek. Mentsd el őket, biztos ami biztos.
Utána válaszd ki amelyiket szeretnéd, a low, mid, mid2, high és xtrahigh beállítások közül és ezt nevezd át az összes többire, tehát mindegyik droidos plist tartalma ez legyen. Így lehet rákénszeríteni, hogy az adott beállítást használja, mert egyébként valami automatika alapján a program dönti el, hogy ezek közül a presetek közül melyiket állítja be magának. De ha mindegyik preset tartalma az amit te szeretnél, akkor mindegy, hogy a program melyiket választja ki ezek közül. -
ADAM1337
nagyúr
Grafikát hol tudom finom hangolni ?
Meglepett hogy egy lenovo P70-en jobban fut a játék (760mp2), mint a note 3-mon de lényegesebben.
Valahol 20fps környékén lehet a note3 -
Lirion
addikt
válasz
BenQhunria #5247 üzenetére
Régen lehetett aranyat farmolni egy kis csalással, de ma már ez megszűnt. Létezik 100 millió aranyas mentett profil a neten, azzal viszont online nem fogsz tudni játszani, mert kibannolnak.
Amúgy szerintem még pár frissítés és eljutunk oda, hogy offline el sem fog indulni a játék. Ha jól tudom, a javítás és tuningolás számláló sem pörög már offline, csak online, bár ezt magam nem próbáltam még.
-
DigitXT
félisten
válasz
Annak idején ez volt az első komolyabb kocsim. Rohadt drágának éreztem,
mindig vigyáztam rá, mint a szemem fényére, mert többe volt a javítása egy
rosszabbul sikerült futam után, mint a futam nyeremény... régi szép idők.Azóta ez se nem drága, se nem kell rá vigyázni, mert a javítás az csak idő,
de pénzbe igazából nem kerül. Hosszabb távon a pénz teljesen értéktelen a
játékban, úgy szórod a százezreket tuningra, hogy végre volt mire költeni.Régen minden jobb volt.
Ui: bezzeg a gold! Szóval örülj, hogy ez még CSAK ennyi. Később egyetlen
rohadt tuningért is TÖBBET kérnek!Hogy indulhass egy újabb versenyen. -
Pompi
nagyúr
válasz
Csalással izgalmasabb lenne?
-
BenQhunria
tag
Értem,köszönöm.
Esetleg nem létezik valami csalás,mert igy elég unalmas lesz. -
Kronok
tag
válasz
BenQhunria #5244 üzenetére
ha 20% akciót buktad akkor meg kell venni ennyiért sajnos
-
kgymac
őstag
válasz
BenQhunria #5244 üzenetére
Vedd meg a kocsit goldért, utána már versenyezhetsz is a sorozatban...
Goldot reklámmal/farmolással szerezhetsz. Ha egyik sem szimpi, lépj fel az RR3-mal a netre minden nap, 40-50 nap alatt összejöhet az ára (szeptemberben 110 goldot ad). -
BenQhunria
tag
Üdv!
Eljutottam idáig , de innen hogyan tovább? -
Lirion
addikt
válasz
Petya25 #5241 üzenetére
Elég kemény az a suzuka, utolsó körben tudtam csak megelőzni az elsőt, de a richmondi 20 körösben is nagyon erős a gép, full tsm griddel szintén csak az utolsó körben lettem első. Mondjuk ha általában ilyenek lennének a versenyek, akkor izgalmasabb lenne a játék, mint úgy, hogy km-ekkel nyerek, szóval nekem ezek tetszenek.
-
Aladdin
aktív tag
-
Petya25
őstag
Én nem farmolok, órákat tolni csak ezt nem éri meg nekem.
Viszont valami jóárasított akció már jöhetne: Miura, LaFerrari, Vitesse, TS040, Agera R, RSR 2015A hülye Suzuka East-re van valakinek tippje?
Az alap szériában csak ezeken van 2. helyem, ahogy a 4 extra szériában is.
Ez egy elbaszott pálya, a kanyarokban alig lehet hozni a gépen, ítt túl okosak.... -
NNME
csendes tag
válasz
Petya25 #5239 üzenetére
"Az utolsó 30 napban jött 540 arany, azért az nem rossz."
Igen, most nagyon osztják az aranyat. Én "csak" 475-öt kaptam eddig, de tart még a 100% fame a következő 14 órában és lefutok néhány Le Mans-t. Szóval ha észreveszik, hogy ennyit lehet keresni akkor megint valahol megfognak szopatni
-
Petya25
őstag
Ma reggel egyhuzamban javítás nélkül végigtoltam az uccsó napot.
Az új Lambó csak 9 nap múlva jön?
Addig befejezek pár száriát.
Az utolsó 30 napban jött 540 arany, azért az nem rossz. -
Gyurma_13
aktív tag
Bizony, bekeményitettek a játék készítői. IOS-en, nincs könyvtárba másolás, nincs manuális mentés, nem javítható az autó ha nem vagy online, stb.
Kiváncsi vagyok, hogy tudok-e megint offline duplafame-en maradni egy hetet.
Ha igen, minden futam két aranyba kerül, de még úgy is megéri. -
kgymac
őstag
Dobna egy post-ot akinek elindult már a 48 órás dupla fame egy régebbi droidos verzióval ?
Nálam még most sem indult, pedig a face szerint már 9 órája megy az akció -
kgymac
őstag
Úgy néz ki, nem mindenkinek van akció.
A lányom telcsijén a nascaros (droid) verzió van, nála 7:44-kor belépve indult el az akció és csak 1 napos.
Nálam még nem indult el a dupla fame, de az enyémen a renault előtti (droid, 3.2.2) változat van fenn (farmoláshoz). Mindkét telcsin azonos terület/nyelv/dátum/idő/időzóna beállítás van.
Továbbá a nascaros frissítés óta elég vadul működik a rr3: állandóan online szeretne lenni, az óra csak online megy. Offline mód esetén az utolsó online időpontban megáll az élet/idő, nem upgrade-el, javít, stb. Ez persze néha jól is jön, mert az amatőr széria utolsó versenyét 3 kocsival is meg tudom nyerni, online módra kapcsolással pedig - szinte mindig - azonnal javulnak a kocsik (ehhez a legerősebb kocsival kell először menni, utána a gyengébbekkel. A lányom nem szeret farmolni - még csak 10 éves - , izmosabb sorozat még nem elérhető a szintjén. Vásárolni persze szeret
).
Nekem úgy tűnik, hogy az online idő (talán a net csatlakozás ip-je alapján "vélt" időzóna) és az offline (telefonon beállított, trémobil gsm idő) között van 1 óra különbség... -
-
l4ci
tag
Egész hétvégén DOUBLE FAME lesz! De én még nem akarok frissíteni, pedig most kellene update-elni a 2.4-re, hamar meglenne az 500-as szint, 1 LeMans, 1 level up...
-
DigitXT
félisten
Kellett nektek butítani a botokat... Bezzeg amikor vért izzadsz, hogy sikerüljön
elölreverekedned magad, s az utolsó pillanatban előzöl századmásodpercekel
húzod be a futamot, a tetejébe kihagysz pár napot: ketyeg a visszaszámláló.
Nem mondanám, hogy unatkoztam volna. Vagy ne lett volna benne így kihívás.
(És mindezt közepes tuning mellett, mert 70-80 goldos szintet "lespóroltad".)
-
cuebler
senior tag
válasz
Gyurma_13 #5223 üzenetére
csak az aláírásomat figyeld, én egy megátalkodott "androidos" vagyok. tőlem az apple a noxwagen sorsára is juthat
egyik barátom telepítette az IOS9-et, de már ő is megbánta.
amúgy a "gondom" is megoldódott, leszedtem az időkép app-ot, rögtön helyreállt a "status quo".
-
Petya25
őstag
Én azt vettem észre, hogy az új 9-es iOS alatt egy kicsit akad időnként, az előző 8.x-ben meg nem volt ilyen...
-
Lirion
addikt
válasz
GordonSamway #5211 üzenetére
Ha kezdetben normálisan futott a játék, akkor valamit feltelepítettél, ami miatt romlott a teljesítmény. Ha kezdetben sem futott már rendesen, akkor egy rendszer újratelepítés segíthet. Az is lehet, hogy a tw túl sok ramot zabál és kevés jut a játéknak, ezen viszont nem tudsz segíteni.
-
Buster17
addikt
Win 20 races in a row acsi miért nem oldódik fel ha már több mint 20x voltam 1. egyhuzamban?
-
Ryser
csendes tag
válasz
azt hiszem vannak programok google áruházban, hogy meg tudd manuálisan változtatni a játék grafikáját...ha lejjebb vennéd, mint a default beállított valszeg jobban futna...én is gondoltam már rá, de nemtudom működik-e, csak egy tipp
-
maximilian4
addikt
válasz
Elvileg simán kéne futnia. Nekem jóval gyengébb hardveren (snap 615) akadásmentesen fut.
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok.
Most találtam rátok és annyi a gondom ,hogy kicsit laggol az S5-ön a játék.Olyan mint ha csak 20 fps-el menne a játék .Nincs vmi trükk,hogy egy ilyen hardverrel szerelt telefonon ne laggoljon? Köszönöm. -
Pepi6
csendes tag
válasz
maximilian4 #5207 üzenetére
Facebook csoportban szerveztünk régebben Multi partykat. A laggokat nem tudod kikerülni, de viszonylag játszható volt. Ha van rá igény, kipróbálhatjuk megint
-
Aladdin
aktív tag
válasz
Futottam bele olyanba is, hogy ketten osszefognak, az egyikuk kilok, feltart, hogy a masik elso lehessen...
-
Lirion
addikt
válasz
Nem tudsz mit csinálni. Hiába bannolnának egyet, jön helyette 20 másik.. A legundorítóbb, hogy kilök a kanyarban és én kapom a lassítást, ő meg elhúz a francba. A megoldás amúgy az lenne, ha minden autó szellemként menne, nem csak a lökdösődések miatt, de a lagok miatt is, sokszor volt már nekem, hogy 50 méterre van előttem a másik és egyszer csak belepukkasztok és lelassulok, az előttem haladó meg még gyorsabb lesz.
-
maximilian4
addikt
Kipróbáltam a multiplayert... hát mit ne mondjak, szégyen. Olyan undorító emberekkel van teli. Versenyezne normálisan az ember, mindig jól megyek, de van 1-2 undorító sz*r, aki ahelyett hogy rendesen próbálna előzni vagy taktikázni, inkább erőszakkal kitolja a kocsim, szarrá zúzza. Én persze utána már nem tudok mit csinálni. Ezek ellen nem lehet valamit csinálni? Valami report rendszer?
-
Petya25
őstag
válasz
Sordoran #5202 üzenetére
Nekem is elindult a 4. kör.
Én a pénzeseket azért beletoltam, a saját szériájában úgyis kell majd a PR miatt.
Sajna az első két szériával pont az 50% előt fújtam ki ennyi ráfordítással.
Ezekben a Suzuka East futamokkal más is szív?
Hiába érek fel másodiknak, az elsőnek 500--600 meter előnye van a végén, már nagyon utálom... -
Sordoran
addikt
Harmadik kör is teljesítve, és még egy hátra van... Ellenben verhetem fejem a falba, hogy nem butítottam őket első alkalommal már. Ott még a full pénzesen kívül 3 goldos tuning és egy skip is volt, másodikra már csak a pénzes tuningot raktam fel, most pedig már minden tuning nélkül toltam végig, amikor kellett butítottam, de sokkal simábban meglett az okos játéknak hála.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest