Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:05:25

LOGOUT.hu

LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4641) bubus66 válasza eladogeppc (#4639) üzenetére


bubus66
nagyúr

Ennyi minek akartok vissza menni az ICS-re én nem értem az XDA-s gyerek írogatja, hogy jó neki csak az övé P765.

Erre egy megoldás van bombázni az LG levelekkel a frissítések,miatt, habár úgy is tudom mi lesz válasz rá, de meg kell próbálni. Vagy gyorsan meg szabadulni a telefontól. Nekem még midig nem tudod választ adni a lentebb említett illető, hogy miért van ez így a KDZ-s frissítésnél.

cmahendra P765-etel dolgozik

Ez irogatja az XDAn hogy BB csere azt se írta oda, hogy mivel lehet megcsinálni, az más kérdés, hogy én tudom, de egy haladó user az nem fogja tudni. Meglett neki írva, hogy ha valamit csinálok akkor írjam le, tőviről hegyire, hogy mit lehet csinálni vele,és milyen hibák vannak. Lásd bootloader nyitás, az okos már nem írta, oda, hogy te paraszt, hát vissza zárni nem tudod úgy nyitogasd ki a bootloadert. Meg hogy egy órát várjál frissítés után és nyitva lesz a bootloader. Ugy hogy ha téglázni akartok ajánlom kövessétek az utasításait. Sok sikert mindenkinek.

Ne feledje, az kinyit bootloader meg kell várni kb 1 órán zselés bab és a telefont! ne indítsa újra! Kinyit bootloader és Flash Recovery :

Forrás

Ugyan már abban az 1 órában mi nyitja a ki a bootloadert

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.