- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
2900 - 2801
14148 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Próbáld őket baromi nagy ívben elkerülni, akkor jobban meg lehet úszni.
(Ha valakinek már a játék szerint is túl nagy a pingje, akkor átvált ghost
módba, ami a legjobb, mert akkor át tudsz menni rajta/nem tud kilökni.)Sajnos ahogy az előttem szóló írta, nagyon necc a multi! Nagyon ritka,
hogy jó futamok vannak, mert ha van is két hasonló képességű játékos,
akkor ez az "ugrabugra" teszi tönkre a futamot. Többször értem már be
elsőként úgy, hogy én voltam a nevető harmadik - az első kettő szépen
összeakadt, én meg nagy ívben elkerülve a csetepatét az élre álltam.
De amúgy az is megoldás, ha messzire(!) lehagysz mindenkit. Ha elég
az előny féktávon, akkor kilökni sem tudnak! (Jókat lehet röhögni, hogy
még a kanyart bevenni sem sikerült nekik a "lelkes" megérkezés után.)Összességében: nem javaslom a multi erőltetését... Egy bajnokságban
vettem részt összesen. Nagyjából úgy nézett ki, hogy 4-8 játékos indul,
és én nyerek. A másik meg, hogy a rajtrácson még 8 játékos, aztán ott
állunk 1 percet! Közben kiesik 2-3, és volt, hogy csak hárman indultunk.Unalmas. Persze, a magasabb ligák durvák. Ott elvertek (kilöktek, stb.).
De simán "C" ligában mókuskodva majdnem betörtem a Top100-ba, bár
akkor már nagyon a vége felé volt az idő (1,5 óra hátra): elment a villany,
WiFi OFF, szóval onnan hagytam. Azért aki az elején van (Z06-akárki?),
nagymenő lehet, mert az ugrabugra hibák miatt rengeteget lehet bukni...Megjegyzem, mobilneten fel sem enged 4G-t követel, és amúgy is kivág,
ami dettó pontlevonással jár, szóval "stabil" WiFi-n érdemes próbálkozni. -
Djuree
félisten
-
klb_coco
csendes tag
Sziasztok
Online multiplayer problémám lenne. Olyan szinten szaggat az ellenfelek mozgása ami már zavaró. Pattognak a pályán mint a szöcske, egyik pillanatról a másikra állóra fékeznek előttem, stb..
Wayteg xTAB 8q GPS tablet, n-es wifi, 30/30-as Digi net. Lehet tenni ez ellen valamit? Egyébként a játék tökéletesen futtatható nagyon ritka, hogy szaggatna.
Másnak is van ilyen tapasztalata vagy nálam van valami hiba? -
DigitXT
félisten
Főleg amikor a Ford GT showcase-ben 6 másodpercet kaptam Tőled,
míg a botokat mind lenyomtam - nálam alap autó, kishibás karikák.
Mondjuk kérdés, miért csinálnád azt a futamot tuninggal: 1:52-es idő.Lehet, hogy korábbi PR feltételek miatt. Ez is bosszantó amúgy, hogy
TT-nél nem írja az idő mellett a PR-t amivel elérték, hiszen lehet, hogy
tök alap autós idő van fent, majd később más futamok miatt került rá
a tuning, a naiv user meg azt látja, hogy "10-20PR-nyi" hátrányt behoz.
Oké, azért a rajtnál látszik, mikor megy el erőből a tuningos autó.
-
Pompi
nagyúr
-
Lirion
addikt
Ez a tsm egy ordas nagy kamu, nekem teljesen szűz profillal is küldött olyan üzenetet, hogy xy megvert z versenyen, ámbár z verseny km-re volt az aktuális állásomtól, se a széria nem volt feloldva, se olyan autóm nem volt, amivel egyáltalán részt vehettem volna a szériában... De ezt sokan tapasztalták már, szal nem ritka eset...
Engem inkább az lép meg, hogy valaki még hisz abban, hogy a tsm-nek van bármi köze a valósághoz.
-
Pompi
nagyúr
-
Pepi6
csendes tag
Az utolsó Ferraris event mikor indul?
-
Pompi
nagyúr
Igen, ma tesztelgettem kicsit, vagy a gép restart vagy az, hogy a másik gépen beizzítottam a profile-t, de valahogy működésre bírtam a rendszert. Szóval előszedtem néhány régebbi futamot, így került elő az 5 körös Suzuka többek között, ott kaptam az online ellenfeleket nem csak a botokat. Viszont pl. a 4 körös lemansi éjszakai F40/F50 futamon mindig offline ellenfeleket kapok, nem értem, mert régebben ott voltak TSM ellenfelek...

-
DigitXT
félisten
A TT oké (
) a többi viszont bugos szerintem: kaptam mailt, hogy
kikaptam egy kupában (!) Tőled, nosza jöhet a visszavágó, írja! Én
kattintok böcsülettel, erre látom, hogy PR68-as - 5 kör, Suzukában.A baj csak az, hogy nincs PR68-as autóm - akkor hogy kaptam ki?
Egyetlen lehetséges magyarázat, hogy még az előző "életemben",
tehát nem csak TT időket archivál, hanem a kupák eredményeit is.
Mondjuk ez meg nem/nehezen fér bele az adaptív balanszba.
Mindenesetre a TSM ötlete tök jó! A megvalósítása viszont picit...
(Ja, az F1-es szériában ma is full bot rajtrács volt. Máshol vegyes,
de adott esetben full TSM. De nem "szpesöl ívent", csak simán új.) -
Pompi
nagyúr
-
DigitXT
félisten
Na ilyen nálam nincs: olyan 18-20-30 km-eket rak be, hogy ihaj.

Az elveréssel bizonyos TT időkre céloztam.
(Alap autóval azért
nem mindig lehet csodát tenni, ha nem gyorsul, nem tapad, nincs
végsebessége sem... de néha magam is meglepődtem, mire elég.
Persze, idővel a PR feltételek miatt vándorolnak fel a tuningok.
) -
Pompi
nagyúr
Az ilyen szpesöl eventeken, mint ezek a mostani ferrarisok megszokott dolog, hogy nem TSM ellenfeleket rad, de nálam most máshol is ez a helyzet. Gyakorlatilag amióta új eszközön játszom, de nem értem, hogy hol az összefüggés amikor minden online szolgáltatás megy egyébként.
Ja, nem nem vernek el, csak valahogy jobb érzés TSM ellenfelek ellen menni (látok értelmesebb neveket, avatarokat), mint botok ellen. Meg pl. az endurance versenyek így nem kihívások, mert mindenhol 10km a legjobb.
-
DigitXT
félisten
Minden futamon, vagy csak a legújabbakon? Az utóbbiakon
nekem is rendszeres a sok zászlós bot/mix, máskor meg az
egész rajtrács TSM: azt gondoltam az újabbakon még nincs
akkora felhozatal, amiből válogathatna... Bár értelmetlen, ha
semmi köze a TSM-nek a valódi időkhöz - vezetési stílushoz.
Nem emlékeztet a TSM néven versenyző bot a TT ghost-ra...
(Az időkkel kapcsolatban meg valaki rég megmondta a tutit.)Elverneeek???
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pompi
nagyúr
Nektek működik rendesen a "real" ellenfelek beforsolása a futamokon? Online vagyok, megy az cloud, megy az Online Multiplayer, a TSM, megy a Weekly Tournament, látom a friends listámat, szóval minden rendben, semmi jele semmi hibának, mégis a futamokra a zászló avataros botokat kapom néha kiegészülve a saját ismerőseimmel és nem a különböző social rendszerből besorsolt "húsvér" ellenfeleket. Ez mi lehet?
Ja a levelesládám viszon "meggyógyult" bejönnek a levelek ha itt-ott elvernek.
-
Tibcsi21
csendes tag
-
NNME
csendes tag
-
Tibcsi21
csendes tag
-
szmar
csendes tag
-
tdhenry
tag
-
DigitXT
félisten
Oké, hogy meg kell b@szódni, de én tudod, kiket ajánlanék be egy taliga apró (tüzes?
) majomnak?
Aki ezt a sz*r AI-t leprogramozta...
Elkövettem (délután) egy bődületesen nagy hibát. Ráraktam még egy kis tuningot a verdára (legyen picit jobb tapadás: potom 36 arany). Nos, 1:33-at futó balfékek helyett erre a nyakamba kaptam egy rendre 1:21-eket toló, ordas nagy idiótákból álló bandát.
Na most, egy dolog, hogy én tudok 1:20-at(?), de először is fel kell(ene) jönni a 22. helyről az elejére. Majd ott kell(ene) maradni, és ugye 10 körön keresztül egyet sem hibázni, különben buktad az egészet.
Mindezt úgy, hogy a mögötted érkező "AI" gátlástalanul megtol féktávon, mert neki "belefér" akár a füvön is kanyarodni: őt nem kötik az aszfalt határai.
Az utolsó 2 futam kb. rémálom volt. Pedig már azon agyaltam, hogy beírhatom, mekkora küzdelem volt, de megérte, végre megvan, blabla...
Utolsó előtti: kihasználom a bugot, hogy az első körben hajlamos nem észrevenni, hogy letértem a pályáról. Tehát az első sikánt szinte fék nélkül vágom a füvön, első hely meg is van, már "csak" tartani kell.
Onnantól: hímestojás... Csakhogy az első sikán nagyon trükkös, azt az AI nagyságrendekkel gyorsabban veszi, ha kockáztatok a balosban kimegy a segge, s szevasz. A 7. körben pontosan ez történt.Előtte minden egyes kib@szott körben elengedtem Wright-ot a Curva Grande-ban - tudván, hogy a Lesmo 1-ben visszaelőzöm, a Lesmo 2-ben meg elhúzok tőle, és nincs para, így nem lök ki. Mivel a 7. körben egy icipicit hibáztam, utána már nem számított a levágás, tehát a futamgyőzelem a végén megvolt simán, a bónuszok bejöttek, a verda ép maradt.

Utolsó futam: jobban sikerült a "rakétázás" és az első kör úgy en bloc, így nem kellett a fent leírt "elengedem-visszaelőzőm" mókát játszani körökön keresztül, viszonylag biztonságos távolságban tudtam végig haladni a verseny-személygépjárművel. Mondhatni békés vasárnapi autókázás volt, igaz, csütörtök van. Már a kb. a zsebemben volt a győzelem, amikor jöttek a lekörözések a 8. körben... És mint mondtam, full idióták "vezetnek". A kék zászlót hírből sem! Becsapódni féktávon? Azt igen. Kipöccinteni egyenesben? Azt is. Feltartani az ideális íven kanyarokon át? Naná! És erre mit csinált Wright? Bingó. Variante Della Roggia: elrakta magát a lekörözött mellett a füvön át, csak úgy porzott. Én a Lesmo 1-ben beragadtam a kis b*zi mögé, és az utolsó pár kanyar arra volt elég, hogy egy utolsó esélyt kapjak a Parabolikában. Amit ki is használtam VOLNA könyörtelenül, ha nincs PONT ott még egy lekörözött. Nem mertem kívülről előzni, mert rendszeresen kilöktek ott korábban (ugye elég sokszor nekifutottam a kihívásnak), szóval visszalassultam rendesen, belülről mentem el neki, és Wright... mögött közvetlenül értem célba. Se fame bónusz, se pénz bónusz, és még az autóm is tropa, a kihívás sem lett meg. És van még 1,5 óra, ami idő alatt persze meg sem javítják a verdát. (Javítottam már 11 aranyért, mert farmoltam párszor, hogy ha már nem lett meg, akkor legalább a pénz gyűljön...)
Az lesz a vége, hogy feloldom aranyért.
Ahogy az urológus Clint Eastwood mondaná: egy maroknyi aranyér!
-
hmgeri
csendes tag
-
Pompi
nagyúr
Amúgy egyetértek azzal amit a körítésről írtál, eszembe se volt védeni a bandát, full hülyeség, de tudod ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni. Jó a gépsárkány, ez az ára. A többi ilyen speciál eventben is voltak ordas baromságok szerintem, csak hát igen, nekem (is) szívügyem az F1, ezért itt jobban kijön, hogy hülyeség az egész.
-
DigitXT
félisten
-
rumos14
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
-
magery
tag
-
Marcello83
tag
-
magery
tag
-
magery
tag
-
Marcello83
tag
Az a szívás, mikor a 10. körben csúszol le a cél előtt 3 kanyarral a pályáról...

-
rumos14
nagyúr
-
Mezcal
addikt
Na ez jó volt várjuk az új F1-es kocsit. Addig tolom a '95-ös bajnokságot.
-
Edebácsi
csendes tag
Lehet meg tudtam volna csinalni, de nem volt most kedvem/idom ennyit szenvedni. Egyik probanal a 4. Korben csusztam egy kicsit le az ivrol

-
Tibcsi21
csendes tag
-
Edebácsi
csendes tag
9/6 atugrottam 60 aranyert, igy a vegen megkaptam az autot es 25 aranyat.
Csak penzes fejlesztes volt az auton, es az en tehetsegemmel ez keves volt a gyozelemhez. Az elso 1.22.1-es idoket ment, nekem 1.22.6 sikerult. Az elso sikanban vesztettem mindig sokat. Az upgrade sem olcso, mert mar csak aranyosak voltak, ugyhogy ikabb a kihagyasert fizettem. Ez van. -
Edebácsi
csendes tag
9/5 nagyon laza. Elso sikant levagva rogton elso hely, a vegen 1,5 km elony.
-
szmar
csendes tag
-
Tibcsi21
csendes tag
9/6 futamhoz...
+ pálya elhagyás sem engedett... :-(
Szerviz nélküli autóval 10 körből a 6. körre 3. helyre jöttem fel...de nagyon nehéz így menni vele.. Sajna a 6. körben kicsúsztam, és vége lett a futamomnak.. :-(így 4,5 óra múlva szervizelt autóval fogok újra menni
a kicsúszásom után 15 perc 52 mp-et írt az első helyhez.. így sima sisak nélküli full kp-s fejlesztéssel szerintem simán teljesíthető lesz. -
Tibcsi21
csendes tag
-
Tibcsi21
csendes tag
9/5 futam:
jó hírem van. :-) ez is teljesíthető Lemerült szerviz nélküli autóval9. helyről rajtolunk. 3 kör Monza-ban. Lehet sikánt levágni, és ütközni.
Egyből sikán levágással 3. helyre álltam, és sikerült a végén megnyeri.
(low fék, kipörgésgátló nélkül) -
Tibcsi21
csendes tag
9/4 futam:
jó hírem van. :-) Lemerült szerviz nélküli autóval is teljesíthető.
Persze nem elsőre sikerült nekem sem. 3-4 x minimum próbálni kell. (..most a kipörgésgátló be van kapcsolva, mert a rossz kormánymű miatt ha megindul a kocsi hátulja akkor nem tudod össze szedni, fék "LOW"-ban van..)..Én úgy tudtam megoldani.hogy a rajtnál jobbra húzódtam..sikánt átvágva 3. helyen fordultam..
a hosszú ívű kanyarban úgyis visszaelőznek jó páran, de a következő sikánnál megint minél több autót előztem vissza..., és végig erre törekedtem a célegyenesig...
Nagyobb tempónál jobban beránt a hibás kormánymű. Ilyenkor fékkel lassítok, hogy egyenesben tartsam a kocsit, és egy bizonyos tempónál automatikusan kis fékezéseket használtam, hogy ne gyorsuljon túl nagy tempóra, mert akkor nagyobbat rántott volna a kormánymű.
Az a legnehezebb, hogy a célegyenesben legalább 8. legyél, mert a célegyenes tempónál úgy elrántja a kocsit, hogy a szalagkorlátnak csapódsz, és onnan a pályára visszajutva már mindjárt nem 9. pozícióban érkezel.. :-(de végül sikerült :-)
-
Tibcsi21
csendes tag
a 9. nap / 3. futama úgy is összehozható, hogy a rajtnál a célegyenesbe már megringatod a kocsi hátulját mintha szlalomozva drift-elnél. amint megvan a 10 meg csúszas, a célegyenesből gyorsítva az első sikánt átvágva egyből 15. helyre álltam. Innen a 11. hely megszerzése pedig könnyű volt.
(egy biztos csak úgy maradhat jó kicsid, ha az első futamot (9/1) hibátlan autóval kezded, és egyből elsőre sikerül. Én többször próbálkoztam, és hiba esetén mentésből állítottam vissza a kocsit a hibátlan feltöltött szervizes autóra.
9/2. futam tényleg könnyen megoldható mit a 9/3. futam, mert kimehetsz a pályáról, és nekimehetsz a másik autónak. ..., és le is merült az autóm...4 óra 35 perc szerviz jön)
-
Tibcsi21
csendes tag
-
Edebácsi
csendes tag
Mostmar en is ideges vagyok

4. 1 kor 9. nek kell lenni. A kormany tonkrement es az auto nagyon kicsit kacsazik. Sokszor lettem 10., voltam 8. is, de a pont 9. elég nehezen jött össze. (Ugy tunik akkor kezd el kacsazni ha siman csak egyenesen mesz. A kanyarokban nem vesz. Az utolso jobbos elotti hosszu egyenesben szivesen ledobja magat az utrol. Nekem az jott be, hogy kicsit jobra balra mozgattam folyamatosan a kormanyt igy nem kacsazott.)
Most ujra szerviz. Meguntam a vegere hogy minden probalkozas utan visszaallitsam mentesbol, ugyhogy elfogyott az auto. -
DigitXT
félisten
Eegen, és azt, hogy ütközés nélkül, azt elfelejtik közölni (de rájössz).
Az "AI" meg hozza a szokásos formáját. Egy kamikáze állat.
Vagy
csak kipöccint (off road: buktad), vagy beléd száll fék nélkül: ütközés.Ha meg lökdösik ki egymást elöl, te óvatoskodsz, akkor ők hátulról...
Ja és persze rossz a gumid hosszabb féktáv kell, erre ők hátulról.
Szóval nehéz. De továbbra sem ez a baj! A körítés, vazze az übergáz:
"We've lost position after the pit sop so we need to attack, but the tires
are wearing out and losing grip and stopping power. Start fighting for places!
Finish 19th without going off-track."Gondolom mindenki érti. Szóval: még mindig "ugyanaz a verseny" ám!
Csak épp pozíciókat veszítettünk a boxkiállás miatt...
De ha már ott
voltunk, akkor nem jobb gumijaink vannak mindenkinél, dehogy!
Rosszabbak! És 22. helyről van egy új állórajt... ill. legyél PONTOSAN
19. 2 kör alatt: ugyan miért? Ha éppen van lendület, jön egy jobb hely?
Buktad. Kezdem megbánni, hogy újra feltelepítettem a játékot. Sajnos.
Elnézést ha valakinek ezek a "kihívások" tetszenek: ez a véleményem. -
Edebácsi
csendes tag
9. nap:
1. 2 kor 19. kent kell vegezni off road es utkozes nelkul. Eleg nehezen ment.
2. 1 kor 15. kent kell vegezni. Nagyon konnyu
3. 2 kor 11. kent kell vegezni, ugy hogy 10x driftelsz. (Az elso jobbost levagva celszeru az elre allni, es ugy csuszkalni. 1 kor alatt siman megvan. A maradek 1 kor eleg beloni a 11. helyet.)
Nalam itt szerviz jott, folyt kov reggel -
Edebácsi
csendes tag
BUEK
-
F-ECT$
titán
-
Edebácsi
csendes tag
Csak pénzes tuninggal simán nyerhető volt eddig. Holnap meglatjuk mi lesz. A maradj a 19. helyen nagy szívás volt.
-
Mezcal
addikt
-
DigitXT
félisten
Nem a nehézség: olvasd el a hozzá körítést. A gumimelegítés még
jópofa is volt! (Eltekintve attól, hogy csak manuális gázzal könnyű.)Ez az egész, ahogy elő akarják adni, hogy a különböző "szakaszok"
egy F1 verseny részei. Mondom, hogy szánalmas... Az meg, ahogy
az "AI" vezet, egyenesen botrányos, bár az mondjuk nem újdonság.Én kértem elnézést! Ez így egy "vicc nap" volt. Ha kihívást akarnak,
nos fejlesszenek egy épelméjűbben közlekedő AI-t, és tegyenek be
15-20 körös versenyt, aminek még értelme is van. Egyébként olyan
a világon nincs, hogy azért kell küzdeni, hogy hogyan maradjak le.*
Megint félreértés ne essék: nem a "nehézség". Az elv. (Az egész.
)Ha már szakaszokra osztják, legalább repülőrajtot alkalmaznának.
Vagy valami annak látszót: in medias res. (Nem ezt a baromságot.)*: a drámai visszaesésben pont az a drámai, hogy NEM szándékos.
Ui: de legalább kiderült, hogy megcsúszás darabszámot is számol,
ahogy a WRC-nél is csinálta, nem másodperceket néz(ett). Ezeknél.
Továbbá felesleges volt vergődni "időmérőn", ha úgy is 22. lettél.
-
l4ci
tag
Én eddig csak pénzes fejlesztést toltam bele és így is meglett minden küldetés. Azt nem mondom, hogy simán, mert pl. a mai utolsó versenyen már azért letoltak egyenesben a mögöttem jövők, de kanyarokban féktávon mindig visszavettem a helyet.
Próbálok spórolni az arannyal, igazából a legújabb F1-re tartalékolom, mert azzal kell majd megcsinálni az utolsó szériát, és biztos, hogy jó nagy lesz az utolsó PR követelmény...

-
Kronok
tag
Stage 8 - Grand Prix
Challenge 1: 1 kör Cup - Autodromo Nazionale Monza - utolsó helyen kell célba érni, 20 csúszkálás
Challenge 2: 1 kör Cup - Autodromo Nazionale Monza - 19. helyen kell célba érni
Challenge 3: 1 kör Cup - Autodromo Nazionale Monza - végig a 19. helyen kell maradni
Challenge 4: 2 kör Cup - Autodromo Nazionale Monza - 10. helyen kell célba érni
Challenge 5: 1 kör Cup - Autodromo Nazionale Monza - simán nyerni kell
Challenge 5: 5 kör Cup - Autodromo Nazionale Monza - első körben utolsónak kell lenni aztán meg kell nyernijutalom: 25 000 pénz, 20 arany
-
fatorzs
tag
No igen,a maradj 19-ik az szívás volt. De csak az első kanyarig. Én a rajtnál egy kicsit kacsáztam jobbra-balra, hogy a mögöttem indulók egy kicsit jobban lemaradjanak, aztán nekimentem az előttem haladónak a féktávon. Utána már csak reménykedni kell, hogy a Curva Grandéban nem ütközik valaki, mert ha a kicsúszottat megelőzöd, automatikusan failed...
A többi kihívás nem nehéz, az utolsónál öt kör van, a másodikat az utolsó helyen kezdeni, és onnan nyerni. Nem volt nehéz (bár én toltam az aranyat a kocsiba, 119PR) már a negyedik körben az élre álltam, de közben az AI vagy háromszor kilökött..
Valamikor tényleg javíthatnának ezen, mert vicc hogy mennyire nem bírnak versenyezni. -
F-ECT$
titán
-
cs.eszti
csendes tag
Ti mennyi fejlesztessel csinaljatok ezt a ferraris versenyt ? Mennyit upgradeltetek az auoneddig? Az uj ferrarira gondolok
-
Pompi
nagyúr
Ennyire durván azért nem látom a helyzetet, de nehéz és látszólag értelmetlen, de legalább kihívás.
Ha az első csúsztasd 20x (vagy 20 másodpercig) az autót dologra gondolsz, akkor az elvileg egy formációs kör akarna lenni, gumimelegítéssel, tehát nem a kilinccsel előre a lényeg, hanem az autó elejének megráncigálása.
Utána jön a gyere fel a 19. helyre az egyszerű. De aztán a maradj végig a 19, na hát az szívás. Vagy 20 próbálkozásból sikerült túlnélnem a sikánt előzés és megelőzésem nélkül, aztán az egyenesben előttem keresztbeforduló mellett elmente. Puff. Aztán megint jött x próbálkozás, a totál szervizeletlen autóval, de összejött.
Most itt tartok, a 10. helyre feljövetel és megtartás ezzel a lestrapált autóval nem akar összejönni, így nyomtam rá egy szervizelést. -
DigitXT
félisten
Ez a mai "Motorfiesta" nap az F1 megcsúfolása.

Nincs rá jobb kifejezés. Esetleg még a szánalmas. -
F-ECT$
titán
-
cs.eszti
csendes tag
Nektek nem lepked ki a jatek!!????? Nekem folyton kilovi az alkalmazast.. Ipad minin..
-
Mezcal
addikt
-
DigitXT
félisten
Ez az "A" liga kegyetlen.
Három versenyből... mind utolsó lettem:
elbuktam ~220 pontot, és vagy 38000 helyet a ranglistán.
Közepesen tuningos a 919-em. De nem azon múlt. Brutál pörgős...
(Utolsó versenyen pole-ból rajtoltam... Első kanyarban megpöccint
vki hátulról: kocsi megcsúszik, füvet fog, speed reduction, és ciao.)Az csak hab a tortán, hogy a fóka 4 perc után újra harcra kész. Volt.
Ez meg? 2 óra. De nem baj! Amíg hegesztik sem veszítek többet.
-
DigitXT
félisten
Hát ez az. Nekem 329 km/h volt a cél. (PR102.4) Meglett a 330,
de nem mondom, hogy könnyű volt. Aztán Top16/Top3 "pite".
Már az első sikánt vágva első helyre katapultálod magad. Nade
a pályaelhagyás nélkül megnyerendő... És lepukkant autóval?
Na, AZ kemény volt! Én próbálkoztam. Ellen butult. Végül 1:44.5
elég volt. Az AI már szinte tolatott a kanyarokban: a szokásos...Viszont lepukkant autóval a TT-n 1:34 kevés. ("L" csoportos idő)
Szóval éjszaka egy "gyorsszerviz", holnap pedig folyt. köv.!
Szerk: az időmérős jópofa volt, de (levágásokkal) kb. 14 mp volt
a második lemaradása: majd' kört kaptak a végére... Lásd: butul.Ui: múlt heti multi bajnokságban majdnem beverekedtem magam
a Top100-ba, de semmi értelme: valami 10K R$ volt a nyeremény.
Jó, az első 3 sok goldot kap, de oda feljutni... (Elég pl. egy lagolás
miatti bukás, a második hely is sokat hátrasorol, hát még a többi.)Mondjuk azt élveztem, hogy akármelyik pályán nem volt ellenfele
a kis fókámnak: csak C ligában mentem fel 1100 pont fölé.
B-hez nem volt még jó autóm... Mondjuk az még most sincs, LOL. -
F-ECT$
titán
-
Mezcal
addikt
Stage 7
Challenge 1: Autocross - Monza - meg kell nyerni a versenyt.
Challenge 2: Verseny 1 kör - Monza - A top 16-ban kell végezni
Challenge 3: Verseny 1 kör - Monza - A top 3-ban kell végezni
Challenge 4: Verseny 1 kör - Monza - Úgy kell megnyerni, hogy nem hagyjuk el a pályát.
Challenge 5: Verseny 4 kör - Monza - nem fontos megnyerni, a leggyorsabb kört kell teljesíteni.
Challenge 6: Időmérő 1 kör - Monza - 1 kör van arra, hogy 1p 26mp alatt végezz. -
Chrisz07
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem mivel komoly problémába ütköztem,a SPA-i pályát nem tölti be.

Kilép és eddig nem volt gáz,mert tovább tudtam menni a pálya megtétele nélkül is.Viszont ebben a ferraris küldetésben ez a soron következő pálya.Sajnálom rá a goldot meg nem is dúskálok benne.
Újratelepítettem a játékot gondoltam az megoldja de sajna semmi változás.
Valakivel volt már ilyen?Esetleg ötlet ennek megoldására?Köszi,Krisz
-
l4ci
tag
Őszintén szólva ez az F1-es autó így jó ahogy van, és igazából segítségek nélkül jobb vezetni, mert rá lehet érezni, hogy mikor, hol kell fékezni ahhoz, hogy még éppen ne csússzon meg. A kanyarokban csak akkor pördültem meg, vagy csúsztam ki, amikor vagy túl későn fékeztem, vagy túl gyorsan mentem. Assistokkal meg nem tudod, hogy mennyit segít rá a gép és mennyit kell neked fékezned vagy kormányoznod, valahogy ezt jobb nélkülük vezetni. Persze eleinte nehezebb, de meg lehet tanulni.
-
F-ECT$
titán
Dettó

Tibcsi21: ne sértődj meg, de ha Neked rosszabb segítségek nélkül, akkor van még mit tanulnod. Talán a kipörgésgátló az egyetlen, amit érdemes bekapcsolni, mert a gázzal nem tudsz játszani (azaz vagy benyomod, vagy nem, nincs középút), de a kormányzást és a féket tök jól lehet kezelni, sőt jobban lehet kezelni segítségek nélkül.
-
Tibcsi21
csendes tag
-
Pompi
nagyúr
-
Tibcsi21
csendes tag
-
l4ci
tag
Stage 6 - SHOW OFF
Challenge 1: Head to head - Catalunya - 5 kör a '95-ös F1-el, amíg az '50-es csak 4-et megy
Challenge 2: Head to head - Catalunya - 4 kör az '50-es F1-el, mielőtt a '95-ös 5-öt menne
Challenge 3: Time trial - Spa - 2:05 alatt teljesíts
Challenge 4: Head to head - Hockenheimring - 255 kph-val kell menni a célvonalnál
Challenge 5: Cup (5 kör) - Silverstone - 3 fánkot kell csinálni és megnyerni a versenytJutalom: 20000 pénz, 10 arany
Megjegyzések: a 2. küldetésen én konkrétan lenyomtam az új F1-est a régivel, utol sem ért és első lettem.
Az utolsó feladat elég nehéznek tűnt elsőre, de csak azért, mert eddig nem nagyon mentem versenyeken minden assist nélkül.
A fánk-elfogadó algoritmusnak van még mit tanulnia, a jobbra driftekből jó ha minden másodikat érzékelte nálam, viszont a balra 3 kör elsőre összejött.
Célszerű az elején megcsinálni a köröket és menni a mezőny után, szerintem itt sok embernek elsőre meglesz, főleg aki assistok nélkül játszott eddig is, nekem kicsit tanulnom kellett még ezt az F1-est vezetni, mert teljesen máshogy viselkedik, mint az eddigi autók. Merni kell nagyokat fékezni, mert az nagyon fog,
és célszerű a célegyenes ráfordítóban kerülni a külső poros ívet, mert én ott eddig mindig kicsúsztam.Jó szórakozást a mai küldetéshez!

-
DigitXT
félisten
-
cs.eszti
csendes tag
Sikerult
koszonom mindnekinek !!! A beallitasoknal az ipaden kellett valamit allitani .. -
Djuree
félisten
-
Curka
csendes tag
2 kör Brands Hatch, Hyundai i20 WRC nekem nem akar összejönni bárhogy próbálom vagy első vagyok és nem csúszkálok vagy összehozom a 20 másodpercet de akkor nem leszek első
-
Tibcsi21
csendes tag
-
Tibcsi21
csendes tag
-
cs.eszti
csendes tag
Keeeeeerlek valaki segitsen!!!!!!!
Megvaltoztattam a facebook jelszavamat es azota nem tudok bejelentkezni a jatekban facebook fiokkal.. Ipaden pedig mindenhol bevagyok jelentkezve facebookra de real racingbe nem enged.. Hiaba megyek arra hogy log in .. Nem tortenik semmi..

-
fatorzs
tag
Szerintem pont ezért lenne jó, ha lenne testreszabható verseny, beállítható pálya, körszám, autó, ellenfelek. Mert most, ha szeretnék menni egy két körös le manst mondjuk a koenigsegg-el, hát, pech. De sajnos nem lesz ilyen.
Kedvenc autók: az elején szerettem menni a kisebbik Charger-rel, és a 350z-vel. Később a McLaren 12C, SLS GT3. Az Aston Martinokkal a hangjuk miatt, azt nagyon jól megcsinálták. No meg persze a 919, főleg az éjszakai műszerfal miatt.
Az új kis 375ös Ferrarival is jó menni, bár nagyon durván gyorsra csinálták. -
NNME
csendes tag
Ez a mai stage is ütött.

Azért jók ezek a challenge-ek mert másképp eszembe sem jutna vezetni a Hyundai Velostert vagy 918 RSR-t, Nissan GT-R GT1-et stb. Van 90 autóm és ezekből kb ötöt használok nap mint nap ha nincs ilyen új autós challenge.Nektek melyek a kedvenc autóitok a játékban? Most így nekem az Aston Martin Vanquish, a Ferrari F12, BMW M6 és a Camaro ZL1 ugrik be, ezekkel imádtam menni.

-
DigitXT
félisten
Izébigyó. Ez a full tuningos, és így is nehéz nem így működik:
nekem nulla tuningos volt, ÉS egyáltalán nem volt nehéz. (Az
AI elintézi neked, hogy ne legyen nehéz/könnyű -> balance-ol.
6 másodpercet kapott a második, de a legjobb köröm 13-mal
volt jobb.
Gondolom, ha tuningos a kocsi az AI sem hagyja
alapon a masinát, így ilyen ~2:20 körüli idővel nem alázható.)A WRC-nél kilinccsel előre minden kanyart! (Nem egyértelmű,
hogy 20 micsoda. De jogos, hogy valószínűleg másodperc.
Mondjuk a balance itt is kérdés: 1:36.2 VS 1:36.8 a második.)A fánkos a legmókásabb! (Befutó előtt pörögtem, lendületből
elkezdve, utána átgördültem a célvonalon: szumma ~46 mp.) -
Edebácsi
csendes tag
-
F-ECT$
titán
1. Könnyű, 10+ másodpercekkel nyertem.
2. Nekem is fullos, elsőre kicsúsztam az egyik kanyarban, így 2-ik lettem, másodikra az első kör végén 3-ik voltam már, és a második kör felénél megvolt az első hely.
3. Elsőre meglett: gyorsan élre álltam, közben is összejött már 7-8 másodperc, majd utána minden kanyart kilinccsel előre vettem.
4. Pite (azaz fánk), a 3 kör olyan 15 sec, a pálya meg 25 sec.DigitXT:

-
Edebácsi
csendes tag
A 6. nap eddig szerintem a legnehezebb
1. 3 db autocross, több autó közül lehet választani, ez elég könnyű
2. 2 körös Silverstone verseny Hyundai Veloster, nekem full tuningos így is csak 3.-ra lett meg.
3. 2 kör Brands Hatch, Hyundai i20 WRC, minden segítség kikapcsolva, nyerni kell és 20mp-et közben driftelni. 5-6. alkalommal jött össze
4. 1 kör Dubai Autodrome, Mercedes SLS AMG GT3, 3 db MadMax kört kell rajzolni a startnál és aztán 1 percen belül célba érni. -
DigitXT
félisten
-
Edebácsi
csendes tag
-
F-ECT$
titán
-
zsotesz81
senior tag
-
DigitXT
félisten
-
zsotesz81
senior tag
-
l4ci
tag
-
Pompi
nagyúr
-
Mezcal
addikt
Na itt már volt egy kemény feladat, koccanás nélkül első lenni a városi pályán, jó sok autó mellett...
-
Edebácsi
csendes tag
Én Melbourne-ben az első kanyarig jutok, és ott mindig megtöröm. Most futok neki kb 7ed szer. Ja és most a gép is ujraindult. Nem tudom ez a játék miatt van vagy a gép hibája. Másnak csinál ilyet? Egy nehezebb verseny utolsó körében nagyon idegesítő szokott lenni.
-
F-ECT$
titán
-
NNME
csendes tag
én is többet előztem külső íven és aztán belsőn is mint amennyit elfogadott, de mindkét versenyen a harmadik és hatodik kanyarban bárhogy előzhettem, nem ismerte fel. De végül elég volt 6 és 9 "helyes" előzés is a győzelemhez (az előírt 7 és 10 helyett) és mindkétszer 5-6 km után már kész is volt.
Ez most így tényleg nagyon bugos volt, de végre valami új, izgalmasnak tűnő kihívás volt.
-
l4ci
tag
Stage 4 - Up To Speed
Challenge 1: Elimination - Melbourne - ütközés nélkül
Challenge 2: Endurance - Dubai Autodrome - 7 előzés külső íven
Challenge 3: Endurance - Dubai Autodrome - 10 előzés belső íven
Challenge 4: 1 kör - Mount Panorama - kerülj az első helyre az első kanyarban pályaelhagyás nélkül (belső íven javasolt)
Challenge 5: 1 kör - Hockenheimring - előzz le 12 autót ütközés és pályaelhagyás nélküljutalom: 15000 pénz, 5 arany
-
DigitXT
félisten
Megjegyzem, ez a kívülről előzés feladvány teljesen nevetséges*:
kb. 20-30-at előztem külső íven, belsőn egyet sem. 6-ot ismert fel.
Mind a kétszer. A táv nem sok, hanem kegyeskedjék felismerni.
*: de nem nevetek, mert egyúttal baromira idegesítően bugos fos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
2900 - 2801
14148 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Windows 11
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: Ismét ingyenes az Epic Store-ban a Hogwarts Legacy
- Kuponkunyeráló
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Szeptember 3-án érkezik a The Blood of Dawnwalker PC-re és konzolokra
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Asus ROG ALLY X + tartozékok
- G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 CL30 32GB (2 16GB) Fekete
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Eufy Security 2C Kit
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

2 nap

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elkövettem (délután) egy bődületesen nagy hibát. Ráraktam még egy kis tuningot a verdára (legyen picit jobb tapadás: potom 36 arany). Nos, 1:33-at futó balfékek helyett erre a nyakamba kaptam egy rendre 1:21-eket toló, ordas nagy idiótákból álló bandát.
Mindezt úgy, hogy a mögötted érkező "AI" gátlástalanul megtol féktávon, mert neki "belefér" akár a füvön is kanyarodni: őt nem kötik az aszfalt határai.
Az utolsó 2 futam kb. rémálom volt. Pedig már azon agyaltam, hogy beírhatom, mekkora küzdelem volt, de megérte, végre megvan, blabla...