Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronok
tag
Pursuit of Victory Day 6
Goal 1: 2 lap Silverstone - Cup - Ford Focus, Nissan Silva közül lehet választani
Goal 2: 1 lap Silverstone - Cup - Ford Focus, Nissan Silva közül lehet választani - ellenkező irányban kell körbemenni és elsőnek áthaladni a célvonalon - Steering-Brake Assist kikapcsolva
Goal 3: Silverstone - Speed Record
Goal 3: Silverstone - Autocross
Goal 3: Silverstone - Autocross
Goal 4: 2 lap Silverstone - Head to Head - 10x kell a kocsit elengedi el menni mellette és a végén nyerni
Goal 5: 1 lap Silverstone - Head to Head - be kell törni az ellenfél hátsó ablakát
Goal 6: 1 lap Silverstone - Head to Head - 274m előnnyel kell nyerni - nem szabad a pályát elhagyniJutalom: 10 arany
Ne ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
Kronok
tag
Pursuit of Victory Day 5
Goal 1: 1 lap Circuit de Spa-Francorchamps - Cup - top 10ben kell végezni
Goal 2: 2lap Circuit de Spa-Francorchamps - Endurance - 2 körnek meg kell lenni
Goal 3: 1 lap Circuit de Spa-Francorchamps - Speed Record - pálya elhagyás nélkül
Goal 4: 2 lap Circuit de Spa-Francorchamps - Cup - top 10ben kell végezni - kézi gáz fék - vigyázni kell a hőfokkal
Goal 5: 1 lap Circuit de Spa-Francorchamps - Cup - ne legyél utolsó - kézi gáz fék - hőfok nagyon magasan vanJutalom: 10000 pénz 10 arany
[ Szerkesztve ]
-
SkyLaci
őstag
kis javítás ha megengeded
Pursuit of Victory Day 4
Goal 1: 1 lap Circuit de Spa-Francorchamps - Cup - 193kph (nyerni kell, de akár leharcolt kocsival is könnyen megvan)
Goal 2: 1 lap Circuit de Spa-Francorchamps, Time Trial - jobb szépen lassan óvatosan csinálni, mert tuti lesz még ilyen és meg kell javítani az időt, aztán nehogy legyen a vége
Goal 3: 1 lap Circuit de Spa-Francorchamps - Hunter
Goal 4: 2 lap Circuit de Spa-Francorchamps - 10L benzin, kézi gáz-fék, nyerni kell
Goal 5: 3 lap Circuit de Spa-Francorchamps - 209kph
Jutalom: 10 arany -
Kronok
tag
Pursuit of Victory Day 4
Goal 1: 1 lap Circuit de Spa-Francorchamps - Cup - 193kph
Goal 2: 1 lap Circuit de Spa-Francorchamps, Time Trial - jobb szépen lassan óvatosan csinálni, mert tuti lesz még ilyen és meg kell javítani az időt, aztán nehogy legyen a vége
Goal 3: 1 lap Circuit de Spa-Francorchamps - Cup
Goal 4: 2 lap Circuit de Spa-Francorchamps - 10L benzin, kézi gáz-fék, nyerni kell
Goal 5: 1 lap Circuit de Spa-Francorchamps - 209kphJutalom: 10 arany
[ Szerkesztve ]
-
Kronok
tag
Pursuit of Victory Day 3
Porsche 911 RSR (2015) Stage
Goal 1: 2 lap Nürburgring Cup - nem szabad, h megelőzzenek
Goal 2: 1 lap Nürburgring, Head to Head - nem szabad ütközni és kimenni a pályáról, elsőnek kell lenni
Goal 3: Nürburgring, Autocross
Goal 3: Nürburgring, Elimination
Goal 3: Nürburgring, Endurance
Goal 4: 1 lap Nürburgring, Head to Head - 5x meg kell előzni a másikatJutalom: 5000 pénz, 5 arany
-
Sordoran
addikt
válasz YoungOld #4489 üzenetére
Órára pontosan nem tudom, de elvileg ha elkezded akkor az a 0. nap, és ha minden nap letudod a napit, akkor utolsóra 2 napod lesz. Kb. mindegy egyébként, mert az első nap mostani challenge-nek rövid, 3 event, egy 3 órás szerviz elég rá bőven.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
YoungOld
tag
Sziasztok! Hány órakor érdemes elkezdeni egy (bármelyik) challenget, hogy a legtöbb idő álljon rendelkezésre? Úgy tudom, nem mindegy.
Nincs aláírásom. Majd kitalálok valamit. Nem kell elsietni...
-
kgymac
őstag
Így is van, én tavaly augusztus végén kezdtem, de csak később olvasgattam, mert némileg nehéz volt az előrelépés (jött az első/második/harmadik goldos auto és nem volt elég gold). Manager/Agent/Engeneer-t csak novemberben használtam először Meg aztán a korai szakaszban festegettem is, ami már feleslegesnek látszik, mert megoldható fóliázással is (kár, hogy nem lehet matt/fényes/metál között váltani).
A csak R$ tuninghoz gyenge ellenfelek kellettek, bár most már butítom az AI-t, de a masserattit és az F1-es ferrarikat a teljesíthetetlen feltételek miatt hagytam abba (általában endurance, >=18km, míg nekem max 11km jött össze, a goldos fejlesztések ellenére is). -
Kronok
tag
Tegnap kezdtem el, és ha igy folytatom akkor 3x10 ahogy te irtad akkor pontosan július 4.-re lesz meg, ha benézel az új kocsikhoz ez a dátum szerepel fölöttük, h onnantól érthetőek el
Már csak az a kérdés, h a Lamborghini mikor kerül elő a semmiből amit még mutattak a videóban is
-
Gyurma_13
aktív tag
Igen, tudom miről beszélsz, de most kicseleztem őket. Nem csak akkor megyek offline, ha játszok, hanem azóta nem volt a tablet neten, 04.17.-e óta. Szerintem, úgy is komunikál valamit néha, ha nem nyitod meg, de van neted. Valamit biztos monitorozik.
Ha majd netre megyek azt sem úgy csinálom, hogy már nettel indítom el a játékot, hanem offline betöltöm a játékot, játszok vele, és megnyitom a wifit. Mert azt vettem észre, hogy akkor azzal kezd, hogy feltölti a statjaimat és utána tölti be a javító csomagot. De ez régebbi féléves tapasztalat. Azóta folyamatosan javítják a hibáikat. Ugye a legfrissebben már a szerelő sem marad meg.Lirion: hát, nekem az van, hogy offline elindítom a szerelőt, de sosem fejezi be a javítást. Lepörög az idő, azt látom, hogy kész. Viszont ha megnézem az autót, nincs kész a javítás.
Ez nem a legújabb verzió.[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
A kezdeti szériákban szinte sehol nem kellett fullra fejleszteni az autót, sőt, a legtöbb simán R$ tuninggal teljesíthető volt, ide értve pl. a koeningseggeket is. Aztán persze később rájöttek, hogy ez így nem buli, de most már nagyon elszaladt velük a ló, azért nem kicsit köcsög dolog, hogy lassan tényleg minden új autó goldos lesz és még 1 híján fullra is kell tuningolni a pr követelményhez...
-
Petya25
őstag
Ezért is áll nálam vagy 10 széria befejezetlenül 75-100% között mert az előírt PR-t nem toltam bele, no meg 6 autó is hiányzik. Majd ha egyszer lesz annyim, hogy épp nem kell máshová, na majd akkor tolom bele (kb soha).
Jó lenne egy zseton beváltó fícsör: 1 misi RS -> 100 Gold
Rögtön megérné játszani. Persze a majmoknak nem.[ Szerkesztve ]
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
kgymac
őstag
válasz Petya25 #4470 üzenetére
A vége felé szinte minden kocsit majdnem fullra kell fejleszteni (de van kivétel is, pl. enzo: full, majdnem 2000 goldért). A legtöbb kocsinál csak 1-2 fejlesztés marad ki, hogy meglegyen a kívánt PR szint. Az utolsó kb. 3e goldom (+ 1e a venenoért) csak fejlesztésre ment el
-
-
Micsurin
nagyúr
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz Micsurin #4472 üzenetére
Én azóta április 17.-én vagyok, wifi, net le van kapcsolva a tableten. Mindig figyelek, hogy ki ne csússzak a visszaszámlálóból ami nézi hány óra van még hátra. A csaj managert mindig megveszem, nekem még a szerelő megmarad, de szintlépésnél hagyom veszni és újra veszem, az az egy gold/szint belefér.
Persze én azért tudtam ennyit gyűjteni mert már 44 goldot kapok szintlépésnél, viszont többet is kell menni érte, mert 5 dupla-dupla futam kell. Az 20 sima futam lenne manager és dupla fame nélkül
Persze ez csak a f40/f50 szeria utolsó versenyét futva csinálható, legalább addig el kell jutni
1h:15m/38gold, az 30 goldos órabér
[ Szerkesztve ]
-
Kronok
tag
Pursuit of Victory Day 2
Porsche 911 RSR (2015) Stage
Goal 1: 1 lap Nürburgring, Head to Head
Goal 2: 1 lap Nürburgring, Hunter
Autocross
Goal 3: 1 lap Nürburgring, 228m kell lehagyni az autókat
Goal 4: 4 lap Nürburgring , nem szabad ütközniJutalom: 5000 pénz, 5 arany
-
Petya25
őstag
Féreértettél, én a szériákban előírt PR követelményekre gondoltam, nem a fullra húzott autók PR-jére. Az totál felesleges gold pazarlás.
Megjött a frissítés. Amit eddig nem tom említett-e valaki de nem csak a 3 LMP1-es gép van, hanem egy totál felesleges sokadik Porsche RSR 2015 is 670 goldért. Ezután már ez lesz, hogy goldért jönnek új autók csak?
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz Micsurin #4467 üzenetére
Egyébként, ha valaki nagyon nagy fanatikus és rászán napi 2 órát hack nélkül is meg lehet csinálni 110 autóig, kb. 6 hónap ferrari le mans-ozással.
Ha a dupla fame napon offline mész. (Ez szerintem egy enyhe trükközés)
Én április 17. óta 3000 goldot gyűjtöttem. Napi 6 futam.[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
Ha az elejétől kezdve okosan bánsz az arannyal, akkor kb. 8500 aranyból meg tudod venni az összes kocsit. A mostani frissítést nem számolva. Persze ehhez birka türelem kell, én pl. szinte mindig csak akciósan vásároltam goldos autót, a 300 alattiakat 20%-al, a drágábbakat meg megvártam, hogy 30-50%-os akció legyen rájuk. A hátránya ennek, hogy valamikor hónapokat is vártam az autóra.
A full PR-nek szerintem nem sok értelme van, szerintem felesleges gold pocsékolás. Elég annyi amivel be lehet fejezni a szériát.Bocs a Bugatti sportot az R$-ért vettem, mert akkor még volt rá lehetőség, ezt leszámítva nagyából akkor stimmelnek a fentiek
Persze avval egyetértek, hogy ezek betegek
[ Szerkesztve ]
-
-
Petya25
őstag
válasz Micsurin #4462 üzenetére
Ha nem húzod az összes autót fullra és egy kicsit is jól gazdálkodsz vele, akkor kb 12e kell, hogy minden autód meglegyen. Talán 15e-ből az összes PR szint és széria végogtolható.
Nekem most 7500 arany után 95% van és 6 autó hiányzik,Ezen felül van még az aktuális frissítés, a 3 új LMP1, na meg a challenge, amit még nem húztam le.
-
Micsurin
nagyúr
Mennyi arany kell , hogy bőven meglegyen a végig játszás ? (Esetemben Összes Pagani és McLaren P1 ) csak mert most sok volt itt a kavarás
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Kronok
tag
Nissan GT-R LM Nismo (2015) választottam, kíváncsian várom a 10. nap végét, h most akkor az összes kocsit megkapjuk, vagy mi lesz mert választani engedett az elején de nem látok olyan opciót, h most akkor megyek a másik kocsival is
Pursuit of Victory Day 1
Goal 1: 1 lap Le Mans, első hatban kell lenni
Goal 2: 2 laps Le Mans, 225 km/h fölött kell lenni az átlagnak
Goal 3: 1 lap Le Mans, nem szabad ütközniJutalom: 5000 pénz, 5 arany
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
Hoppá. Ilyenre is ritkán van példa (főleg itthon).
Egy videóüzenetben kérnek elnézést a változtatásokért és visszaállítják az update előtti reward állapotot.
Feel Good Inc.
-
485
aktív tag
hogy is lehet aktiválni a managereket? gyorsan még szednék egy kis pénzt, eléggé fogytán van.
-
-
-
Pompi
MODERÁTOR
Hehe, még ezt se tudták normálisan megcsinálni
"Go into amateur and select your agent for 1 gold coin and then go to whatever race you want."
Feel Good Inc.
-
Micsurin
nagyúr
Rendben , akkor most ~3GB-al lett több a helyem a Nexuson , ha változtatnak talán felmegy újra , de ez undorító ... Kár , pedig lassan a végére értem volna , az utolsó a Legend jött volna
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Gyurma_13
aktív tag
Szerinted, ha még offline maradok (még a dupla fame napon vagyok) mondjuk júliusig és akkor netre megyek, el fogja fogadni a rendszer vagy kidob valami hibakóddal?
Mert akkor még farmolok egy utolsótEddig nem volt gond pár hónap offline farmolás, de már nem csodálkoznék semmin...
[ Szerkesztve ]
-
l4ci
tag
Ha maradt volna az eredeti felállás - régi jutalom rendszer 2-5 arany szintenként -, akkor sem tudtuk volna végigjátszani ingyen. De a 2.4-ben hozták a módosított arany jutalmakat, itt sokan elkezdtek farmolni, én is szereztem itt pár ezer aranyat. Hamar rájöttek, hogy túl sokan túl sok aranyat szereztek, így nehezítettek, és a 2.5-ben hozták a fame lassító frissítést. Úgy látszik még ez sem volt elég, mert most csökkentették a jutalmakat (R$ és Gold is!) és 5x annyiba kerülnek a managerek. Eddig tartott a farmolás és nem tovább, ezzel végleg értelmetlenné tették a farmolás intézményét, aki aranyat akar, annak vennie kell, mert csak a töredékét lehet megszerezni, mint régen.
-
rumos14
nagyúr
tudja vki h a 911 2015 mennyibe fáj?
-
NNME
csendes tag
Még mindig nem lenne késő ha az arany árán javítanának. 2-5 euróért vagy dollárért szívesen vásárolnék havonta néhány alkalommal 50-100 aranyat is akár. Ha a pénzre hajtanak akkor ne 100 euróért adják a legnagyobb csomagot hanem ennek a negyedéért vagy feléért, így a kis tranzakciókkal többet tudnának keresni mint így egyáltalán.
Megértem azt is, hogy ingyenes játék és a jogdíjak talán nekik pénzbe kerülnek (bár szerintem marketing szempontból a gyártók célja lenne, hogy megjelenjenek egy ennyi ember által játszott és dicsért játékban) és ezért hajtanak ennyire az arany vásárlásokra és ezért szinte ellehetetlenítik az ingyenes arany osztogatását. De ami engem és a többi játékost is a legjobban zavarja az szerintem a játékszabályok ilyen mértékű módosítása. Ez a nem igazságos, hogy 2 év alatt többször változtatták az arany és R$ jutalmak értékét ami nagyon rossz stratégia. Gyorsan csináljanak egy javítást ahol visszaállítják az előző (már így is rossz, megszokott, kritizált de elfogadott jutalomrendszerre) és duzzogva játszunk tovább. Én így ezek nélkül bojkottálom és soha senkinek nem ajánlom a játékot.
Tavaly novemberben jelentették be a NFS No Limits-et és arról szóltak a hírek, hogy év elején megjelenik, ugyanaz a csapat készíti mint a RR3-at és még mindig nincs sehol. Egyre nagyobbat csalódok az EA/Firemonkeys kartellben. -
DigitXT
nagyúr
válasz Gyurma_13 #4432 üzenetére
Hát nem tudom: ANNYIRA azért nem jó játék. Csak telefonhoz képest!
Szimulátornak nem igazán mondható, a grafika sincs annyira toppon, stb.
De telefonon az egyik legjobb autós játéknak tartom, ez tény! Nem várom
el azt, hogy azt nyújtsa mint mondjuk PC-n egy Assetto Corsa, vagy egy
Project Cars (utóbbit mondjuk még nem próbáltam, de a grafikája ott van).
Továbbá olvastam, hogy lassan jön egy új DiRT, amiből a 2 nagyon bejött.
De a 3 sem volt rossz, csak kevés volt benne rally, sok a Gymkhana LOL.Ui: androidom van, így nekem ez az appletvbox sem játszik. Passzolom.
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz DigitXT #4430 üzenetére
Én törölni nem fogom, mert szerintem kb. egy év múlva már pl. appletvbox segítségével lagmentesen lehet majd TV-n is játszani, és azért akkor nem lesz hátrány az eddig megszerzett autók száma, de a kedvemet erősen tudja befolyásolni egy ilyen ostoba döntés a tűzmajmok részéről.
L4ci, 860 órát nem mindenki játszik egy év alatt egy autós játékkal
[ Szerkesztve ]
-
-
DigitXT
nagyúr
válasz Gyurma_13 #4429 üzenetére
Innen már nem sok van hátra ahhoz, hogy egyáltalán ne adjon goldot.
A gold pénzért van. Sok pénzért. Értem? (Sírvaröhögök, és már látom
a pillanatot*, amikor felszabadul néhány GB tárhely a telefonomon.)*: lehet, inkább elkezdek megint PC-n játszani, a DFGT + ClubSporttal?
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
Szerintem nem fog így maradni. Ez olyan elvándorlást fog generálni, hogy kénytelenek lesznek visszakozni.
Azt ne mondjátok, hogy egyszerű eljutni a végéig. Ezeknek elgurult a gyógyszer!Akkor nem frissítek, sőt offline maradok egész nyáron!
[ Szerkesztve ]
-
l4ci
tag
Nem tudnak már mit kitalálni, hogy nehezítsék a végigjátszást, régóta érlelődött már egy ilyen frissítés. Ezzel most jól visszavágták az arany és R$ kereseti lehetőségeket, sokat abba fogják hagyni itt. Facebookon is nagyon sokan szídják a majmokat, nem tudom, hogy ezt hova lehet még fokozni. Ha nem 50000 arannyal frissítek erre a verzióra, akkor nem is nagyon van értelme, mert úgyis lenyúlják a több ezer aranyos autókkal és upgrade-ekkel...
-
DigitXT
nagyúr
Bakker. Szerk: akkor aki eddig farmolt fame-et managerrel, elköltött
3-4 goldot, de kapott 28-30-at, most költhet 15-20-at ugyanezért? Igazán
csodálotos "balance". Mindig képesek valami új, aljas húzást csinálni.Igazából pár napja már nem játszottam, de eddig is csak a végigjátszás
motivált (egy-két versenyen azért volt kihívás, viszonylag gyenge autóval
indulva), meg a TT-k, amikben elég jó szoktam lenni, első nekifutásra is,
de gyakorlatilag kinyírják a tuningokat: eddig is drága játék volt nade az,
hogy ilyen 5 aranyakat kérjenek el egy sz*ros managerre, hát az röhej...És még képes voltam nekik fizetni (megint), mert akciós volt az arany.[ Szerkesztve ]
-
NNME
csendes tag
válasz DigitXT #4423 üzenetére
100%-os napi bónusz plusz a fame menedzser aktiválva is volt. Sőt, mostantól a játék előrehaladtával a mendzserek is drágulnak, az Endurance Kingben épp 5 aranyba kerülnek.
Én befejezem a játékot. Esküszöm uninstall lesz néhány nap múlva.. Kipróbálom a Nissan GT-R LM-et aztán megy a kukába az egész.
-
DigitXT
nagyúr
Basszus, ha kinyírják a farmfutamot, akkor nem lesz "értéktelen" az R$?
Az utóbbi időben elkezdtem szórni a fejlesztésekre, mert úgyis az arany
limitál: elköltöttem 8 milláról ~4 millára, ami egyáltalán nem fájt, tekintve,
hogy a Le Mans futamon, 600K volt kereshető napi bónusz + managerrel.Na, ha ezt elveszik rebalance címén, akkor később tuti nehezebb lesz.
-
NNME
csendes tag
Sehol nincs szó róla, de megjött egy Porsche 911 RSR (2015) is, ugyanaz mint a 2013, 2014, csak ez is 670 aranyba kerül és bedugták néhány korábbi szériába.
valamint a changelogban van egy ilyen sor:
"Rebalanced rewards given per track" - tuti a játékosokat szívatják ezzel és nem jelent nagyobb jutalmat ha lefutsz egy 30 perces lemanst, na mindjárt megnézem..[ Szerkesztve ]
-
Kronok
tag
jöhetne már ez az új móka mert bepunnyadtam rendesen a játékba
-
Petya25
őstag
Én is itt állok 94%-on és kb semmit újat nem tudok csinálni, Reklámokat nézegetek.
Mindjárt összejön annyi hogy meglegyen a spéci Rönyó, azt a szériát kipörgetem valameddig és kb vége. 95% Utána már csak komoly arany ráfordítással megy tovább a maradék 6 autó....Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Sordoran
addikt
Én csak ezek miatt tartogatom, most megvehetném 700ért a Toyota-t, de inkább nem, így 1300 golddal futhatok neki majd, hátha elég lesz.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
NNME
csendes tag
Annyi aranyat rá fog kellene költeni ezekre az autókra a 3x10 napos challenge alatt a teljesítéshez, hogy ihaj! És nekem van 30 mert amióta lejárt a Renault-os challenge azóta vegetálok..
-
oz82
senior tag
válasz Petya25 #4411 üzenetére
A videóban azt mondta a csàvó, hogy ùjra lehet jàtszani, tehàt elvileg megszerezhetőek. Bónuszkènt jàrna vagy megszerezhető a Lambo is.
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
Sordoran
addikt
Akkor ezért van 30% akció most a Toyota-n is. Bár nem tudom, 700 gold így is sok érte.
Amúgy más téma:
Ha PC-re felrakok egy android emulatort, arra rakok RR3-at, akkor simán tudok játszani utána kontrollerrel rajta akár? Erősen gondolkozom rajta, hogy túl nagy ez a játék már telefonra, és csak ilyenkor, új event érkezésénél "érdekel", amúgy napi rutin 1 futamot megyek és heti TT-t.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
szmar
csendes tag
Lassan itt a következő le mans challenge
http://youtu.be/shumEPipYrA -
Kronok
tag
Tinálatok, h van ez a reklámos 1 aranyos dolog? 3 napja nálam úgy néz ki, h 3-4 videó simán megenged nézni, ilyen mostanában nem volt.
A TunnelBear már egy ideje nem megy, egyfolytában server kommunikációs hibát ír, az OpenVPN-el egyszer nem sikerült a dolog még.Ne ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
Lirion
addikt
válasz BLUE TORNADO #4402 üzenetére
Ha nem online játszol, akkor használhatod a sok milliós profilt is, de figyelni kell arra, hogy mielőtt elindítod a játékot tiltsd le a netet a készülékeden. Az online tartalmakat persze így nem fogod elérni (felhő mentés, TT tournament, pár napos eventek), de annyira ezek nem adnak sokat az élményhez szerintem.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Azért így elég idegesítő, hogy alig ad pénzt. A goldról ne is beszéljünk. Igaz, ma kezdtem el az egészet, nem toom, hanyadjára. Nem online játszok. Ahhoz még le kellene tölteni kb. 120 megát. Azt meg jelenleg nincs kedvem megvárni. Gondolom, viszont neten jobb a játékélmény :-)
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
l4ci
tag
válasz BLUE TORNADO #4400 üzenetére
Talán azért, mert előbb-utóbb minden millió gold-os csalót utólér a végzete és bannolják?
Valahol írnia kell egy hibakódot, hogy mi a kitiltás oka, ez lehet csak egy szám, vagy szöveg, nem tudom, mert én még nem kaptam (nem is használtam ilyen profilokat). A FireMonkey oldalán utánanézhetsz, hogy mit jelent ez a kód.
Lehet, hogy elévül pár hét múlva, de a fórumozók szerint (is) vissza fog térni - mivel nem tudod elhasználni az aranyat és a pénzt -, ezért gyakorlatilag permanent ban-nak minősíthető innentől kezdve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest