- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faur
csendes tag
válasz
Petya25 #14037 üzenetére
Én annyira viszem végig amíg a PR engedi. Így vagyok most kb 90% körül az össz játékot tekintve. Ez nagyon lassan nő, és amikor frissítés jön, akkor visszaesik 1-2%-ot.
Az új autókat addig tuningolom amíg kell hogy megkapjam. Ezután csak várakozás, és csak akkor tuningolok maxra egy autót amikor sale van, és ha mákom van akkor be tudom fejezni a régi eventeket, amikből kb minden esetben csak pár futam van hátra.
Nekem csak az új autókra kell költenem, vennem már nem kell mert 1-2 kivételre (Formula-e) nincs szükség. A meglévő kocsikból 70% maxon van.
Így gyűlik szépen az arany, +időmérő, szintlépés, reklám, egyéb jutalmak. Mondjuk ez olyan soha végetnemérős dolog úgy érzem....
Egyébként pedig nagyon unom már....
A csapat kihívásokat kijavíthatnák, mert az még talán motiválna egy kicsit. -
-
-
balintka
addikt
válasz
Petya25 #13378 üzenetére
Én még csinálom, de az értelmetlen F1-es XP gyűjtésből nagyon elegem van már. Igaz, az utolsó előtti autóval is lassan félig megleszek, lassan kész 8. invitational is, remélem már néhány hét alatt kimegy az F1 teljesen.
A heti WTT-n bejutottam a C-be, ilyen se volt még sosem.
-
válasz
Petya25 #13346 üzenetére
Decííííp!Nekünk 1 Ferrari, 1 McLaren és egy Porsche van csak. De annak örülök, hogy a fiaim is szeretik (na meg az autókat is... a lányom meg motorozik
)
(A Lego nagyon jó cucc - szerintem. Nekem még gyerekkoromból is van néhány - 30+ éves, és még mindig jól használható. Nem beszélve a vizuális fejlesztési oldaláról nézve...) -
válasz
Petya25 #13222 üzenetére
Max annyi, hogy lehet vele VP-t (mennyi mindent jelent ez rövidítve
) meg 100 aranyat begyűjteni.
Én végigvittem, így meglett az "ajándék Audi RS S Cupé".Bakter, mentem az F-e time trial-ban, azt' negyedikre bebólintottam B-be. Bezzeg a normál wttt-ben éveket kell egy-egy ilyen alkalomra várni
szerk.:
Azt néztem, hogy a Limites series megismételhető (bár pontosan nem tudom mit is jelent ez, mi is történik, ha megismétli az ember). Eddig ez a fícsör még nem volt. -
-
válasz
Petya25 #12953 üzenetére
Én 50 perccel a vége előtt futottam 1 tizeddel jobbat, így visszamentem B-be szerencsére.
Az igen!Szerintem is sokkal többen mennek jó időket, meg hát aki régebb óta játszik, annak egyre több a fullos autója, így néha csak a szerencsén múlik (nálam biztosan), hogy épp az adott autóval D vagy C lesz a végén.
-
balintka
addikt
válasz
Petya25 #12915 üzenetére
Reklámnézéssel, legálisan szereztem meg az aranyat, rengeteg időt fektettem/fektetek bele. És most óriási tartalékom van félretéve a "végjátékra".
Azt nem gondolom én se, h 100%-ra eljutok júniusig, de 90% felett már úgy veszem, h "végeztem" a lényegi résszel.
Nálam is gond van vele, de ez programhiba, mert ilyenkor hang sincsen a játékban. Remélhetőleg javítják.
-
szaszyka
senior tag
válasz
Petya25 #12889 üzenetére
Offline-ban csinálom. Nem tűnik nagyon vészesnek, de kicsit leamortizált autóval már a 8-10 körös versenyeket nem lehet lehozni, pedig a lekörözések miatti ellenfél-feltartással szokott sikerülni. Most nem. Viszont az elimination-ben határozottabban agresszívabbak az ellenfelek!
-
balintka
addikt
válasz
Petya25 #12858 üzenetére
Nincs türelmem nekem se minden pályán, minden autóval a féktávokat tanulni. Időm meg legfőképp.
Én fullos Vettel-lel (Binotto L11 volt) mentem, de jobban jártam volna a Mercedes-sel, azzal a Time Trial-on talán több mint 1 mp-cel jobb kört autóztam (mindkettő autó fullos driver, principal, belga setup-pal). A Binotto utolsó 2 tuningja miatt álltam csak neki a Ferrari-val, de nem érte meg. Utolsó nap lehet 1 vagy 2 stage meglehetett volna a Mercivel skip nélkül.
-
-
válasz
Petya25 #12618 üzenetére
Meglévő autóra is locsolni kell jópár M$-t, de valóban, ha már a Formula-e 2020 season széria megvan, akkor az ottani autóval kell belevágni a "special event"-be. Azzal a második nap tuti befejezhető.
Végülis belekezdtem, amíg tart a jelenlegi PR-je az autónak, addig csinálom, aztán majd meglát-tyúk. -
válasz
Petya25 #12612 üzenetére
Igazából talán annyi, hogy nem kell annyit xp-ért farmolni... legalábbis nekem ez jött ki logikailag.
vévgiviggni a szériát csak magas driver xp-vel lehet. Így viszont ha locsolsz rá m$-t, meg aranyat (a "mérnökre"), akkor a szériában megnő az RP. (- na... ez szép magyar mondat lett.)
Tehát elősegíti a széria befejezését.
Gondolom azért találták ezt ki, hogy maradjon valamo konc a special event után, és ne tűnjön el minden, megelőzve ezzel a keserű szájízt, ami a tuning elveszésével jár. -
Aladdin
aktív tag
válasz
Petya25 #12533 üzenetére
Egy nap van hatra, de vagy 8000 pont hianyzik a 4-es XP szinhez, szoval nem fog osszejonni, igy asszem valami 1,3 milla MS volt, meg talan 100 gold amit koltottem? Nem is ertem hogyan lehet osszefarmolni ennyi XP szintet? Es ez a 3-as szint, ez a most indult TT-n szerintem lofing az alaphoz kepest. Kb semmivel sem gyorsabb igy az auto.
-
válasz
Petya25 #12426 üzenetére
Hát... kicentizted rendesen!
De lényeg, hogy megvan.Amúgy erre az m$-re ez a javaslatom: [link]
Lényegében tartalékba tenni az utolsó versenyt, mielőtt bónuszt adna, és csak akkor felhasználni, ha feltétlenül kell. persze ezzel akkor az ember "kockáztatja" a 100%-os rátáját
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest