- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
2200 - 2101
14148 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
-
Pompi
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
-
Kronok
tag
így utólag nézve, h nem tudtam befejezni nem is olyan rossz, h most újra neki eshetek

egy kis felüdülés a 4 körös körbe körbe közben. de az még jobb, h nem hajt a tatár, most nem kell időre megcsinálni, akkor azért annyira nem élveztem a különböző futamokat, mert sok idő elment a szervizre, aztán jött a következő nap és újabb érdekes körök.egy hír:
-
l4ci
tag
Azt írták is a facebook oldalukra, hogy aki a Speedrush közben van éppen, az ne frissítsen, csak ha befejezte.
Valahol az is logikus, hogy egyszerre két event sorozatban nem lehetsz benne. (Vagy csak programozói lustaság, hogy nem bírtak több számlálót készíteni erre az esetre, több macera lett volna vele, most haszon...)
Minden esetre örülök, hogy nekem mindkettő meglett akkor és ott, és nem kell utólag pótolni. Mondjuk most szívesen megcsinálnám még egyszer, mert tényleg jól jöttek az aranyak meg legalább volt vmi új kihívás is...
-
Kronok
tag
-
rumos14
nagyúr
a Lambo update előtt eljutottam kb a Road to Lemans és a Speedrush szériák 2/3-áig, de ezek is lenuullázódtak az update óta. végülis nem baj, újra be tudom zsebelni az aranyokat...
és érdekes módon a Speedrush-t csak a Road to után engedi megkezdeni, pedig logikusan nézve pont fordítva kellene lennie. -
l4ci
tag
Hát ez jó kérdés, mivel megcsináltad, szerintem completed státuszba kellene állítania a Road To LeMans-t, már csak az a kérdés, hogy miért nem tette ezt meg. Nem igazán értem a logikát ebben a részben, miért ide kellett ezt tenni, de logikus lenne, hogy a Zenith befejezése után neked már a Vertex jönne ezek után...
Ha nem, akkor bugos ez is és majd kiadnak egy újabb frissítést, ami ezt is javítja...
-
Pompi
nagyúr
Az Endurance Kings az megnyílt.
Most jelenleg a Legenden belül a Spirit of Ferrari szériában tartok, így még a Zenith széria is lakatolt, utána a Road to LeMans is, így nem tudom, hogy bele tudnék-e lépni, az utána következő Vertex szériára kattintva azt írja, hogy a Road to LeMans kell unlockolnom, hogy ez ki tudjam majd nyitni. Lehet, hogy az majd automatice unlockolódik, ha a Zenithet befejeztem? -
rumos14
nagyúr
A Veneno még így is drága, főleg hogy egyetlen szériában használható csak - azt is megcsináltam nélküle 75%-ra, szóval alacsony a motiváció. persze kipróbálnám...
elképesztően elszálltak a Gold autók áraival, már a két 300 goldos Ferrari is vicc volt, az Ariel Atom volt egy üdítő kivétel, arra még egy pár gold upgrade-et sem sajnáltam.örülök, hogy a performance rating-es update előtt letudtam 100%-ra a játékot, akkor ugyebár még szabadon meg lehetett venni bármelyik autót bármikor, bármelyik szériába bele lehetett kezdeni.
örülnék egy olyan szériának, ahol _bármilyen_ autót lehet használni, adott performance rating határokon belül, pl. PR 50-55. persze így nem lenne motiváció az upgrade-ra... -
Kronok
tag
-
l4ci
tag
De ha végigvitted a Road To LeManst, akkor nem nyílt meg az Endurance Kings széria? Ha már egyszer megvan, akkor nem kell újra megcsinálni, sőt nem is tudod megcsinálni, nekem legalábbis továbbugrik a következő oldalra, ha rábökök. Nem tudom milyen lehet az új felület annak, akinek nincs unlockolva minden széria, én már nagyon rég 98%-on tartok...
-
Pompi
nagyúr
Én, mondjuk se akkor se most nem tudom megvenni, mert nem tartok ott, szóval felőlem még ismételhetik majd ezt is

Kicsit lazábbra vettem a haladást mostanában, néha farmolgatok, illetve a OMP-vel bűntetem magam
Btw, a vertex szériától most néztem, hogy még eggyel messzebb kerültem az utolsó frissítéssel, hogy berakták a Road to LeManst külön - pedig azt anno májusban végig is vittem
-
l4ci
tag
-
Kronok
tag
Hey Racers,
We're running a survey on some aspects of Online Multiplayer mode and would appreciate some of our players taking the time to participate.

-
Kronok
tag
-
rumos14
nagyúr
-
F-ECT$
titán
-
Kronok
tag
Na ez is sikrült, letudva a Le Mans-i széria, igaz kicst csalódás a Stage 12 a 11 után mert az sokkal nehezebb volt, az utolsó futam inkább volt unalmas mint élvezetesen nehéz.
19 futam kell a 100% eléréséhez na meg jó pár aranyat kell beleölnöm a kocsikba amihez sok kedvem nincs, igen jól néz ki ez a mennyiség a jobb felső sarokban

-
thrill
tag
-
rumos14
nagyúr
-
thrill
tag
-
Kronok
tag
-
Kronok
tag
-
thrill
tag
-
szmar
csendes tag
-
thrill
tag
-
F-ECT$
titán
-
thrill
tag
jó a Miura festés

szerintem ez a "dinamikus nehézség" is egyszerűen bug, vagy legalábbis az ésszerű game design hiánya.
meg lehetett volna oldani úgy is, hogy csinálnak állandóra belőtt szinteket, csak azt szépen ki kellett volna balance-olni. ehelyett írhattak valami "intelligens" kódot, ami figyel a játékos bénázását és annak megfelelően enged (esetleg bekeményít), hogy vásárlásra csábítsa. szerintem.... -
thrill
tag
gondolod, ha az a 8 pálya már unalmas, akkor a további 2 nem lesz az?

nekem spec le mans unalmas, mert az elmúlt egy hónapom éjjel-nappal arról szólt (és vagyunk ezzel még így páran

-
thrill
tag
-
thrill
tag
-
F-ECT$
titán
Segítségek: nekem csak a TC van benn, de lehet azt is ki kellene már vennem.
Android: igen, egyre szarabb - többet szaggat, nem lép ki (és a háttérben legalább 2-3%-ot megeszik az akksiból óránként).
Dinamikus nehézség: néha nevetségesen könnyű (5 körös verseny 22 fővel - 1. kör végén 4-ik, 2-ik végén 1. vagyok), néha meg lehetetlenül nehéz.
-
Djuree
félisten
-
DigitXT
félisten
Nehéz Indi versenyekre (neadjisten TT-re) javasolt az automata gáz kikapcsolása (a verseny erejéig), mivel ha elkezd csúszni, és belefékezel, azt nehéz megfogni (ha meg korán/sokat fékezel, lassú vagy), ellenben gázelvétellel nagyon könnyű, és értelemszerűen gyorsabb is. Már rég csináltam ilyen TT-t, de emlékeim szerint egy kis bömössel automata gáz mellett nagyon megszenvedtem, nem tudtam bekerülni a Top100-ba sehogy sem... Manuális gázzal, és csak gázelvétellel operálva meg simán.
Ennyit számít.MÁS: nekem is szaggat (One X) már a menü is a frissítések óta.
Meg néha be sem tölt a játék, szerintem a memóriaigénye is megnőtt, vagy a fene tudja. Az is idegesítő, hogy már nem kérdezi meg, hogy valóban ki akarok-e lépni, és valójában nem is lép ki, hanem bent ragad a háttérben, "majd az Android lelő, ha kell" jeligére. Gáz. Korábban jobb volt, de hát mindig ez van. (Régen jobb volt.
)MÁS: legutóbb legalább beadta a Miurát.
Épp csak benéztem este, erre azt írta, In Stock, 490 arany... Lecsaptam rá, így megint teljes a géppark.
Viszont szarkasztikus festést készítettem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Végül egy megjegyzés: hihetetlen "segítőkész" a játék, és nem tudom, hogy csinálja (és főleg: miért). Adott volt egy Oval verseny, nehéz volt, jól gyorsultak, szemét mód kilöktek, meg hibáztam is: nem fejeztem be, inkább kilőttem a játékot, hogy ne veszítsem el a managereket, meg a kihívást. Gondoltam én. Másodszorra is így jártam: megint kilőttem. Harmadszorra viszont egész más ellenfeleket rakott be (gyengébb autókkal), és még a jók is sokkal lassabbak lettek: 1 kör alatt megvolt az első hely. Kihívás sehol. Miért csinálja ezt? Nem vesztettem el a futamot, nem is kéne róla "tudnia", hogy elbénáztam (kétszer).
De tudja, és könnyít. Sokat. Túl sokat.
-
Pompi
nagyúr
-
rumos14
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
-
rumos14
nagyúr
-
F-ECT$
titán
-
Pompi
nagyúr
RR3 Graphics nem jó erre? Elvileg ez is a fájlokkal trükközik, csak így nem kell manuálisan.
-
rumos14
nagyúr
-
rumos14
nagyúr
-
callmeakos
veterán
A speckóbb pályák mikortól lesznek elérhetők? Barcelona, LeMans?
Mert kezd kicsit uncsi lenni ez Laguna Seca/Melbourne/Indianapolis/Mount Panorama/Spa/Brands Hatch/Silverstone/Hockenheim felhozatal. Imádom szeretem, csókolom, ultimate kedvenc pályám Spa, de kezd az is unalmas lenni. -
Djuree
félisten
-
485
aktív tag
tegnap elértem a ferrari utolsó futamához, lemans este 4 kör. f40-nel nyertem és nincs fullra tuningolva. mintha úgy olvasgattam volna itt, hogy ezzel nem lehet megcsinálni.
-
F-ECT$
titán
-
rumos14
nagyúr
-
rumos14
nagyúr
Nexus 7 2012-vel toltam én is, de ahogy az egész tablet kezdett belassulni a sok alkalmazástól, úgy a játék is meg-megröccent.
nemrég vettem egy LG Pad 8.3-at, azon tökéletes. viszont alapból elég szarra állítja be a grafikát, azzal trükközni kell (a beállítás file-ok csereberéjével) és akkor a High "preset"-tel tökéletesen megy és szép a grafika.
ja és a RR3-tól függetlenül is kellemes egy tablet. -
l4ci
tag
-
Djuree
félisten
-
Kronok
tag
-
Pompi
nagyúr
-
Kronok
tag
igen erre már rájöttem én is, akkor van gáz ha nem egy olyan kocsival csinálod meg a pályát amivel fékezni sem kell mert 320-al úgy beveszi mint ha 50-el tennéd, most nem tudnám megmondani azon kevés kocsik számát amikkel fékezés nélkül is simán lehet hozni ezeket a pályákat de sokkal több amivel rendesen előre látóan kell vezetni mert egy kis hiba és 2 3 hellyel hátrébb is kerülsz

szoktatok szórakozni az ilyen jellegű dologgal?
-
Djuree
félisten
-
Kronok
tag
-
F-ECT$
titán
-
thrill
tag
-
thrill
tag
-
thrill
tag
Melyik futamok nincsenek meg aranyra?
A két Miura exkluzív, illetve a Toyota le mansi autóval az egyik exkluzív (endurance), plusz ez utóbbi sorozat záró futama, a fél órás éjszakai La Mans.
Lehetetlen ellenfeleket sorsolt be, és nem nagyon tudom legyűrni őket (de nincs is kimaxolva egyik autó sem, viszont nincs annyi aranyam, hogy megtegyem).Hogy van meg az összes autód, ha nem maxoltál ki minden szériát? Csalós profillal nyomod? (nem elítélésként, csak kíváncsiság

-
pro96
tag
-
Pompi
nagyúr
Ha már hardver jött szóba.... én egy 1. generációs 2012-es Nexus 7-en játszom, de az utóbbi frissítések óta a játék meg-meg fekteti a vasat, elgondolkoztam egy upgrade-en (RR3 graphicsal low-ba téve a játszható kategória, de így se gyors és pláne nem annyira szép).
Tavaly év vége fele nagyon szemeztem már az újabbik, 2013-as Nexus 7-tel, de akkor azon nagyon csúnya volt az RR3, így nem váltottam.Nem tudom, hogy ki min játszik, vagy kinek mivel milyen tapasztalatai vannak, de ha már feljött a hw téma bedobom a kérdést, hogy milyen 7-8" körüli Androidot vassal van jó tapasztalatotok a játékkal kapcsolatban. (Igen tudom, hogy iPaden szebb és jobb, de az egyelőre nem opció).
-
Simi37
őstag
Na végül nem LG F6ot hanem L9 II-t vettem. Olyan jó h akadásmentesen szépen nem kidobálva fut.

-
Kronok
tag
a leírt vesztek párszor és aztán nyerek módszer ha nem használ fogom magam és felmegyek online-ra és röhejesen könnyen megnyerhető a futam, megyek a következő lehetetlen futamra ott is online és szintén simán hozom az első helyet, de azért itt is akadnak néha nehézségek, nem mindegy kit dob a gép, ezt régebben végső elkeseredésemben próbáltam ki minden mindegy alapon, amikor az F50 még csak pénzes tuning volt a 4 körös utolsó futamot mindig online csináltam mert offline rendesen szenvedtem, h megtartsam az első helyem vagy nem is sikerült offline nyernem
-
l4ci
tag
-
F-ECT$
titán
-
thrill
tag
Szerintem senki nem maga az autó miatt, hanem az új versenyek, valamint 100%-os teljesítés miatt repült rá. Legalábbis a magam nevében ezt tudom mondani. Megerősítem, hogy mindkét új Lambót kifejezetten rossz élmény vezetni.
Ellenben a 100% nekem már megadatott, mint ahogy autóból is mindegyik megvan. Viszont még akad 4 verseny, ahol nincs meg az arany, na azokon még dolgoznom kell.
-
Micsurin
nagyúr
-
Kaszinho
csendes tag
Én azt hittem hogy megkapom az R 8 at ha végigcsinálom Sppedrush tv challeneget de kurvára nem.....nem értem
-
Kronok
tag
ez most 0% vagy 10%

-
callmeakos
veterán
-
FefeeX
veterán
-
rumos14
nagyúr
-
l4ci
tag
Amikor olvastam róla itt a fórumban, akkor lementettem a telepítőjét, mert ki akartam próbálni, de miután olvastam, hogy visszafelé nem kompatibilisek a felhős mentések, ezért végül nem raktam fel. De lehet, hogy újrakezdeném 30000 arannyal...

Az 50 gold hackről Lirion írt még egy régi posztban.
-
485
aktív tag
-
Kronok
tag
-
l4ci
tag
Vajon a 2.1.0-ban lévő 50 Gold-os hack működik-e még, ha esetleg visszatölteném a lementett telepítőt?
-
callmeakos
veterán
-
Micsurin
nagyúr
Bocs
en kerek elnezesz
amúgy nem rossz kocsi. -
callmeakos
veterán
-
Micsurin
nagyúr
Koltotel volna ink 120-at az utana levo Porsche spydere

-
callmeakos
veterán
-
FefeeX
veterán
-
Micsurin
nagyúr
-
Simi37
őstag
Az melyik verzió volt (konkrétan) amikor sárga autó volt az ikonon? Vagy melyik volt a famebutítás előtti utolsó verzió? Ha nem ugyanaz a kettő akkor csak az első kéne.

-
gyu456
tag
-
callmeakos
veterán
-
Djuree
félisten
-
Pompi
nagyúr
Avval aki ennek az online multiplayernek a szabályrendszerét kitalálta elbeszélgetnék egy péklapáttal.
- 8. helyről rajtolok 1 körös suzukai futamon, kilöknek, megpördülök, kapom a speed büntetést, így is behozom 2. helyen, erre negatív pontot kapok a végén, azaz pontlevonás
- disconnectre pontlevonás, de olyan nagyságrendű, hogy több győzelemmel sem hozod vissza
- ha 1. helyen érek célba se tuti még minden, mert a végén az elszámolásnál is lehet disconnect és akkor ugyanaz, mint előbb
- rajtrácson állunk percekig, mert egy valakire várunk - közben a csapat nagy része disconnectál, végén az is akire vártunk, "jobb" esetben meg mindenki és kezdhetjük előről
- engem simán kilöknek, de ha én megyek neki valakinek az olyan, mintha sziklafalba ütköznék, megáll az autóm, mint a szögA lagon az utolsó frissítés óta gyúrtak valamennyit, de még mindig gáz. Kár érte, mert elég jó kis szórakozás lenne, de így nem az igazi, de momentán ez izgat legjobban a játékban, így még bűntetem magam vele

-
rumos14
nagyúr
-
l4ci
tag
Nem csak neked csúszkál, nekem is iszonyat gáz mindkét kocsi. Lehet, hogy ha teljesen feltuningolnánk (PR 40-ig), akkor jobb lenne, de annyival nem, mint amennyibe kerülne. Akkor már inkább a Cobra, szerintem sokkal jobban veszi a kanyarokat, plusz ha már egyszer tuningolni kell, akkor inkább ezt, mert ezzel legalább két szériát lehet kimaxolni.
-
Kronok
tag
a 2 új Lambó szerintem ritka gáz egy élményt nyújt, a Countach az őrületbe kerget, olyan csúszkálást művel, lehet csak nálam, igaz eddig csak a pénzes fejlesztéseket csináltam meg vele, de Time Trial-t 4. nekifutásra csináltam meg vele mert olyan lehetetlenül csúszkál, h az hihetetlen
iPhone-on lehetséges képet csinálni a játék menüjéről vagy videót lementeni a játékról/játékból?
futamon belül megállítom fényképezek az oké, de vki próbálkozott már ezekkel? -
F-ECT$
titán
Semmi extra, sőt, szerintem egy gyenge autó. (Persze a maga korában jó volt.) Viszont limitált darabszámot lehet csak belőle venni, így a ritkasága adja az értékét.
-
callmeakos
veterán
Viszaolvasgattam most a topicban és egy valamit nem értek. Mit tud ez a Miura, amitől ennyire meg a hajkurászás? Ez az ultimate racing car ami mindent lever, vagy mi? Nem értem.

-
F-ECT$
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
2200 - 2101
14148 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- DIY 2x15"-os passzív zárt mélyláda eladó
- Eladó egy pixel 8 128/8
- Saeco Intelia Evo Black I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Eladó megkímélt, szép állapotú Nikon D750 full-frame (FX) DSLR váz
- Kingston Fury / G.Skill Ripjaws V 64GB 32GB 2x32GB 2x16GB 4x16GB DDR4 3200MHz CL16 RAM memória BAZÁR
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a 4 körös Le Mans miatt 

Ennyit számít.
Meg néha be sem tölt a játék, szerintem a memóriaigénye is megnőtt, vagy a fene tudja. Az is idegesítő, hogy már nem kérdezi meg, hogy valóban ki akarok-e lépni, és valójában nem is lép ki, hanem bent ragad a háttérben, "majd az Android lelő, ha kell" jeligére. Gáz. Korábban jobb volt, de hát mindig ez van. (Régen jobb volt.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De tudja, és könnyít. Sokat. Túl sokat.
) Amúgy SGS2 megy nálam 2 éve!