Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmar
csendes tag
Én a lamboval csináltam meg végül, de ami számított az inkább az volt, hogy nem a tsm által betett felhasználók ellen mentem, hanem a sima gépi ellenfelek voltak .Megcsináltam jó párszor a futamot,úgy tűnt, hogy a nem-tsm ellenfelek legalább körönként 3-5 másodperccel lassabbak, ami ennél a futamnál számít eléggé. (amelyik futamon végül sikerült több kocsit is leköröznöm, azon az utolsó legjobb köre 50.826 volt, a tsm-es ellenfeleké a korábbiakon 47 vagy annál jobb általában (én csak 39-40 másodperces köröket mentem). Viszont a 10 ezer feletti díj egész kellemes volt a győzelmekért, ha küldetés nem is sikerült sokáig).
-
DigitXT
nagyúr
Nem biztos, hogy mindenkinek van korlátlan mobilnetje, és mindig van WiFi a
közelben. Esetleg nem szeretne reklámokat látni a játékban. Rám mondjuk
egyik sem áll, szóval nekem mindig "TSM" ellenfelek vannak: jó (jobb) is az...Ha esetleg valamiért elmegy a net, bejönnek a botok (gettothelicopter stb.).
Általában bénábbak, ez tény. (De van sok lassú "TSM játékos" is.) Mintha azt
írtátok volna, hogy a "friend"-ek a legerősebb ellenfelek: nekem nincsenek, uis
csak ezért nem veszek fel vadidegent (valós FB profillal), spammelni meg nem
akarom az "igazi" ismerőseimet, hogy játszanak-e a játékkal és felvesznek-e? -
thrill
tag
Nem kell a rosszmájúság.
Volt már hogy ellenfelek miatt kapcsoltam ki (pl. ilyen 50 km-es endurance rekordok, stb) de alapvetően jobb ha van kihívás.Viszont valóban nem kell a reklám, plusz alapjában jobban szeretem ha nincs net, mert tovább bírja az aksi, meg nem kezd el a háttérben semmi töltögetni, elvéve az erőforrásokat.
De spec tegnap már azért is ki volt kapcsolgatva, mert trükköztem a szervízidővel, hogy meg tudjam csinálni még a taskokat időben. -
-
Sordoran
addikt
Elméletileg amikor 5 verseny után feloldódik a TT hozzá akkor beadja az akciót is. Legalábbis más szériákban így volt, de itt ahogy nézem a Toyota is fel van már oldva, szóval lehet nem. Na majd kiderül, ha valaki megnézné, az is jó lenne.
Tény, hogy végülis pozitívan jöttünk ki, csak azért mégis, keserű szájízt hagyott ez. Meg aki fullra tuningolta, az megszívta.
IRL meg tény, hogy most tértek vissza, és láttam, hogy valóban voltak ők elég elől, de attól még a végeredmény csúnya lett (még ha nem is teljesítmény miatt). Ez egy megbízhatósági futam főleg, és mint bármelyik versenyben itt is a végeredmény számít. Évek múlva azt látja mindenki, hogy hol végzett, nem azt hol volt verseny közben. De valóban, jövőre biztos izgibb lesz, ha nem fognak előjönni ezek a technikai hibák. Bár az is igaz, hogy minden csapatot vert szinte a sors, és a Porsche volt a legpechesebb.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
l4ci
tag
Az Audit úgy tudod 20% akcióval megvenni, hogy amikor az Endurance Kings szériában arra a küldetésre érsz, ami az Audi time trialt tartalmazza, akkor ott fel fogja ajánlani, hogy megveheteted 3 200 000 R$-ért.
Szerencsére pont ez előtt a küldetés előtt nyomtam egy Cloud save-et, így simán vissza tudtam tölteni a feloldás előtti állapotot...
Amúgy én nem alapállapotban kaptam meg a Porsche-t, hanem olyan állapotban, amennyire feltuningoltam (csak R$-el, Gold-ot nem toltam bele). Mondjuk én a 10 körös verseny végén kilőttem játékot, hátha megmaradnak a szorzóim, de csak az Auto Engineer maradt meg...
-
Pompi
MODERÁTOR
Ja most nézem, hogy csak a kérdést tettem fel, de illene nekem is leírni, akkor már. Én eddig motorháztető párti voltam, az open wheel autóknál álíítottam belső nézetre, de mostanában próbálom szoktatni magam a többi autónál is a belső nézetre, eddig is tudtam, hogy az lenne az "igazi", de kényelmeskedtem - akárcsak az assistokkal
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Lirion
addikt
Suzuka mellett a spa és a silverstone is farmolható, amiket meg lehet unni. De szerintem a le mans óta mindenki a 10 köröset farmolja, most az extra golddal, ami a szintlépésért jár meg pláne. Gyakorlatilag minden egyes verseny után az aktív agenttel lehet lépni egy szintet...
-
Sordoran
addikt
Én is Audi-ra gyűjtök, és már 3.3 millió van, ha ennyivel feloldom akkor is beadja akciót? Eddig mindig a teljes árat összeszedtem a biztonság kedvéért, de azért most nem szívesen szedném tovább azt a 700ezret.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
l4ci
tag
Előre szólók, hogy nem lesz egyszerű végigvinni, még az Audival sem. Bizonyos pályákon csak PR 94 szinttel tudsz indulni, ezek nélkül pedig elég nehéz eljutni a végéig.
Nekem pl. a Porsche 919-hez meg kellett vennem GOLD-ért az upgrade-eket, mert nem bolgodultam az Audival, ahol ráadásul sokkal drágább is az upgrade (Engine 3: 130 GOLD, Engine 4: több mint 700.000 RS), de még ezeket is megvettem, mert a 10 körös versenyen a Toyoták egyenesben simán letoltak, még így is többször kell nekifutnom, hogy összejöjjön az első hely. Van amikor pedig már a 6. körben lekörözöm a mezőny végét, fene se érti ezt az AI-t... -
l4ci
tag
-
Kronok
tag
nem láttam az Audi R18-at (lehet azért mert azt is nézi, h az adott széria elérhető Neked), a Mercedes-t facebook-on láttam, a telefonon a Nissant hozza fel
Prestige PowerMatch széria nálam úgy néz ki, h
Bentley Continental GT Speed
Mercedes-Benz SLS AMG GT3
Mercedes-Benz SLS AMG GT3
ha belépek és játszani akarok egyet látom a Bentley aztán egy üresség és jön a Mercedes SLS AMG GT3
hogy még furább legyen 100% megcsináltamNe ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
fatorzs
tag
A mercit nem ajánlotta fel, a nissant meg az audit igen (persze pénz nincs rá ) Nekem csak az sl van meg ezek közül, szóval érdekes.
Más. Aki high-end telefonon játszik, annak van aktív aero az autókon? Kinyíló spoilerek, légfék, ilyesmik. Moto G-n nincs sajna, nekem eléggé hiányzik.
-
-
szmar
csendes tag
A gold megugrását úgy értettem, hogy a classic Ferrari sorozattal bejöttek a nem 10 körös versenyek lemansban, amik ráadásul könnyebbek is, plusz ugye tízszereset ért a szintlépés aranyban . Sokan elkezdték ezeket meg a 10 köröset játszani, és ezt a fejlesztők soknak érezték(én pl 50 szintet léptem azóta, elég sokat játszottam, az f50 es eventjével, mert ott annyira bénák az ellenfelek, hogy simán tudok közben sorozatot/filmet nézni,illetve ezek közben játszani, ez részletkérdés, de ez akkor is egy hónap alatt volt 1500 gold), ezért vitték feljebb a szintlépéshez szükséges pont mennyiséget. Viszont ezt csak olyan jatek eleji letöltéssel tudtak elérni.ezt viszont ki lehetett kerülni, csak ugye az online funkciók igy nehezebben érhetőek el/megvan a kockázata hogy a jatek letölti a frissitest.
Egyébként androidon nem tudom hogy mit lehet csinalni, sajnos ahhoz nem értek, csak az iOS ben vagyok biztos. Ha valaki hozzáfér ilyen eszközhöz, akkor azon érdemes meg csinálnia. Tulajdonképpen iFunbox sem kell feltétlenül hozzá,ha valaki net nélkül akarja csinalni , linuxos gépek látják az iPhone összes könyvtárat, csak ott nehezebb a játékot megtalálni
-
l4ci
tag
Jelenlegi célom megszerezni az összes autót, még 2 db hiányzik, de ezt a Miurát nem tudom hogyan fogom megszerezni, mert megint nem sikerült, hiába böktem azonnal a BUY gombra azonnal ahogy aktív lett, megint megelőztek és "elfogyott". Ekkora bullshitet hogy találhattak ki? Hiába farmoltam össze az aranyat, nem tudok megvenni egy autót, mert fél percen belül elfogy a limitált darabszám...
Így 575 óra játékidő és 98% progress után azt hiszem már mondhatom, hogy elég sokat játszottam. Van 95 autóm, 27 millám a bankban, amit nem tudok elkölteni, mert már mindenhez csak arany kellene, ahhoz meg farmolni kell, mert a letölthető hack-ek (nem végtelenített profilok) mind fizetősek (kb 3000 Ft-ért kell vásárolni "szolgáltatást"). Amíg az esti sorozatnézés közben nem unom meg a körözgetést, addig játszom, kipróbálom majd az online multiplayert is, bár egyelőre elég laggosnak tűnik (ennél még az Insane online multija is jobb volt, pedig azt magyarok csinálták - tudom, az PC, ez meg mobil, más-más, de akkor is...)
-
Djuree
félisten
nem is tudom ezt hogy gondolták, játszok millió freemium játékkal de egyikben sincsenek ilyen árak, közelítőleg sem. tizedére le kéne vinni, de annyira ugysem fogják. akkor lehet vásárolnék is, talán.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest