- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy elhalkult a telefonom amikor játék vagy médialejátszásra kerül sor, max hangerőre állítva elég halk. Mit tegyek?
-
Technoman
őstag
sziasztok!
Tudtok ajánlani egy gyors és stabil webböngészőt, mivel már több alkalommal lefagyott a P30 Pro-n a Google és ez nagyon bosszantó tud lenni.
Fontos lenne, hogy magyar nyelvű legyén és hogy tudjam importálni a laptopomon lévő, elmentett Google könyvjelzőket.
thx -
Jumbozorz
senior tag
válasz
denes04 #16687 üzenetére
Szia.
Nekiálltam már egyszer a Google mizerianak a P40en. Sokat romolgattam Samsung S2, s3an, szóval van tapasztalatom ilyesmiben.
Nincs jó megoldás. Sikerült összehozni, több megoldás van, amivel eljuthatsz a Google működéséhez a telefonon, de egyik sem 100%os. Az egyik instabil a másik meg security kérdéseket vet fel. Ha Google miatt nem veszel p40et akkor az elérhető mokolasok sem segítenek szvsz. -
jegenye77
addikt
Lépésszámlót ki lehet teljesen kapcsolni? Ne csak, hogy ne mutassa a zárképernyőn, de ne is számolja.
-
Nekem nagyon nem jött be a Samsung ... Persze ízlések, és pofonok...
Nézegettem videokat hogyan lehet varázsolni p40 re meg mate 40 prora guglit... Szerintetek? Működhet a valóságban ez? Vagy allandóan jönnének a hiba üzenetek hogy a " a szolgáltatás váratlanul leállt" stb, stb...
Google fiók, Gmail, nélkül nem tudok sajna létezni,
-
hatD
tag
Akit esetleg kamra app érdekel, mától ismeretlen ideig ingyenes az 1400 Ft-os Manual Camera app:
[link] -
knox83
senior tag
válasz
denes04 #16677 üzenetére
Isten ments
egyébként mediaba nézegettem a ki állított telefonokat pénteken, mate 40 prot akartam megnézni milyen élőben de sehol nincs állítólag. Megnéztem az s21 ultrat is, szép a kijelző meg 120 hz de nekem a régi befürdéseim után örökre elszállt a bizalmam a márkával kapcsolatban. Exynost eleve hagyjuk, melegedés merülés stb. Egyik barátomnak most járt le a hűsége (p30) ő is mondta nincs mire cserélni és 100%ig meg van elégedve. Aksi csere aztán go tovább
-
Luciano
tag
válasz
denes04 #16677 üzenetére
Szia én használom mindkét telefont. Note 20 Ultrat teljes árán nem vettem volna meg (-40% Samsung hétvégi akció volt) a P30 pro egy nagyon eltalált telefon ez egyszer biztos. Nálam ram kezelési,akadás gondok (Samsung) nincsenek. Viszont a nagyobb kijelző ami kevésbé van lekerekitve picit jobb. De akumulátor téren 2x jobban bírja a P30 pro és a 8Gb ram is mindenre elég.
-
Mindenkinek aki esetleg a P30 Proját lecserélné egy Samsungra...
Ne tedd!!!!!!!!
2 napig használtam egy Note 20 Ultra 5G -t... Nem tudom más samsunggal mi a helyzet. De hiába drágább 2-300.000 ft tal, vissza fogod sírni a Hüvelyed :)Az akku borzalom a p30 pro 2 éves akksija megeszi az 1 hónapos note 20 ultra akksiját... Hiába a 12GB ram, aki valóban használja a telefonját több órát naponta az látja csak a különbséget... Instabil a rendszer. Néha többet gondolkodott mint a Huawei... Kamera passz...Talán egyszinten vannak... Soha többet samsung, inkább veszek egy új P30 Prot
Én is visszasírtam, de nem adtam el hála istennek... Csak leírtam a tapasztalatom, elnézést érte
-
xcsabo
senior tag
válasz
Sztyepadzso #16674 üzenetére
Ez jó ötlet.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
rolandrepasi #16665 üzenetére
Köszi szépen!
-
norrberth
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
-
válasz
norrberth #16666 üzenetére
Vanced-et ajánlom én is
Telón és kocsiban is a fejegységen ugyanez fut és soha de soha nem volt gondom vele, nálam nem lépett ki soha. Rengeteg verzió van fent a play-en, ne onnan töltsd le, ez a hivatalos oldaluk, innen szedd le a manager-t amin belül tudod letölteni és frissíteni magát az appot.
-
-
norrberth
addikt
Youtube on ha elinditok egy zenét.
Kilépek akkor leáll.Valahogy meglehet oldani ha kilépek akkor menjen tovább a YouTube?
-
rolandrepasi
tag
válasz
Sztyepadzso #16664 üzenetére
Hang utasításra vár.. pl csíz... Beállításokban talán 2. Sor..
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
#44059648 #16658 üzenetére
Úgy képzeld el, hogy írom ezt a hozzászólást, és egyszercsak elindul valami(most nyilván pont nem
). Majd csinálok egy restartot, sose árt.
@aureel
Mi Band4-em van, valóban alkalmas zenevezérlésre, de ezt véletlenül csak zuhanyzáskor sikerült elindítanom.
Még nem tapasztaltam, hogy magától kapcsolgatta volna be, de majd figyelem.Köszi mégegyszer a tippeket mindkettőtöknek!
-
törölt tag
Az alkalmazás a készüléken marad, a tárhely mérete az eljárás után nem változik. A parancssorban az 'user 0' arra utal, hogy csak az aktuális felhasználó számára "tűnik el" az app, parancssorral bármikor vissza lehet tenni. Ha ténylegesen el lenne távolítva (csak root jogosultsággal lehetne), akkor lehetne apk-val próbálkozni.
Még tavaly a Honor 9-en mókoltam ezzel, de arra jutottam, hogy inkább csak letiltom szt, amit nem használok. A Honor 9.en rendszeralkalmazésokat (pl. Email) nem sikerült apk-val visszarakni.
"This works because applications truly aren’t being fully uninstalled from the device, they are just being uninstalled for the current user (user 0 is the default/main user of the phone). That’s why, if you omit the “–user 0” and “-k” part of the uninstall command, the command won’t work. " [link]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#44059648 #16660 üzenetére
"Ez a módszer csak a felhasználó szeme elől tünteti el az appot (nem szerepel az app az appok listájában, sem a beállításokban, sem a Play Áruházban), de nem távolítja el a készülékről"
Biztosan jól értelmezed a linkelt oldalon írtakat?
pm uninstall -k --user 0 com.google.android.projection.gearhead
Ez konkrétan uninstall-álja a készülékről. Viszont egy probléma előfordulhat ezt követően: lehet, hogy külső apk-ból kell majd visszarakni
-
törölt tag
válasz
mati12 #16657 üzenetére
Helló!
Teljesen eltávolítani csak akkor lehetne, ha rootolva lenne a készülék. Nem tudom, hogy ez lehetséges-e. Esetleg eltüntetni lehet. [link] Ez a módszer csak a felhasználó szeme elől tünteti el az appot (nem szerepel az app az appok listájában, sem a beállításokban, sem a Play Áruházban), de nem távolítja el a készülékről. Nálam az Android Auto tiltva van, nem használom.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Sztyepadzso #16654 üzenetére
Nincs esetleg okosórád/karpereced? Nekem egyszer egy amazfit verge csinálta ezt. Amíg csatlakozva volt a telefon az órához, random időközönként elkezdett zenét játszani, vagy yt videót indított a háttérben. Hasonló van nálad is, hátha ez a gond.
-
törölt tag
válasz
Sztyepadzso #16654 üzenetére
Üdv!
Nem média appok esetében, de tapasztaltam hasonlót én is. Az ujjamat igen közel tartottam a kijelzőhöz, de nem értem hozzá, elindult az optimizáló, szon belül az akksi rész. De újraindítás után nem csinál ilyeneket a telefon.
-
mati12
senior tag
Gyárilag telepített alkalmazást (konkrétan az Android Autó-t) lehet valamilyen módszerrel törölni? Idáig tökéletesen működött,de néhány napja valamiért nem akar csatlakozni. Gondoltam,hogy törölöm az alkalmazást a készülékről és újra telepítem,de a "letiltás" illetve a "leállítás" opciókon kívül nem látok más lehetőséget.
Jó lenne ha ez miatt nem.kellene gyalulni a telefonomat. -
válasz
anonymus89 #16542 üzenetére
Én sem használom a gyári töltőket, de a kábelt sem, van egy 2A dupla kimenetes töltőm meg egy 1.8 méteres kábelem azt használom, a tabot az órát a hangszórót is azzal töltőm. Eddig nem volt szükségem a gyors töltőre.
-
Sztyepadzso
őstag
Hölgyek, Urak,
Az alábbi rendszer van fent:
Namost, pár napja az van, hogy - rá nem jövök miért - amikor használom a telefont, egyszercsak elindul valamelyik médialejátszó appom(nyilván épp nem arra használom) Pl a gyári zene, a podcast addict, a YT vagy YT music. Épp melyik, az kb véletlenszerű, volt, hogy a yt nem is ment(lehúzva nem volt ott), mégis elindult, vagy a podcast addict, ami ha nem megy, kb 1 perc után ki van lőve, mégis ment.
Tapasztaltok valami hasonlót?
-
gringoka
aktív tag
Sziasztok!
Miért van az , hogy egyik launcherben sem tudom megjeleníteni az időjárás widgetet és az egészség widgetet sem? -
punky10
addikt
válasz
klimokrisz #16650 üzenetére
Szerintem itt hamarabb kapsz választ:
[link]
-
klimokrisz
tag
Hello!
Megéri Huawei p30 litle telefont venni? Nekem 30 pro van. Anyukámank szeretnék valamilyen telefont és azt gondoltam neki jó lesz a p30 litle. Azért ezt venném mert ezen van még android. -
South Velen
addikt
válasz
Macika66 #16646 üzenetére
Ezt kérdeztem, kiemelném számodra a kettő közötti vagylagos elágazást:
"Ekkor sérülhetett meg a szigetelés, vagy az IP68 kamu ennél a telefonnál?"
Tehát én is felvetettem, hogy a leesésnek és a kereten történő apró sérülésnek köze van ahhoz, hogy sikerült beáznia.
Persze ez még önmagában nem jelenti azt, hogy enélkül nem ázott volna be, de értjük, te ezen az állásponton vagy, én is efelé hajlok.Egyébként a pára már teljesen felszívódott, de értelemszerűen ezek után már óvom a víztől.
-
Murdock1981
tag
Sziasztok!
Azt belehet állítani, hogy csakis és kizárólag 4g hálózathoz csatlakozzon a telefon? Manuálisan áttudom állítani, de egy idő után vissza áll automatába -
Macika66
őstag
válasz
South Velen #16610 üzenetére
Ha esett, ha látszik a kereten, akkor az a készülékház deformálódott. Onnantól már nem vízálló.
Nem értitek, nincs átverés, nincs kamu!!!
NEM a laboratóriumi körülmények az érdekesek, hanem ha egy fémház leesik és deformálódik. Onnantól nem zár pontosan, a víz meg ugye megtalálja rögtön a lehető legeslegapróbb, pár századmilliméteres rést is!
Nem garanciális probléma, a leesés miatti deformáció nem garanciális esemény... -
Dhampir
félisten
válasz
South Velen #16637 üzenetére
A Xiaomi ár-érték arányban volt jó, ahhoz képest néha többet tudott nyújtani az adott kategóriában futó versenytársainál.
A Huawei esetében a Honor révén tudtak olcsóbb, de a cégfő gyártmányához képest hasonlóan jó minőségű mobilokat eladni.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
South Velen #16637 üzenetére
+1
-
South Velen
addikt
válasz
Doki42 #16635 üzenetére
Én mi 10t-ről jövök (csak kamerában van különbség a pro-hoz képest).
Az a teló egy szar ehhez képest minden szemponból, teljesen másik liga. Még a Mi 10T Pro kamerája se ér fel ehhez (közelében sincs.), szoftver, kidolgozási minőség, prémium érzetben szintén a Huawei köröket ver a Xiaomira.
Az akku az egyedüli szegmens, amiben nyer a xiaomi, meg a 144hz (egymás mellé téve láttam a különbséget, de így utólag egyáltalán nem hiányzik, teljesen visszaszoktam 60-ra.)Túlvagyok vagy 15-15 xiaomin és huawei-en, nekem a xiaomi mindig olyan "szerencsétlen" érzetett keltett
egy csomó dolog sose klappolt teljesen.. ezzel együtt szeretem azt a márkát
-
bubus66
nagyúr
válasz
Doki42 #16629 üzenetére
Szia nem itt olvastad?
-
Kevp
csendes tag
Köszönöm a segítséget megoldódott 🙂
-
Kevp
csendes tag
Sziasztok. Nektek is megjött a 11.0.147 biztonsági frissítés? Valamelyik nap felraktam és mintha többet laggolna böngészőbn (pl ezen az oldalon is) valakinek hasonló tapasztalat? Lehet csinálok egy nagy resetet..
-
pontyos
senior tag
Hi! New Edition re telepedtem vissza, Pro30 ről, de néhány dolog hülyén viselkedett. Csináltam egy tiszta resetet és újra belektam. Így minden ok, tökéletesen működik és az akksi idő is javult, két napot bírt, 6 óra, 44 perc képernyő idő, 29% on van most. Volt fél óra térkép, és 20 fotó. Szóval én másodszorra is ezt választottam és nem szeretnék egyelőre más típust. Viszont sokkal jobban vigyázni fogok rá!!
UI : Xiaomi 10 ultra kézben fogva nekem tégla, 11 pedig ahogy látom tepsi lesz, szóval Ti is vigyázzatok erre a jó telóra -
Dzsekó
addikt
válasz
Már volt róla szó, hogy nem bírja a vizet a teló. Más is mosta covid miatt, neki a hangszórója lett halk, a következő mosásnál meg néma. Valószínű beázott. És ő még le sem ejtette, legalábbis nem emlékszem, hogy írta volna. A pára idővel kiszárad, lehet fél év is, de kiszárad. Ez legyen a legnagyobb baja. Nedves törlőkendővel töröld át max. Abban nagyon kevés alkohol van, nem tesz kárt benne. Én nem törölgetem soha, inkább kezet mosok, maszkot viselek és oltva vagyok már szerencsére. A covidon így is átestem, de nem azért kaptam meg, mert nem törölgettem a telefont.
-
South Velen
addikt
-
kp78
addikt
válasz
Miért nem alkoholos kendővel, vagy vmi hasonlóval törlöd át?
Víztől tiszta/baci/vírus mentes lesz? Vagy jól meg is szappanozod? -
Pinyo16689
senior tag
válasz
Sztem ha folyóvíz alatt mosod, nagyobb a nyomás, mintha belemerited egy pohár vízbe. De amúgy sztem bírnia kellene.. A régi IP68as telefonok (Siemens M sorozat, Samsung B sorozat) ezt az akadályt simán vették.
-
sajby
senior tag
válasz
Szerintem ennek a garinak így lőttek
Egyébbként is óvatosan kell bánni ezzel a vízállósággal
Laboratóriumi körülmények között,akárhányfokos vízben a telefon hőmérsékletétől max pár fokkal eltérve -
South Velen
addikt
Sziasztok!
Kb 1 hónapos a telefon.
Ha sűrű helyről jövök, a covid miatt lemosom mikor hazaérek, gondoltam ennyit egy vízálló telefonnak illene elviselnie. Sokan víz alatt fotóznak pl ismerőseim is LG V30-cal, stb, én ilyet sohasem tennék.
Ma is lemostam így, erre most látom, hogy a wide kamera full pára belülről
Egyszer esett le kb 80 centiről, kemény felületre, a fém kereten lett rajta két kopás.
Más sérülés nincs rajta, ez is alig észrevehető.Ekkor sérülhetett meg a szigetelés, vagy az IP68 kamu ennél a telefonnál?
Ez egyáltalán garanciális probléma így?
-
direwolf
őstag
Bocs, kifutottam a szerkesztési időből...
Nem szeretek magyarázkodni, de látom, hogy többen elég ezoterikusan fogják fel ezt az akku dolgot. Nincsenek csodák, csak mérnöki technológia. Van tapasztalatom elég sokféle akkuval (modelleztem autókkal, helikopterekkel...), adott technológia mindig ugyan úgy viselkedik. Mérhetően, nem bemondásra! -
direwolf
őstag
válasz
Macika66 #16604 üzenetére
Linket pls! Sehol sem olvastam erről, hogy az Android így értelmezné a töltöttséget. Sőt, egyetlen Li-ion akkuval működő eszközről sem tudok, ami így működne. Van olyan, ami megállítja a töltést 80%-nál (pl. néhány robotporszívó), de az sem jelez 100%-ot ilyenkor.
@rolandrepasi: lényegtelen mit érzel, 1000 dolgon múlik mennyi ideig bírja az akku. Lehet, hogy egyik töltéssel 30 órát megy, utána megy 60-at. Nagyon tág határok között mozog a teló fogyasztása.
-
Macika66
őstag
válasz
direwolf #16599 üzenetére
Az igazság ezzel szemben az, hogy amit TE látsz 0-100%-nak, az a valóságban 20-80% közötti érték, gyárilag van korlátozva az akksi tölthetősége-meríthetősége.
Egyszer valaki hibásan / félreérthetően leírta ezt, azóta kitörölhetetlenül beivódott a köztudatba.
Tehát nincs semmi értelme, hogy a 20-80% közötti 100 felosztásból is csak a 20-80 % közé töltsd...
Ártani persze nem árt az akksinak, csak értelme nincs, főleg nem az, ami miatt csinálnád... -
rolandrepasi
tag
Sziasztok!
Kár az akkun rugózni szerintem. Én az elmúlt szűk 2 év alatt csak a gyárival töltöttem. És most is egy napot megy nekem egy töltéssel. Általában 8 óra sot-al. Van hogy kevesebb 20 perccel van hogy több de ez az átlag. Két kártya, bt órával szikronban. Csak mobilnetet használok. Újkorában is ennyit tudott és most is. Éjjelre töltőre teszem reggel lehúzom. Este 2-3% eltéréssel 18-21 % mindig. Amennyit agyaltok ezen a töltésen.... Ha meg látványosan romlik akkor gariban csere és kész. Szerintem. -
anonymus89
addikt
válasz
miklós67 #16594 üzenetére
Köszi a visszajelzést, most én is vezeték nélkül töltöm csak nem a cp60-as gyárival így lassaban is tölti valamelyest kb 3-4 óra.
Én biztosan maradni fogok 9.1-en nem látom értelmét illetve csak erről hallottam, hogy legjobban bírja az akku.
Úgyis szeretném hóvégén akkucserére gariba leadni Így utána mindenképpen picit odafigyelve a töltési mechanizmusra.
Elnézést ha ezzel lavinát indítottam el nem állt szándékomban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged